-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
LedyGyuszi #37596 üzenetére
lehet csak ilyesmit használ: [link]
#37592 Gtaati persze. Majd átküldöm.
-
Gtaati
őstag
válasz
LedyGyuszi #37587 üzenetére
Ajjajj ott elméletileg nincsenek csalók nem? Én azt hittem h ez pc-n volt....
-
TommyS_27
senior tag
válasz
LedyGyuszi #37583 üzenetére
-
Gtaati
őstag
válasz
LedyGyuszi #37583 üzenetére
Hát szörnyű ilyet látni, ez elég kiábrándító
-
Lefty
addikt
válasz
LedyGyuszi #36791 üzenetére
Nekem majdnem 2 evig volt X1-em, utana valtottam PS4 Pro-ra. En is azt gondoltam, hogy majd milyen kenyelmetlen lesz a ps kontroller de nem, szerintem baromi jo az ergonomiaja, fogasa.
A masik meg, hogy az 1.6-tal eleg brutal grafikai tuningot kapott a Pro, az egyik legszebb jatek eskuszom.
-
válasz
LedyGyuszi #36791 üzenetére
Nem vagyok biztos benne,de sztem többen tolják ps-en,mint x1-n.
-
micafighter
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #35756 üzenetére
Illetve nem tudom, hogy konzolon hogy müködik a dolog, de PC-n a legbiztosabb módja a seeker mine elkerülésének az, ha lelövöd, vagy ha nem tudod lelőni, akkor a megfelelő pillanatban elgurulsz. Ha jól időzíted a gurulást egyáltalán nem kapod be a seekert
Akkor kell gurulni mikor hozzád ér és már épp robbanna.
Szóval figyelni kell a terepet, hol van seeker hol van turret, nincs midig idő/alkalom lelőni, és az is előny ha csapatban játszol, mert több szem többet lát, plusz ha a társak visznek combat medic talentet, akkor tudnak rajtad healelni medkittel 40%-ot ami sokszor pont elég hogy megmentsen a seekertől
-
micafighter
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #35749 üzenetére
Plusz lehet rakni Final measure 2-set -et is az exotic damage resiliance miatt ha nagyon zavar a dolog és máshogy nem boldogulsz.
-
pzstm
titán
válasz
LedyGyuszi #35749 üzenetére
pedig igencsak nerfelték a seeker mine-t....
-
micafighter
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #35720 üzenetére
Persze számit csak nem sokat ér, kb 6% EAD = +1% sebzés fegyverrel PvPben.
Amíg ilyen EAD értékek vannak mellényen maszkon térdvédön mint most, addig csak PvEre lesz jó.
(#35721) micafighter : I <3 autocorrect
-
ori_za
tag
válasz
LedyGyuszi #35455 üzenetére
#35439-es hozzászólás
-
Rossonero89
tag
válasz
LedyGyuszi #34998 üzenetére
A seekert nem tették be a játékba.
-
NigelStately
újonc
válasz
LedyGyuszi #22474 üzenetére
Bezony a Muzsikus
GSM Line a neve a cimbimnek.
-
RichieTri
senior tag
válasz
LedyGyuszi #21984 üzenetére
mivel a lőszer és egyebek az nem skill, ezért a CD-je nem függ semmitől.
szerintem a "consumables" CD-jét semmi sem gyorsítja.
max akkor lehet stackelni a dolgokat ha 2 reclaimer van a csapatban. talán akkor lehet 2 extra az embereken. -
válasz
Fölösleges electronics/skillpowerre gyúrni csak azért, hogy gyorsabban töltődjön. A legjobban csapatban tudod használni ugyanis ha be van rakva a triage akkor elég párszor ki/befutni egy baráti healbe és máris 0-ra redukáltad a cooldownt.
Most már nem tudsz egyszerre 2 vagy több consumable-t betenni, az bug volt és múlthéten (vagy mikor) javították ellenben a csapattársak viszont eltudnak nyomni maguknak egy másodikat. -
válasz
Nekem a reclaimer ( 4 reclaimer + 2 taktikus ) 2 fele builddel van:
- balanced : 180/340/45 , ekkor okosfedezek es overheal a hasznalt skill, ez szigoruan pve, dzben 1 masodperc alatt szetlovik...
- tank : 120/550/45 , itt boostheal es robbanosticky. Ez pvpre van. Pvere felesleges, pillanatok alatt agyonlovik a mobok, pont ugy, mint a 340es szivossaggal.Mostmar egyszerre csak 1 bonuszt lehet aktivalni. Nalam kb fel perc alatt toltodik ujra, nem mertem pontosan, de szinte mindig tudom nyomni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #21133 üzenetére
2 Final + 4 valami, a valami lehet striker, sentry vagy taktikus is.
Taktikusból is lehet csinálni dps buildet, csak nehezebb, de cserébe iszonyat gyorsan töltenek majd vissza a skillek és magas lesz az SP.
Lehet 5 striker / sentry-t is használni, de akkor eléggé védtelen vagy a sticky bombával szemben, az inkább PVE. Aki pvp-zni szeretne, annak szerintem alap a 2 final. -
RazoR
veterán
válasz
LedyGyuszi #21133 üzenetére
5 striker+valami, szvsz. De majd mondanak mások is valamit.
-
Htibimor
senior tag
válasz
LedyGyuszi #17397 üzenetére
Nem ez a gond, hanem az emberi mentalitás! Vagy tényleg én nem vagyok ide való! Inkább DOOM-ozok ott legalább értem a szörnyeket!
-
válasz
LedyGyuszi #17397 üzenetére
Esetleg csapattal...
-
Mankó
veterán
válasz
LedyGyuszi #12279 üzenetére
Ment PÜ.
-
Mankó
veterán
válasz
LedyGyuszi #12252 üzenetére
Mert home társamnak is kellene a játék. 2 lemez vs 1 digitális játék árkülönbsége sem elhanyagolható.
Hola-val oroszoktól se perc alatt tudtam venni játékot, Argentin meg nem jön össze, 2-3 órás kínlódás alatt sem, ott meg 2 perc se volt. Nagyon nincs ez jól így. -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
LedyGyuszi #12122 üzenetére
Jajaja!
Csak magyarosítottam!
-
kisfer
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #10412 üzenetére
Hello
Itt van egy.
-
baphomet
senior tag
válasz
LedyGyuszi #9769 üzenetére
Majd kijavít valaki, ha nem így van, de mintha korábban azt írták volna itt, hogy a creditek (mindhárom fajta), a ládába pakolt cuccaid és a már megszerzett receptek minden karakter számára elérhetőek. Az új kari 0-ról indul, a gyors szintezéshez, azt tudod csinálni, hogy beszállsz egy magas szintű partiba és megbújsz a szoknyájuk mögött.
-
baphomet
senior tag
válasz
LedyGyuszi #9737 üzenetére
Mármint arról, hogy a főmenüben nyomj egy E-t (R1-et) új karakter létrehozásához, ahogy az ott látszik is?
-
Ellia
addikt
válasz
LedyGyuszi #9548 üzenetére
Asszem a szárnyakhoz tartozó küldetések is ide tartoznak, meg utána vissza kell menni még az adott terület emberéhez a rejtekhelyen.
-
Ellia
addikt
válasz
LedyGyuszi #9538 üzenetére
Ha megcsinálod a mellékküldetéseket akkor a jutalom lesz, hogy minden telefon/echo/dron az adott kerületben jelölve lesz a térképen.
-
fuvi
senior tag
válasz
LedyGyuszi #7678 üzenetére
egyelőre nincs trade, majd később rakják be patch v DLC formájában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest