- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
Igen de a wikipediaban is kiternek azokra a tudatlan barmokra akik csak szoftvereket hasznalnak a resek kihasznalasara
Nem összetévesztendő ezzel a relatíve kis csoporttal a vandálok és bűnözők jelentősen nagyobb csoportja, akik a hackerek által létrehozott eszközök és eljárások – valójában szakképzettség vagy tudás nélküli – felhasználásával okoz kárt, vagy követ el bűncselekményeket.
A cheaterek ugyanezek. letoltenek egy szoftvert amit hasznalnak. semmifele szaktudasuk nincsen az adott temaban
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #16312 üzenetére
Hat haver, menj el fuleszetre. volt ott azert meg par dolog.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #16252 üzenetére
Grat
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #16239 üzenetére
Nalam garantalt a -level dzben
Igy vanEzt tanusithatom
LnB.
Tudod ilyen bighead cuccos. Úgy is szereted.
Szerintem kimaxoltad a trollkodas fogalmatAmugy meg ne bancsad (cs!) mar na! Kell az onbizalom mindenkinek. Meg a galaxis orzoinek is. En is fenyezem magam, fenyesebb vagyok mar mint Salamon toke.
megse faj senkinek.
Amugy hiaba fenyezi magat nekunk lement nem egesz 39 perc alatt, szoval... -
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #16180 üzenetére
Nem engedheted meg? Marmint idoben? A jatek engedi h 4 karaktered legyen
-
[hun] warhea
tag
Persze, és én vagyok a főbíborosi pozícióban a klánon belül! xD
Max 2 het mulva lehet te a fobiboros. Utana megkapod a Just In Bibor rangot
Recska,
sikerult atrakni a DZ xp-t a stashbe?a legdurvabb az volt amikor atteleportaltad a FL apc-t dzbe es azzal rugoztunk.
Utomi:
En kimondom, recska csalt. es elobb is ment el, mint a tobbiek.
le is lett reportolva igaz nev nelkul xD hova tovabb ezzel a temaval? -
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #16052 üzenetére
van klan?
-
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #16043 üzenetére
Viszont kivanom
-
[hun] warhea
tag
válasz
Brownage #16028 üzenetére
Sose jöttem még ki úgy DZ-ből nap végén, hogy mínuszban lettem volna. Sőt.
Mert nem jatszottal meg recskaval.
Hunner:
nincs véresszájú boszorkányüldözésAzert erdemes lenne meghallgatnod mit kap neha.
Kovimestert csak azert jelentettem amugy mert mindig az pampog a legjobban aki maga is bunos
Meg azert mert a trollok kozottunk jarnak.
-
[hun] warhea
tag
ne haragudj, nem mosdattam senkit. en csak ezt a tipikus peldajat nem szeretem az eszetlen hulyesegnek. a nyakamat rateszem, hogy elkuldte a kepet, de RECSKA nevvel, pedig jatekban ugye nem is az a neve. plusz melle a kepen nem is latszik ki az. igy igazabol ot kerlekszepen a rosszindulat vezerelte es nem az, hogy egy csalot nyugovora kuldjon hanem "vilagitsuk at a masik 4et"
amivel racseszett mert a teambol mindenki tiszta volt azon kivul aki a kepet csinalta
Ha reportolni akarnank elmondom a ph-s kozosseg jo nagy szazalekat lehetne
ezek teljesen egyertelmuek ki mit csinalt, megsem kovezitek meg oket. (kovizzatok. igy helyesebb) legalabb ertekelnetek, hogy bevallalta es ugy rakta fel a kepet. 8an voltunk ott tudta, hogy a 8bol 5 legalabb eliteli a csalast de nem kamuzott, nem szarozott. az oszinteseg becsulendo.
Hunner:
Nincs is bajom a report ellen, szamtalan cheatert riportoltam en is es szerintem pont Te vagy az egyik ember a sok kozul aki tudja, mennyire fontos szamomra a tiszta jatekmenet. DE.Van egy ember aki bevallalja azt megkovezzuk es a maradek 30 lapit a fuben? Nincs kimondva de mindenki tudja kikrol van szo. Jo kovimester lehet nem tudja, de aki aktivan jatszik a kozosseggel az tudja.
Te reportoltal barkit is kozuluk? Elmondtad a velemenyed, hogy ezt igy nem kellene, en is meg mindenki. Pedig ok rpmhack teleport radar esatobbi szarokat tolnak nem holmi torpefetissel rendelkeznek.
Pedig van aki azert nem rak fel screent mert igy nezne ki:
szamomra ez a csit leginkabb
mindezt pedig fuggetlenul azert mondom, hogy a mieink-e vagy sem.
-
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #15975 üzenetére
Koszi a reportot kovi. Halistennek a kepen vagyok es tiszta a lelkiismeretem. halistennek bekuldted multkor a uplayed ugyhogy elkuldtem a kepet az ubinak es megirtam hozza hogy aki csinalta a screent az pont te vagy. Ha nincs felnivalod nem fognak kitiltani. Jo hangulatban eltoltott kovetkezo kovetkezo 2 hetet kivanok. Gondolom a szomszedot is lejelentetted mar mert neki van jakuzzi
-
[hun] warhea
tag
Agent Origins Full length [link]
Vtomi
lehet csak nepszerusiteni akarjak a game channelt vagy mit
es olyan kulcsszavakat valasztanak ami mostnaban meno
irnak hozza egy kamu cikket es omlik be a latogatottsag. kozben persze ott a reklam, csak esik1 -2 kosza klikk
Ha pedig nem ez van a hatterben kezetraznek a cikkiroval, legalabb annyira naprakeszek mint az IGN/GS
-
[hun] warhea
tag
... és nem vettem észre, hogy GOD módba menne ...
Mert nem megy god mode-ba? Ennyi.Egyaltalan nem hiszem, hogy csalo, jatszottam vele en is sokszor egyaltalan semmi sem erzodott. egyutt keltunk egyutt fekudtunk (na de kerem nem rosszra gondolni
)
Mas:
Grat Korrbak-nak az elso hard falconhoz es koszi Duvinak es Bibgr0-nak.
-
-
[hun] warhea
tag
Holnap delutan allok rendelkezesedre
-
-
[hun] warhea
tag
válasz
kovimester #15857 üzenetére
En szemely szerint elszivtam elotte egy cigit ami ugye legalis drognak minosul. Ebbol a szempontbol nem voltam tiszta. Zuhanyzas elott is allok egy hosszu munkanap utan szoval ketszeresen sem vagyok tiszta. Te mar tiszta vagy?
-
[hun] warhea
tag
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15739 üzenetére
Elpitsaztak minket is tegnap azert joparszor. Robbanolovedek + m1a komboval olyat kaptam, hogy abba haltam bele, hogy mellettem robbant. mocskos egy dolog ez. pedig elotte 2x ledaraltuk oket.
az, hogy kimentes kozben irtottuk le oket (nem akartuk amugy) de valahol el kell kezdeni.
meg is sajnaltuk oket mert 3 darab lila volt naluk osszesen
termeszetesn otthagytuk a foldon nekik.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15736 üzenetére
tegnap mi is lelottunk 2 sracot kimentes kozben pamlacsekkal
dehat kellett a manhunt
-
[hun] warhea
tag
válasz
CSiPet2 #15644 üzenetére
Ne erts felre, en tolom dz-t. igaz meg csak 60-as szinten vagyok, de azert tolom. Minden esetre a balance hianya erezheto nagyon. Van aki meg sem tud karcolni es van aki 1hittel leszed.
-=Jam=-
Health is legyen legalább 75k
65 is elegpersze a tobb jobb. de nincs gondom 65k-val es 56% armorral.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15639 üzenetére
En sem erzem ugy, hogy a DZ hasznos reszet kepezi a jateknak, de be kell latni, hogy eselyt es lehetoseget kell biztositani azoknak is akik a pvp jatekmenetet kedvelik. ha masra nem is erre (sem) tokeletes.
-
[hun] warhea
tag
-Több sárga fog esni jóval
Minek?!200+
Azt is mondtak, hogy jatekosok szemszogebol a balance talent modositasa nerfnek tunhet, de nem az. jelenleg nem mukodik megfeleloen, mert a reticle beragad. a balance-nak ugy kellene mukodnie, hogy amikor vallhoz veszed a puskat az elso vallhozvetelnel megy ossze gyorsabban a reticle.
kulon kiemeltek, hogy ha ismetelgetek a vallhozvetelt nem fog mukodni.
200+ dz bracketben sokkal erosebbek lesznek a mobok.
pzstm:
DZ99-es szintet kitoljak?
minek?LnB
nem baj, ha sarga esik, csak olyan essen ami hasznalhato. 161+os dzben zold itemek esnek ki 32es lila mobokbol. minek?200+os bracketben akkor essen inkabb sarga. nem?
-
[hun] warhea
tag
Az elso state of the game ahol elhangzanak erdekes, szemet csillogtato dolgok.
En is fel tudok menni taktikussal 220 fole, de teljesen felesleges. sztem abban egy 163-as leszed
RIP Balance
-
[hun] warhea
tag
válasz
ScomComputer #15586 üzenetére
a (nem)szokasos keddi - csutortoki most szerdan erkezett. delig tart.
The division podcast: ep 10. (We live to server) [link]
Garsza: Minden pontosan ugyanugy ment minden mint amikor sikerult. Annyi volt csak nalunk, hogy valoszinuleg faradtabbak, kevesbe osszeszedettek voltunk, plusz volt egy replacement player a csapatban akinek az egesz uj volt. egyszoval nem hiszem, hogy mokoltak volna.
Plusz hatalmas szerverlagg volt. a heal-ek csusztak tobb masodpercet...
STATE OF THE GAME kezdodik hamarosan.
-
[hun] warhea
tag
Mi is megcsinaltuk, igen ismerem az erzest. Sajnos neha elofordul. En ettol fuggetlenul orulok neki, hogy nem megy mindig hiszen akkor csak megunnank.
Mindemellett nagyon jo hangulatban telt (neha azert volt egy kis sisterges a levegoben) de mindent egybevetve megint jot jatszottunk es jol ereztuk magunkat szoval megerte
-
[hun] warhea
tag
Ha valakinek van kedve egy gyors falcon hardhoz szoljon ram discordon.
Update: 3/4
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15516 üzenetére
Pmelj ram uplaybol anon pls nekem valamiert nem engedi
Ment a pm itt ph-n. majd nezz ra. -
[hun] warhea
tag
Razor mi az uplayed?
Bocsi, figyelmetlen voltam -
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #15435 üzenetére
Hat nagyon nem voltal felesleges. Mind a negy embert megmozgatja kellokeppen az insta az biztos. Es tovabbra is hangsulyozom, hogy az elmult 4-5 lefutott challenge falcon legjobb es legosszeszedettebb csapattarsai voltak.
Van ra 999 PxC-m hogy hianyozni fog holnaputan egy napi
Te meg mindig ezen porogsz? -
[hun] warhea
tag
smart -> falra lovos healelos
mobile -> foldre lovos kinyitosMas:
Lehet, hogy kell m1a (amugy egyaltalan nem jo m1a-m van, barki megvehette multheten a vendornal) a jatekmenethez de ettol fuggetlenul tovabbra is azt mondom, hogy szerintem igen is eleri a FL a celjat. Egy nagyon jo minosegu, jo hangulatu jatekmenetet kinal aminel valoban figyelni kell es osszedolgozni a csapattarsaiddal. Mi mast kinalhatna meg egy endgame? Amit kellett jocskan elert, volt a vegen orom, s bodottsag. nekem ez mar eleg, hogy megerje a jatek a penzet.ha kell hozza m1a ha nem.
-
[hun] warhea
tag
válasz
[hun] warhea #15390 üzenetére
A youtube vid 19 megtekintesnel tart. ebbol 13 hunner 4 meg pamlacs
2 en
-
[hun] warhea
tag
Falcon Challenge 42min 192+198+203+203
[Megtekintes]Remelem idovel meglesz az 1920 is. Gondolom az meg konvertalodik.
Kosz megegyszer skacok! -
[hun] warhea
tag
Ezuton is koszonom Hunnernek, Pamlacsnak, Csipetnek a ma esti challenge falcon-t. Perfect kor szuper csapat. Egy elmeny volt
Warlord megeri az egy sargat amit dobott betores utan
baker: Youtube link coming soon -
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #15291 üzenetére
/sarcasm on
halistennek, hogy megvettem
/sarcasm offApropo ma vannak napik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest