- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
[hun] warhea #16641 üzenetére
Mellény: 11% elite def, 500 armor, 2400 élet, 46% ammo (reckless talent)
Holster: 8.50% pulse crit dmg (125 stamina, 1300 skill modokból) -
kiezTe90
senior tag
válasz
[hun] warhea #16527 üzenetére
Te mázlista!
Grat hozzá!
Ha jól emlékszem Neked volt az is hogy m1a-t jöt pörgettél ki. -
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #16527 üzenetére
Az szép grat! Az alap sebzés is kellően magas lett? upgrade az aughoz képest?
-
hommeros
őstag
válasz
[hun] warhea #16496 üzenetére
Ez milyen szomorú. Micsoda gonosz világ ez.
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #16457 üzenetére
Most tisztázzunk valamit. Idestova majdnem 10 éve játszom online, főszerkesztő voltam a totaltf.hu és a teamfortress.hu oldalakon, szerkesztő a battlefield.hu oldalon, aktív szervező és játékos számos kupán itthon és mint játékos a nemzetközi tornákon. És akkor most ki akarod találni, hogy csalok és megyek mészárolom a játékosokat a falonátlövő aimmal? Tényleg?
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #16457 üzenetére
Ki van zárva, ... biztos a support nézett el valamit
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #16313 üzenetére
Le is írhatnád, hogy mik voltak még
-
sith7
félisten
válasz
leírod azt a pár dolgot ?
illetve a nerf érdekelnejó tudni ezt a sniper dolgot, akkor nem cserélem a mostani gear - t
-
Brownage
tag
válasz
lesz amúgy valamire jó a PxC? Mert összességében most se kell semmire, tök mindegy mennyi a cap. Mi értelme, hogy 1000 helyett 2000-em lesz és aztán nem lesz mire költeni ismét?
-
válasz
[hun] warhea #16293 üzenetére
A challenge jo lesz hetvegen
Ma akkor befejezem a 100as bazist.
Sentry cuccot ezen a karakteren tudtam kiprobalni. Tetszetos. Striker cuccal kiegeszitve biztos jofele lehet.
-
válasz
[hun] warhea #16286 üzenetére
Grat a 75hoz!
Tegnap meglett a 30, sentry szett felment, meg kell a 100as bazis, de este tolhatnank vele egy falcont
( probaltam kraftolni neki m1at es m44et. Sirogorcs kapott el. Hetvegen kell nyersanyag
)
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #16286 üzenetére
Rúgj még belém Te is
Nem baj , szombaton a boo vendornál ugyanez lesz csak főnix kreditért
szerk.
A sentry 4 -es bónusz az él pvp - ben is ? player ellen is odateszi a +45% - ot ?
-
válasz
[hun] warhea #16211 üzenetére
Bejottem a dpsel, es 3x estunk figyelmetlenseg miatt. 2 lovest kibirok vele a shotistol. Csak neztek, mikor szaladtam felejuk
Ma este felrantom a 3. Karaktert, tegnap kidobott egy komplett sentry szettet
-
válasz
[hun] warhea #16204 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #16188 üzenetére
10 után nem lenne egy csapat Falcon challengre, ahova beszállhatnék?
Írjatok uplay nevet, ha valaki jönne.
(#16186) kiserik: Ja én is Reckless páncél ameddig bugos + savage kesztyű + 4 sentry settel tolom, szerintem ez a legjobb kombó jelenleg.
-
kovimester
aktív tag
válasz
[hun] warhea #16188 üzenetére
Időben. Dolgozok sokat és amikor van időm nem 1es szintű emberel akarok szaladgálni...
-
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
Nem!
Ha 2 mob van elottem, akkor 4 erre, 4 arra a soretekbol... -
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
az igen
-
válasz
[hun] warhea #16029 üzenetére
Emlekszel a tegnap esti beszolasomra???
Idezem : "en itt mindenhol csak gurulo labdakat latok"
Na, most hogy kep is van hozza, megint jot rohogtem. -
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #16053 üzenetére
Hát az összefoglalóban lévő lista alapján igen...
Hogy mennyire élő, azt nem tudom, mert westlake-et sem láttam már jó ideje ezzel a játékkal játszani. -
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #16053 üzenetére
Persze, és én vagyok a főbíborosi pozícióban a klánon belül! xD
(#16056) Anonymus23 Egyáltalán nem élő. És sose volt kán. Nem is tudom ki írta be a listába (mondjuk lehet, hogy én)
westlake egy hétig ha játszott. Ő kipörgette a DZ-t ez alatt, csalódott a játékban és azóta se híre se hamva.. -
kovimester
aktív tag
válasz
[hun] warhea #16036 üzenetére
Köszi. Lesz 2 hét nyugodt pihenőm.
Nekem nem az életem ez a játék mint itt egyeseknek....
Visszont jó volt olvasni a hozzászolasokat milyen gyerekes és önteltek voltak. Ahogy játék a fórum is hanyatlik.
További jó játékot mindenkinek! -
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #16017 üzenetére
Mondjuk azért arról ne feledkezzünk meg, hogy alapjáraton amit tett az szvsz helyes. Ha zero tolerancia van a csalókkal szemben, akkor legyen zéró tolerancia akkor is ha a mi kölkünk az.
Az egy elcseszett hibás lépés hogy mindenkit reportolt akit látott, de az alapeset, hogy a képet beküldi az ubinak Recska nevével szvsz nem ördögtől való...Lehet munkásőrözni meg vamzerezni, meg arra fogni hogy a közösség aktiv tagja és segítőkész, de az én értékrendem alapján aki csaló/hekker/glicser azokat a közösség minden gondolkodás nélkül kellene hogy kivesse magából...Érdekes, hogy az emberek mindig másképp viszonyulnak ahhoz, ha valami a közelükben történik. Olyankor már nincs véresszájú boszorkányüldözés, csak a szolid hümmögés... -
utomi
senior tag
válasz
Ez az.
Nem is egy ovodás csinál ilyet hanem egy felnőtt intelligens ember. Neked is csak gratulálok.
Ilyen egy érett felnőtt ember. Én is megmondalak a tanítónéninek.
(#16025) Hunner
Hatalmas +1!
Megy a mosdatás meg, hogy akkor nyomjuk fel kovimestert is de, hogy miért vagy minek az nem számít csak mert egy havernak ártott aki amúgy korrekten reagált a dologra! -
birorichard
őstag
válasz
haha, troll.
Nem rossz.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Valaki felmenője tuti munkásőr volt.genetikával meg ugye nem lehet mit tenni
-
Brownage
tag
válasz
-
duvi
nagyúr
válasz
[hun] warhea #15952 üzenetére
Mi is köszönjük a játékot!
Nagyon jól sikerült az este. DZ is nagyon jó volt, főleg amikor hátbatámadt az a társaság és szépen kifektettük őket
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15939 üzenetére
Az kemény
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15939 üzenetére
Mondjuk az más kérdés, hogy a kitartó népek mindenáron szólóban meg akarják torolni a halálukat és nekiugranak újra és újra a csapatnak, így belekényszerítenek a manhuntba
-
Brownage
tag
válasz
[hun] warhea #15904 üzenetére
Igazából pont, hogy a manhunt nem éri meg, ha kizárólag a DZ XP a cél. A legideálisabb/legeffektívebb DZ XP a Rank 1 rogue, 90 sec futás/túlélés, majd ismét rank 1 rogue.
Rank 1 rogueként 7% xp-t kapsz ha túléled 90 sec alatt
Rank 5 manhunt 15% xp-t ad túlélés után 300 sec alatt (+az az idő, amíg az 5 áldozatot felstackeled magadra, az is minimum 1-2 perc, hacsak nem rögtön egy 5 fős csapat lemészárlásával kezded)Rank 1 rogueként leosztva 12másodpercenként kapsz 1% xp-t, míg manhuntosként 20másodperc / 1%xp az arány.
Nem beszélve arról, hogy a mahuntban sokkal nagyobb a rizikó és sokkal többet veszítesz, ha meghalsz.
Amennyi ideig tart túlélni egy manhuntot, annyi idő alatt 3x túl lehet élni a rank 1-et, ami 3*7 = 21% xp-t jelent, ráadásul ha ez idő alatt egyszer meg is halsz, csak 1 rank 1-nyit buksz, míg manhunt esetény a 300 sec alatt bármikor leölnek, nem hogy semmit nem nyertél, hanem többet buktál, mint ahonnan indultál -
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15927 üzenetére
most volt másfél órám, toltam egyedül ... így sok minden nem történt
-
sith7
félisten
válasz
értem ... hát szomorú vagyok
... azért majd keressük egymást, de így akkor úgy érzem esélytelen a dolog
-
kiserik
senior tag
válasz
DZ-be én is szívesen csatlakozom bárkihez. Az 1 szint per órával 25 szintet bajos lesz teljesíteni
-
válasz
Delutan a falcont a kiskarimmal lenyomhatnanak...
-
válasz
[hun] warhea #15861 üzenetére
-
válasz
[hun] warhea #15830 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #15848 üzenetére
ha nem kell sok jövőhétig meglehet még
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15805 üzenetére
értem ... én egyelőre csak azt a részét tudom, amikor bukik az ember, mert vagy csaló volt a rugó, vagy 3-4 fős csoport volt, és esélyem nem volt revansot venni egyedül.
-
KicsiKacsa1
újonc
válasz
[hun] warhea #15799 üzenetére
Ugyan kérem amikor volt rá lehetőségem felszedtelek, csak 1x nem sikerült ha jól emlékszem
Mondjuk annak ellenére hogy vagy 4x meghaltam egész sok xp jött. Vlad pedig egészen biztosan csalt. -
válasz
[hun] warhea #15792 üzenetére
Jo buli volt! Az a 3 mindig hogy visszajott. Ok mennyit bukhattak? Ha 10x nem haltak legalabb, 1x sem
Volt a vegefele par aim-os is. 1 hiteltek, meg 2 golyo es halottak voltunk... De vegul ok is halottak lettek. Kiurult teljesen a szerver. Nem is ertem
-
törölt tag
válasz
[hun] warhea #15791 üzenetére
Jájj!
Tuti, hogy DemmeR lőtt először!
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15792 üzenetére
Hm ... látom , amit mindenki szidott a játék elején, most már mindenki azt csinálja ?
Átáll mindenki a sötét oldalra, padawan ? -
válasz
[hun] warhea #15740 üzenetére
amikor zöldet viszek ki, még kéket is felszedek, hogy ha lelőnek, publicba kevesebb eséllyel essen ki a set item.
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #15738 üzenetére
Ti is szépek vagytok
Mondjuk ez hozzátartozik a DZ-hez, nincs mese.Tegnap is mentettünk kifelé, előtte elnyomtuk a pulse-t, mondom bármilyen fehéret meglátok, lövök azonnal, most már nincs kegyelem, ahányszor lelőttek engem kimentés közben...
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15728 üzenetére
Szegény breto
-
válasz
[hun] warhea #15684 üzenetére
Vagy 163as terdvedot xD
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15658 üzenetére
Challenge-hez még nudli vagyok úgyhogy hard kéne igen.
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15656 üzenetére
Áll még az esti Falcon?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
[hun] warhea #15649 üzenetére
Persze el lehet azzal is boldogulni, de azért egy falcon challengre, nagyon kevés.
-
CSiPet2
tag
válasz
[hun] warhea #15641 üzenetére
Dz hatalmas fun tud lenni. Érdemes egy ocsocso-s hétvégi DZ run-t kipróbálni.
És ha nem hazudtak túl nagyot lehet 1.2-ben még loot-ra is lesz esély, nem csak matit farmolni.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15638 üzenetére
$4.99-ért tennék egy stasht a DZ checkpointra amúgy. Ha kell checkpointonként is
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #15618 üzenetére
Jó lenne ez a 200+-os DZ, bár nem értem miért erőltetik ezt a DZ-t ennyire, mivel sokan rájöttek már, hogy 2x4-es csapatokban járják a DZ-t, és lőnek mindenre ami mozog, ha meg nincs mire, akkor egymást, XP+Credit glitch...
Ha egyedül akarsz bemenni a DZ-be, akkor te vagy a préda, mert találkozol egy ilyen csapattal, és már fekszel is, esélytelen vagy 1v4-ben vagy 1v8-ban...
Vagy 2x megjátszottuk mi is, sajnáltam az ilyen szerencsétleneket, főleg amikor pl eldobott 4 lilát...
Saját magam jutottam eszembe, hogy mekkora köcsöség is volt ez velem szemben, hát kb én is azzá lettem...
De aztán voltak köztük olyanok, akik visszajártak büntetni, és bizony volt, hogy pár ember feküdt közülünk, szóval érdekes volt, bár összességében nem érte meg nekik mert kb 10x haltak, mire 1 valakit lelőttek volna, de küzdöttek becsületesen.A DZ így hogy ekkora különbségek vannak gear és gear között, és nem igazán rajtad áll, hogy tudsz-e fejlődni (gondolok itt arra akik csalva csinálták meg pl a Falcont Chellenge-n) akkor eléggé esélytelenné teszik az embert, vagy ha ki van írva, hogy embervadászat, akkor ha közelebb mégy, sokkal inkább én leszek az embervadászat áldozata, semmint a rugó.
Ettől függetlenül megvan a feelingje -
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15635 üzenetére
Természetesen azért viszed ki, hogy matit farmolj ezzel tisztában vagyok, de ha annyi loot lesz mint a szar, és lesz mondjuk 30 itemenként 1-2 ami jó is (nem ilyen áh, elviszem hanem tényleg jó amit fel is vennél) akkor nem fog kelleni ennyi mati, mert nem fogsz annyit craftolni == nem kell minden szar sárgát felvenni.
-
pzstm
titán
válasz
[hun] warhea #15618 üzenetére
Hogy ne csak DZ fundot gyűjtsek, hanem XP-t is újra
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15513 üzenetére
Ma nincs napi!
-
Lefty
addikt
válasz
[hun] warhea #15505 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15505 üzenetére
Nálam is ez a gond az asszonnyal!
#15496 Hocsika: tudom, tudom az uccsó küldi
-
utomi
senior tag
válasz
[hun] warhea #15500 üzenetére
Szia. Ment egy barátkérő utomi néven vagyok uPlayen is. Ha van kedved igazolj már vissza. Falcon, DZ mindig mehet.
(#15504) kovimester
Ok.
Te tudod. Megértem.
-
Hocsika
tag
válasz
[hun] warhea #15500 üzenetére
Én is felvettelek, hogy esetlegesen este megpróbálunk egy falcon-t
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15477 üzenetére
Aláírásomban ott vanSemmi gond, én is fel akartalak venni már egy ideje -
válasz
[hun] warhea #15448 üzenetére
cain69 : nem kell koszonom, tul nagy erokkodest nem kivan. Csak inkabb dzben toltom rugovadaszattal ( vagy inkabb rugoskodassal xD ) az idot, elegge maxos igy is a sticky meg a labda. Most venni kellene el a skillbol, es hp-ra rakni, csak akkor bukom a talentet a fegyon.
viszont vicces 3secenkent stickyzni xD
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #15445 üzenetére
Jahm tudom. Csak aki nem glitcheltek azoknak a háromnegyede azért nem mert nem volt kivel, vagy nem tudta megcsinálni. A maradék meg nem vallja be.[link]Ja neeem....
-
válasz
[hun] warhea #15431 üzenetére
En voltam xD
cain69 : gyere, 9kor kezdek, de felcuccolom, kalibralgatom egy picit, meg megcsinalok par kuldit, mert kellene a maxos bazis
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15418 üzenetére
köszi
M1A jó dolog, múltkor még panaszkodtam rá, - nem a bolti, hanem a sima 163 -as - de most már elég szépeket tudok vele fejre adagolni , főleg ha van buff is, 6-700k már alap, de vannak már 900 -ak is, és egyszer volt 1 milliós is
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #15390 üzenetére
Gratula srácok, szép volt!
Nekünk sajnos még hardon se megy. Annyit árulj már el, hogy mit takar a kis/nagy pulse?
-
sith7
félisten
válasz
Este megnézem, hogy csíteltél
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #15391 üzenetére
Megnéztem én is, jó volt.
Úgy láttam, hogy 4 DPS-sel voltatok? Mert ha igen az tök érdekes. Én full healerként mentem és szerintem egy mindenképp kell is mert borzasztó gyorsan töltötte vissza a ládám az életet. Nálunk 2 láda volt és egy pulse, nálatok 2 pulse egy láda. Érdekes.
Csipet mennyi elektronikával tette azokat a ládákat?
Egyébként mi próbáltuk a bal oldali taktikát, az szerintem sokkal nehezebb. Másodjára a gödörből meg sima liba volt megint.
(#15386) Edem05 Nekem azt dobott, mondjuk upgrade is azt hiszem, de a másik Striker cucc az kuka.
(#15393) norti MP5+Shoti 120k DPS
Mondjuk nem is én öltem az ellent
-
válasz
Kicsit belenéztem és még mindig ugyanaz a problémám az egész incursionnel: csak high-end high crites sniper fegyverekkel lehet normálisan végigvinni, semmilyen más játékstílust nem enged a pálya. Ez kábé ugyanaz, mint a DZ-ben 1,5M DPS-es tüzes golyóval leszedni a játékosokat. Sniper Elite 626...
Nagyon remélem, hogy kiegyenlítik az 1.2-ben a fegyvereket, hogy legyen értelme mással is játszani.
-
[hun] warhea
tag
válasz
A youtube vid 19 megtekintesnel tart. ebbol 13 hunner 4 meg pamlacs
2 en
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #15377 üzenetére
Youtube link coming soon
na, ezt meg fogom nézni
-
frenkye
csendes tag
válasz
[hun] warhea #15377 üzenetére
Gratula Nektek és Demmernek is, nem lehetett azért egyszerű mutatvány, bár az a 41 perc nagyon korrekt időnek tűnik!
-
Garsza
veterán
válasz
[hun] warhea #15292 üzenetére
Vannak Lexington a cheleng.
-
válasz
[hun] warhea #15292 üzenetére
reddit szerint vannak.
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #15280 üzenetére
Az a csaj még így is nagyon gázul van megcsinálva abban a trailerben.
-
válasz
[hun] warhea #15275 üzenetére
Most jaja. Es marhara elvezem. Dobalom a golyszit, az meg takarit...
Lnb : player ellen kivalo.
rugoskodtunk, es hiaba bujtak el a playerek, a golyo megtalalta oket.
-
prokxy
veterán
válasz
[hun] warhea #15029 üzenetére
Azért le a kalappal előtted, h próbálkozol ékezetes betűket írni mindezt a Nép nevében!
-
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #15010 üzenetére
Amúgy az Ubi sem egy lángelme, ugyanazt kellene csinálnia PvE területen mint DZ-ben
telerakni nevesített csoportokkal random spwanolással maximum 204-es GS-el (ami elég lenne egy taktikus incursion letolásához) DZ-ben pedig esne GS 204+ item aki ennél többet akar és rambózni az incursiont soloban így lenne casual és hardcore játékos számára is kontent -
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #15007 üzenetére
Még mindig szórakoztatóbb alapanyagot farmolni mint a tök üres városban tök egyedül a dobozokat.
Itt nálam a szórakoztatón van a hangsúly -
Dani79
tag
válasz
[hun] warhea #14997 üzenetére
Akkor lehet hogy a boss dobta és ládásat elvitték...fáradt voltam már (mondjuk csak 1 supply volt atöbbi nevesített)
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #14997 üzenetére
Minden ládánál van egy boss ami sárgát dob.. a földre. LE!
-
.LnB
titán
válasz
[hun] warhea #14990 üzenetére
Egyértelműen egy rajongóm lehet.
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14947 üzenetére
jó az, nem is kell más
-
ForRedGlory
félisten
válasz
[hun] warhea #14914 üzenetére
Sajnos NVIDIA kuponos, úgyhogy ezt buktam, de a season Passt az UBI oldaláról vettem, így azt szépen vissza fogom igényelni jó eséllyel
-
Anonymus23
veterán
válasz
[hun] warhea #14926 üzenetére
Vissza nem kapsz semmit, max ajándékba kasz pl DLC-t vagy másik játékot, pl mint írtam a Unity-nál.
Ott is hatalmas volt a felháborodás, játszhatatlan volt sokaknak a játék, de azt se nagyon javították ki, inkább továbblépett a Ubi... -
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
ha a létra és a tető között nem folyamatos a fizikai layer, akkor ott lesz egy esés. erről nem tehet az engine.
@Maxtreme: szvsz semmi. nekem be van állítva az rss a devtrackerre, és visszatérő kérdés ez. de mindig elhajtják őket azzal, hogy a retailertől kérjenek refundot. aki uplayen vette, annak a supportnál kell rá ticketet feladni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Amúgy ebből lehet is valami, vagy csak írjuk alá hátha alapon ...?
-
.LnB
titán
válasz
Kár, hogy dobozos verziót nem lehet. Lehet visszakérném...
(#14915) bunfi Ezeket meg miért kickelték?
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14913 üzenetére
Mindenért szegény mobile cover a hibás. [link]
-
RazoR
veterán
válasz
[hun] warhea #14910 üzenetére
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14907 üzenetére
Nem szoktam más emberek kárára nyerészkedni, így is elég szenvedés a szintezés és a craft material kimentése...
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14893 üzenetére
jaj .... nem ... dehogyis ...
... azt csak úgy bele a levegőbe mondtam ... csak úgy a közösségnek
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14880 üzenetére
sokszor mar en is huppogok
Nana ... az az én reszortom
Nem tudom ... én is hallom milyen hibák vannak, de igazából engem nem nagyon érint/érintett eddig
DZ lvl 38, ami mutatja, sokat nem járok dz - be, csalóval egyszer sem találkoztam még ez idő alatt
Mike hibám 2 volt összesen a 100+ óra alatt
Glitch: mindenki maga tudja mit csinál, én nem fogok soha
Lagg: 1x volt, akkor elmentem zuhanyozni, olvastam , 1 óra múlva visszanéztem, már jó volt
Grafikai hiba: 1x estem be a textúra aláSzóval ha nem gond, akkor én nem teszem le ...
-
bunfi
őstag
válasz
[hun] warhea #14883 üzenetére
-
vegitossj7
addikt
válasz
[hun] warhea #14880 üzenetére
Ajánlom, hogy ti is tegyétek le. Magatoknak is jót tesztek és a közösségért is. Mással nem lehet üzenni ezeknek.
Ja az auto aimet nem szedték ki, csak "majd".
-
sith7
félisten
válasz
[hun] warhea #14860 üzenetére
Akkor sem szabad feladni, egyszer meglesz a tuti M1A
-=Jam=-
AAAAAZZZ IGEN !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest