- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Ma már nem lesz játék...,megint gyerekcsinálós este lesz nálunk....
-
ScomComputer
veterán
válasz
Anonymus23 #39171 üzenetére
Hosszú hétvége hol?
Az Ubiéknál most is melóznak...
Karbantartás van!(#39174) players111: nálam semmi baja rossz a neted,vagy nem fizettél az ubinak a külön drótért...nekem a múlt héten kötötte be az asszony és kis uborkák lógnak rajta..
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok egy kérdés.....
Egyik ismerősöm megvette a játékot,mivel elég sz@r a netje,mondom majd én odaadom a játékot,neki egy usb-s vinyón.....Tom C...Division mappa másol és mikor a rouge/pc/data mappát másolja kb.25%-nál megáll a másolás.....nem megy tovább,de még gépen belül sem tudom átmásolni/áthelyezni máshová a játékot.....Na mondom, nem gond elmegyek az egyik haverhez,és nála is ez van...másol....másol egyszer csak megáll és kész......
Mi lehet ezzel valaki próbálja már meg,mondjuk az egyik vinyóről átmásolni a másikra,ha lenne rá ideje....
Vírusirtó ki volt lőve...nem értem,a fájlokat leellenőriztem rendben vannak..
Köszi.... -
ScomComputer
veterán
Csoportba vagyok és a szűrő is bekapcsolva...írja is....
(#31999) TTomax: na majd meglesem..köszi..
-
ScomComputer
veterán
válasz
Anonymus23 #31252 üzenetére
Oh...köszi azt nem is vettem észre,hogy írt...de akkor megcsinálok mindent....
(#31250) arnikusz
Köszi,megpróbálom...de ezek szerint minden küldinek meg kell lennie... -
ScomComputer
veterán
Szia...nincs meg minden főküldi,csak addig bohóckodtam még meglett az lv.30 !
(#31208) malystryx
(#31210) VTom
(#31213) Anonymus23
Köszi,tudom,hogy melyik küldivel nyilik meg az Underground, de maga a küldi nincs a térképen,ez a gond....Itt azt mondta valaki anno,nekem,hogy csak akkor jelenik meg a "Quarantine Center Mission",ha elérem az lv.30-at.....de semmi....
Mi az oka, hogy nem látom a térképen a "Quarantine Center Mission"-t ??
Nagyon köszönöm,mindenkinek a segítséget....
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm az (#30521)-ra adott válaszokat,most akkor azt kérdezném,hogy hogyan tudok gyorsan fejlődni..azaz lv13-ról lv30 lenni,mi a titka a gyors fejlődésnek?
Köszi szépen előre is a segítséget? -
ScomComputer
veterán
Sziasztok...tudom nem tartozik szorosan a játékhoz de.....
Meg akarom venni az SP-t, de valamiért mindig visszadob mikor a fizetésre kerül a sor...6200Ft van a kártyán ez lenne kevés...köszi...(#30507) S1M0N:
Köszi...a valutaváltóval számoltam és ugye tartalmazza az áfá-t is..mennyinek kellene lenni szerinted? -
ScomComputer
veterán
Úgy látom megy a LIVE...
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok...
A PTS-el ki tudom próbálni az Undergroundot,vagy nem lehet a föld alá menni ebben sem csak ha megvásároltam a dlc-t?
Köszi! -
ScomComputer
veterán
válasz
szocprobléma #24369 üzenetére
Én így nyolcvan felett elmondhatom,hogy megvolt minden amit írsz,de majd megtudod milyen jó ilyenkor játszani,mikor már a kezedbe van építve a makro és a burst.....
-
ScomComputer
veterán
Ebben,nem segít senki?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,lenne 2 kérdésem:
1.Ma indítom a PTS-t és eltűnt a karakterem....miért?
2.Hol találom a "Karantén központ biztositása" küldetést,mert a térkép nem mutatja,eddig játszottam az Undergroundal, de most már azt sem tudom....miért?
Köszi!bombibmw:ment PÜ!!
-
ScomComputer
veterán
Hali....olvastátok amit írtam,ha igen, lenne olyan rendes valaki,és böffentene rá valami infót.....köszi...
-
ScomComputer
veterán
Egy kérdés a PTS-el kapcsolatban....ez mindig ugyanazokat a küldiket adja random változtatva a sorrendet,most toltam egy jó ideig és látom,hogy már volt az amit éppen dobott?
-
ScomComputer
veterán
Hi all!
Letöltöttem a PTS-t indítom és valami néger csajjal tolom automatice ezt dobta be nekem nem is volt karakter generálási lehetőség....ez ilyen....nem gond tolom ezzel....csak kérdeztem... -
ScomComputer
veterán
Köszi...
bunfi: ne utánozz bazze....
(#20300) bunfi :persze, köszi....olvastam de félek tőle..mert lehet,hogy kamu....
-
ScomComputer
veterán
Ezt,olvasta már valaki?
Ha nem akkor miért nem? -
ScomComputer
veterán
Hali..
Jött valami új a patchel...új küldik elsősorban ha nincs meg a sp?
Köszi.... -
ScomComputer
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18954 üzenetére
Azért ennyi csak nem....
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Division....Nv Surround......
Nagyméret jobbklik a képre...
-
ScomComputer
veterán
Segítsetek, postahivatalban fenn az emeleten az újrakalibrálást,visszalehet valahogy csinálni....elbaxtam....
-
ScomComputer
veterán
....ööööö ezt,hol lehet megtalálni a térképen ?
bocsi......sorry..... -
ScomComputer
veterán
válasz
vegitossj7 #13759 üzenetére
Én nem értem ezt az egészet, ez a játék már csak erről szól szinte az összes youtuber a glitchet nyomja....mi van....én lassan fejlődgetek,mert nekem van életem is és szép fiatal feleségem,nem a Divisionra verem mint a sok idióta glitch barom...loserek..
-
ScomComputer
veterán
Ezt a Phoenix kreditet, hogy lehet sokat gyűjteni?
-
ScomComputer
veterán
Én aktiváltam a Rainbow Siege öltözéket , de nincs a jut.beváltónál....miért?
-
ScomComputer
veterán
Ezt a "pontszámot" amit az új patch óta kiír,hogyan lehet növelni?
(#12604) kovsol.köszi!
-
ScomComputer
veterán
Nálam még csak most frissül.....12.36Gb, mi ez egy új Manhattan.....
-
ScomComputer
veterán
1 kérdés: a uplay fiókomon van több játék is, ha én játszom a Division-al ,a fiam közben játszhat a FC-Primal-al,ha feltelepítem az ő gépére ?
-
ScomComputer
veterán
Ezt,miért van tegnap óta látom,de működik minden?
-
ScomComputer
veterán
válasz
Extreme1974 #11293 üzenetére
A sebzést az lehet fejleszteni,ha igen hogyan,mivel?
-
ScomComputer
veterán
válasz
Stalkerx #8399 üzenetére
Nálam most megszűnt az akadozás, 2 dolgot találtam az Ubi fórumon:
1
1 - Press Windows Key + R
2 - Type in Msconfig
3 - Go to general tab disable "Load startup items
4 - Go to "Boot" tab and then "Advanced options"
5 - Select "Number of processors" and use dropdown to select the max for your PC2
A Uplay beállításokban ki kell kapcsolni a "Játékbeli fedőréteg engedélyezése...."(UplayOverlay)A játék indításnál hiányolni fogja de indít és kész!
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok..valamelyik nap írtam,hogy néha-néha beakad a játék,olyasmi mintha töltene 1 mp-ig valami,pedig ssd-n van,találtam róla egy videót ,mert ahogy olvasgatok utána,másnál is előfordul a dolog....itt senkinél nem volt még ilyen?
-
ScomComputer
veterán
Hali...nálam néha néha megakad a játék olyan töltési akadás féle..pedig ssd-n van.......órákig semmi,aztán egyszer beakad..utána megint semmi....ez előfordult másnál is?
-
ScomComputer
veterán
A chatre köszi mindenkinek a segítséget....
(#7976) Vtomi80:
-
ScomComputer
veterán
válasz
Snip3r_HUN #7529 üzenetére
Nem ritka,nekem már többször is volt igaz még a bétában....
-
ScomComputer
veterán
Akkor holnap 14 órától?
(#6765) westlake:miért,nem csak a steameseknek lesz kedd?
-
ScomComputer
veterán
válasz
Sebestyen01 #6402 üzenetére
Látom ismersz már...teshow.....tényleg a "jó lesz ez....."re gondoltam alattam....hehehehe
(#6406) daveoff:van itt mellettem a fiókban....kérsz?
-
ScomComputer
veterán
Van valami infó,tettek már a játék alá valami csalásvédelmi rendszert?
-
ScomComputer
veterán
Ezt, láttátok már?
-
ScomComputer
veterán
Még anny,i én nagyon elégedett vagyok a játékkal sok barátkérést kaptam amit el is fogadtam,csináltam sok macsmékinget(macskabaszást),azt sem tudom kivel toltam..de nagyon jó meccsek voltak,nekem bejön én megvettem 2-szer,mert veszek egy TI-t az tuti....
-
ScomComputer
veterán
Na gyerünk!!
-
ScomComputer
veterán
válasz
bulikavagyok #4389 üzenetére
Köszi szépen az nagyon jó lenne,mert itthon vagyok,és meddig tart arról van valami infó?
Nekem le van töltve az nem gond ,mert a zárt bétát toltuk a PH-s haverokkal !
(#4390) orichalcos. Thx...
(#4392) bulikavagyok:ezt is köszi...
(#4393) daveoff:
-
ScomComputer
veterán
Én meg azt kérdezném,hogy holnap magyar idő szerint hány órától lehet tolni,és meddig.....vegyek e ki szabadságot?
-
-
ScomComputer
veterán
válasz
Sebestyen01 #3139 üzenetére
Köszi....
(#3140) Anfänger. jó van má b+, beszaszós live forgatás van,azé mer te megtaláltad a "tét" még nem kéne...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Sebestyen01 #3134 üzenetére
Van erről valami linked,persze csak ha nem fáradság előkeresni....
-
ScomComputer
veterán
Ebben lesz magyar felirat,mint némelyik Ubis játékban?
-
ScomComputer
veterán
válasz
mrgregoryan #3046 üzenetére
Pontosan...én meg szinte mindenhez használom,amihez lehet,meg amihez van(enb,stb,stb).
-
ScomComputer
veterán
válasz
bulikavagyok #2999 üzenetére
PC-re szeretném,persze csak akkor ha tuti és nem lesz gond,ha tudsz,vagy valaki tud valamit kérem szépen írja le nekem pü-ben.....
Az orosz verzió baromi olcsó 5600Ft.....milyen jó is lenne de csak only ru....
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok....lehet valahonnan VPN-vagy egyéb trükkel olcsóbban megvenni a játékot, következmények nélkül?
Köszi előre is a segítséget... -
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Nem indul a játék....mi baja?
-
ScomComputer
veterán
Nem tudok írni a chatbe állandóan ezt írja,mikor begépelem a szöveget és entert nyomok....állandóan mismatchol,nem tudok csatlakozni a barátokhoz.....most nagyon felb@szott....
-ja de közben látom jobb oldalon a groupba benn vannak,és látom mit írnak csak én nem tudok visszaírni...
(#2633) raven84
Igen volt már ilyen..ez valami bug...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest