- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én nagyon elgondolkodtam tegnap, hogy hagyom a francba azt a DPS-statot, és pakolok olyan dolgokat a fegyóra ami szerintem jó.
Crit chance,
Crit dmg,
tár,
HS dmg.
+ esetleg tűzgyorsaságSok töltényből, több eséllyel sebzek nagyobbat fejre. Szerintem ez lenne a legkézenfekvőbb. De a "kedves" számláló sokkal kevesebb DPS-t jelez ezekre...
-
pont a legfontosabbat vetted ki az egészből egy legyintéssel. tárméretet egyetlen moddal lehet csak növelni, oda ne akarj mást rakni. jó tudni, hogy egészrész kerekítést használ a játék, azaz 0,99 golyó az 0 golyó, 99%-ra nem duplázza a tárméretét.
dmg%ot ritkán dobja be, 1-2 cuccon láttam csak eddig, de szintén nagyon fontos.
enemy armor damage: ezt máshol úgy hívják, hogy armor penetration. pveben a hatása mint dmg% érvényesül.
headshot marksmannél igen, mert ott default arra mész. smgnél is rakhatsz rá, mert ahol már effektív, ott könnyen fejalakra lehet tartani.
crit esély attól függően, hogy használsz-e pulse-ot. afaik 65%nál van a cap.
crit sebzésről jó tudni, hogy jelenleg semmilyen módon nem lehet tompítani a hatását.@ßrainiac: ja, néztek engem is, amikor olvastam, hogy mi tetszik ennyire.
-
.LnB
titán
Nem tudom megmondom őszintén.
Szerintem a fegyver DMG miatt. Lehet jót fogtam ki. 98k-m van most AK-val, 102k Caduceus-szal. Nekem a DPS csak a fegyón és a modokon múlhat. Mert nem teszek plusz fejlesztéseket firearms-ra.
De egyébként, baromi nagy homály ez az egész stat rendszer.
Leteszteltem kicsit 2 napja, hogy mi alapján írja a DPS, Heal, és képzettség értékeket.Én minden nap zárásként mentek egy képet a karimról, hogy össze tudjam hasonlítani mennyit haladtam egy nap alatt.
És a minap próbálgattam a cuccokat kicsit. Pakolgatta össze vissza. És a következőt vettem észre.
Változtak a statjaim ugye ha jobb cuccot tettem be. De volt olyan, hogy betettem a jobb cuccot és minden maradt a régi. Hiába jelezte, hogy sokkal jobb lesz a statom. Felvettem és semmi.
Kiléptem a játékból és akkor változott. De teljesen más értékre mint amit előzetesen írt. Aztán változik ha a fegyver van kijelölve, és ha felszerelés akkor is. Ezt a mai napig nem értem miért. Na, de az, hogy relog után is... az gáz. szerk.: Ja és mikor visszatettem az előző napi szettet akkor sem azt kaptam ami előző nap volt. Tök más statjaim lettek!!Most van egy olyan gearem ami mindig ugyan annyit jelez minden képzettségre. Nincs az, hogy ha fegyver van kiválasztva akkor nagyobb a DPS. Nem, most mindig fix. De nem tudom hogyan csináltam..
Káosz nekem ez az egész.
(#9568) warcat Gold?!
-
nem. csak így nem túl hatékony szerintem. sniperkedni túl kicsi a dmg, assault/lmg helyett pedig túl kicsi az rpm. találtam egy kéket az open bétában, de nekem felmodolva is csalódás volt. m44 és m1a között variáltam mindig, attól függően, mi kellett jobban. minél kevesebb mob volt, annál jobban érvényesült az m44 nagy sebzése.
-
grHawk
aktív tag
Ilyen nem, de olyan volt, hogy az npc aki rámrohant a baseballZZZ ütővel és belökött a falba. Egyszer meg mikor lelőttek és térdrezuhantam a fal mellett, akkor is átestem a texturán, be a házon belülre. Sőt volt egy olyan eset, hogy - nem tudom felismerhető-e ha így leírom - az egyik DZ checkpointnál (asszem a bal legalsó) ha jobbra bemegyünk egy sikátorba, akkor fel lehet mászni létrán egy kis 6x6 méteres placcra. Na ott egy szellőző kocka fedezékként használható két oldalról. Ha az "A" billentyűvel elmozdulsz oldalirányban, akkor ugye a kis nyíllal jelzi, hogy átfordulsz a másik fedezékbe és ha épp ott van egy játékos, abban a fedezékben, akkor te beesel a textúra alá. A rácsba. Aztán ha leküldenek, vagy megütnek(ezzel meglökve), akkor meg beesel az egész város alá a szerkesztői síkra. Na onnan szép a látvány
-
birorichard
őstag
Ilyennel nem találkoztam, de textúra hibával sem. Olyan volt egy helyen, h a kórházas mission-nél a tetőn van jobb oldalon elől egy kis konténer, aminek a tetejére fel lehet mászni, onnan jó szoktam volt szórni a bosst. Na, ott a kevés hely miatt bizonyos szögeknél belelógott a karakter mögött lévő tereptárgy a nézetbe, de csak egyedül itt. Amúgy tényleg nagyon közel van, szóval ezt nem rónám fel hibának.
-
westlake
félisten
Volt, mielőtt nerfelték. NPC-k ellen jól lehet taktikázni velük (én is imádok közel lopakodni, majd mindenkit oneshot-olni), viszont játékosok ellen semmit nem ér. Közvetlen közelről fejbelőttem valakit és talán az egyharmad HP-ja ha eltűnt.
#4373: Nem fogsz meggyőzni arról, hogy ez így normális.
Normál esetben mennyi az esély arra, hogy közvetlen közelről fejbe tudj lőni egy másik játékost? Körülbelül 5%? És ilyenből kellene bevinni hármat? Ugyan... Ez nem armor kérdése. Csúnyán le lett büntetve a sebzésük. Vagy az is lehet, hogy ebben a játékban már eleve ilyen volt játékosok ellen. A lényeg az, hogy többet kellene sebeznie annál, mint most. Elég sok időt töltöttem a DZ-ban, de talán senkit(!) nem láttam shotival harcolni.
Egy citrom hadnagy (vagy mi a rák) három lövésből lement. Pedig annak valóban volt páncélja is. Én viszonylag sokat toltam shotival ahhoz, hogy össze tudjam hasonlítani a két sebzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest