- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
GamerQueen #52127 üzenetére
-
duvi
nagyúr
A végtelenbe és tovább
Úgy tűnik, hogy a Div 2 megjelenéséig hosszabbítgatják az ingyenes időszakot
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #52055 üzenetére
Sebaj, még úgyse fejeztem be az Originst
-
duvi
nagyúr
válasz
FireKeeper #51709 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Most, hogy véget ért a GE evenet, honnan lehet/érdemes Classified (mappás) cuccokat gyűjteni? -
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #35729 üzenetére
Van egy D3FNC karim. 1.5-ben iszonyat jó volt. Simán szólóztam vele a napi heroicokat. 1.6-al elég csúnyán nerfelték, mert elvették a pajzs skill speciális képességeit. Telepakoltam pajzs életerőnövelő modokkal, de még így is feleannyi idő alatt szétkapják a pajzsot, mint 1.5-ben
Automata MP5-el használom.
-
duvi
nagyúr
válasz
#45997568 #35040 üzenetére
Tegnap léptem be először 1.6 óta. Azt se tudtam, hogy van eltéve egy Caduceusom
Gyakorlatban még nem próbáltuk, hogy most mit tud. Mind a 4 kari fullon, mozdulni se tudok a sok cucctól. Most próbálok összeválogatni egy normális healer ruhatárat
(#35041) akoska07
Jó ötlet. Lehet, hogy angolul kicsit informatívabb/pontosabb a leírás. -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #34736 üzenetére
Ezek tényleg zsenik! Karbantartás+patchre időzítik a trialt? Brilliant idea UBI!
-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #34213 üzenetére
Lesz ez még rosszabb is ha nem tanul meg a topik normálisan együtt élni. Mindannyian a játék miatt vagyunk itt és nem a marakodásért. Ha mindenki abbahagyja a személyeskedést és visszatérünk a játékkal kapcsolatos infókhóz + segítségnyújtáshoz, akkor minden rendben lesz.
-
duvi
nagyúr
válasz
akoska07 #34128 üzenetére
Mint a legtöbb UBI játék topikja, a Divisioné sem egyszerű. Időről időre fellángol a feszültség és ezt baromi nehéz hatékonyan és igazságosan kordában tartani. Nem csodálkoznék, ha visszaadta volna a megbízatását
A fórumon most is fent van (utolsó feltűnés: 2017-02-16 10:26).
-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000 #31791 üzenetére
Nem. Viszont hamarosan kezdődik a twitch közvetítésük, ahol - remélhetőleg - újabb infókat kapunk a következő kiegről is.
-
duvi
nagyúr
Igen
(#31772) myckey
Egy szóval se mondtam, hogy nem fontos a stabilitás vagy tárkapacitás. A DPS és a valós sebzés viszonyáról volt szó
Természetesen a nyers sebzésen kívül szükség van stabilitásra, pontosságra, nagyobb tárkapacitásra ...stb. a megfelelő arányban, hogy használható legyen a fegyverünk.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31766 üzenetére
Mert a DPS érték nem a valós sebzésed alapján alakul. Rengeteg "placebo" módosító van, ami durván megdobja a DPS-t ( pl. pontosság, gyorsabb tárazás, egyes fegyvertalentek ...). Az a biztos, ha lemész a lőtérre és ott teszteled a fegyvereidet. Ami valóban számít, az a fegyversebzés, tűzgyorsaság, crit ch + crit dmg, páncélrombolás, PvE-ben az elitek elleni sebzés. Remélem, hogy nem hagytam ki semmi fontosat.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31442 üzenetére
Igen, tudom, hogy ez cinematic, de az idő előrehaladtával az ingame látványvilág is egyre rondább lett.
(#31441) myckey
Hangulatkeltésnek tökéletes volt. Az év végi ingame mozik látványa pedig borzalmas, nevetséges járműfizikával tetézve. A Division mostani állapotában is fényéveket ver a jelenlegi Wildlandsre. De ez már túl sok off. Részemről ennyi volt a téma. -
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31439 üzenetére
Nem, de a Wildlands már most se úgy néz ki, mint az első mozikban. Az első infók alapján nagyon vártam, de a mostani gameplay videók nagyon kiábrándítóak
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31366 üzenetére
Igen, érdemes
Sőt! Kimondottan ajánlott, mivel a setbónuszok nagyon sokat dobnak a hatékonyságon. Elég ha 4 db-ot összeszedsz, mert így már megkapod az összes bónuszt. Maradék kettő lehet másik setből és akkor abból is bekapcsol egy bónusz, vagy a négyes set mellé szerzel egy sárga savage kesztyűt, reckless (vagy Barrett) mellénnyel vagy 200% skillpower bonusos hátizsákot.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #30742 üzenetére
Van akinek jól működi, de sokaknál csak gondot okoz a dx12, ezért a többség dx11-et használ.
#30747 vaakuum
Van egy Reclaimeres support/dps karim és rendben működnek a bindelt funkciók. Én a fenti számsorra tettem a használható cuccait. Az esetek 99 százalékában vizet, robbanó és gyújtólövedékeket használjuk. -
duvi
nagyúr
válasz
zkispet8 #30594 üzenetére
Fenti Téma összefoglaló/Segítség Új Játékosoknak/
- Underground tartalmat megnyitó küldetés
- Underground és a Survival lejárat a Terminálba -
duvi
nagyúr
válasz
távcsőves #30399 üzenetére
- Állítsátok be push to talkra. Ha jól emlékszem, akkor a "c" bill az alapértelmezett gombja.
- Másik megoldás (ez a jobb), ha feljöttök a ph Division csatornájára és azt használjátok. Csapatonként külön szobában mehettek. Téma összefoglalóban megtaláljátok a részleteket. Discord regisztráció menete, linkek -
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #30288 üzenetére
Hogy miért lett ennyire lebutítva, azt induláskor kitárgyaltuk és nincs értelme felmelegíteni ezt a témát. Ha eltekintünk az összehasonlítástól, akkor még így is nagyon szép és jó játékot kaptunk, ami bőven megérte/megéri az árát. Reméljük, hogy lesz következő rész és addigra a meghatározó tényezők is fejlődnek...
-
duvi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #30276 üzenetére
Főleg, hogy van még benne tartalék, mivel megjelenésre kicsit visszavettek az eredeti látványból.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
Csoffadalom #30262 üzenetére
Téma összefoglalóban - ezt is - megtalálod, Vendors stuffs (hetente frissül).
-
duvi
nagyúr
Boldog Karácsonyt kívánok az egész csapatnak!
Ne feledjétek! New Yorkban soha ne vegyetek karácsonyi ajándékot! -
duvi
nagyúr
válasz
bigbadforty #30026 üzenetére
"Kérdésem, hogy ez a szett jó PVE-re?"
Nem jó. PvE-re elég sok setkombinációt lehet használni, de a DeadEye nem igazán ajánlottSokkal hatékonyabb pl. egy 4-es Alpha Bridge + 2 kiegészítő.
-
duvi
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #30021 üzenetére
Játékban kapsz egy új questet amivel elindul az Underground. Kb. a térkép déli részén keresd. Ez egy könnyű kis bevezető a történethez. Ha ezt letoltad, akkor az alapbázison megnyílik egy ajtó a jutalombeváltó vendor mellett, ami levisz a bázis alá, ahonnan egy lifttel tudsz lemenni a legalsó szintre. Itt találod az Underground központot.
-
duvi
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #30018 üzenetére
Ha a uplayen vetted meg, akkor sehogy. Automatikusan aktiválódik a fiókodban. Ha külső forrásból vásároltad meg, akkor a uplay kliens felső menüsorában kiválasztod az Aktiválási kód beváltása opciót és beírod a DLC serialt.
Konkrétan melyik DLC-ről van szó?
-
duvi
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #30013 üzenetére
Ha beaktiváltad a fiókodban, akkor a következő indításnál már automatikusan eléred a megvásárolt DLC tartalmát. Másrészt ebben a menüben láthatod, hogy milyen DLC-k vannak hozzákapcsolva (megvásárolva) az alapjátékodhoz.
-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #29987 üzenetére
Ha esik is, nem sokat érsz vele, mivel Tier 1-ben max. 163 ilvl cuccok jönnek.
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
saltanus #29832 üzenetére
Ne küzdj a uplayen! Vedd meg a Gamersgatenél. Ott is 20 euróért adják. Kapsz egy serialt amit bektiválsz a uplay fiókodon és kész is vagy.
-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #29763 üzenetére
BoO DZ vendor a bejárattól jobbra a biztonsági szárnyban található, pont szemben a support ládával. Emeleten, tech szárnyból kivették a vendort.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29308 üzenetére
Köszi a tesztet! Ezek alapján nem a fegyvermódosítók adják a büntetést. Milyen talentek vannak a fegyvereken? Nem lehet, hogy pontosság vagy stabilitás talent van valamelyiken? Este én is megnézem, hogy alakul ez a 15%.
(#29309) Over567
Eleinte mindent adjál el, hogy legyen pénzed. Quest rewardokból, dropból és vendoroktól be tudod szerezni az aktuális szinted felszerelését. Lvl 30-tól mehet a bezúzás és craftolás. Ajánlott olvasmány a fenti Téma összefoglaló. -
duvi
nagyúr
válasz
RECSKA #29292 üzenetére
Pont ezért kérdezem, hogy ha nem teszi rá ezeket a módosítókat, akkor drasztikusan lecsökken a találati arány. Ebben az esetben pedig nem sokat ér a csillagászati dps és valós sebzés (max. nagyon közelről). A nagy kérdés, hogy melyik éri meg jobban? Nagy sebzés kevesebb találattal, vagy kisebb sebzés több találattal?
(#29293) Snip3r_HUN
Köszi a választ! Ezek szerint elég az M4 alapértelmezett pontossága és stabilitása egy "kis ellentartással". Már csak egy jóféle M4 kéne a kipróbáláshoz -
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #29278 üzenetére
Az elsődleges fegyveren is figyelemebe vetted a Famas Nem komplikált talentjét? Erre se tettél pontosság és stabilitásnövelő kiegészítőket? Ebben az esetben nem romlik drasztikusan a találati pontosság? Vagy smg stílusban - csak közelről - használod a gépkarabélyt?
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29177 üzenetére
"...a 3. tálent számításánál fontos, vajon, hogy mindkét fegyveren ne legyenek pontosság/visszarúgás módosítók, vagy elég csak a Famasnál erre figyelni?"
Erre én is kíváncsi lennék, mert eddig nem találtam rá határozott választ -
duvi
nagyúr
válasz
CactuS #29153 üzenetére
PvE területen a Base Of Operation (BOO) vendornál vásárolhatsz blueprinteket. Ezenkívül DZ safe house vendoroknál tudsz vásárolni, de oda DZ credit és szintkövetelmény szükséges. A kínálat hetente változik!
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #23629 üzenetére
Mostanában csak read only módban vagyok jelen, de erre már írni kell!
-
duvi
nagyúr
válasz
Raidon #22574 üzenetére
Szia!
Gyere fel Discordra! Ott mindig találsz társaságot és segítséget.
Idézet a fenti Téma összefoglalóból:"Discord reg menete, linkek:
Regisztrálsz ezzel a meghívóval: Link
Letöltöd a klienst és feltelepíted, megadod benne a fenti linket: Link
Keresel egy lila admint, akinek írsz privátban, hogy a pH-ról jöttél és állandóvá (zöld) tesz. Utána tudod használni rendesen, megjegyez a szerver." -
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #22385 üzenetére
"Persze sokszor lelőtték, sokszor csíterek is, ma már ott tart, hogy aki csak mozog a DZ-ben, azt lövi, lesz ami lesz, kvázi az lett amit előtte utált és rühellt. Van akinek ehhez nem kell morfózis sem, alapból és csípőből megy ez
Nah én nem akarok idáig eljutni, vannak korlátok, amiket nem akarok átlépni, bármennyire is ezt sulykolná az Ubi, vagy az "élet"."
Nekem is pont ez a véleményem a DZ-ről. Eleinte még izgalmas volt (bár morálisan már akkor sem tetszett ez a fajta PvP megvalósítás), de fokozatosan romlott a helyzet. Én is végigjártam az utadat. Amikor besokalltam, akkor csináltam 201 alatt karit, de rövid időn belül ez is ugyan oda jutott mint a 231+. Mivel csak DZ szintezni szerettem volna, ezért indítottam egy új karit, felhúztam lvl19-ig és megvettem/megszereztem neki az elérhető legjobb cuccokat, mellé tudatosan lockoltam ki a bázis skilleket. Gondoltam, hogy itt szépen felszintezem magam 99-ig és utána kint is felhúzom 30-ra. Eleinte nyugisnak tűnt a helyzet, de az Underground óta már itt is elszabadult a pokol
Ekkor jött az említett morfózis érzés: mostantól akit meglátok, azt egyből lelövöm! Na itt lett véglegesen elegem a DZ-ből és inkább abbahagytam. Akinek megvan már a DZ lvl 99, az már csak a játék öröméért (vagy, hogy kiélje magát...) van bent, de nincs veszíteni valója. Mostanában eljutni 99-re már iszonyat sok idő, ideg és energia, mellette persze kell egy jó team is, akik segítenek. Egyedül kár is bejárni. Csak szétidegeli magát az ember.
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyTrancer #22362 üzenetére
Azért, mert nemcsak a nálad lévő tárgyak szintjét nézi. A ládában lévő és a kimentett cuccokat is számolja. Alt karinak át kell adni az összes nagyobb felszerelést és fegyvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Autós topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest