-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
raven84 #13249 üzenetére
proccolt, feltöltődött szettbónusszal.
De jó kép.
(#13257) bunfi Nem véletlen nem merik raid-nek nevezni hivatalosan. Számomra is nagy csalódás, hogy csak ennyire tellett részükről.
(#13265) Maxtreme Beállt lőtérre és elkezdte lőni a táblát, szépen proccolt felfele a szettbónusz, aztán gyors lőtt egy képet. Ez pillanatnyi dps csak.
-
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12512 üzenetére
Olyasmi. Discord nevű progi. Skype+Teamspeak egyben kb. Mobilos, böngészős, kliens verzió is van. Ezzel az invite kóddal feljmész, egy ottani admin (lila nevű user) meglát ad jogot a voice-ra és onnatól mehetsz a hangos szobákba, addig csak a társalgóba tudsz írni azthiszem. Nagyjából mindenki használja a ph-sok közül.
-
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12507 üzenetére
Tegnap 3 randommal (175-180 közti GS) mentem a 8. hullámig, ott benéztünk egy csapat shotist és megdeglettünk. Senki nem akarta újrakezdeni. Előtte is elég necces volt párszor a szitu, volt pár halál is. Jellemzően a kommunikáció hiányából illetve a rossz helyezkedésből adódóan. Nem mondom hogy lehetetlen, de miért nem csattansz fel discord-ra és keresel csapatot? Ott legalább a kommunikáció adott.
-
-
válasz
raven84 #10773 üzenetére
hmmmm...
Add el..
Más : Öljük Dongót. Dongó megpurdél. Csatlósai megölnek minket. Valami banális hiba miatt. Újjászületünk, kiirtjuk a srácokat, feladat : Vizsgáld át dongó holttestét. De az nincs sehol. másfél óra baszakodás volt...
Tegnapelőtt random teammel 20 perc alatt lenyomtam. Olyanokkal rakott össze, akik speedrunt csináltak. 3 sniperrel irtottak. Én meg gyógyítgattam őket. Közöm nem volt a játékhoz. Azok 3-an is lenyomták volna ennyi idő alat... XD
-
-
warcat
veterán
válasz
raven84 #10652 üzenetére
De ilyenkor miért nem segítetek magatokon? Ha nem valami bugról van szó ami mindegyik szerveren érvényes,ha kimész a zónából és kilogolsz 2-3 percre,szinte biztosan egy másik DZ szervert kapsz ki.
Persze a Dz01-03 az le van farmolva gyakran,de azért lehet találni kedvedre valót általában.Én legalábbis ezt a módszert tudom ajánlani,várakozás ritkán oldja meg -
marilllyo
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
raven84 #9982 üzenetére
Most mér’ ?
DZ-s vendornál DZ pénzből vásárolhatsz,a bázison meg phoenix creditből. Annyi a lényege hogy ha le akarod craftolni azt a fegyvert amit dz vendornál vettél tervrajzként,akkor a szokásos fegyveralkatrész + ragasztószalag mellett division tech-re is szükség van.
-
-
.LnB
titán
válasz
raven84 #9803 üzenetére
100al is letoltam. Mondjuk elég érdekes csapat volt. Vagy csak nem volt bekapcsolva a chat náluk mert nem igazán értették a jó tanácsaimat. Picit nehezen ment le. Szerintem egyik sem volt 130k felett DPS-ben. Szerencse függő, mármint hogy mennyire értelmes csapattal mész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest