-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ezen az oldalon ez simán működhet így. Főleg mivel nem előrendelői változatnak hirdetik, csak te rendeled elő.
Amúgy is pre-ordernél ez bevett szokás, hogy megjelenés előtt 1-2 nappal kapod meg a kulcsot, amit aktiválni tudsz, de pl most a zárt béta miatt ez már benne van az előrendelői bónuszban, ezért hivatalos helyről már pl tudtad aktiválni a fiókon magát a játékot, de persze előtöltés meg ilyenek még a fasorban sincsenek.
-
Anonymus23
veterán
Az mondjuk tipikusan szürke oldal, semmiképpen nem hivatalos, és pl az oldalán is azt látom, hogy előrendelés és március 15. ami a hivatalos megjelenés, azaz még csak a 3 napos korai hozzáférést sem látom benne, simán lehet, hogy nem rendelik elő, hanem akkor majd megkapod 15-én a kulcsot.
Érdemes lenne őket megkérdezni erről. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Ami te nézel az csak az összesítő lap, de mindegyikhez van egy részletes egyedi achi is, azt nézd meg.
T5
Kihívás
Elesés nélkül mindenki a csapatból.Ketten is meg lehet csinálni, az már csapatnak minősül.
Egyébként egyedül is nagyon könnyű az orosz konzulátus, én néha nosztalgiából megcsinálom, csak úgy, régen nagyon sokszor szívtunk a shotis rohamokkal, most jól esik, amikor a shotisok elbújnak előlem(#50282) vzarmo
Jelen esetben az angolban is ennyi van.
-
Anonymus23
veterán
Pontosan amiatt amit woker leírt.
Coolheaded/Hidegfejű (ez sniper és pisztoly exluzív) + esetleg Eltökélt tálent (204-es pisztolynál már élnek a tálentek)
Ezzel nem PvP-t játszol, hanem képzettséget/ultit töltesz vissza a mobokon... Gyakorlatilag hamarabb van ultit adott esetben semmint lejárna a cooldown.
Azért használnak sokan kisebb GS-t, mert azzal nem sokat sebzel, mert itt nem a sebzés a lényeg, sőt.Jó kis estén vagyok túl, volt egy kb 50 perces manhunt futásunk, konkrétan az egész szerver bennünket kergetett
Sajnos nem tudtuk leadni, 1 másodpercen múlott, meg azon a tetves mocsok bugoltatott pajzson, konkrétan visszaestem 98-as szintre
Most este meg volt egy kisebb háború, 3 négy fős csapat, mikor ki rugózott be, maradjunk annyiban, hogy a manhuntot senki sem tudta leadni sosem (mi sem , de a többiek sem)viszont jót lövöldöztünk.
Így viszont lett 7 manhunt killem és 22 rugó killem, meg egész nap sikerült összesen 2 manhuntot leadni.Volt egy szerver, ahol DZ-1-ben kimentés, odamentem már kevés idő volt, de berugóztam, lelőttem a gyereket, de közben elment a heli, megyek át a másik oldalra, ott is kimentés, rámegyek, elkezdünk harcolni, akkor látom magyar a gyerek, mondom neki, ok, nem lövöm, abba is hagyta, erre fel jött a másik oldalon lelőtt gyerek, még 1x lelőttem, erre elkezd káromkodni. Mondom neki, hogy hé, ez csak egy játék, vegyél vissza, errefel bocsánatot kért, mivel hogy magyar volt Ő is, majd becsatlakozott, és együtt mentünk tovább, szóval amikor kimentést vágtam volna le, akkor meg csak magyarok voltak mindenhol...
-
TommyS_27
senior tag
Igen pont ez a tapasztalat... ja nem pont az ellenkezője! Rengeteg jól ismert cheater fut ugyanazon a néven a játék megjelenése óta. Szolidabban de még mindig sokan csalnak! A reportok szart sem érnek és ahogy láthatod ezek mind friss accountok. Óránként 600 mob ölés? Oda kell valami okosság főleg kezdőként. Ne legyünk már naivak...
-
Nightfall75
tag
Próbáld ki ezt a megoldást.
(#49471) belaazallat
DX12-t érdemes kikapcsolva tartani, tapasztalat szerint eléggé bug-os lesz tőle a játék.
-
belaazallat
addikt
Nekem is csinálta, grafikán kellett állítani ablakos mód kikapcs, utána beállítás megerősítése, majd kilép a játékból teljesen, és újra be. Így megmaradt.
Más:
DX12 -vel játszik valaki?
Szerk:
Nekem patch óta egy jó óra után egyszer csak bedarabosodik, és nem múlik el. Csak ha újraindítom a játékot. -
Nightfall75
tag
Nem mondanám értelmetlennek, mert mindkét hangfelvételen morze jellel 3-3 koordináta van megadva, amelyek a feltételei a titkos küldetésnek, amit ha teljesítesz, kapsz egy exotic ládát, egy classified ládát és egy WSP ládát 5 speciális fegyverrel (mondjuk ezek nem sokat érnek).
-
Nightfall75
tag
Akkor még nincs meg minden feltétel. Ha még hiányzik 3 telefon akkor az SHD2 biztosan nincs teljesítve. A Camp Clinton emeletén van egy laptop (a korábban általam linkelt videón is szó van róla) ahol meg lehet nézni a resistance leaderboardot. Ott ellenőrizni tudod, hogy valóban teljesítetted a 15 hullámot mindhárom helyen. Nem elég elérni a 3 hunteres 15-ik hullámot, teljesíteni is kell. De ha ha épp most lettek meg az SHD-k, lehet hogy szükséges egy ki-be jelentkezés, hogy beadja a további teendőket.
-
Nightfall75
tag
SHD1 - érd el és teljesítsd a 15 hullámot mindhárom resistance helyszínen WT5 módban
SHD2 - szedd össze a 38 darab telefont a WSP területenEz a két SHD kell a titkos küldetéshez. Bár ha a csapatban csak egyvalakinek van meg, akkor is teljesíthető.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Ezt nem tudom hogyan sikerült a "get the gold for the price of the standard edition"-ből kihoznod. Arról már nem is beszélve, hogy ha megnézted volna akkor láthattad volna, hogy a gold verzió ára egyezik a standardéval mert kedvezmény van rá, azaz nem kapsz vissza semmit.
-
persil
nagyúr
Minden third party app, ami befolyásolja a játék működését, az csalás. Az mindegy, hogy csak az időt mutatja a jobb felső sarokban, vagy háromszoros sebességgel futsz tőle. Azt, hogy 2 perc után érzékeli a rendszerük és dobnak ki miatta, vagy hónapokig használhatod, viszont nem tudjuk megjósolni.
Ha rámhallgatsz, akkor elindítod a folyamatot és zuhanyzol, cigizel, megiszol egy sört a haverokkal, etc, nem olyan sok idő az, nem lehet belehalni, én nem kockáztatnék.
-
Elims
veterán
"NEM SET EFFECT!!!"
Ezeket az "apró" betűket csak most veszem észre. :-//
Bocs. :-(
Így akkor vmit nagyon elállítottak.HKorn: Én a frissítés óta csak survival-t játszom.Volt azóta mondjuk 2 boss kör is,de csak aranyat adtak.
Szerencséd volt. (?) :-))Mizol: Csak a frissítés óta volt ez??Én azért megemlíteném a support-nak.
Szerintem nagyon korrekt az ubisoft support.Én már kétszer írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak.
Igaz,nem bug-ot jelentettem...Persil: Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél.
Megvan ez az új gyors szett váltásos dolog ugye,így képzettséget is tud váltani?
Szóval ha mondjuk csapásmérőre állítom akkor berakja a seeker+öngyógyítás képzettségeket,ha váltok másra akkor meg az ahhoz elmentett képzettségeket vagy ezt így nem tudja?
Még nem próbáltam ki,mert nem váltogatok gyakran szettet,ezért kérdezem. -
Mizol25
csendes tag
Figyelj ebben a játékban már ne keress logikát. Sok olyan dolog van benne ami érthetetlen és nem tudjuk, hogy miért van, de ne húzd fel magad rajta. Nekem sok órám van benne és már ott tartok, hogy túllendülök ezeken a hibákon ha nem is könnyen, de megpróbálom. Neked is ezt ajánlom. Nem tudom mennyi órád van benne, de ez a játék nem érdemli meg, hogy idegeskedj rajta. A fejlesztők örülhetnének, hogy van még ember aki tolja ezt a szart. Ez a mostani patch is felháborító.
-
RazoR
veterán
Ennyi idő után tényleg még mindig itt tartunk??????
Ugyanúgy mint minden héten keddenként....
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, May 23rd at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
-
xyvalaki
aktív tag
Az egyik nap eljátszok a bossokkal és feltartom amíg a többiek levadásszák az aprókat, a másik nap 3 lövésből leszedi a 3 és fél milliós pajzsomat. Van hogy a láda senkit nem szed fel. Vagy amikor egy szaros gránátos egyszerre leszed mindenkit ládával együtt, pedig nem egymás mellett álltunk. Vagy amikor kiírja hogy a feladat teljesítve és nem nyillik ki az ajtó, vagy kinyillik de beront negyven mob és leszednek mindenkit. Vagy amikor 40+ százalékos vérzés ellenálással a pajzs mögött instant elvézik az ember. Szóval sokszor nem a csapattal van baj.
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Portász
tag
Ugyan így jártam .Nem volt a térképen semmi ,de mégis hiányzott vagy 2 dokumentum meg vagy 6 telefon .
Agent HQ alkalmazást töltsed le a play áruházból .Megtudod nézni a tárgyakat hol vannak .
Egy telefon nem ott volt ahol az alkalmazás mutatta ,de amúgy mindent megtaláltam vele. -
arnikusz
veterán
Nem akarok hülyeséget írni.
Holnap este megnézem.
Az biztos, hogy az a Caduceus gyengébb, mint amit az Asher likvidálásakor dobott.
Épp gondolkodtam rajta, hogy a Warrengate, ma nem jött össze, csak DPS volt, így összeraktam holnapra egy Taktikust, de ott az SVD mellé az MDR-t raktam.
Kértem segedelmet, hozzáértő fórumtárstól majd szakért és kiderül. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Igen a Historian tegnap heti HVT dagi làngszórosokat szépen szedte, itt a Ferro maszk is jól muzsikált. Szintén jó a Historian Legendary Warrengate és Times SQ-ra, de ide kell 2 jó heal ládás Agent. Jókat dob az utólagos robbanás a mobilon, a shotisokra külön ajánlott.
Ma csak úgy összerakok egy full exotic szettet, ami PVE területen használható. -
Anonymus23
veterán
Én is tudok neked mutatni 400k szívósággal 660k DPS-t, de az sniper, semmit nem jelent/ér.
Reckless mellényt - ha megvetted a mellény tervrajzot - akkor craftolni is tudsz, akárcsak a kesztyűt. Persze viszonylag kicsi az esélye, hogy normálisat ad, de akkor is, kb annyi esélye van, mint ahogy a loot esik.
Fegyver tálentek:
Pl a tieden ott van a gyors, ami ugyan megdobja a DPS-t de igazából kevés a gyakorlati haszna.
Snip3r vagy Micagighter elég sokszor beírta, hogy milyen tálenteket használnak, keress rá, azok sokkal hasznosabbak.
De pl ezek: Kompetens, Fogékony, Halálos, Gonosz, vagy pl amelyiknél minél kevesebb az életed, annál nagyobbat sebez (nem jut eszembe a neve), esetleg Brutális
Tehát: főleg amik sebzésre adnak, vagy CHC, CHD. -
Anonymus23
veterán
Reckless mellény + savage kesztyű, amivel a számokban haladást tudnál elérni.
Reckless helyett esetleg Barret mellény.
Kb max 5000 TF + 7000 ST kell, és akkor kb 450-480 szívósság mellett fegyvertől és tálentektől függően lesz 350 meg feletti DPS.Ja meg persze a fegyver módosítók: CHC, CHD, fejlövés sebzés, RPM, tárkapacitás, meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest