- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Már éjfélkor is szenvedett a kliens, offline volt, nem működött, játék közben offline-nak írt, a csapattársak szóltak, hogy na engem is ledobott a szerver, mondom nem. Kilépés után kellett neki 15 perc mire szinkronizálni tudott
Szerintem este már forrasztották a patchet...
Most meg mindenki ráugrik a patchre, este szerintem extra lagos lesz minden...Amúgy is jellemző, hogy mostanság nekem hang-lag van. Megy a küldetés, semmi a szokásos szövegből (pl orosz nagykövetség), lemegy a küldetés, vissza egy relytekhelyre, erre elkezdi sorban mondani a teljes küldetés szövegét
-
bunfi
őstag
-
.LnB
titán
Ja azok ott lesznek a "drágáim"..
Annyira felhúztam magam a játékon, hogy most tényleg majdnem uninstalláltam. Csak aztán leültem Doom mulitzni, és rájöttem, hogy az sokkal szarabb és inkább visszaléptem Division-bel.
(#16754) RECSKA Nem lesz mert most nagyon figyelnek rá majd!!
-
.LnB
titán
Annyi DZ creditem lenne csak letolnám már a Challange Falcon-t.
(#16146) sith7 Ne parázz nekem se volt még ennyi. Csak most farmoltam össze a M1A-ra 140k felett egy nap alatt.
nem nagy cucc. Mész lősz, ölsz #repeate.
Olyan teamet kell összehozni aki megállás nélkül megy, nincs üresjárat. (Kivéve amikor kimegyek cigizni
) Voltam olyanokkal, hogy csak bámészkodnak, azt se tudják merre kell menni. EMS és Sniper_HUN ilyen szempontból tökéletes leader. Mennek mint a gép, és ez a jó. Így lehet farmolni.
-
sith7
félisten
az cumi ... én tegnap csak random tudtam hard falconra menni, fel - alá futkozott mind a 3 ., én egyedül lenn középen, állandóan a rambo -t tolták, egymást élesztgették, nagy nehezen elmegyünk 15 - ös hullámig, még mindig egyedül lenn elvéreztem, nem jött egyik sem éleszteni, közben felteszik a bombát, mondom, oké megvan, fogy az APC életereje, kiírja feladat teljesítve, lenézek a jobb alsó sarokba, mindenki halott ... betöltés ... 1/15 ...
... ALT + F4
Anonymus23
Az tuti
... és nem olyan vége lett, mint szokott
-
.LnB
titán
Ránézésre egy kis noob takony. Vagy ilyet nem szabad mondani?
Mekkora hülye az már aki belefut a cheaterbe, meg a mission start bugba aztán csak mosolyok kicsit, és azt se tudja most mi legyen...
(#14750) bunfi: Az igen! Nagy karrier! : [link]
Ui: Biztos csak irigy vagyok.
-
bunfi
őstag
A Historian is passzolni fog az eddigi named fegyverek közé, tehát pretty much useless
(#14535) duvi a medved az a pakah
(#14522) warcat A végtelenségig. A vicces az volt, hogy facebook csoportban konkrétan leírták, hogy baromság amit kiteszteltek, mert nem lehet biztosan tudni, hogy hová lőtt az npc és hasonló nettó baromságok. Egyébként elég beszédes a képletben használt változó neve:
uid "Damage Taken from Elites" 5D31260055F145480000064D6A3B97D0
Arra meg, hogy ne használjuk... és mit csináljak vele, ha nem tudom elrollolni? Farmoljak újat? Nyomorék idióta...
-
warcat
veterán
Azért tényleg kár,altokat szintezve én Lightweight M4et használtam és imádtam 20-as szint környékén amíg tartott.
Amúgy hiába van esély rá,hogy a fegyverreform kukába dobatja a mostani smgket,igenis szükség van rá,csak jól sikerüljön.
Jelenleg a fegyverek (amik alig akarnak esni a performance modok mellett) fele,háromnegyede kukában végzi automatikusan mert nem smg vagy DMR.Talán könnyebb lesz normálisat találni.
Én amúgy kinézetre,az animációkra meg úgy általában a kezelhetőségükre is jobban kedvelem az assault rifleket,remélem lesz egy nagy visszatérés -
[hun] warhea
tag
Nagyon sok falcon kort rendezek en is, es mas is itt ph-n csak eddig elveszett a sok spam kozt.
Aki hard falcon-t szeretne futni estenkent nyugodtan vegyen fel (rhdc). Nagyon szivesen segitek mindenkinek (igaz en mar onnan hasznalhato cuccot nem kapok) de ki szoktam dobalni, hogy nektek elobb meglegyen a szett.Challenge falcon-ra is szivesen elmegyek ellenben oda ket kikotes van csak:
1: ne sirj jatek kozben, hogy nehez es ne ragelj ki
2: legyen eleg idod ra, mert optimalis esetben is tobb ora (ha nincs meg a szukseges gear) -
flash-
veterán
A másik meg hogy lehet ticketet nyitni-chatelni a supportal, elég készségesek, ott kellene levezetni, de azt is kulturált módon...
ha sokan reklamálják a csalókat és a glitch használókat akkor azért szerintem nagyobb az esélye hogy megoldást találjanak erre.
hiába itt linkelitek a screenshotokat, nem hiszem hogy az ubisoftnál bárki is olvasná a ph fórumot -
[hun] warhea
tag
Nekem nincs szuksegem uj topicra, de ami itt zajlik, az mar kritikan aluli. Ugy latszik ahhoz, hogy tortenjen valami kell nyitni egy ujat. Nem kritizalni szeretnem a forumot, en eddig is elvoltam itt, de az hogy nincs moderalva egy olyan bejegyzes ahol leirjak, hogy okadnak a hulyektol az amr tenyleg gaz... gondolom ezt belatod te is. koszonom, hogy visszatertel es odafigyelsz az indulatokra
a masik topicot torolhetik nyugodtan. innentol ezt a vonalat lezartam en is es maradok itt.
-
kovimester
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Here is the list of changes implemented with the server restart of April 21:
Fixed a bug where players could revive others twice by holding the Revive key
Fixed a bug where Talent effects could be stacked by repeatedly switching the equipped weapon. This should also resolve the recent server instability that was due to the increased traffic generated by this bug. -
warcat
veterán
Reprodukáltam, AK47 1 millió dps, valós,nem csak kijelzős bug,ne hitetlenkedj ennyi glitch után ami ebben a játékban van.
Van videó is,ez már eléggé túlzás szerintem is a glitchek között,ezért nem akartam linkelni
TALENT STACK GLITCH EXPLOIT -
bunfi
őstag
-
vegitossj7
addikt
Én ezt nagyon furának tartom, az eredeti tervben nem volt benne ez, és akkor jött a downgrade, mikor a Microsoft szerződés...
Mobile Cover sem volt a bemutatókban, ellenben egy büdös drónt nem lehet beletenni.... Ugyanazt csinálná mint a turret, csak a levegőben. Lenne kereslet rá.
A Talentek fele totál hülyeség, nem tudom hogy gondolták ezt.
Vagy rúgják ki a lead designert és az economy managert, vagy adják egy új csapatnak az egészet.
Lehet az is, hogy gyorsan ki kellett adni, mert az üzleti évük március 31-el véget ért, és egy félkész játékot kaptunk.Még hiszek benne, hogy ez egy jó játék lesz, de nem ezzel a csapattal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest