- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Brownage #53979 üzenetére
Global event mikor szokott lenni?
Nálam jelenleg be van rakva 4 nomád, mert azt hittem a gyors hp újratöltés életmentő lesz, de nem igazán adta. Mellé két csapásmérő cucc. Az összes divison pontot elkariblátam, sok cuccom maxos, kevésbé gyorsan, de így is le vagyok darálva.
-
válasz
Brownage #53876 üzenetére
A második részben lesznek klánok, ott már nehezebben eljátszható ez a féle karakter másolás.
Azt viszont nem értem, miért engedi a Ubisoft ilyen gyakran módosítani a felhasználónevet
Itt is lehetne nyugodtan fizetős (akár upointért), de fél/egy év alatt semmiképpen ne legyen megváltoztatható. Így is alig tudom már követni a friend listen, ki kicsoda, annyiszor változtatták néhányan már a neveiket (max. a logoból lehet találgatni, de az sem biztos).
Vagy sorolná fel az előző neveket, mint a Steam...Ez mind valamilyen szinten (passzívan) is segítené a csalók/toxikus játékosok elleni harcot.
-
Lacos8201
csendes tag
válasz
Brownage #53876 üzenetére
Nem bosszankodom csak idegesítő a sok xbox hős szájkaratéja...
Titánékat néztem tegnap tényleg szépen tolták jó csapat játék volt.De az ott lévő többi magyarból egy pár játékos szépen szitkozódott grat nekik.Danira visszatérve ehhez nem tudok mit hozzá füzni majd beszélek vele én is...Erősen gondolkodom hogy lakatot teszek erre a játékra mert kezdenek elfajulni a dolgok. -
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #53835 üzenetére
Azt tudod, hogy ezt magadnak írtad?
Szar ügy lehet a skizofréniaValamelyik CCCP-s megszerzett egy feltört acocuntot, és azzal írta át a nevét, és csal ezerrel.
Nagyon sokan sírnak ubis fórumon, hogy hónapok, évek óta nem játszanak, vissza akartak jönni kicsit játszani, és csak azt látják, hogy bannolták őket, és rájöttek, hogy feltörték az accot, és valaki csalt vele.Nemrég Szatyi berakta a screent, aki megtalálja a hibát, annak jár egy CF Bliss ezredes karkötő
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #53834 üzenetére
Szánalmas sajnos, de ez megy mindenhol. Siegeben dumáltunk pár külföldivel és mikor kiderült, hogy magyarok vagyunk kaptuk is az ívet, hogy utálnak magyarokkal játszani, mert ha lelövik akkor egyből megy az anyázás, meg a cheater-ezés. Sajnos sok a 20 év alatti játékos (inkább 13-15) akik agyhugykövet kapnak ha valaki lelövi őket és ömlik a szar a szájukból....
Ezért sincs a nevem mellett a HUN és havernak is mondtam, hogy szerintem törölje....
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Brownage #53834 üzenetére
Ez az átlag magyar szint. Nomad&D3 multigroup, kék ulti egy emberre szigorúan miután meghaltak a társak!
Ha nem ekkora balfékek és képesek gondolkodni akkor egy összehangolt rushhal 2 sec alatt kitörölték volna. De nem, mentek egyessével mint a lemingek
szánalmas bagázs
-
Brownage
tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #21242 üzenetére
Nekünk szerencsénk volt, nem vitték el. De én sem vettem észre hogy váltani fogunk, csak egyik srác kérdezte, hogy mi van akkor ha extract közben váltunk szervert, megkapjuk a lootot, mondtam hogy passz, még sosem volt ilyen, de gondolom igen, és csak akkor vettem észre hogy miért kérdezi, amikor már nem lett volna idő kirúgni a belépő embert, szóval mondtam hogy na, most akkor kiderül.
Illetve most jut eszembe, bömbibmw bocsi, hogy a múltkor kitettünk, de pont supply közben léptél be és elkezdett átrakni, utána pedig a supply miatt rugó lét meg rugó kergetés volt és mire eszünkbejutott hogy na akkor most nyugi van, hívhatunk, már kiléptél.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #20375 üzenetére
Igen, egész jól ment le 10.-re
76% exotic resist azért látszott, jurassic park és benny haverod néha az első kocsitól összeesett, én a harmadik után is még menekültem mielőtt sült csirke lettem.Új szettek
Blind érdekes lehet pvp-re is, főleg a fegyverrel majd, de pve-re is az állandó vakítás és így az ellenfél lassítása miatt.Firecrest szerintem teljesen ki lett herélve a spec ammo nerffel, nem voltam DZ-ben tegnap, nem tudom mennyit ér most a fire ammo, de ha nagyon gyujtogatni akarok, akkor inkább a csapatra ható verziót használnám, nem ezt a szettet.
Reclaimer szerintem pvp-re elfér egy, esetleg pve-re is lehet, annak aki az immunizert hozza dragon nestre, de ott annyira nem látom nagy értelmét mint pvp-re.
Alpha bridge első kettő semmit nem ér, 4-es bónusz érdekes, de a többség úgyis addig megy és calibrál amíg nem lesz brutal deadly fegyvere, onnantól pedig egy self preversed vagy destructive miatt 4-es bónuszt pazarolni erre felesleges
dead eye, szerintem megint pvp, a 4-es talent a shotiként használt sniperekre lehet jó közelharcra. szerintem a 4-es talenttel többet veszítesz mint amennyit nyersz, de nyilván ki kellene próbálni.
Szerintem maradok a final measure + sentry kombónál főkarin, többi pedig final + taktikus, a reclaimer és blindből sem ártana egy szett, de a többi nem kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #20107 üzenetére
Légy oly kedves (bár ezt nehezen tudom elvárni tőled a stílusodat látva), hogy ne tulajdoníts már olyan dolgokat nekem, amit egyrészt nem mondtam, másrészt nem kicsit messze állnak a valóságtól.
Mutass már egy HSZ-t, ahol azt írtam, hogy megbántam, hogy megvettem. Végignyomtam mind a zárt, mind a nyílt bétát, biztos nem tudtam, hogy mi is a DZ.
Innentől kezdve az egész hozzászólásod (ami amúgy is) értelmetlen és még csak megközelítően sem adekvát. A véleményed is annyira felületes mint az egész hozzáállásod! Grat!A személyeskedő minősítéseidet és jelzőidet meg tartsd meg magadnak, hogy jössz te ehhez??? Ha vetted volna a fáradtságot, hogy legalább megnézd, hogy mennyi idős vagyok, akkor nem írtál volna össze ennyi baromságot és idiótaságot!
Köszönöm, ha nem reagálsz semmilyen hozzászólásomra (nem vagyok kíváncsi a "véleményedre"), én is ignorálni foglak... -
Benir8
senior tag
válasz
Brownage #19777 üzenetére
Hűha, ez nem lenne jó, mert ha rá költöm 13 ezerért és nem kapok benne lemezt az már szemét dolog, ahelyett olcsóbban tudnék egy kódot venni. Szerintem is maradok annyiba, hogy inkább az aktiváló kódot veszem meg, letöltök netről, olcsóbban jövök ki, csak hát nem egy szuper netem van hogy letöltsön kb 40GB-t.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #19631 üzenetére
Nem vettem észre különbséget a 99%-os scavengimen és a semmin nincs scavenging alap 15%-oshoz képest boss lootból, mindkettővel ritkán kaptam zöldet. Amikor pedig kérdezgettem másokat, mert reward chaten láttam hogy már a harmadik zöldet kapta míg én egyet sem, az is mindig azt mondta hogy nincs scavenging, szóval én maradok a totál randomnál.
Zöld csak bossból vagy supplyból esik, sima mobból nem. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #19518 üzenetére
Azért kicsit más az amikor Te, Rumpl és 2 haverod nem tud valakit lelőni 4 vs 1-ben, és amikor a DZ-t többnyire még pve területen is legalább 2 utcával elkerülő játékos nem tud. Az itt írt esetek nagyon nagy többsége szerintem csak simán az amit mi is állandóan megkapunk hogy csalók vagyunk, mert egyszerűen nagyon gyenge az ellenfél, és neki ez a lehetetlen kategóriának tűnik, pedig csak jó gear tapasztalt pvp-sekkel jó skill használattal.
-
válasz
Brownage #19518 üzenetére
Bizony. Ebbol van rengeteg. Cikk-cakkba fut. Es mikozben ugral a kocsik kozott- fedezekbol fedezekbe, shotgun modjara lo az m1aval... Az biztos pro...
Tegnap reggel en is kiprobaltam milyen gyokernek lenni. Dz1, keleti chekpoint melletti kis zsakutca. Elso olyan jatekos akinel nem volt loot, meghal. Valahol el kell kezdeni. Ki akartam probalni a szolo manhuntot... Amig 1v1, 2v1 volt, siman tartottam ( itt gyenge jatekosok vannak... Gondoltam ). De aztan amikor ezekbol a gyengekbol osszeallt egy 4es csapat, erolkodve, de leszedtek. Ekkor lattam hogy aki lekapott az 94es szintu volt. Az mit keres itt lent?
Egyszercsak megjelent egy fura nevu srac. 3 loves fekszem. Visszamentem immar nem rugokent, kovettem. A srac beszaladt sportboltba, es egymaga, fel perc alatt kitakaritotta. Majd ment tovabb. Kerdeztem, hogy lehet, hogy nem lo melle? A valasz ennyi volt, jol celoz... Aha.Es ott volt lent vegig dz1-2ben. Mi ertelme? Hat az, hogy ahogy rugo lett valaki, o ott termett. Ha 4 ember, akkor 4...
Ezert lesz jo a dlc, mert ott nem kell felni attol, hogy lelo egy ilyen.
Cyber mondta : nem erdekel ha lelo skillbol. Azt elismerem. De ne igy...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #19217 üzenetére
Tegnap bementem kicsit a dps karimmal, már rég játszottam vele.
Vagy én fejlődtem sokat a régihez képest, vagy passz, de egyedül is tök jól bírtam a harcot.Igazából csak végig akartam futni a vendorokon, ebből lett 2,5 óra rugó kergetés.
Kezdésnek 3 srác levert mikor DZ2 saferoomból a DZ3-asba mentem volna, mindegy, respawn, pont arra a checkpointra jöttek, ott álltak, kijöttem, volt shock turret, sticky, használtak 1 ultit és tüzes golyókat, nekem csak heal + pulse, de így is leszedtem kettőt közülük, a harmadikkal harcoltam mikor jött 2 másik srác és abba már belesegítettek.Aztán ahogy azokkal végeztünk, a 2 srác szólt hogy bocsi, de ők igazából rosszfiúk és egy stickyvel ki is nyírtak.
Ok, kijöttem, utánuk mentem, azt a kettőt is lelőttem míg rugó volt, mondtam is a hullájának, hogy bocsi, de én is az vagyok. Folyton rugók lettek mikor kijöttek, megöltek mégegyszer, utána én is megöltem őket 1x és a haverja visszajött azt is megint egyszer. Aztán 2 vs 1-ben lövöldöztünk mikor az egyik szólt hogy oké állj mindenki, inkább lépjek be hozzájuk, de most nem volt kedvem rugózni, inkább futkároztam körülöttük mikor rugók voltak, így aki lőtt rájuk gyakran rugó lett és utána azt lelőttem.
A végefele volt egy kemény gyerek, amikor már csak egyedül kóboroltam bent, egyedül volt ő is, folyton manhuntban, mondjuk ott DZ 1-2-ben akkor csak gyenge szóló játékosok voltak bent, volt egy akármiHUN nevű, azt követtem és néztem mit csinál. Ezzel a manhuntossal harcoltam 1 vs 1-ben többször, kb 1-2x megölt és másodjára - harmadjára tudtam lelőni ultival tüzes golyókkal, nagyon kemény volt. Nem tudom hogy hozza össze, mert volt DPS-e, 350k szívósságomat úgy le tudta kapni ha nem figyeltem, hogy 1-2 sec és hulla vagyok, közben van szívóssága mert nekem egy tár kb felére lőtte le az életét, és skill powere is volt, mert a healje azonnal maxra töltötte.
Te mikor leszel, utóbbi pár napban csak Rumple volt, téged nem nagyon láttalak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Brownage #19215 üzenetére
Este sikerült megnézni a felrakott link-videókat.
Köszönet érte.
Az lejött, hogy a Rambo taktika nem megy elég sokszor feküdtek, a fedezékharc és megfontolt előrehaladás célravezető lehet.
Az orosz PP-19 Bizon-ra kíváncsi vagyok, de lehet, hogy olyan sorsa lesz mint a Vectornak. -
bunfi
őstag
válasz
Brownage #18827 üzenetére
Furcsa is lett volna ha sikerül megértened, hogyha van anticheat nem az a helyzet áll fen, ami most van. 3 hónap alatt sikerült megoldaniuk, aminek az első naptól kezdve így kellett volna működnie, ha nem jobban. És akkor nem kellett volna ezt a burkolt monológot lefolytatnod az elején az állítólagos hülyeségemről. Az meg külön vicces, hogy a jelenleg működő, nem algoritmikus alapokon nyugvó, külsős céghez (?) kiszervezett "anticheat" is csak az után került alkalmazásra, mikor már nem lehetett a szőnyeg alá seperni a rinyálást a közösség részéről, mivel elő adásban répázták meg szegény jazzenész közösségi fejlesztőnket.
A letörléssel kapcsolatban, semmi gond, nem voltam szimpatikus, nem értettél egyet a tetteimmel, álláspontommal, van ez így. Csak a szituációt találtam egy kicsit visszásnak, ezért kérdeztem meg privátban, hogy HUN-Ga-Bikát is letörölted a g€c1be?. Akkor még nem volt világos, hogy mi a gond, de most már tiszta sor, nyugodtan meg lehet mondani szemtől szembe.
A rugózás/csalással kapcsolatban pedig már elmondtam a véleményem, mindkettő arra alapoz, hogy fitogtatom az erőfölényemet, mert a játék felépítése erre ad lehetőséget/semmi következménye nincs. Én értem, hogy ti ezt élvezitek, mert nem a "neoncső" rosszabb végén álltok vagy ha van is úgy akkor érdemben nem buktok semmit. De amikor felháborodtok, hogy az ember csal, akkor tapasztaljátok meg azt a szintkülönbséget, ami sokszor megvan ti és az általatok lelőtt emberek között. Ami ugye a csalókkal való interakció utáni kommentek hangvételéből tudjuk, hogy szintén rossz. Persze egyszerűbb dehumanizálni őket és különböző jelzőket aggatni rájuk, ilyenkor vidám arra gondolni, hogy ti is megkapjátok ezeket a jelzőket, amikor rugózni van kedvetek. Persze lehet vitatkozni, hogy ez így van, meg ennek így kell működnie stb. de azzal csak azt igazolnátok, hogyha valamit következmények nélkül meg lehet tenni, akkor azt meg kell tenni, mert épp erről szólt az, hogy szépen lassan a játékosbázis jó része csalt.
Egyébként leírtam a sztorizással kapcsolatban két dolgot, az egyik az volt, hogy nem rosszindulatból írom és én tudom ignorálni, viszont én troll vagyok ha leírom a véleményemet a gyűlöljük a játékot együtt szűklátókörűséggel azonosítva; a másik egy idézet volt ehhez a jelenséghez kapcsolódóan a filterbuborékról.
ui. vegitossj7nak: Tudom nem kellett volna, de már elküldtem, ez van
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18846 üzenetére
Persze, a példa nem igazán tükrözte a valós állapotokat, csak szemléltetésre írtam. A valóság nálam is inkább az, hogy most éppen 73,5% az armorral vagyok, nyilván be lehetne tenni egy másik ruhát, amin 50-100-al több armor van, hogy meglegyen a 75%, de esetleg a másik ruhának kevesebb a stamina értéke emiatt ugyan ott vagyok, teljesen mindegy hogy a 73% vagy a 75%-os armorral van meg ugyan az a szívósság.
RichieTri, ez valóban jogos észrevétel. Brownage healt on killje is jó.
Igazából az alacsony skillpower eszembe sem jutna, mert ahol alacsony van, ott van 21k, az pedig bőven feltölt. -
válasz
Brownage #18837 üzenetére
Igen, ez valóban egy ilyen egyedi mix lenne arra a küldire, de az igazság az, hogy amit alapból használok az se sokkal izmosabb. Ott ilyen értékek vannak: 216978/355195/15080. Sajna csak ilyen cuccaim vannak, ráadásul az utóbbi időben a DZ-ben is csak zömmel szir-szar sárga cuccokat kapok, elvétve kapok zöldet, azt legalább jobb áron el tudnám adni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18821 üzenetére
A srácok még nem ismerték a coveres ajtótorlaszt akikkel voltam, szóval ki szerették volna próbálni mikor mondtam nekik ezt. Mondtam hogy ne menjen hátra a kerítéshez, mert bugos és elteleportálja, gondolhatod mi történt 2mp múlva.
Aztán másodjára már menekültünk a 2x4 elől rugóként oda, livestreames bejött és egy társunkkal kiteleportált véletlen, cover nem sokkal később elbukott és 2 x 4 bejött, szóval mi akkor szándékosan mentünk ki, de jöttek páran utánunk, nem éltük túl így sem.
Persze ez már csak ilyen trollkodás volt lefekvés előtt, mint a tegnapi agent srác is, vagy 2 napja veletek a nem megyek be a 10 méterre lévő checkpointba, ha már ott van 4 játékos akikkel korábban harcoltunk, inkább sticky közéjük aztán majd ha megöltek respawnolok bent.
A tegnapi agent srác nekem gyanús hogy nem tiszta. Elég szívóssága volt hogy hárman sem tudtuk hamar leölni, közben pedig olyan tűzereje hogy 1 pillanat alatt ledarál rólam 300k szívósságot és téged v. rumpot is elég gyorsan le tudott lőni. Mindegy, legalább cserébe jófej volt, így kevésbé zavar.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #18820 üzenetére
Mondjuk azzal egyetértek, hogy ezt nem 3 hónapja, hanem 1 éve kellett volna bevezetni, és folyamatosan kommunikálni, de ettől még élvezem a játékot, Szerencsére nem az életünk múlik ezen a dolgon.
Nekem ezzel a lépéssel félig tele van a pohár, a hócipőm meg kevésbé van tele
-
válasz
Brownage #18799 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem van ilyen sasszemem...
Itt egy példa: FL-t toltam PUG-al hardon, mindössze hárman voltunk bent mert a negyedik túl későn joinolt. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy mintha gyorsabban halnának a mobok mint általában (persze ugye ilyet már mindannyian láttunk, hogy alkalmanként mintha jobban beadná a lövéseket míg máskor meg alig akarnak meghalni), csak éppen feltűnt, hogy a 3. srác alig lövöldözget és akkoriban az én dps-em se volt éppen acélos (nem mintha most is olyan óriási lenne), de még akkor is amikor csak a group leader lövi őket aztán elkezdtem figyelni a srácot, nem rángatózott (hanyagul beállított aimbot jele ugye), nem lőtte le falon és egyéb tárgyakon keresztül az npc-ket és azok sem estek össze azonnal amint rájuk nézett, csak kicsit gyorsabban haltak, sőt még össze is esett amikor berohant egy közéjük azaz nem volt halhatatlan, csak egyvalami volt nyilvánvaló amikor elkezdtem odafigyelni rá: egy árva golyót nem lőtt mellé, minden egyes lövése talált és mintha rpm-je is kicsit magas lett volna (a tracerek mennyisége mintha kicsit több lett volna az elvárhatónál, de nem brutálisan magas) ami ~20 méterről egy smg-vel már egy picit gyanús ha tunkolsz.
Szóval ilyen egy okosan beállított cheat, amit nem igazán fogsz látni a többségüktől mert ész és türelem kell a beállításához és hát a cheaterek többségére nem jellemző ez a 2.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #18708 üzenetére
Akkor ez 1:1, mert nekem az ömlengéseitek baromi unalmasak, hogy mikor hogy hányat lőttél le, meg meddig voltatok rogueok. Nem támadásképp mondom, mert én megoldom ezt a problémát úgy, hogy nem olvasom végig, csak ha már megint megy ez a fajta degenerálódás, hogy aki nem ír szépet a játékról, nem jellemzi a hurráoptimizmus az troll, spammer, "megint kezdődik" stb. akkor megjegyzem, hogy erről nézve ez meg így van.
(#18737) cain69 Igen, az megértem, hogy vannak dolgok amit nem akarnak közölni és pl. a loot table nem közlése az teljesen rendben van. Mondjuk borítékolható, hogy mivel nem tudnak elegendő infót gyűjteni a megbízható statisztikához, így marad a datamining.
A kimaradt patch notes pedig szerintem kritikus probléma. Nem olyan nehéz megcsinálni, másoknak sikerült, szó szerint a legutolsó apró f@szságok szintjéig.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #18731 üzenetére
Szia.
Az hogy más néven irom le a missiokat nem azt jelenti hogy szar a játék.
1.2. től elég sokat játszok persze nem egyedül ált. utomival.
Hogy pontositsak arra gondoltam hogy aki megvete a season passt az azért vette meg hogy ne egy clear sky v falcont kapjon ha nem egy nagyon komoly összetett missiot és exlusive tartalmakat ( itt fegyora kiegre ruhára gondolok) persze olyat amik nem adnak olyan képeségeket ami nagy előnyt adnak.
Az hogy 1 hónap xbox ex. az már megszokot mert sokkan csináljak ezt.Ugy hogy én csak drukkolok hogy jó legyen mert ha az leszlehet sokkan (lehet én is) a season p melet döntők
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #18723 üzenetére
24 a limit tudtommal egy instance-ban.
De ez van, amíg én élvezem, addig jó, az, hogy ilyen lootot ad, az már egy más tészta, azon lehet morogni meg zúgolódni, de 500 óra felett már nehéz lenne azt mondani, hogy adják vissza a pénzt, mert nem jó a játék, és most már nem akarok vele játszaniMondjuk annak tényleg nem látom értelmét, hogy nem tetszik a játék, már unom, de azért csak fenn vagyok napi 1-2-3-4 órát
Nekem van fenn a gépemen vagy 15 játék feltelepítve (AC szériából, meg Steames cuccok) de 3 hónapja csak ez volt elindítvaA legtöbb játék, ami hasonló árban van 30-50 órát ad maximum, az ilyen jellegűeknek meg mindig lesznek akiknek tetszik, de pl az én WoW pályafutásom is kb 1,5 órás volt, de ettől még nem szarozom le, másnak bejön, nekem nem. De nem is játszom vele, és nem is keresem a WoW fórumokat....
Van néhány játék, amik miatt rezeg a léc (Fallout4, Far Cry Primal, Rise of the Tomb Raider, amik még játszásra várnak, illetve előtte megvételre), de hiába a mostani jó árak, egyelőre marad a Div.
Mondjuk a nagy kérdés, hogy aki normált rendelt, az vajon megveszi-e az SP-t?
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #18723 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogyha ennyira szarszemétazubifosszarajátékúristen, akkor miért játszik vele????
Ha neki szar, akkor hagyja abba, törölje le, törje ketté a lemezt, vagy akassza a kocsi visszapillantójára, de ne egy olyan fórumot szemeteljen tele ahol olyan emberek vannak akik szeretnek vele játszani és tőlünk várják a támogatást...
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #18710 üzenetére
Ez egyáltalán nem zavart. Ilyen ez a popszakma. Jó is volt egy kicsit nem csak farmolni a DZ-ben, csak meglepődtem, mikor te jöttél szembe, azért erre nem sok esély van, hogy így összefutunk. Bejönne ez a rúgóság/rugóvadászat, csak a srácok akikkel tolni szoktam nagyon ellene vannak, pedig jó móka.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18648 üzenetére
Tegnapi manhuntosok akik kinyírtak minket 1-2x a checkpoint előtt, mielőtt lelőttük őket. A kettőt amelyiket stickyvel elkaptam rögtön a kijövetel után, a final measure 240-es armor amit dobtak (meg ugye még 2db 240-est és egy dz6 sealed cache-t is, jó kör volt
) az valami isteni, a tank + sticky karakteremnek lett kitalálva. Magas stamina érték, exotic resist, protection from elites, ammo capacity, 1600+ armor (sajna ehhez elhasználtam a roll-t, hogy az alap 1000-re plusz statként is kapjak, így nem lesz gear mod rajta) és sticky bomb damage ami kurva jó, mert ennek nem lesz elég SP a 250k-hoz, de pár ilyen statos ruha és kevesebbel is meglesz.
Egyébként mobokon kipróbáltam taktikussal. 250k-t lőtt ugye alap sticky, majd felvéve ezt a plusz sticky bomb damage statos harnesst is csak 250-et sebzett, szóval ez majd ennek a karinak kell, így fel lehet tornázni 2-3 ilyen stattal 250-re, de taktikusnak felesleges, nem fog 250 fölé menni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #18631 üzenetére
Így van, de egy nagyjából friss lista még mindig jobb, mint egy semmilyen.
Ha mindent tökéletesen akarunk megoldani, akkor soha semmi sem lesz megoldva.Akárhova felmégy, pl Discord, ott mindenféle emberek vannak, és a fő dolog, ami egy kezdő számára nem derül ki, az az, hogy egyáltalán milyen emberek vannak ott.
Pl Discord: felmentünk, jött az egyik ismerősnek az ismerőse, aki Falcon Challenge 2 kör bukása után szó nélkül lelépett, előtte meg osztotta az észt, nem ment, oké, de attól nem szarember a másik. Utána írta nekem, hogy mennyire gyenge volt az egyik csapattárs, és elszállt az agya ezért kilépett.
Ezzel a "gyenge" emberrel azóta is napi szinten játszok, amazzal azonnal kétszer is, először és utoljára. Lehet, hogy pro (számomra inkább hard-core), de nem egyformák az igényeink.Erre értem azt, hogy vannak akik saját szórakoztatásukra, és vannak a hard core játékosok.
Én az elsőbe sorolnám magamat, persze, ha "10-jére" sem sikerül egy csapattal a Falcon, akkor azért magamtól is és mástól is elvárom, hogy belássuk, hogy ez így együtt nem megy. De attól még nem az ember hülye, mert pl volt már olyan, hogy külön-külön mindenki megcsinálta, de így együtt az nem ment.De a friend list is érdekes, pl tegnap Sith mondja, hogy csináljuk már meg a Falcon hardot, a heti cuccért, mondom OK. Hívtam ismerőst, egy német srácot, akivel eddig tök normálisan játszottunk már nagyon sokszor, erre fel tegnap este mikrofonba böfögött, hülyeséget csinált (majdnem buktuk miatta az egészet), meg hülyén viselkedett úgy végig... Van aki egy ilyenért már töröl is a listáról, vagy ha nem vagy elég pro.
Gyanítom, hogy akik ebbe a fajta "pro" kategóriába tartoznak, azok nem szívesen bajlódnak ismeretlen kezdő emberek fejlesztgetésével, segítésével.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18556 üzenetére
Kötélen felfele menet, benne van, egyébként igen jó trükk hozzá. Majd kell egy tank és rá mondani hogy neki van.
Ott is inkább az zavart, hogy DZ6-ban hülye helyen keltem, és mobok megöltek mikor jöttem volna vissza hogy elkapjam őket, egyszerűen nem tudtam átfutni ott. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18545 üzenetére
Mindenki legszívesebben csak rogue-okat üldözne, így nincs elég rogue. Szóval néha be kell vállalni.
Jah, vagy ingame mikrofonba bemondani 4 fős csapatoknak hogy "Raul, you really got 3 green sealed cache, you are lucky"
Sokáig nem is maradt nálam, igaz, csak kettő volt asszem
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #18545 üzenetére
Én nem rontottalak meg, ne rám fogd
Csak elmondtam, hogy nem rossz dolog a pvp.
Látod ezt senki sem mondta, mármint, hogy a PvP maga egy rossz dolog, de lassan összeérnek a szálak, mert az látszik, hogy sokan szeretnének PvP-zni, van aki időközönként, meg van akit ez hidegen hagy.
Ugye, hogy mennyivel jobb lenne ha direktben lenne olyan rész, ahova aki bemegy, az PvP-zni akar, és bárkivel találkozol, azt lőhetnéd, ha egyedül van, ha csapatban, hiszen ezt akarja játszani. Így meg egy csomó felesleges kör, mire találsz olyat, aki játszani akar ilyet. Telik a te időd is, és közel sem annyira aktív az egész, mint ahogy te szeretnéd, nem beszélve a gearelődőkről.
És azért még nagyon sok minden csak a DZ-ben van (tervrajzok egy része + arany divtech), így ott is jó lenne ezt szétválasztani. Szerintem. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Brownage #18548 üzenetére
Minket egyszer ledaráltak hátulról. Közben ment az orosz ízzzííííí ízíííí. Aztán visszamentünk ledaráltuk őket. Aztán kijöttek a kapun ledaráltuk őket. Rugók lettünk és ott maradtunk a közelben. Amikorra lejárt a timer odajöttek síri csend. Megszólaltunk: " What happened? No more shit talks?" Erre beszólt az addig legnagyobb hangú hülyegyerek, hogy "Cheaters". És elkullogtak.
-
-
i@lex
őstag
válasz
Brownage #18335 üzenetére
Nem is értem hova erőltetitek ezeket az 500K-600K-s Toughnesseket...
Nézegetek streamereket, ők is most ezzel bohóckodnak, aztán rohangálnak 50 ezres DPS-el.
(Mondjuk ők maguk is elismerik, hogy felesleges)Szép dolog, hogy állva maradsz, de azért nem ártana vissza is lőni.
300-350 ezres Toughness minden téren vígan elég. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18273 üzenetére
Csapatkereséssel sosem volt gond, az ingame is egyszerű, pensylvaniába pl mindig mindenre van egy tucat jelentkező, ha már idegenekkel akarnék menni. Szóval lényegében semmi olyat nem tud, amit a TS vagy Voip ne tudna, csak egy újabb felesleges vacak, legalábbis számomra.
Egyébként igen, ez a 1,5mp késés elég hasraütéses kamu szagú, visszagondolva, nem igazán érzek különbséget válaszidőben TS-hez képest sem, a voip egyetlen hibája, ha angolul beszélsz értik DZ-ben az ellenfelek is, lásd rumpl videó.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18156 üzenetére
mikor fejben összeraktam én is 3 statost képzeltem oda, aztán látva ezt jutott eszembe hogy az a firearms úgysem annyira lényeg, helyette így lenne armor vagy gear mod, még jobb is. az a gond, hogy viszont töröltem 240-es holstert már, mert nem volt rajta mindhárom stat, szóval lehet az ideális holstert töröltem ki
mikor megtelik a stash szett itemekkel, törlök egy 10-15db-ot hogy legyen hely, remélem hagytam benne taktikus holstert.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #18102 üzenetére
A holster szándékosan ilyen? Első ránézésre azt gondoltam, hogy nem esett olyan ami mindhárom statra adna, de második nekifutásra már logikus lenne csak 2 statost használni, dps úgyis alacsony, de így tudtál rá + armort és mod slotot is tenni, ahova esetleg így befért + skillpower és vagy armor. Ha lenne firearms rajta akkor vagy plusz armor vagy mod slot nincs, jobban belegondolva már érthető.
-
utomi
senior tag
válasz
Brownage #17875 üzenetére
azért reméljük mellette mást is sikerült rendbe tenni. Amúgy egyet értek az alább szólóval mert az új főnök óta tényleg pozitív irányba megy a játék és bizony ha BUG van érkezik is szinte azonnal az update ! Az 1.2 nekem abszolút de pozitív lett, konkrétan a DZ nagyon élvezetes lett és még az s&d-k is hoztak egy kis új színt! Pont azt beszéltük kovival, hogy ezek után még az SPn is elgondolkodunk !
Szerk.: most komolyan 1.6GB egy UI fix ?
-
kovimester
aktív tag
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #17835 üzenetére
De de de legyen csak....
A legjobb az lenne hogy nem mi sirnánk ha nem ő xD.
Amúgy.
Itt nem azt kell nézni ki milyen hanem hogy menyire aktiv segítő kész stb. Mennyi ideje lenne ehez a fórumhoz. Stb.
Számomra tök mindegy ki az mivel itt van 30 ember aki ugyan ugy segít. Én is te is recsi is és sokan mások. Igy a topik gazda szerepe eltörpül.. -
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17827 üzenetére
Mondjuk a játék is változik, kellene az update oda is, lassan elavul a sok infó, főleg ezzel az új patchel.
Én végül is örülök ennek a patchnek (bármennyire is nem tetszett amikor először olvastam, hogy mi lesz), végre megvan az a DZ, amit akartam.
De pl az egyik karakterrel (lvl20) megyek a nagy DZ-be, és a kutyát sem érdekli, ha lelőnek, mert nincs pénze, nincs XP, nincs kulcs, ha ki tudok menteni vele bármit, akkor öröm van, ha nem, akkor meg lövöldöztem egy kicsit.
A másik karakterrel meg megy az alapanyag és credit farmolás. A "kis" DZ-ben azért viszonylag ritka a one-shot-one-kill-über-gear játékos, ezeknek nem kihívás a kis DZ, ezért viszonylag ritkán fordulnak elő, a loot sem éri meg nekik, az a pár, aki csak szívatni jár oda, az meg ennyi, nem lehet minden félkegyelműt kiszűrni a játékbólPont emiatt az eddigi elsődleges karakter lett a tervrajzos/farmolós/XP-s karakter, úgyis 93-as volt már, a többinél meg nem érdekel, most már vissza fogok menni a rugóra ha lelő, az se érdekel ha lvl1-es marad végig
Így már nincs sok veszteni való. Szemléletváltást csináltam, bár ehhez kellett, hogy jöjjön ez a patch is. Neeeeekem (így már) teccikA múltkor jót röhögtem az egyik videón:
Manhunt, és a manhuntos vette fel, jöttek sorban a playerek.
4 random volt a manhuntos, bekempelték magukat valami aluljáróba. Lelőtt egy gyereket, oda ment a lelőtt gyerekhez, de még nem ütötte le, erre az megszólal a lelőtt gyerek "Please, do it quickly"
A gyerek is felröhögött a videóban, de én is. A rugó is megsajnálta, de hát feléleszteni nem tudja -
utomi
senior tag
válasz
Brownage #17695 üzenetére
Igen és akkor Taktikus szettben is ugyanúgy fekszel mint DPSben. Őszintén baltás vagy lángszórós 330as erőt ugyanúgy lekap mint 170-180at. Még mindig nem értem miért is akkora királyság a taktikus szett.
(#17699) Brownage
Értem tehát amit eddig is így volt most sem változott. Gyakorlatilag egy 4fős felállásban mindig is hasznos volt egy taktikus de azért egy 2-es csoportba menj már be taktikusként.
Esélytelen és baromság. Ott sokkal hasznosabb a DPS erő mert akkor azért lehet aprítani még a 34es eliteket. Tapasztalat nem levegőbe beszélek.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17688 üzenetére
Igen, de eddig az egzotikus védelemnek nem is volt ekkora szerepe mint most.
A Q épületben eddig is óvatosan kellett virgonckodni, mivel folyamatos hússütögetés volt, most meg már nagyüzembe megy ahogy hallom.
Már korábban bekerültek ezek a barom-állat nagyságú lángszórósok a DZ-be, de viszonlyag gyenge HP-val, de ha valaki rambózott, akkor hamar megpirult, de középes távoltságból szépen lehetett fektetni őket.Mindegy, menni kell majd DZ-be, és próbálkozni...
A bal hüvelykujjam (heal injekció+CTRL helyett a másik gomb ugráshoz stb.) az elmúlt 2 napban ínhüvely gyulladást kapott, eddig alíg használtam, csak ugráláshoz, de most sűrűn kellett nyomogatni a healt (Clear Sky), de egyre sűrűbben fordul elő, hogy vissza se tölt, és hiába nyomogatom, még nem lehet beszúrni.Én azon gondolkoztam el, hogy akik most kezdik, azok vajon milyen tapasztalatokkal vannak egy DZ-s kiránduláskor? Vagy az alacsony GS DZ-ben nincs nagy zavargás? De ott meg a loot is elég halvány...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17672 üzenetére
Igen, ki fogom próbálni, bár én eddig arra mentem, hogy a saját játék stílusomhoz alkalmazkodva tudjak játszani, azaz nekem pl a páncélon is és a tatyóban is + lőszer van, akár rollolva is, így van 1150+tár.
Na most ha nem lenne ez a bug, akkor másoknál is szerepet játszana ez.
Kíváncsi lennék, hogy 600-as tárral hogyan rohangálna 1-1 rugó, mert kb az 5 perces manhunt alatt ettől jóval többet ellőhetne pl egy SMG-ből.Szóval itt megint csak a bugok kihasználásáról beszélünk javában, mert csak azért van nálam 1-2 item, hogy lőszert vegyek fel, a másikkal a lángszórósokra megyek rá, a harmadik jó lesz a csipások ellen, a negyedik meg a shotisok ellen. Kezdem úgy gondolni, hogy a játék koncepciója alapvetően el van.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest