-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
TommyS_27 #37588 üzenetére
szép!
viszont nem először találkoztam a mukival ,múltkor svd-vel lőtt úgy, mint más a géppisztollyal...
+ azért pár LS meccs van már a hátam mögött, de max 20-30k pontot ért el a legmagasabban a muki.
x1-en amúgy is nehezebb a célzás, pláne futtában, ahogyan ő tolja... szóval nála vmi sántít nekem... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35804 üzenetére
thx
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35753 üzenetére
köszi
próbálkozom...
egy nem oneshotol, csak leviszi az életem 2/3át, begyulladok és levisz vagy jön még egy seeker mine...
nem rendszeres eset, de az előbb 8ból 4 seekeres jött szembe...
1v1-ben nem vagyok olyan béna, de kicsit idegesít, hogy ennyi legyen vkinek a játéktudása ( sztem)...
egy majo mis alkalmas erre a feladatra... -
LedyGyuszi
addikt
mit ajánlotok fürkészakna ellen? egyszerűen nem szól másról a last stand...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35722 üzenetére
akkor rosszul tudtam...
thx -
LedyGyuszi
addikt
Srácok!
Segítsetek eldönteni egy vitát...Ellenfél páncél sérülése számít pvp-ben vagy sem?
thx -
LedyGyuszi
addikt
vki elárulná, hogy last stand-ben hogyan tud egy játékos 200k-as pontszámot elérni, míg a többiek 20-25 k körül mozognak?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rossonero89 #35000 üzenetére
úúúúpsz...
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Az új SEEKR szettel próbálkozott már vki? Hol eshet nagyobb eséllyel?
thx
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
1-2 info kimaradt nekem:
-páncélrombolás még mindig csak mobokra jó, igaz?
-Barrett mellény hol eshet nagyobb eséllyel?vannak még ilyen "extra" sárga itemek?
-alpha mellé mit a ajánlotok +2 gearre? most 2 strikerem van
-pvp-re melyik most a leghasználhatóbb fegyver?
- illetve mi az a shoot boost? (képesség?)thx előre is
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
NigelStately #22475 üzenetére
Kár, hogy nem konzolon nyomulsz... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
NigelStately #22472 üzenetére
csak nem a dj úr?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
SkyTrancer #22364 üzenetére
és mi a véleményed a 214-es itemekről?
-
LedyGyuszi
addikt
tegnap 3 órányi dz 5-6...összesen 3 zöld cucc a kimentett kb 100 itemből...
Ráadásul az egyik zöld dobozt ki sem tudtam menteni, ment a helikopter jött, lootot felraktuk, de elrepülni már nem repült (levágni sem lehetett, semmi)... ott már nem is lehetett több kimentést hívni aznap és eléggé meg lehetett tankolva, mert 2,5 órán keresztül ott rpekedett a kimentési terület felett, a számláló meg nullán kiakadt...
járt így már vki? -
-
LedyGyuszi
addikt
Tegnap összejött végre egy viszonylag normálisabb reclaimer szett...Egyenlőre 2 db végső megoldást tettem mellé.
Kérdés:
-mire érdemes rámenni ennél a szettnél? Elektronikára?Jól gondolom ,akkor gyorsabban töltődik vissza pl. a tüzes golyó?
- tapasztaltam olyat is, hogy vki a robbanó golyó mellé megivott +20% elit sebzés vizet, de nekem ez sehogy sem sikerül, ennek mi a trükkje?
-illetve milyen szettel érdemes még a reclaimert párosítani?taktikussal pl.? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Raulblanco07 #21135 üzenetére
thx!
2 final (1 db 268-ös, 1db 240-es) megvan + mellé most 4 striker van ,de abból is csak 1 240-es és 3 214-es...
sajna nem nagyon dobálja a striker vagy őrszem cuccokat...olvastam, hogy a falcon lost adja talán a legesélyesebben, de ott csak hardon megy (itt meg nagy gs-ost ugye nem dobhat), kihívás-hősi vmiért nem...
napi küldis helyek simán mennek hősin (tegnap pl. ketten vittük a 4fős csapatot, 2en lekapcsolódtak...), de ott meg csak fegyók jönnek főleg...
no mindegy, akkor az irány megvan legalább!
(#21134) RazoR8402
thx neked is, ezt is tesztelem majd! -
LedyGyuszi
addikt
Sztetek melyik a legjobb szett összeállítás pvp-re (tank karakter off)?
thx előre is -
LedyGyuszi
addikt
Tegnapi delta hegyek közepette mondom letolom a Falcont hardon, randomokkal...azon is mókoltak! már belő a tank az alagútba és mintha a shotis osztag is több főt számlálna + néha a pulse elöl elbújik 1-2 mob...
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Ha volt már, akkor sorry...
Elméletileg ma újra ad 214-es itemet a falcon hardon vagy a holnapi update miatt majd csak holnaptól?köszi előre is!
-
LedyGyuszi
addikt
2.nekifutásra tegnap csak összejött a Falcon!Köszi a csapatnak, Good job volt!
-
LedyGyuszi
addikt
Argentínában vettem én is, kb. 5 perc volt...
egyébként, hogy kijössz e olcsóbban sok mindentől függ...ha mindkettőtöknek bejön a játék és egy évig nyomjátok, akkor nyilván nem jössz ki olcsóbban, de ellentétes esetben...
amúgy meg sztem tiltott ilyenről beszélni/tanácsot kérni...legalábbis más topikokban... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
XFishboneHUN #12135 üzenetére
vegyél fel bátran ,ha gondolod!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
XFishboneHUN #12117 üzenetére
mármint DZ-ben?
-
LedyGyuszi
addikt
nem talált vki véletlenül egy olyan térképet, ahol az "utcai" bossok vannak feltüntetve?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
baphomet #9742 üzenetére
pontosan, erre nem jöttem volna rá...
sorry a nem megfelelő fogalmazásért...
csak itt többen írták, hogy DZ-ben nem a fő karakterükkel mennek rogue ügynökként...
Az "új karakter"-hez át lehet vinni mondjuk pl. fegyvert, teljesen nulláról kezdi vagy lehet esetleg szintet választani.... ilyenekre gondoltam... -
LedyGyuszi
addikt
Erről a több karakterről tudna vki bővebb leírást adni vagy esetleg egy linket?
thx -
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Van olyan képesség, jártasság vagy vmi, amivel könnyebben lehet 1-1 kerületben felfedezni a különböző tárgyakat (telefon, drón, stb...)?
thx a segítséget előre is -
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy mailt, hogy jutalom jár az alfa+beta tesztelésekért...Vki leírná, hogy mit rejt a csomag?
Továbbá másik játékosnak tudunk átadni vhogy pl. fegyvert?thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest