-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Köszönöm szépen a választ. Bocsánat, de csak tegnap léptem meg a harmincat. Ezért a sok buta kérdés.
(#8682) _Andras_: Ez a DZ nekem is nagy kérdés. Nagyon fosok tőle. Pedig el kellene kezdeni. De dumálni nem tudok, discord van de csak hallgatózni tudok (este a kicsi alszik és áthallani a beszédet). Aztán félek, hogy a DZ veteránok már nem fognak engem bevenni 4.-nek. Ezért gondolkozom, hogy keresek random csapatot magamnak DZ-re. De azok meg ismeretlenek bármelyik hátba lőhet... Nem tudom mi lesz. :/
-
az srs és az m1a elég közel vannak egymáshoz, de az srs tára is moddolható. viszont a tolózáras szerkezet miatt nagyságrenddel lassabb a rof-a, amit nem kompenzál a nagyobb sebzése. az m44 sebzése viszont jóval nagyobb, és ha sikerül olyan variánst kifogni, aminek moddolható a tára, akkor van öröm+bódottá.
-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest