- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Kezd szétbaszni az ideg, azt hittem minden exot eltettem, de nincs Midas meg Thomson, és nem adja ez a szar... Pedig már nem nagyon játszanék, de most muszáj...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
tamasas0913 #50521 üzenetére
És a gear-etek meg a fegyver az hányas szintű? Mert ha még valami szürke cucc, akkor nehéz lesz
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #50329 üzenetére
Őőő, nem akarok beleszólni, de szürke volt a kérdés nem a zöld
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49805 üzenetére
Már ezzel is csalnak tessék
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49577 üzenetére
Finish in Tier 3 on the Blackout Leaderboard... eddig olvastam, hát ez jó nagy parasztság, igazából 1 hete nem játszottam, már egyáltalán nem mozgat, inkább elővettem a PS3-am, aztán végigtoltam pár kedvenc játékomat, meg lehet veszek egy PS4-et is a God of War miatt
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49427 üzenetére
Amúgy van 1.8.1 patch notes
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49431 üzenetére
Akkor az úgy érdekes? Melyik szolgáltatónál van a neted?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49429 üzenetére
Használd a google DNS-ét (8.8.8.8, 8.8.4.4), amikor van publikus IP címed, de nem megy a net, akkor szar a szolgáltató DNS szervere... Nekem csak laggos szar szokott lenni, de a delta nagyon ritka.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49155 üzenetére
1 éves gyerkőc mellett is jut ennyi időd játékra?
Nekem júliusban fog megszületni a kisfiam, de már most félek, hogy mi lesz ha kijön a Div 2
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #49118 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xyvalaki #49115 üzenetére
Most jön a drop rate emelés, meg fix classified láda...stb. Akinek most nem sikerül összehozni egy értelmes szettet, az nem játszik eleget, de napi fél óra játékkal ne is sírjon, hogy nincs jó gear. Ez egy ilyen játék ha tetszik, ha nem, hogy aki időt áldoz rá, annak bizony jobb cuccai lesznek. És nem háborogtam csupán leírtam egy ellenvéleményt.
(#49118) Snip3r_HUN: Nekem pont onnan hiányzik a legtöbb
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xyvalaki #49110 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem karcsú, most adjanak mindenkinek 2 percért több ezret, hogy ne kelljen semmit tenni érte? Akkor meg jogosan azok lennének felháborodva, akik több 10-100 órákat farmoltak eddig, hogy ki legyen maxolva a gear.
Az 14xx páncélost meg addig kell csak húzni még a többi stat nem lesz maxos, a páncélt ilyen esetben felesleges, nem ér annyit, mert 1-2%-ot nyersz csak vele.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #49058 üzenetére
Azt egyedül egy reclaimerben fél óra alatt megcsinálod
Nekem meg tegnap megvolt az első kötél levágásom
-
-=Jam=-
őstag
válasz
body007 #48974 üzenetére
Már egy ideje, mióta kevesebb játékos van, elindul X idő után akkor is ha csak egyedül vagy. Vagy lehet 2 embert megvár mindenképp azt nem tudom, de 2-en már többször is voltunk bent az fix, mert ha valaki meghal, akkor írja, hogy hány agent van még, és előfordul, hogy egyedül maradok 1 halál után.
(#48978) Anonymus23: Este 9 fele szerintem ma is megyek 1 kört az biztos, majd rádírok.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #48971 üzenetére
Igen tudom, de PVP-ben szerintem gyorsabb, mert ok, hogy elhullanak, de nem mindig mutatja a térkép, hogy hol. PVP-ben meg sokszor, egymás közeléből indulunk, így ha szerencsém van, akkor egyből találkozok egy playerrel, lelövöm, aztán kilépek
Csak az a baj, hogy az elején nem írja ki, hogy hányan vagyunk, mert sokszor egyedül rohangáltam bent csak.
De majd ránézek a PVE-re is azért.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48967 üzenetére
Ezekben a classified cuccokban már viszonylag egyszerű
Azért mikor bejött ez az incursion, akkor más volt a helyzet, mennyit szívtunk mire lement
Én meg elkezdtem a maradék bravúrokat a Survival-ben, még kell 20 playert lootolnom meg 3 vadászt lelőnöm és kész is. Nagyon szeretem ezt a játékmódot, kár, hogy már kevesen tolják, így a player loot kicsit nehézkesen megy. Bár tegnap volt egy jó kör, ott 5 playert sikerült likvidálni, és elvenni a lootjukat. Az egyiket sajnáltam azért kicsit, épp látom, hogy az egyik nevezetes pontot kipucolta valaki, gyorsan odamentem, és a sarokba állt, nézte a motyókat, amiket szerzett, én meg jól agyonlőttem
-
-=Jam=-
őstag
Anonymus, Tommy, Szatyor kösz a játékot király volt, meg végre a skirmisht letudhatom
Bár így, hogy nem randomokkal toltam egész élvezhető volt.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xyvalaki #48895 üzenetére
Nem használom ezt a szettet, csak a hibátlan legendásokra kellett. De ha emlékezetem nem csal 450k skill power felett nem hoz semmit, hiába lesz 700k. Másrészt ott lőni kell, hogy felmenjen a stack, és akkor már nem tudom használni a 204es fegyvert, mert nem sebez semmit. Ezzel így nem kell lőni, csak dobálni a seekert
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48887 üzenetére
Amit a mobokból szedsz fel 100 pontot (SHD)
Tehát 30.000 ilyet kell felszedned
Nekem is tegnap lett meg a 100e. Ott nekem még a 100 győzelem, ami szopatós, mert csak 23 van, de mindig a fos csapatba kerülök valahogy
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48885 üzenetére
Tegnap volt egy ilyen csapat, hogy 3 10 alatti volt, én meg a 99-es oroszokkal, le is nyomtuk őket 20-1-re, az az egy halál is én voltam az elején, mert beírtam nekik, hogy próbáljuk már meg a fordítást, de csesztek rám, úgyhogy onnan daráltam én is
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48879 üzenetére
Nincsen még
Tegnap volt két állat Orosz, akikkel összerakott, írtam nekik, de basztak segíteni...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48875 üzenetére
Mi zaibatsu-val ketten toltuk, mikor a hibátlanokat csináltam, sima ügy volt. 204-es fegyverrel, amin destructive, predatory, determined van, az nagyon fasza, alig kell várni a cooldown-ra úgy tölti vissza
A másik 204-esen meg destructive, determined, ferocius van, Bossoknál pl. érdmes arra váltani, akkor elfekszenek egyből
-
-=Jam=-
őstag
Snip3r, players111 bejelöltelek titeket UPlay-en, majd ha lesz egy kis időtök segíthetnétek a 10 hátrányból való győzelemben skirmishben
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48859 üzenetére
Ez Marco solo buildje.
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48847 üzenetére
Nekem csak a nyomorult bravúrok kellenek majd, de van egy pár, amitől már most ki van a tököm
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Rony949 #48776 üzenetére
Nekem 8GB-val meg rendesen. I5-6600K + 1070 kombó van mellette. Akartam venni még RAM-ot, de ilyen horror áron felejtős, majd ha olcsóbb lesz.
Végre megvan az összes bravúr ebben az eventben is. F@szom a Falcon Lost-ba
Legyszebb volt, mikor no med skilles-t csináltam randomokkal, 15. körben egyik gyereket kivágta, és a matchmake miatt jött egy új arc, erre egyből elnyomja a zöld ultit... kösz b**d meg
-
-=Jam=-
őstag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
#14121216 #48659 üzenetére
PVE: pusztító, fogékony, vérengző
PVP: kérlelhetetlen, fogékony, kompetensPVE-re messze a Stirker a legjobb build, a maga 58% elitek elleni sebzésével, és 80% páncélrombolásával. Plusz ha fel van stackelve, akkor darál, mint állat
Igazából a heroic fokozaton könnyebbek a küldetések, mert az elit mobok jobban hullanak, mint a veteránok
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48570 üzenetére
Jaj ne is mond, most megcsináltam az összes bravúrt, de hétvégén ez szopás lesz, mert csomó co-op is kell majd, és nem is lesz annyi időm
Ráadásul Strikerből nagyon kéne pár PvP darab.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
alibiman #48539 üzenetére
Mi a 300MB/sec az nem mindegy
Nekem egy 512-es M2-es van, az ennyit tud:
Nem szokott a disk miatt droppolni, múltkor valami VGA driver baja volt mikor csinálta. Viszont a szerverek elég lagosak mostanában, van, hogy húzom az egeret, és ilyen ugrálva követi le, marha idegesítő.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
xyvalaki #48378 üzenetére
Ne keverjük már össze egy egér szoftverét, meg egy kimondottan csalásra készült programot. Ez utóbbi a memóriában lévő adatok manipulálására szolgál, a másikkal meg az egér legális beállításait tudod módosítani. Persze nyilván a macrózás is jogosulatlan előnyszerzés, és nem tisztességes a többi játékossal szemben, de ezzel nem lehet mit csinálni, nagyon nehéz ezt szűrni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Bedepi #48376 üzenetére
Ki ítélkezik, meg ki nem hisz neked? Nem mondtam, hogy csaltál, de az tény, hisz Te mondtad, hogy a cheat engine fent volt a gépeden. Ez éppen elég arra, hogy bannoljanak.
Ha állig felfegyverkezve bemész egy bankba, hogy jöttél számlát nyitni, akkor se lepődhetsz meg, ha bilincsbe visznek el, hiába védekezel, hogy hát de nem akartad őket használni, érted...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Bedepi #48372 üzenetére
Elárulom, nem tudnak utánajárni, hogyan is tudnának? Szerintetek minden lövés, meg minden utolsó mozzanat logolva van, amit vissza lehet nézni? Ezeket real-time elszámolja a rendszer aztán csókolom, ha lenne normális anti-cheat akkor felismerné a normától való eltéréseket, és egyből kivágná az ilyeneket. De mivel ilyen nincsen a látottak alapján, marad az hogyha valami tiltott programot talál a memóriában, amivel adott esetben lehetne csalni, akkor kiraknak ennyi. De, hogy azt Te használtad-e a játékban vagy nem, azt nem fogják tudni megmondani.
De miaz, hogy nem találnak semmit, hát ott futott a cheat program LOL.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48365 üzenetére
Ez az időpont módosulhat a jelenlegi számlától eltekintve azt is írták
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Bedepi #48359 üzenetére
Nem, világosan benne van a szabályzatban, hogy ilyenért egyből bannolnak. Azt nem tudják visszanézni, hogy a Te gépeden a memória tartalma lett-e módosítva. Ugyebár ez a cheat engine, úgy működik, hogy azokat a dolgokat amiket a játék a memóriában tart nyilván a lokális gépen, azt tudja módosítani. Ez nem jár a játék file-jainak módosításával, csak addig működik, ameddig ezek az információk a memóriában találhatók. Ezért ha fut a program a háttérben, akkor ha végzel bármi módosítást, ha nem megsérted a szabályzatot.
Tudod a törvény nem ismerése, nem mentesít a büntetés alól...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48333 üzenetére
Igen-igen, egyértelmű, hogy PvP orientált emberek kellenek majd hozzá
A kötél levágás az mondjuk menni fog, max lelőnek utána
De még amúgy is sok bravúr hiányzik, amiket nem is biztos, hogy ki fogok farmolni, majd meglesznek idővel. Főleg a harciból, ott még csak az assault 10e kill van meg pl., Shoti, LMG még 1000 alatt van, azokat nem is nagyon szeretem használni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48327 üzenetére
Ja, nekem sincs PvP-s striker sajna
Első GE-n nem voltam, ami meg kiesett, abból PvE-re csináltam meg. Nekem is pont a kesztyű kéne, meg egy mellény mert abból csak 1 van.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48323 üzenetére
Szerintem is így van, a közelébe sem ér a predator mobokra... Egyik este segíthetne egy pár PvP mester skirmishben kéne a 10 hátrányból győzelem bravúr
Meg majd egyszer a PvP bravúrokat is el kéne kezdenem. 0 kötél, 0 manhunt túlélés meg ilyenekkel vagyok nagyon elmaradva
-
-=Jam=-
őstag
válasz
mdani0209 #48291 üzenetére
Nem tudom, hogy tudtok LS-t játszani, nálam játszhatatlan lagos szar az egész. Egyszerűen nem tudok mit csinálni, ha közelben van valaki nem tudom egyszerűen az egeret mozgatni, húzom és 3 pixelenként ugrál odébb. FPS is mostanában droppol, mint állat, van hogy 3mp-ig beesik 1-re meg ilyenek...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #48210 üzenetére
Ha csapatban vagytok, és valaki levágja a kötelet, azt megadja mindenkinek, vagy csak annak aki fizikailag levágta? Nekem a PvP-s bravúrok nagyon hiányosak, csak lootolni járok a DZ-be
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #48178 üzenetére
Én meg a te segítségedet a Napalm és Time square legendás hibátlanhoz
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #48159 üzenetére
Én olyan fél 10 fele tudok segíteni, ha addig nem jöttök össze. Nickem szerintem tudjátok, már toltuk együtt, írjatok rám, ha éppen nem a föld alatt lennék
(#48163) FaTHI: Menjél randomokkal, hogy nem Te vagy a leader, és akkor gyűlik szépen
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48077 üzenetére
De az a baj, hogy co-op-ban kell, mondjuk valaki mondta, hogy ha a végén behívok valakit, akkor is megadja. Warren meg Napalm végén erre van is bőven idő, a Time Sqare-en kicsit körülményesebb, mert ott az utolsó mob ölése után egyből vége.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48071 üzenetére
Van, de elmondani nem tudom, mennyire utálom. Egyáltalán nem fekszik a játékstílusomhoz
-
-=Jam=-
őstag
Este (10 után) lesztek még? Még a 3 legendás hiányzik hibátlanra, abból kéne egyet lenyomni legalább, hogy haladjon, aztán mehetnénk egy kis DZ-t, már rég voltam. A challenge küldiket tegnap megcsináltam egy random sráccal hibátlanra.
-
-=Jam=-
őstag
Ha a 10. hullámnál neked még ajtókat kell nyitogatnod, akkor valamit nagyon szarul csinálsz... Az adatlopás és Boss köröknél el kell húzni a dolgot, ameddig lehet, ott nagyon sokat lehet gyűjteni. Az adatlopásnál elég ha az utolsó másodpercekben állsz a gép mellé, az a lényeg, hogy ne mozogj el onnan, ameddig a csík végig nem ér. A Boss-nak meg le kell lőni a páncélját, és 10mp környékén kell megölni, addig csak a mobokat kell zúzni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47841 üzenetére
Ja hősin előbb lövöm le én is az elit mobokat, mint a nyomorék veteránokat kihíváson
Én nyomom végig strikerrel a végén meg D3 vagy striker, attól függ mi kell.
(#47840) pottyoske197: Mi az UPlay neved?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
GamerQueen #47766 üzenetére
Nekem majdnem ezek vannak, mint neked, csak a Combat Medic (bal alsó) helyett a fejlövésre pulse van betéve. Egyébként a Facebook csoportból az egyik lány vagy, ha jól sejtem a nicknevedből?
(#47767) Anonymus23: Ha valaki lefekszik, de felélesztik azt is killnek számolja.
-
-=Jam=-
őstag
Anonymus23, vzarmo, zaibatsu köszi a tegnapi hibátlan SS-t meg Falcont
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47534 üzenetére
Ha SS, akkor én mennék. Strikerrel.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
kiezTe90 #47497 üzenetére
Greetings Agents,
The servers will shut down for weekly maintenance on Thursday, February 1st at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 12:30 AM PST. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest