- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Jó ideje nem játszottam a Division, de most a Survival-on gondolkodom. Van valami vélemény, hogy érdemes-e megvenni? Én inkább sp vagyok, sokszor voltak itt korrekt fórumtársak akikkel tudtam játszani, de magamban kevésbé vagyok kötött
Meg örökké fel kell ugrálnom, szóval kb. alkalmatlan, hogy kooperálva játsszak, egyedül érdemes?
Köszi -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #21625 üzenetére
Nincs semmilyen, ismétlem semmilyen mód, hogy ezeket DZ-n kívül is meg lehessen venni?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #21152 üzenetére
Mennyire?
Mert rengeteg helyen 7990. -
hitvanyalak
senior tag
Vajon lesz a szettekhez fegyver is? Az lenne még csak a kombinálhatóság, meg az én agybajom csúcsa
Tudom BLIND fegyver van, de az nem zöld, meg nincs gondolom bónusza a ruhák miatt.
-
hitvanyalak
senior tag
Mivel járok jobban össze-vissza zöld+sárga de 340k szívósság 67%páncél. 130kDPSVagy nomád szett annak minden előnye 70% páncél,de 240k szívósság,196k DPS.
Illetve lehet,hogy sárga operátor stb ruhák egyszerűen jobbak,mint a zöldek,vagy eddig csak gagyi zöldek estek nekem? A dlc most adott egy jó firecrest mellvértet,de amúgy felejtősek... -
hitvanyalak
senior tag
válasz
RECSKA #20766 üzenetére
Szerintem se tedd off-ba, pont az ilyen jellegű hozzászólások a leghasznosabbak, hogy kinek mi hogyan jött be.Nem rossz az sem, ha valaki leírja a hivatalos patchnote lényeges elemeit. De a gyakorlati jó tanácsokkal én például jóval többre megyek.
Másrészt meg iszonyatos mennyiségű tartalom gyűlik itt össze, de azért van pár ember, köztük te is akikét mindig elolvasom, mert konkrétan hasznos.
uff -
hitvanyalak
senior tag
válasz
bendeguz76 #20721 üzenetére
Ezzel most hirtelen szembesülni is kellett nekem:-) elfelejtettem,hogy durva a váltószám a nyersanyagnàl...
-
hitvanyalak
senior tag
Jó módosító csak a DZ-ben vehető?(vagy esik,de az nekem fehér holló)? Szerintem olyan három hete kb egy célzógömb esett ami használható...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Szatekszon #20695 üzenetére
Őszintén örülök:-)
#Arnikusz este várlak és köszi a magyarázat;^) -
hitvanyalak
senior tag
Tegnap az UbiShop folyamatosan szabotálta, hogy megvegyem a dlc-t,aztán külföldi oldalról próbáltam, de ott is valami gikszer volt, végül ma a greenmangaming-en sikerült beszerezni 20%-o kuponnal 9.69 fontért(alacsonyabb a font árfolyam) tehát szerintem nem volt rossz vétel, kb 3900huf(van magyar nyelv) és eszméletlenül hangulatosnak tartom. ezt csak azért írtam, hogy ha más is szenved, akkor tudja.
Kérdésem:
amikor a szintlépésnél kapom a lezárt dobozt, azt ha később bontom ki magasabb szintű cucc lesz benne?
201-esként mentem be, két dobozból 204-es p1919,g36 c jött. Nagyon örültem, nagyon kellettek. De ha most több szinten át nem bontom ki a dobozt, akkor lehet, hogy 2xx-es szintűek lesznek később, vagy fixen van benne ami van?Köszi
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20663 üzenetére
Mi a skilles talented neve?
-
hitvanyalak
senior tag
Az a szép amikor ketten sikerül a hudson kihívás,erre bugos és nem enged ki...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
m0h0senator #20486 üzenetére
Sóvárgok egy olyanért!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
szallasi007 #20325 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
A Dlc-hez is kell egy minimum gs pontszám, vagy ha megveszem tudok játszani élvezettel vele akkor is ha nem vagyok ultra ügynök?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #20086 üzenetére
Ezt viszont nagyon átérzem:-)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #20069 üzenetére
Esküszöm,semmi támadó szándék nincs bennem. De lehet,hogy valami jó és konstruktív hozzászólás marad ki nekem tőled,mert nem tudom értelmezni amit írsz:/ Nagyon gyorsan gépelsz,vagy telefonról?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19919 üzenetére
110/230/15 még gyúrnom kell,csak már se időm, se kedvem, talán majd a dlc-vel motiváltabb leszek
Illetve ha haverral megyek, akkor ő mindig rossz párosításban van... lehet ez ellen tenni valamit? -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19917 üzenetére
Én néha benézek, de a sima dz1-ben is irreálisan erősek még a lilák is. mindenki 32-es köpni-nyelni nem tudok. Régen hoztam ki dobozt, szereztem supply-t. Egyszer ultra bátor voltam levágtam egy kötelet és elszaladtam a zsákmánnyal, de most a mentőhelyig nem jutok el... Valami véget ért
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #19907 üzenetére
És hogyan jött?
-
hitvanyalak
senior tag
Tényleg lehetne lassan frissíteni az összefoglalót
Mert gáz, de meg kell kérdeznem mi az a sósperec?
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Raulblanco #19692 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19421 üzenetére
ERŐS
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19419 üzenetére
Bocsi!
Milyen sapka az a biohazard-os? -
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Raulblanco07 #18615 üzenetére
Na igen, de azokról sokszor éles kritikák fogalmazódnak meg. De értem. Köszönöm
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Amikor a napi nehéz küldik már nem elegek, de a kihívás túl sok, illetve a kiemelt célpontból is az 5-10 infósok nem tételek, de a nagyobbak azonnal megesznek, akkor hogyan lehet kicsit jobban felfejlődni még? A DZ-t szívesen elkerülném a rugók miattKetten vagyunk egy barátommal, mert annyira kaotikus az időbeosztásunk, hogy ne akarok másokat alkalmazkodásra erőltetni, így ketten jól elvoltunk eddig, de most kicsit megállt az élet. 178 a GS nekem, neki alacsonyabb.
Röviden a 31-es ellenségekkel elbírunk de a 32-esek könnyedén lefektetnek.
-
hitvanyalak
senior tag
Fz rossz párosításnàl mit lehet tenni?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok! A minap valaki feltett egy táblázatot, hogy milyen cucc hol esik. De nem mentettem el:/ Hozzá lehet férni valahogy?
Nem tudom a felhasználónevet, ezért nem tudok rákeresni. (Nem a tegnapi excel-re gondolok) -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18408 üzenetére
Köszi!
Raulblanconak isMondjuk nekem soha nem volt még tele sem a táska sem a lerakat
De lehet összerakok egy másik karaktert akit kifejezetten valamiért építek.
-
hitvanyalak
senior tag
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, de nem találtam a fórumban. Tudom, hogy itt sokan használnak Discord-ot. Csináltam szervert, csatornát, írogatunk is egymással a havernak, de kell valamit csinálni, hogy hangalapú csevegés is menjen, vagy az mindig megy, csak valamit kapcsolni kellene? Még egyszer bocsi, de végül is a Divisionben fogjuk használni :d Azért a Discord kell nekem, mert én telefonon használnám android alkalmazással, ő pedig windows-on.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18243 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18233 üzenetére
Ez a rogue státusz akkor is aktiválódik, ha véletlenül a nagy csetepatéban belelövök egy játékosba? Én tegnap egy rogue-ot lőttem, de hát mások is ott futkoztak körülötte, és én is az lettem, le is csicsikáltam egyből... :/ Pedig tőlem nagyon távol áll ez. Előtte meg egy srác folyamatosan azzá vált, de nem támadott engem, mindig elment, utána meg ha lejárt visszajött...
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok
PvE-ben,hogyan tudok 163 gs fölé menni egyedül,vagy kettesben? Zöld felszereléseket szerezhetek innen a Falcon-Clear sky küldetést leszámítva. Venni tudnék azt láttam.
Köszi -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18091 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Bajban vagyok, mert végre két hónap után először tudnánk játszani a haverommal, akivel amúgy megvettük, hogy majd örökké együtt nyomjuk...
DE! Hiába a barát jelölés, se ő se én nem látom az UBI programjában. Gondoltam akkor majd ugyanabban a mentésházban meglátjuk egymást, és majd jól felveszem, de nem láttuk egymást. Kijelentkeztem, meg vissza, simán ki is lépkedtem, de semmiMondjatok valami tuti okosságot már nekem légyszíves
-
hitvanyalak
senior tag
Lassan majd akik még mindig nem tudják egymást elengedni az acsarkodással agyonlőhetnék egymást egy megbeszélt időpontban valamelyik DZ-ben, hogy lerendezzék, mert jó lenne ha lehetne olvasni a hasznos hozzászólásokat is nem csak a folyamatos veszekedést...
-
hitvanyalak
senior tag
Mindig azt hittem a PH!-ról. hogy ide nem gyerekek járnak fel... Azért masszívan megy itt az én e-pélóm nagyobb,mint a tiéd,és jobban is használom fíling
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #17659 üzenetére
Én azt hittem, meg mintha azt is írná, hogy adott százalékát fogja fel a páncél a sebzésnek amit benyelsz. Ha nem így van akkor bocs és lapítok.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
ForRedGlory #17233 üzenetére
Nekem ez az első olyan játékom, ami mmo-szerű. De kb 3 órát voltam DZ-ben.(75 óra körül van benne, a Fallout 4 vett el ugyanennyit) Azért szerintem ha valamivel 300 órát jól elvoltál ugyanannyiért, amennyiért más játék 8-30 órát ad, az nem rossz üzlet
-
hitvanyalak
senior tag
Van egy lila Vectorom aminek van Önfenntartó képessége. Én ezt nagyon szeretem, de már egy ideje megvan, és azóta sem láttam olyat aminek van ilyenje. Ez Vector függő, vagy csak ritka?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy szar kérdés, de fel kell tennem. Ha én 30-as vagyok, de a cimborám 15-ös, akkor esélytelen, hogy együtt játsszunk és jó legyen?
Ha hozzám igazítja a gép, akkor neki erős, ha hozzá akkor nekem gyenge ? -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha a bázison a kereskedőnél veszek egy vector tervrajzot, akkor azt mindenképpen tudom használni, hiszen 30-as vagyok ugye? Valamiért az erejét pirosban írja és nem tudom kell-e aggódnom. (nem vagyok DZ vitéz szóval okosan kell költenem a főnix zsetont)
Más: HA csak nehézben játszom újra a küldiket, akkor csak a végén a főgonosztól kapok arany cuccot, vagy ha valami erősebb pályát(orosz konzul stb) próbálok akkor esetleg más is dob?
Előre is köszönöm. -
hitvanyalak
senior tag
Van fent valahol a Pokol konyhája felett egy jelzés(mint a falcon),hogy betörés hamarosan elérhető ingyenes frissítéssel, valamilyen rikers-es arról lehet tudni valamit?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
winfos #13030 üzenetére
Szia!
Én egyedül vittem végig a játékot. 3 csoportos harcom volt véletlenszerűen külföldiekkel,illetve egy magyar sráccal. Normálisak voltak mind. Tegnap mondjuk folyamatosan levadásztak a renegátok, de én alapvetően a dz-n kívül vagyok inkább.
60 óra körül vagyok benne. Dz-ben kb. ötször voltam, tegnap esett az első arany fegyverem, egy SCAR majdnem elájultam az izgatottságtól, hogy ki tudjam hozniA lényeg nagyon jó volt felfedezni egyedül is, olvasgatni a naplókat az ECHO-kat vizsgálgatni. A különböző városrészeket megcsodálni,hogy mennyire mások. Nekem hihetetlenül bejött a játék, régen volt olyan játékom, hogy mennék vissza tényleg csak bolyongani is akár.
A LOOT nekem igazságosnak tűnik, nehéz,de élvezetes a jobb felszerelés megszerzése, kraftolása.
A világ számomra hiteles,amennyire egy játékban lehet,és tényleg nem túlzás a pályakialakítás hihetetlen részletessége. Simán merem ajánlani full egyedüli játékra is.Aztán lehet,hogy rákapsz a co-op-ra,az megint egy teljesen más élmény.
Szerintem a világ felfedezéséhez mindenképp egyedül kell legyél, hogy tudj rá annyi időt szánni,amennyit gondolsz.Nem tudom a 7950 bírja-e a full hd-t, de nagyon részletesen állítgatható a megjelenési minőség.Én gtx 660-al játszom sima hd-ben és elégedett vagyok.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hitvanyalak #11837 üzenetére
Rendőri segítsêg: ha kêpzettséggel ölsz akkor25%
-
hitvanyalak
senior tag
Nekem egy 860k-n gtx660 8gb ram simán fut low-hd-ben és jgy is gyönyörű.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy minden fegyverből van rá esély,hogy komolyabb példány essen? Én a 100 töltényes géppuskákat preferálom, de eddig összesen háromszor találkoztam vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest