- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #21626 üzenetére
Nincsen ismétlem nincsen.
-
válasz
hitvanyalak #20949 üzenetére
a blind fegyvert nem aktiválták az 1.3ban. állítólag a következő nagyobb patchben (1.4) lesz majd elérhető.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
hitvanyalak #20720 üzenetére
Nincs az a nyersanyag mennyiség ami ne fogyna el,ha komolyan nekiállsz finomhangolni.
-
arnikusz
veterán
válasz
hitvanyalak #20716 üzenetére
A bázis vendornál blueprint nincs már én onnan vettem, de DZ-ből esett orosz piros pont azóta is ver mindent sajna.
Az üres slotokba tűzfegyver és teljesítmény módosítót vegyél igaz mindkettő 31-es, de a tűzfegyver az nagyon jó ha türelmes vagy és készítesz jó párat.
A DZ-ből csak nagyobb tár blueprintet és stamina blueprintet vettem.
Ennyire futotta.
De ahogy tanult játékostársunk írta be kellesz nézni újra a DZ-be.A DZ-ben ez van most:
High - End CQBSS Scope - FDE 31,750 40 +22$ Headshot Damage +8% Critical Hit Chance
High - End High Velocity Magazine 9,696 25 +7% Critical Hit Chance +95% Magazine SizeCQBSS Scope- FDE 142,254 50
Muzzle Break 142,879 50 -
Lefty
addikt
válasz
hitvanyalak #20712 üzenetére
Voltak 32-es tervrajz modositok dz-ben, craftolni kell oket.
-
arnikusz
veterán
válasz
hitvanyalak #20692 üzenetére
Mindig a legmagasabb GS ben bontottam őket és a 10. szint után adott 229 es fegyvereket nekem. Ha már az első két sor nyitott 10 szint után mindkettőt kiválasztottam és a hardon berakva egy intelt több XPt ad és választhatsz felszerelés vagy fegyver között amit a phase ad. Érdemes kalibrálni 15. szintre adott egy Blind 2 slotos mellényt amit átalskítva 307. 333. 10. lett. Mi lesz majd 20. szint után.
Este leszek. -
arnikusz
veterán
válasz
hitvanyalak #20488 üzenetére
Nekem is.
Nekem is.Jövőhéten szerzünk egyet.
-
szallasi007
őstag
válasz
hitvanyalak #20323 üzenetére
tudsz, nekem vmi 19x gs-em van/volt, semmi extra, magadnak állítod a nehézséget kb.
baker_
-
kovimester
aktív tag
válasz
hitvanyalak #20078 üzenetére
Egyik se!
Kérlek szépen lekopott a Bluetooth mini keyboardrol a betű igy sajnos csak találgatok hogy hol melyik betű van. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hitvanyalak #19918 üzenetére
Kicsit több szívósságra kell törekedni,minél magasabb sebzéssel (tudom,mondani könnyű). 260k dps-em van 310k szívóssággal,így egyedül DZ3 - max DZ4-ig el lehet menni,felette már kell a csapat.
-
NomadND1
senior tag
válasz
hitvanyalak #19892 üzenetére
Én már egy tavaszi tájnak is tudnék örülni
Aztán pár új npc-nek, mert elég egysíkú a genetikai állomány, nem is csodálom, hogy ennyi áldozatot szedett a módosított himlővírus
Valahol hiányolom az ellenség válaszcsapásait. Az rendben, hogy megyünk és faszagyerek módjára kinyírunk mindenkit, de semmi válaszcsapás. Az elején volt egy kis harc a posta előtt, aztán paradicsommá változott.
A beígért drón meg jöhet. -
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19911 üzenetére
Ilyen az ha szombaton melóban nincs jobb dolgom mint pH-ra írogatni
-
kovimester
aktív tag
válasz
hitvanyalak #19909 üzenetére
Ha jól emlékszem a Hajdú Péter Frizbi című müsorábna volt amikor Ganxsta Zolee és SP volt egyszere a vendég. Akkor Mondta a Gax. az SP-nek hogy SósPerec....
-
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19909 üzenetére
Kenyeres kocsi hozta reggel
-
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19902 üzenetére
van ez így
-
Omli85
őstag
válasz
hitvanyalak #19899 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
hitvanyalak #19899 üzenetére
Season Pass
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hitvanyalak #19892 üzenetére
"Nekem úgy rémlik azt is mondták, hogy lehet egy drónt tábláról irányítani..."
Ez alapból jött volna a játékkal, de aztán törölték a dolgot.
-
válasz
hitvanyalak #19876 üzenetére
20 felett....
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
hitvanyalak #19661 üzenetére
Vannak benne nagyon furcsa dolgok, így második olvasásra, végiggondolva, amit szerintem a srác sem gondolt át.
DZ Chests and Keys have been removed from the game.
Nem eltávolítani kell, hanem buffolni a rewardot belőle, a kulcs egy kedvelt item amit szeretnek az emberek, nincs értelme elvenni.Freedom credits have been added to the game, which upgrade an existing item to the same item of a higher ILvl.
Ez mondjuk jónak tűnik, logikus lenne valami ilyesmit bevezetni, ami valamilyen áron felupgradeli a itemeket, hogy ne kelljen a teljes szettedet lecserélni amikor emelkedik a GS.
4 Piece Bonus: Headshot damage bonus now applies to body shots
Ez nagyon durva lenne, gyakorlatilag a pvp arról szólna hogy m1a-val lövöldöznénk egymást.4 Piece Bonus: You may now equip 4 Abilities
Csak egy szett 4-es bónuszáért átvariálni az egész hud-ot, érdekes lenne.3 Piece Bonus: Enemy NPC's may no longer notice you when engaging other players
Ez nagyon vicces lett volna pvp-ben, ahogy a 4 fős rugó bandák full nomadban campelnek DZ6 midtown boss mellett vagy DZ6 cleaner nagyfiú boss mellett.2 Piece Bonus: Increase your Electronics by 25% of your Toughness
Itt ő inkább staminát akart írni, vicces lenne ahogy 500k toughness-es karakter után kapnál 125.000 electronics-ot, ami 1.250.000 skill power önmagában4 Piece Bonus: Hitting an enemy with an MMR now causes confusion amongst enemies making them appear hostile. (Note: In PVP this will cause Friendly fire amongst friendly agents)
Ez nagyon troll lenne.Armor mitigation against players is capped at 50% irrespective of armor values.
Ez szerintem rossz lenne, pont az volt a gond a pvp-vel, hogy rövid volt a nagy dps miatt, csökkent a dps, nőtt a hp és armor cap, hosszabb élvezetesebb csaták vannak, ezt eléggé megölné ha kétharmadára csökkenne az ember szívóssága pvp-ben.Vannak jó ötletei, de összességében szerintem nem tenne jót a játéknak amiket változtat, elég sok troll - poén elem van benne.
-
arnikusz
veterán
válasz
hitvanyalak #19539 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
hitvanyalak #19420 üzenetére
-
bunfi
őstag
válasz
hitvanyalak #18970 üzenetére
A jobb alsó sarokban van egy Loading indikátor/animáció. Ameddig ott van, addig nem töltötte be teljesen a textúrákat a játék. Ilyenkor a legbiztosabb megállni és megvárni, míg kész a betöltés.
-
válasz
hitvanyalak #18928 üzenetére
főleg redditen. érdemes egy egészséges fenntartással olvasni az ott leírtakat. olyan, mint az elméleti fizika, nem attól lesz igaz, hogy leírják, hanem attól, hogy a gyakorlatban megerősítik.
-
válasz
hitvanyalak #18703 üzenetére
300 óráig ellesztek, fölötte már max. DZ 201+ és heti HVT-k adnak élvezetes játékot, incursionök nem annyira.
-
arnikusz
veterán
válasz
hitvanyalak #18616 üzenetére
Ha gondolod csinálhatjuk együtt 5 és 10 intelesek simán mennek tegnap este 15 inteles sniperest is megcsináltam, a múlt héten egyedül ment a 28 pontos heti, de vasárnap Kriegnél ketten egy kanadai sráccal feküdtünk.
Jelenleg 179-155 DPS meg 186-205 keménység. Aug a bázisról és egy Socom MA1. Ezt még az új cuccok pakolgatása mellett ma tesztelem.
ghiottone vagy ghiottone001 -ként vagyok fent PC-n játszom munkanapokon este 8-10 között.Ma reggelre maradt 10 célpontinfóm azt fogok először gyűjteni. Mikrofonom nincs.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
hitvanyalak #18614 üzenetére
Cselendzs Lexington.
Ott egy erösebb ember lenyomja szolóba, simán elbír plusz kettő nyengébbet. Csal te legyél a leader, akkor nem kikkelnek. -
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #18616 üzenetére
Hívjál ismerősöket akár a napi vagy heti HVT-hez.
Biztos lesz olyan, aki még nem csinálta meg, vagy van kedve végigcsinálni.
Azt vettem észre egyébként, hogy ketten is meg lehet csinálni az összest, azaz a legnehezebbeket is egy jó taktikus és egy jó/közepes DPS.
Ami a taktikusnak kell, smart cover + pulse, a másiknak meg heal (gyors és láda).
Sniperrel fedezék mögül szépen ki lehet szedni a távolabbikat, közelre meg SMG esetleg AK vagy társai.A sebzés buff miatt elég gyorsan fekszenek a mobok. Volt olyan (31/40 inteles) boss, hogy mire mondta, hogy megérkezett, már szinte feküdt is. Ugyanez négyen meg már csak darálás. Sokkal több időbe kerül eljutni a küldetés helyszínére és összeszedni a sok szutykot a végén mint maga a küldetés.
Ha meg egyedül akarod csinálni, akkor smart cover+heal. De az elég necces lesz
(#18618) Garsza
Lehet, itt a cégnél tiltva van a YT, de én is csináltam videót róla. Csak nem töltöttem fel. -
Madoc
veterán
válasz
Az 5-10esből is eshetnek jo zöld cuccok, és ha vesztek hozzá blueprintet akkor könnyedén ki lehet rakni egy zöld szettet. Aztán meg kalibráljatok ha valami nem jo rajta. Fegyverek is esnek, tegnap pl. mindkét társamnak esett 1-1 204es vector elég jo talentekkel, 5 inteles küldetésből!!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
matchmaking, kaptok random társakat akik épp online vannak.
-
duvi
nagyúr
válasz
hitvanyalak #18501 üzenetére
Az embervadászat a rogue státusz csúcsa. Ha egymás után megölsz 5 embert, akkor jön az embervadászat elnevezés. A rogue státusz ikonján is látszik, amikor a koponyát teljesen körbeveszik az ívek.
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #18482 üzenetére
Én voltam az elkövető, azóta van újabb verzió alakulóban, délután belinkelem majd.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
hitvanyalak #18482 üzenetére
Erre gondoltál? [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #18477 üzenetére
Semmi konkrétat nem lehet tudni hivatalosan. Gondolom a jövő hét után kezdődő E3-on jelentik be a részleteket.
-
marilllyo
veterán
válasz
hitvanyalak #18477 üzenetére
Hát nem sokmindent.
Ezekre a válaszokra mindenki kíváncsi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #18406 üzenetére
Vagy ha eladod, akkor kb 25000 credit.
Egy sárgáért meg asszem 5000 credit körül kapsz, azaz jobban megéri eladni a használhatatlan zöldeket. semmint lebontani.De a legjobb ha félig meddig használható cuccod van, akkor indíts még 1 (vagy 2-3) karaktert és annak a tatyójába be tudod rakni, mint egy külön raktár. Később még jó lehet, ha esetleg a másik karakterrel akarsz másfajta felépítést kipróbálni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
hitvanyalak #18406 üzenetére
Zöld szett item lebontásával 2 HE fabric materialt kapsz.
-
válasz
hitvanyalak #18251 üzenetére
Miért nem jössz/jöttök fel a "hivatalos" magyar Division Discord szerverre?
.LnB
Jaja, korán kelek -
Drenadar
veterán
válasz
hitvanyalak #18251 üzenetére
csatlakozni kell a voice szobához.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #18234 üzenetére
Igen, aktiválódik.
Viszont a véletlen rogue (csak belelősz, de nem lövöd le) státusz, ami 20 másodperces, azért viszont nem kapsz semmit ha egy ilyen rugót lősz el. Ezt sokan nem tudják, ezért előszeretettel lövik le az ilyeneket is, mivel hajtanak az XP/DZ creditre...
Ha nagy a népsűrűség, akkor nem érdemes belemenni, főleg ha egyedül vagy. Csapatban már mindegy, akkor meg lőhet mindenki mindenkiere. -
bendeguz76
aktív tag
válasz
hitvanyalak #18178 üzenetére
+ jómunkásemberek
-
Garosszi
újonc
válasz
hitvanyalak #18004 üzenetére
Köszi
-
válasz
hitvanyalak #17890 üzenetére
Na most akkor pontosítsunk: bejelöltétek egymást a Uplayen de egyikőtök sem látja a másik friend requestjét? Az, hogy a safehouse-ban összeakadjatok annak azért elég csekély esélye van és ha összeakadtok akkor is csak a Uplay-en keresztül vennétek fel egymást tehát ha nem megy át amúgy se a friend request akkor így se fog. Működik egyébként a barát listátok azaz tudtok felvenni más embereket, csak mert ha az sem működik akkor lehet valami akadályozza (szolgáltató/tűzfal/router)?
Próbáljátok meg esetleg a weboldalon keresztül.
-
válasz
hitvanyalak #17864 üzenetére
Barát listáról való eltávolítás és hozzáadás újra (mindkettőtök részéről)?
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #17767 üzenetére
+1 kabaré ami itt megy! Ilyenkor hol van egy moderátor?
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #17660 üzenetére
Igen, csak valahol olvastam (és többször is), hogy az egzotikus sebzésről van szó, de próbáltam keresni, nem találtam meg, de hiszek a többieknek, meg egyébként is ez jobban logikus.
A szívósságnak is így van értelme, ha a fizikai sebzés ellen véd az armor "elsősorban". Ezen felül vannak védelmek, amit a különböző setitemek adnak.
Pl ilyen volt már többször is, hogy pl vérzés ellen 116% védelem. Ennek mi értelme vajon? Ha meglőnek, akkor nemhogy véreznék, de a golyóval transzfúzió is érkezik?Lassan ott tartok, hogy visszaállítom angolra, mert a magyar fordítás sok esetben akkora baromság (nem játékhelyes), hogy teljesen félrevezető.
(#17661) cain69
De magát azt, hogy hogyan számolja ki, hogy az ARMOR nekem pl 56%. Ez hogyan jön ki? Mert ha emelni szeretném, akkor a képlet többi részét is tudnom kellene, gondolom nem lehet egyedül csak az armor pontszámot figyelembe venni.Megtaláltam:
Total Armor Damage Mitigation = (Total Armor / (1.1 ^ (Agent Level - 1) + Tiered Base Value) + Talent Flat Percentage Bonus) * (1 + Talent Percentage Bonus) -
duvi
nagyúr
válasz
hitvanyalak #17660 üzenetére
Így van
A bekapott fizikai sebzés adott százalékkal csökken. Jelen esetben 75% lehet a plafon. Persze nem szabad nagyon elmenni csak az armor irányába a hp rovására, mert az exotic sebzésektől meg instant halhatunk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hitvanyalak #17238 üzenetére
Szeretem is a jatekot, de most kicsit csomorom van. Megvarjuk 05.24-et es az uj PvE tartalmat
Nem is banom, hogy megvettem es meg boven van benne potencial, csak lassan kijohetne mar
-
-=Jam=-
őstag
válasz
hitvanyalak #17016 üzenetére
Nekem az AUG-omon van, de lehet csak SMG-re adja, mert én még csak azon láttam emlékeim szerint.
(#17017) Raulblanco07: Nem rak át, mint fentebb írtam.
-
LÁZ
addikt
válasz
hitvanyalak #16938 üzenetére
azt vágom, de akkor csak dark zone-os material-t lehet belőlük gyártani, másmilyet nem? eddig nem sokra volt használva, gondolom ezért van ennyim, kékből is vagy 200, aranyból meg 38.
-
Lefty
addikt
válasz
hitvanyalak #16811 üzenetére
PvE zonaban hozzad fogja igazitani az elleneket igy neki nehezebb lesz. De ha te mar eleg Jani vagy, akkor par ora alatt 30-ra tudod huzni.
-
.LnB
titán
válasz
hitvanyalak #16811 üzenetére
Igen. Tudtok együtt játszani, de neki nem lesz túl jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #16747 üzenetére
Azért egy-két apróságot ott is elszórtam emlékeim szerint, szóval itt is számíthattok ilyenre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #16744 üzenetére
Pedig de. Ugyanúgy mint megjelenés előtti tesztnél. Sry.
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #13068 üzenetére
A májusi Incursion lesz.
Még semmilyen pontos dátum illetve bejelentés nincs.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hitvanyalak #11837 üzenetére
Rendőri segítsêg: ha kêpzettséggel ölsz akkor25%
-
válasz
hitvanyalak #9857 üzenetére
Parat tudsz csinalni is. ( ha vagy mar 30as... )
-
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #8766 üzenetére
Az oké, de a térképen is látom valahogy, hogy mi az amit megcsináltam már és mi az amit még nem a főküldetéseken kívül?
-
válasz
hitvanyalak #8741 üzenetére
igen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
Most így nem rémlik, de mintha mind megjelent volna, azután, hogy az adott szárny vezetőjét kiszabadítottad.
Én mentem aránylag sorban, de mind elérhető volt, független a menedékházaktól. Sőt a mellékküldetéseket is beadja, ha közel érsz hozzá, független attól, hogy a menedékház fel van-e oldva, vagy sem.Más: Vannak ezek a gyűjthető cuccok (echo, telefon, drónok, stb), amiket ugyancsak felold a térképen amikor minden mellékküldetést és találkozási pontot megcsinálsz, de tegnap pl. találtam egy lelőtt drónt, amit nem jelzett a térképen, csak a hangjára lettem figyelmes. Sajnos nem jegyeztem meg hol volt, de jobb oldalt az utolsó előtti terepen volt...
-
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
a fő/story küldiket a játék storylineja triggereli. lineáris vezetésű a történet, néha van benne elágazás, pl. hogy a szárnyakat milyen sorrendben unlockolod, az mindegy.
vannak a szárnyakhoz kapcsolódó fő küldetések, ezeket a szárnyak unlockolják.
vannak a sidequestek, ezeket a menedékházakban lévő jtf officer unlockolja, ha vele beszélsz, megjelennek a körzetben a térképen.
és vannak a szárnyakhoz kapcsolódó encounterek, mellékküldik. szabadíts ki rabokat, támadj be egy banda búvóhelyet, stb. ezeket bármikor megcsinálhatod, hozzájuk közel érve megjelenik a gui-n, hogy egy ilyenbe botlottál, át akarod-e rá váltani az aktív questet. a menedékházakban van térkép, amit megvizsgálva megjelennek a térképeden is, de ahogy írtam, nélkülük is megkapod őket, ha megtalálod. -
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #8717 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy egyszeriek, max úgy tudod "újrajátszani" ha valakihez csatlakozol, és nála még nincs megcsinálva a küldetés, akkor az Ő mapján keresztül lehet megint megcsinálni.
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #8392 üzenetére
Fel kell venni mindig.
-
pohár
félisten
válasz
hitvanyalak #8352 üzenetére
hogy micsodát?
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #8293 üzenetére
Lehet külföldiekkel menni a terminálon van DZ kereső, de az inkább töketlenkedés olyankor, mint céltudatos gém. A pug sosem jó
-
macy
addikt
válasz
hitvanyalak #8290 üzenetére
De lehet, akár egyedül is. Csak szétcincálnak mint foxi a lábtörlőt
-
Sebestyen01
őstag
válasz
hitvanyalak #8276 üzenetére
Fejlesszed meg wingben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8228 üzenetére
Nem megy, másképp oldottuk meg. Mob megölte csapattagot, és másik srác vette fel cuccait.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8198 üzenetére
Full random, attól függ, hogy milyen a vérmérséklete a csapatnak. Tegnap 8-an üldöztük egy két fős teamet, mert ők úgy döntöttek, hogy rugók lesznek. Sajnos elcsesztük, mert rossz helyre mentünk be és területre ható sebzéssel megöltek engem, és elveszítettem a sárga fegyver modomat, de annyi baj legyen.
(#8192) KnockOut87
A sárga loot ritka, de azért lehet találni. Leginkább DZ-ben a magas szintű ellenfelek (nevesített bossok) dobálhatják (persze nem csak ők), de én már kaptam sárga fegyvert a Napalmos küldetés fő ellenfelének legyőzése után.
Ha mindenképp sárga rucit vagy hordozható cuccot akarsz, akkor csinálj meg egy napi challenge küldit a csapattal, annak a végén 100%-ban sárgát dob. (Tegnap én pl a fegyvertokot kaptam meg)
Plusz érdemes figyelni sárga farmolásnál a scavenging/gyűjtögetés értékére is. Ha van olyan modod ami növeli azt, tedd be nyugodtan. Tegnap nálunk a csapatban az egyik srác 130% fölé tornázta fel, és 6 óra alatt kapott 6 db sárga tárgyat, fegyvert. Igaz ebből kettő ugyanolyan nevesített UZI volt, de azt odaadta másik csapattagnak.
Én most pl így állok:
szerk:
Van aki még durvábban tolja. o.O
-
Joey89
tag
válasz
hitvanyalak #8200 üzenetére
ismerőseim nem nagy gamerek, úgyhogy majd itt akarok embereket keresni
-
venomka1
aktív tag
válasz
hitvanyalak #8118 üzenetére
koszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8043 üzenetére
Mivel bárhol spawnolhatnak mobok, így a safe hose-okban vagy a főbázison érdemes pihenni.
-
VTom
veterán
válasz
hitvanyalak #7975 üzenetére
én is felvettelek mind a kettőtöket, bár már egy-két küldit megcsináltam, de jó lenne egy csapat.
Scomcomputer kollégával mehetnénk négyen, ha gondoljátok.
-
ada19
senior tag
válasz
hitvanyalak #7935 üzenetére
Pics or didn't happen!
Használjátok egészséggel.
-
pulffy
őstag
válasz
hitvanyalak #7560 üzenetére
Koszi te hitvany...
aztam elolvasatam , de mar nem tudtam szerkeszteni....
sory
-
Gordon32
tag
válasz
hitvanyalak #6846 üzenetére
Szivesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest