- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FireKeeper
nagyúr
open world bossok farmolása jött be nekem a legjobban. azt akármilyen szemét gearben elég gyorsan és könnyen lehet csinálni, viszont azért náluk se sűrűn esik classified, és ha esik is, bármelyik szettből lehet, nem csak abból amit te akarsz.
ha van már legalább egy jó gear seted akkor legendary küldikre is mehetsz, ott is szokott esni.
WSP resistance ládák, bár kell hozzá csapat.
vagy a DZ északi részén a nevezetes pontokon a bossokból.
-
-
SkyS1gn
félisten
1.5el kb 3órát. Holnap veselkedek neki jobban majd.
De ahogy néztem 1-2 grindfesten kivül meg csecsebecse geareken kivül u.o. a játék. A fundamentális játékmechanikai dolgokon nem javítottak/változtattak semmit.
(#31087) TheProb
Fogalmam sincs, de a Rocket League jobban lekötött eddig sajnos. Ott fejlődsz, egyre jobb akarsz lenni, megtanulni az aerialokat stb.
Holnaptól nekiugrok újra aztán meglátjuk begyere-e vagy nem.
-
zkispet8
csendes tag
Köszönöm, de ezt az információt már korábban is megtaláltam, viszont a kérdésemre nem adott választ. Már több oldalon is rákerestem, de csak annyit írtak, hogy az Underground DLC a 30-as szinttől nyílik meg. És miután a 30-as szint elérése után is offline maradt és sehol az emlegetett mellék küldetés, azt gondoltam valamit csak nem vettem észre. Azt viszont sehol nem írták, hogy az összes főküldetést is meg kell csinálni.
Mert a 30-as szint megvolt de a sztoriból volt még 2 küldetés.Most már rendben van.
-
torma1981
veterán
Ja értem. Ennyire nekem tuti nem lesz időm. Marad az SP végigjátszása. Érdekel a történet. Max ha késöbb lesz jó csapat akkor igen. Sajnos nekem nincs mikrofonom vagyis este nem használom amikor alszik a család. Így meg elég nehéz nyomni. csapatban. Nincs olyan funkció mint a régi battlefieldekben hogy lehetett megköszönni,segítséget kérni egy gombnyomásra.? Még a globális csetet sem tudom hogy kell használni. Igaz max 4 órát játszottam vele az is csak szinte nézelődés stb. Nagyon kezdő vagyok. Meg már lehet öreg is.
-
DokiBaxxi
őstag
Hát nem kicsit vettek vissza. Főleg a fényeken, effekteken, apró részecskéken (pl. hó, füst) látszik, hogy volt butítás, de még így is az egyik legszebb játék. Amit végtelenül sajnálok az az, hogy "elcasualosították". A videóból látszik, hogy eredetileg egy lassabb játékmenetű játéknak készült (készülhetett) és a túlélésen nagyobb volt a hangsúly (kevesebb ammo, étel, ital, mindent scannelt a rendszer a videóban, szerintem a story is jóval nagyobb hangsúlyt kellett volna, hogy kapjon).
Nagyon kár, hogy egy ilyen "stat-buzi" játék lett belőleA map redukálásáról meg ne is beszéljünk...
Ami viszont pozitív, hogy a videóban egy-két UI rész elég csúnya volt szvsz. örülök, hogy azon csiszoltak. -
VincentVG
senior tag
Köszi Sniper, Duvi a választ.
Nekem nem mutatja a map, kerestem, rátúrtam neten és el is gyalogoltam oda és semmi..
(de valszeg a level 30 lesz a megoldás).
25-ös vagyok, pihentettem több mint fél évet a játékot, de most újra elővettem.
Fő storyból még van hátra 2 küldetés, azt úgy is le akartam nyomni a DLC-k előtt,
de ez azért elég béna h fórumozgatnom kell h egyértelmű legyen, mikortól játszható.Amúgy rámentem a kari/50%-os DLC-re, úgyhogy nem volt rossz vétel...
-
micafighter
nagyúr
Azt tudom, de a 163as cuccoknak a talentjei kisebb követelményűek mint a 256-osok, vagyis könnyebben tudod teljesíteni a talent követelményeket (van pár jó talent elektronikai követelménnyel, de azt meg ugye nem nagyon raknál egy dps alpha buildbe), és egy alpha buildben meg úgy tudom nem gond ha a másodlagos fegyver sebzése gyenge
-
Anonymus23
veterán
Még a korábbi kérdésedre, tegnap megnéztem, hogy mit is számol.
Nem raktam a fegyverre se pontosság se visszrúgás javítót, és érdekesen számolja a dolgokat.
A leírásában ugye +15% van.
A fegyver pucin sem 15%-od a fegyversebzéshez hanem standard 13,8%... 1,2% valahol eltűnt a levesben.Amikor felszereltem mindkét fegyvert (M4 és Famas) a megfelelő módosítókkal, azaz továbbra sincs pontosság és visszarúgás, akkor is ez a 13,8% plusz van alul kiírva a fegyversebzés alatt mint plusz sebzés, és ennek az összegét írja az összefoglaló lapon is.
Hogy miből fakad ez a -1,2%, azt nem tudom... -
axlfsi
veterán
Ahogy mondod, az csak egy ajanlas
Felsobb szinteken mar sokkal tobb mindentol fugg a jatek kimenetele. Nezd csak meg pl. mint ajanl UG heoric mode-ban; ha nincs osszhangban a csapat es/vagy a szettjeim, kenhetem a hajamra, az amugy 300 dps-t, 400 szivossagot es a 255GS-t, esek zsinorban, mint a napos csibe
Szoval, eleinte meg talan erdemes figyelni az ajanlast, de kesobb mar sokkal tobb minden szamit -
Anonymus23
veterán
Azt vettem észre, hogy ha dupla Q-t vagy E-t nyomsz, akkor nem bugol be, csak ha irányítottan akarod ellőni.
Próbáljátok ki, hogy nekitámaszkodsz a busznak, duplabillentyűvel lerakod az okos fedezéket.
Bár ez nem jó, mert vagy előtte, vagy utána (állapothatás) tudod csinálni, csak maximum nagyon közel (időben).
Mindenesetre, ahol tudjuk, hogy pl jön a robbanás, vagy tűz, vagy nyilvánvaló dolog, ott figyelni kell erre is.Bent meg 2 féleképpen ér állapothatás, tűz vagy gáz.
Égésnél nem tud semmit se csinálni, mivel csapkodja magát, gáznál viszont működik a dupla tapi módszer.
Volt olyan support, aki 5 hónap játék után tudta meg, hogy az okos fedezéket is le lehet rakni dupla billenytűvel, mikor kérdeztem tőle (Falcon lent balra), hogy miért lövi, miért nem dupla tapi, mondja, hogy eddig nem tudta, pár tized másodperccel gyorsabb így, mint ha célzottan lövöd, illetve az is bugol néha ha lag van, mert képes a pálya másik végére ellőni, ahelyett ahova gondoltad, hogy céloztál
-
G36 fokuszalt talentje azert nagy atb@szas, dobja a dpst szepen...
En most lmg huszar lettem. Rpk74-el tolom, eszmeletlen pontos, nagyon jo tars a striker szetthez. 38% critesely, 9e alapsebzes 3200 firearms mellett( +29% nem fedezekben levo ellenfelre + a savage talentes kesztyu ), brutal-halal-adaz talentekkel 200e a dps, es bontja az ellent szepen.
-
Anonymus23
veterán
Nem próbáltam ki, de nem úgy van a számozás, mint ahogy anno 201 alattihoz?
PL, értem ez alatt, hogy a fegyverek közül a legmagasabb GS + a rajtad lévő 6 ruha, és ennek átlagpontszáma.
Így pl
229 + 268 + 240 + 4x214 = 228
vagy
229 + 3x240 + 3x214 = 228pl, a 229 + 4x240 + 2x214 már 231-re jön ki, az már a felső DZ.
Vagy lehet még bolondítani a 229-es sárga cuccokkal.Persze a stashben nem lehet semmilyen 240-es vagy 268 plusz cucc.
Ezért kell a több karakter, hogy áttedd oda a többit, vagy csinálsz egy kisebb karaktert. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Lone star 3-as bónuszát kipróbáltam L86-al ( a Season Pass ládájából esett önfenntartó, vérengző, páncéltörő)
4117 tűzfegyver, mellett a stamina 2670, módosítóval még lehet majd növelni.
Lone starból még nem kalibráltam egyik elemet sem, underground hard 2 fázis 4 direktíva küldetés 32, 33-as sárga páncélosokat darálja.Az L86-as DPS-e 171 ezer, míg a G36 254 ezer, de a nerfelés miatt csak rövid sorozatokra jó, míg az L86 majdnem olyan stabil, mint az AUG volt.
M870-el is szimpatikus a 3-as bónusz, csak az újratöltés lassú, mert a Firecrest-et nem tettem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest