- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
Bugos a menüm, "árnyékos" vagy hogy is mondjam
. Mind1 ma megint beestem orosz konzulátus végén a map alá és nem adta meg a délit. Letöröltem a gémet, nem érek hozzá többet. A season passomat meg feldughatja a seggébe a massive és az ubi, tőlem több lét nem látnak soha többet.
-
raven84
senior tag
Látom jó sokan kiakadtak a képen, amúgy igen e-pénisz lel.
-
raven84
senior tag
válasz
Raulblanco07 #12814 üzenetére
És a Pakhanja modok nélkül miért 200k+ ?
-
raven84
senior tag
válasz
JanOSX #12794 üzenetére
Ez fasza, legtöbb Hornet kill hogy hogy kimaradt? ( kackac)
Visszatérve a fentebbi beszélgetésre, engem most az zavar kicsit, hogy mindenki felöltözik gliccsből simán és én aki nem tolja, lemaradok a kis gearemmel amit nemtom hány óra alatt szenvedtem össze. Ezt nem tartom fair dolognak, de tökmind1.
-
raven84
senior tag
-
raven84
senior tag
Még 1 supply dropp még egy set kesztyű
2/2
-
raven84
senior tag
Incursionnek puggal neki lehet menni? Bazi nehéz?
-
raven84
senior tag
Challange mode csak akkor droppol 4 sárgát ha napi? Vagy most már az se fog? Massive döntse már el, hogy mit is akar.
-
raven84
senior tag
Solozgattam egy kicsit DZ-t. Jött 1 supply dropp, az azt örző bossból esett 1 zöld nomád kesztyű. Maga a láda egy rakás szar. item lvl 163as sárga volt benne.
@kovsol: jön a láda, 5 perced van biztosítani és kinyitni. 6 paraszt őrzi, 1 boss 2 tank 1 soti 1 sniper 1 nemtom. Kinyírod őket, kinyitod a ládát ami kb 5mp szal közben bőven pofánlőnek
-
raven84
senior tag
Raidehez nem kell dps? Mázli akkor, hogy arra gyúrtam.
-
raven84
senior tag
Valaki DZ veretés?
-
raven84
senior tag
válasz
ForRedGlory #12020 üzenetére
PC-n? Ha igen jönnék ha van még hely. uplay: ap0kr1f
-
raven84
senior tag
Hehe, eddig szart nem találtam. Most meg 3x toltam le a napi challange-t és mindig dobott sárgát a boss. Aztán bementem DZ-be és és 9 item közül 3 sárga volt. Érdekes.
-
raven84
senior tag
Másodjára rúgnak ki a csoportból a boss előtt napi challange-n
-
raven84
senior tag
Hú, tegnap elköltöttem 800 főnixx kreditet lekraftoltam vagy 20 cuccot és kb semmilyen upgrade nem lett belőle. +10k HP a dps maradt ugyan annyi. Bár talán kicsit több az armorom. Van jó bolt action craftolható sniper? Ez az A44 jó?
-
raven84
senior tag
Kurva szar teammel de végig lett szenvedve az orosz konzulátus napi. Lootlom a boost, még nem írta ki h. feladat teljesítve erre beestem a map alá és meghaltam. Visszateleportáltam a csiporthoz és nem adta meg a napit. Kezdem kicsit megbánni, hogy season pass-t is megvettem
-
raven84
senior tag
Üres a DZ. Se playereket, se mobokat nem látni. 1 óra alatt 1 fél szintet haladtam.Ilyen a patch óta. Ez kezd nevetségessé válni.
-
raven84
senior tag
Hali, fegyvertok alaprajz van valahol? Mert most árulnak sárgát, ami upgrade lenne. De ha lehet kraftolni is akkor nem veszem meg.
-
raven84
senior tag
válasz
tal-garius #10215 üzenetére
Hali, addoltalak ap0kr1f néven. Aki dailyzni DZ-zni szeretne nyugodtan felvehet: ap0kr1f a uplay id-m.
-
raven84
senior tag
Ez a video gyakorlatilag egy vicc. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hülye vagy, hogy nem tetszik csak érdekes h. egy olyan játékot vártak itt egyesek ahol 100 órányi egyedi kontent lesz. Ez egy mmorpg. Persze, hogy repetitív. Persze h. lootért mész. Ha mást vártál akkor viszont legközelebb nézd meg mire költöd el a pénzed. Bár sztem ne add fel, jó a játék és még jobb lesz idővel.
-
-
raven84
senior tag
Imádom amikor extract közben hátbalőnek aztán vinnyognak a kis hangjukon h. köszönik a lootot. Hihetetlen h. a szignicsör skillt meg kell tartani extractra. Volt nálam gold is.... igaz valami szar amit szétkaptam volna de akkor is. Amúgy nekem a rouge killeket nem számolja rendesen. Persze lehet h. rányom a feladásra mielőtt leüthetném. De majd mindenki?
-
raven84
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #9984 üzenetére
Felettem írták h. ott is főnix kreditbe kerülnek a cuccok lvl50től is. Akkor valaki dezinformálni akar
-
raven84
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #9973 üzenetére
A DZ-s tervrajzok jobbak mint a műveleti bázison lévőek? Elvileg a HQ-s tervek is item lvl 31-esek.
-
raven84
senior tag
válasz
bulikavagyok #9956 üzenetére
Köszi, erre a listára fel lehet kerülni valahogy?
-
raven84
senior tag
Hali, van esetleg vmi lista itt ahol játékosokat fel lehet venni. Daily challange módot szeretném letolni de egyszerűen nem lehet. Az 6. gruppom oszlik fel mert senkinek nincs dpse, ez volt tegnap is. 150k dps 70k hp csak elég nem?
Valaki daily?
-
raven84
senior tag
Ez vicc. Orosz konzulátus, utolsó előtti faze. Csávó beakadt valami székbe. Odáig nem jöttek el a mobok. Megunta, lelépett. Aki helyette jött nem tudott bejönni oda ahol mi voltunk mert zárva volt valami ajtó. Hihetetlen böszmeség ez baszki. Lewipotunk. Nem teleportált oda....
Valaki orosz konzolátus kihívás most?
-
raven84
senior tag
Orosz konzulátus cselendzshez mennyi dps kell? 130k-val kb reménytelennek érzem. Vagy csak a pugom volt szar?
-
raven84
senior tag
Kihívás módot nerfelték? Tegnap tovább tartott jobb csapattal mint most. Peccs nóteban semmit nem láttam ezzel kapcsolatban.
-
raven84
senior tag
Ha tele a zsákocskám akkor nem lehet helit hívni/kimenteni a cuccokat? Vagy csak bug? 8/8-ba nem tudtam rápakolni a kötélre a tárgyakat.
-
raven84
senior tag
Szevasztok, ehhez a ph-s listához hogy lehet csatlakozni? Csapatnám csapatban én is.
-
raven84
senior tag
Mentünk hard hospitalt 3an és egyikünk sem tudott lőni, ezzel találkozott már vki? Konkrétan nem tudtam elsütni egyik fegyveremet se.
-
raven84
senior tag
Hali, valamit nem látok vagy tényleg csak a hospitalos misszió van benne?
-
raven84
senior tag
Nekem tetszik amúgy. Low grafon is simán szép, ha nyáron nem lesz kihalva valszeg beruházok majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- BestBuy ruhás topik
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest