- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Leveles ládátokat sűrűn nézzétek ubi levél miatt hátha ti is kaptok wildlands levelet tech tester invitationra. Nekem tegnap jött, previewt le is töltöttem
-
szallasi007
őstag
Köszönöm az infókat, akkor kihúzom lvl 20-ra illetve minél több direktívát aktiválok
Direktíva mennyiség mitől függ illetve mire kapom? (Volt hogy volt 8 most jelenleg 2 van)
elnézést ha hülyeségeket kérdezek
-
szallasi007
őstag
Az miért van hogy már lvl 14-15 vagyok undergroundba és konkrétan csak gs 182 itemeket kapok. Olvasom minden fórumon h kinek milyen fasza cuccok estek eddig és nem értem, ennyire szerencsétlen vagyok vagy challenge fokozaton dob magasabb gs itemeket?
-
szallasi007
őstag
Vedd, de szerintem sezlony passzal vedd. Dio 3 meghalt?
Itt bizony
Nem rossz ez a játék sem, neked ebben is meglesz szerintem az 1k órád. Összefoglalóban van csuda Discord meg link, szerintem nézz be (kb olyan mint a ts) és akkor nem kell egyedül malmoznod.
Ha kell van kis karakterem 4. szint után már tudsz csapatba menni.
-
szallasi007
őstag
válasz
Raulblanco07 #20377 üzenetére
Mivel el vagyok tévedve már teljesen a sett-ek ügyében (nagyjából azóta nem játszottam mióta behozták a gs szinteteket, tehát elég sok kimaradt) az lehetséges hogy 2 DeadEye meg 4 BLIND?
Én bujkálós sniperes-be tolom a játékot és ezt eléggé jó kombinációnak gondolom aztán lehet hülyeségolvasom a topikot de mivel nem játszottam a felét nem is értettem
-
szallasi007
őstag
válasz
hitvanyalak #20323 üzenetére
tudsz, nekem vmi 19x gs-em van/volt, semmi extra, magadnak állítod a nehézséget kb.
baker_
-
szallasi007
őstag
Amíg leállás van megmondanátok hogy ami most esik "hulladék" cucc az be kell törni vagy érdemesebb eladni inkább?
-
szallasi007
őstag
Majd egy hónap kihagyás után próbálok belépni pcn és nem megy. Ma ne is erőltessem? (1 hónapja is azért hagyta abba mert nokiásat játszott=connecting people...)
-
szallasi007
őstag
Gamesplaneten most 24 font - telorol vagyok sry
https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-season-pass-uplay-key--2631-3 -
szallasi007
őstag
Mire költsem a fonixet? Van most vmi amire érdemes? (Dz lvl 59)
-
szallasi007
őstag
GS randomokkal konkrétan semmit nem jelent. Tegnap orosz konzulátus 3 200+ gs-es csókával. Azt sem tudták merre van az előre, írnom kellett nekik hogy a skilleket ugyan használják már mert nem dísznek van. Ha 15-ször nem szedtem őket össze akkor keveset mondok.
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13290 üzenetére
Köszi
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #13284 üzenetére
Shoti még mindig "rosszul" számolja a dpst? Mert volt vmi csoda videó ahol kb shotival halhatatlan volt az ürge (life reg) plusz kb repeszenként számolta a critet. Tehát a shotival a sebzés úgy nézett ki a videóban hogy repesz*90k dps/lövés , lvl31 hátizsákos nagy darab állat közelről 2 lövés és feküdt.
-
szallasi007
őstag
Szívnak is rendesenn wave 9 eddig a rekordjuk. Konkrétan négyen haltak meg egy shotistol. Ami fura hogy nem fókuszt lőnek hanem össze vissza és "beragadnak" jobb oldalra. Onnan néha ránézésre át kéne mennie két embernek balra és akkor keresztbe tudnák lőni a lvl34 mobokat
-
szallasi007
őstag
válasz
velizare #11549 üzenetére
Hát nem tudom nekem se kerek vmi. Van 56% dam redem, 200k dps 35 crit chance, nem túl sok de vmi 10% health regen, meg 70k hpm és panaszkodtam a többieknek hogy akinek "csak" 120k dpse van jobban darált mint én. Wtf? Tegnap meg belépek és van 180k dpsem...
Dzbe meg bejön a hülye és ledarál?
Másik amit nem értek hogy dz-be néha a lvl30 mobok is lenyomnak másnap meg lvl32 mobokon is átmegyek mint kés a vajon...
A craftolástól meg a hajam az égig ér, ha 50 vectort nem gyártottam le és nem képes gyakorlatilag normálisat adni a szemétje. -
szallasi007
őstag
CLNR nevű klán minden egyes tagját várom Bp-en személyesen - igen magyarok - bárhol ahol számukra szimpatikus. Rollio "bandavezér" megmutathatja hogy igen ügyesebb mint én 3v1-be pvp-be és ettől bizony a fütyiméret eléri nála 3 centit én meg fekhetek le rosszkedvűen mert szerintük az a boldogság hogy hátba lő mikor nálam a loot majd angolul elkezdi a kiakeményagáton szöveget csak véletlen becsúszik néhány ö betű és mikor beírom hogy nem kéne a kemény gyereket játszani akkor kuss van.
anyukája az ilyet miért nem állatkertbe zárta vagy minek engedte ki
-
szallasi007
őstag
Mivel annyira emlékszem hogy te tanknak szánod magad, mennyi a hp regenerationod és a páncél által felfogott sebzésed? Illetve ha tank vagy akkor kevés az electric cuccod. Mert nekem ez most úgy néz ki - nem bántásból vagy okoskodásból! - de most vagy ott hogy vagy lejjebb kéne adnod a dps-t (max 100k) és ragyúrni az általam kérdezed statokra egy faja shotgunnal (sörétnél másképp számolja a hp reget) konkrétan halhatatlan lennél bármilyen csapatba!
Vagy lejjebb venni a hp-t olyan 65-70 ezerre és feljebb tolni a dps-t.
Biztos jó így is csak most kéne kitalálni mit is szeretnél - szerintem. -
szallasi007
őstag
Ti mit csináltok mikor a napi küldit nem tudjátok elindítani? Konkrétan átváltom a a nehézséget és nem indul el a küldetés.....
-
szallasi007
őstag
válasz
daWoolf #10267 üzenetére
Nem tudom hány éves vagy, én 31
Szerintem a dps-ed meg bőven megy majd feljebb. Discord-nak csak azért lenne értelme mert akkor hallod ki merre mit lő.
Szerintem túlzásba vitted a dps kárára az életed. Bőven elég lenne 70-80k hp és lenne 120-130k sebzésed ami simán elég dz4-re is - talán ott szólóba kicsit lassan haladnál de menne az is.Itt van egy életkor/játékos lista szerintem innen aki szimpatikus neked vedd fel nyugodtan, ha fel akarsz kerülni keresd KicsiMixet vagy Westlake-et: játékos lista
-
szallasi007
őstag
válasz
daWoolf #10261 üzenetére
De milyen szinten vagy mert most ahogy olvasom az az érzésem hogy lvl 30 sem vagy
Én 50k dps-el meg 50k hp-val mentem challenge-re, csak az volt a lényeg hogy ne haljak 2 secenként és kb az 5.-ik challenge-re már volt 100k dps-em meg 60k hp-m és nem rambóztam. A lényeg szerintem hogy fókuszt kell lőni és kész. Healer cucc q betűre e-re meg sokkoló tapadó bomba és akkor tudsz supportolni is.Random arcokkal csináld a daily challenge-t ott garantált a sárga cucc vagy gyere fel Discordra - (olyan mint a TS) - Discord kliens (letöltés)
Biztos hogy ott dob majd neked HE cuccot, ma konkrétan 5-öt törtem be mert sárgának sárga volt de semmi extra nem volt benne. Aztán meg lootoltam DZ-ből atom brutális kesztyűt (lila tehát nem kell feltétlen HE cuccra várni).
-
szallasi007
őstag
válasz
daWoolf #10253 üzenetére
Hát én nem tudom hogy csinálod amit csinálsz, de szerintem a napi küldetést nyomd le párszor akár random arcokkal is, alapból kapsz 30 phoenix credit-et meg valami sárga cuccot a boss-ok és azok segítői fixen dobnak lilát ha másra nem kraft alapanyagnak jók. Ha kicsi a sebzésed akkor legyél te leghátul és próbáld meg azt a mobot lőni akit szerinted a legnagyobb dps ember lő a csapatból. Hardon egyébként sincs értelme csinálni szerintem.
-
szallasi007
őstag
Hogy kell feljelenteni embert? Mert konkrétan az ember a full dz-ben manhuntozik.
Kb 6-8-an lőjjük és mindenkit kiszed
-
szallasi007
őstag
válasz
yodamester10 #8931 üzenetére
1-es gombon valami géppityu 2-esen meg vmi sniper cucc hármason meg pisztoly. Nem emlékszem a játék elejére de szerintem nincs szinthez kötve. Ha most megnyomod a kettest milyen fegyvert vesz elő neked?
-
szallasi007
őstag
válasz
yodamester10 #8929 üzenetére
Két elsődleges nem lehet, 1 2 3-as gombok 3 fegyvernek amiből az utolsó vagy pisztoly vagy rövid csövü shoti. Vagy mire gondolsz?
-
szallasi007
őstag
Van twitchen egy summit1g nevű arc aki a csapatával hajnali 2 körül nekiállt a konzulátust farmolni. Na mondom ezek mit össze fognak szopni. Nem hazudok átlagosan 10-12 perc volt nekik egy kör. A lényeg az volt hogy tudták hová kell állni és minden mob csapatra sokkoló gyújtó bomba gránát kell, és healer cucc azonnal. 4 sniperes aki alap zoomal lő, nem zoomolsz be csak célzol simán, közelharcra meg midas. 1 millió körüli kritjeik voltak brutális volt
-
szallasi007
őstag
válasz
adamkaa777 #8304 üzenetére
Őőőőőőőőőő? Mit akarsz újraosztani? Itt úgy variálsz ahogy akarsz, rámész a skill-re nyomsz egy Space meg azt hogy melyik gombra akarod (Q vagy E) a passzívokat automatikusan megkapod a középső fülön lévő dolgokat meg ugyanúgy variálod ahogy akarod.
Vagy én értettem félre a kérdésed?
Csabee86: 24-es szinten az tök jó ne rettegj majd jön a lút aztán csókolom. Ma játszottunk kicsit 66k dps-ről felment 110k-ra és konkrétan nem tudom mitől
-
szallasi007
őstag
válasz
Snip3r_HUN #7967 üzenetére
Mi van akkor ha csapatot csinálsz? Más nem tudja elkapni a két npc-t? Hátha neked is készre csinálja a küldetést
-
szallasi007
őstag
Nem tudom hogy megérte e de pl level 20 lila fegyvert vettem és tegnap lvl 27-28 környékén dobott jobbat, szerintem megérte
Más:
Viszont amit nagyon nem értek, van egy fegyver felrakva rá minden mód. Jön valami drop amit rosszabbnak ír, holott ha lecsupaszítom az éppen használt fegyverről az összes modot akkor meg a drop-polt cucc alap sebzése több. Próbáltam ezt az összehasonlításos dolgot de ott is beleszámolja a modokat. Van erre valami jobb megoldás vagy marad a papírra írom mennyi az adott fegyverem alap dps-e? -
szallasi007
őstag
válasz
Sebestyen01 #7846 üzenetére
Igen? Mindegy már meg van mind
Viszont a medes tech ágon az ezrest csak akkor engedte mikor az utolsó zöld küldetést is megcsináltam hiába volt már meg előtte rá az 1000 genyóka. -
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #7761 üzenetére
Dz-be csapatba érdemes menni mert egyedül konkrétan esélytelen vagy.
Mivel gondolom csinálod a sztorit így gyakorlatilag mindhárom állomást fejleszted, hogy melyikre fekszel rá az már a te dolgod.
Én mindhármat kimaxolom aztán ha megyek a többiekkel Dz-be (már ha behívnak
) akkor meg amit igényel a csapat azt fogom tolni. Az ideális felállás szerintem 2 healer az egyik intelligens fallal a heal mellé a másik meg turret heal kombóval, A másik két embernek meg atom dps kell szerintem nyomni.
-
szallasi007
őstag
Fegyver hancur:
Fegyvert kiválasztod -> F és bejönnek hogy tár, optika stb -> space kiválasztod mit akarsz rátenni space, már ha erre gondoltok -
szallasi007
őstag
válasz
nyamsas #7606 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de Standardhoz max akkor kapsz bármit is ha close és open betát toltad, ha nem akkor semmit nem fogsz kapni, ha meg nem tudod hol kell átvenni akkor az megint más.
Postamester bácsinál tudod átvenni a főbázison a kapott ajándék ruhákat, ha ott nem találsz semmi akkor adj el egy árusnak valami kaka cuccot meg vegyél egy kaka cuccot utána elvileg meg kéne kapnod.
-
szallasi007
őstag
válasz
Nemoka1987 #7365 üzenetére
Megoldás:
a lényeg ezt a pár parancsot add ki parancssorba egymás után:
netsh advfirewall reset
netsh int ip reset
netsh int ipv6 reset
netsh winsock reset -
szallasi007
őstag
Sziasztok,
több monitoron tolja valaki?
Az lenne a kérdésem hogy aki igen annak müxik, mert nekem konkrétan nem? Bétában is volt hogy a másodlagos kijelzőre ki lehet tolni a hudot - ha jól értelmeztem térképek + saját adatokat de nekem nem ment.Egészen pontosan erre vagyok kíváncsi - az oké hogy engedélyezem de lófütty nem történik
felraktam egy képet a grafról de valahogy nem tetszett
-
szallasi007
őstag
megy. tölti az update-et
-
szallasi007
őstag
Orinak valaki tudja a számát? Csörögjön már rá hogy leesett a twitch-ről
-
szallasi007
őstag
Ez most miez?!?!?!?!?!
the division release countdown -
-
-
szallasi007
őstag
Engem nem a póló izgat hanem maga a módi, de mondjuk Mutyilandon nem is várok mást (bő két és fél hónapos előrendelés és nem kapok semmit a 35 k-s CE mellé....? Vicces fiúk) Pólót is inkább veszek ebayen ha annyira kell, de mondjuk azokat akik számítottak rá meg sajnálom.
Mindegy marad a digitális vásárlás legalább nem porosodik a doboz itthon.
Dave: köszi -
szallasi007
őstag
Sajnos én is megkaptam a mail-t 576-től január 14-én CE rendelésemre. Nem is értem kifizetem a 35k-t és nekem nem adnak pólót.
Meg is vettem gamesplaneten.........
-
szallasi007
őstag
Egyébként goldot lehet még kapni digitális formában emberi áron valahol? Max akkor veszek azt, ha felülök a szopórollerra de azért én bízok az 576-ban.
-
szallasi007
őstag
válasz
Cruzolka #6281 üzenetére
1. mindent digitálisan veszek kivéve a Diablo 3-at meg ezt. Na mármost nyomja az 576 a nem tudjuk garantálni miből mennyit kapunk dolgot amit nevetségesnek tartok 2016-ban ami valszeg igaz minden magyar boltra.
2. Ha hétfőn megkapják akkor miért nem vehetem meg tőlük akkor?
3. Ha nem vehetem meg hétfőn akkor egy kurva nagy fejlesztéssel előrendeléskor küldjenek emailben egy sorszámot (ez plusz egy sor&oszlop a db-ben egy select meg egy insert a generált emailben, töketlen fejlesztőnek 2 óra meló) így minnél kisebb a rajtszámod annál biztosabb hogy megkapod amit megrendeltél.
4. Azért nem kértem házhozszállítást mert otthon nem tudom átvenni, a munkahelyemen meg egész nap menne a dedózás.
5. Kedden bemegyek reggel nyitásra és ami nekem jár azt elhozom. -
szallasi007
őstag
Megfogadván tanácsaitokat nem spilázom túl, keddtől következő hét keddig nem dolgozok oszt kész
-
szallasi007
őstag
Kiver a víz ettől az 576 előrendelés dologtól. CE-t rendeltem januárban tőlük de most akkor mikor menjek vajon érte? Hétfőn vagy kedd reggel? Most mikorra vegyek ki szabit hogy kifarmoljam westlake ssdjét hétfőn vagy kedden indul??? Kissé megkavartatok kollégák.
Majd még az lesz szép ha beköszön és azt mondja hát a CE ára mai árfolyamon 47582 ft. Na akkor wtf?? -
szallasi007
őstag
15 $ az jó de nekem mikor átvált akkor 4489 tehát durván 4500-ra jön ki (29x amazonon a váltás)
Ha többen rendeljük akkor lehet kérni 2 napos szállítással ehhez viszont ha jól rémlik legalább 10 ember kéne mert atom fast delivery 10.000 ftJa és érdekes hogy könyvet azt át tudja hozni hajón az amazon mást nem?....
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007 #5701 üzenetére
na amazonon csak találtam olcsóért, ha esetleg mást is érdekel akkor március 7-ig elvileg tudom módosítani a megrendelést, viszont akkor annyi felé oszlik a szállítás ahány emberkét érdekel a könyv
-
szallasi007
őstag
válasz
Sebestyen01 #5369 üzenetére
Szerintem Sébi ugord át a hozzászólásait, szerintem direkt szopat
-
szallasi007
őstag
válasz
ScomComputer #4825 üzenetére
Az rémlik /g - csapatba írsz, de valahogy kiírja hogy melyik csatira mivel írsz, ha game közelbe leszek leírom vagy itt a topikban nézd meg a korábbi hozzászólásaimat már egy egyszer close béta alatt beírtam csak elfelejtettem
-
szallasi007
őstag
Mit össze nem problémáztok ezzel a "klános" dologgal, aki akar menjen dzni ha meg épp nincs kedve akkor menjen pve-zni. Én is ezt csináltam béta alatt és teljesen jó volt. Ha meg éppen nem vágytam senkire akkor meg egyedül mászkáltam.
-
szallasi007
őstag
válasz
wjbhbdux #3398 üzenetére
A következő kérésem az lenne hogy youtube.com-on írd be a játék nevét majd utána a max details vagy az ultra kifejezést rögtön utána meg hogy PC. Lehet hogy csodát fogsz látni, mert nekem úgy tűnik a Béta a 486 DX 2-es gépeden akadozott ezért még mindig nem tudod hogy a Gameboy-odat add vagy a Sega Game Gear-edet add el hogy végre lehessen egy Pentium 1-ed.
Ja igen és majd csinálj videót ahol elsírod hogy az 50 000 forintos 20 éves gépeden nem megy és milyen rosszul van optimalizálva! Kb. most ezt a szintet ütöd meg
Majd akkor írjál kritikát ha előtte el is olvasod a topikat nem csak ide linkelsz valamit
-
szallasi007
őstag
válasz
wjbhbdux #3396 üzenetére
Tőled is mást nem hallani hogy milyen béna a grafika meg hogy milyen unalmas játék? Ha jól emlékszem igen, nem tennéd meg hogy nem írsz ide és meghagyod nekünk hogy a béna grafikás pécés játékot unalmas játékmenetével együtt bazi drágán előrendelt verziónkkal szenvedjünk? Köszi
Ha esetleg nem te vagy de más magára ismer tegye már meg hogy megfogadja kérésem, marha unalmas 150 hozzászólásonként ugyanazt a negatív kritikát elolvasni.
Senki nem tart puskát a másik fejéhez hogy vegyen meg bármilyen játékot fogjátok már fel
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3381 üzenetére
Én nem rábeszélni akarlak, tőlem arra költöd a pénzed amire akarod. Diablo 3-at és társait próbáltad? A bétát próbáltad?
Ha ezekre nem a válasz akkor először Diablo 3 + a kiegészítőt vedd meg. Ha azzal el tudsz tölteni heti 8-10 órát hogy farmolsz és build-eket próbálsz ki illetve veszed a fáradtságot és utánaolvasol hogy hogyan működik a játék akkor ezek után ajánlom neked ezt a játékot.
Ha ezt nem teszed meg akkor vedd az NfS-t mert az való neked - nyomod a nyilakat és max gázon faltól falig mész 0 törésmodell mellett gépi ellenfelek ellen hogy meg tudd venni a következő festést az autóra és tök unalmas sztori (mi lesz a vége? te leszel a legügyesebb autóvezető a városba úgy hogy igazából valószínűleg még jogsid sincs vagy ha van van úgysincs fölös x millió forintod rommá tunningolt kocsikkal játszani a városba, mert akkor tuti fix hogy nem egy nfs elé fogsz leülni) végén valami de durva rap zene fog szólniHa meg az nem jön be akkor menjél CoD-ozni az mint már többen is megírták nagyon jó és alig vannak benne csalók
-
szallasi007
őstag
válasz
demmer123 #3379 üzenetére
Siege-el nem játszottam de nem jött be sok embernek illetve ahogy itt sokan megírták sok gond van/volt vele valószínűleg ezért volt olcsón. Nehogy véletlen jó legyen a játék és majd 6-7-8 hónap múlva tud olcsósítva megvenni akkor meg vehetsz majd mellé DLC-t úgy meg aztán már lehet drága lesz az olcsóból.
-
szallasi007
őstag
válasz
westlake #3330 üzenetére
Na ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok, mert nekem meg azzal 15-20 emberrel akivel játszottam mindenkinek jó volt - még neked is
nekem konkrétan mindegy ts vagy beépített így is úgy is hallom ha a túloldalon anyáznak
(ui.: TS update-ek néha csinálnak más játékoknál érdekes lagokat és "fagyásokat", de személy szerint nekem még nem csinált)
-
szallasi007
őstag
Ez a ts-en dumálunk dolog miért jobb mint a beépített? Béta alatt több ph-s csapattal is játszottam és a beépített voice chat rendesen működött.
-
szallasi007
őstag
Ha már most ki vagytok borulva hogy messze van a március 8. akkor addig tessék youtubeon megnézni a tom clancy wildlandset, ha minden igaz abban nem lesz pvp csak coop és pusztítani kell mehiko drogkartell hálózatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest