- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
Garsza #50793 üzenetére
A Ház esetén 15 másodpercenként váltakozik, hogy a tár első vagy második fele adja a magasabb sebzést, de ha bármikor kiüríted a tárat, akkor átugrik a következő ciklusra. Ha szeretnéd, hogy "mindig a Ház nyerjen", akkor "számolni kell a kártyákat":
1. ciklus - a tár első fele adja a magasabb sebzést (fehér kártya van felül)
2. ciklus - a tár második fele adja a magasabb sebzést (fekete kártya van felül)A legjobban az 1. ciklusban lehet kihasználni a Ház képességét, ilyenkor a tár felénél mindig újratöltesz (a Hurried talent jól jöhet ehhez).
Miután átfordult a 2. ciklusba, gyorsan kiüríted a tárat, ezzel a kártya számláló visszaugrik az 1. ciklusra, ahol a tár első felében lévő sebzést újra ki tudod használni.Persze ez elméletben jól hangzik, de a gyakorlatban nem nagyon van idő ezt a dolgot figyelni, főleg nem PVP során.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #49806 üzenetére
Makróstájl rakott fel korábban egy videót a sajátjáról, az elég jól működött, bár nem tudom, hogy csak az okosságai miatt, de alapnak mindenképpen jó.
Nem csináltam még meg, de mivel túl sok varázslat nincs ebben sem, amit lehet tudni:
* 5xST + 1xTF + Staminás modokkal 9000 fölé lehet éppen kerülni 60-70 ponttal
* 120k skillpowernél tetőzik a pajzs HP-ja. (térdvédő+hátizsákra +képzettség pontok kellenek) + 1-2 modon kell még, hogy +képzettség legyen
* Érdemes lehet egzotikus sebzéstűrést pörgetni (mellény/maszk), mert azért a D3-at is lehet véreztetni/tűz stb
* Tűz ellenállást érdemes használni, mert azzal lehet legjobban kimozgatni.
* Tegnap akivel játszottunk amikor szembe már csak szinte pajzsosok voltak, akkor Ő is berakott egy D3-at, neki 4x5% sebzésellenállás volt berakva. -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #45405 üzenetére
Irígység??? LOLOLOLOLOL
Hát kb ez az érzés még véletlenül sem merül fel bennem a DmB hallatán. Ezt hívják antagonisztikus ellentétnek.
Egyszer találkoztam vele az pont elég volt, mindent elárult a személyiségéről, engem soha nem lőttetek le.
A live stream erre az igazi bizonyíték. Makrózott futás minden, legalább ne égesd már még jobban..Toxic volt a beszédetek és a viselkedésetek is, egy pillanatig sem sajnálom ha DmB-st bannolnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #45400 üzenetére
DmB powa... Kicsit lassú az igazságszolgáltatás de evvan.
Más is írta már (ha nem csíteltél), hogy azért is bannolták, mert csíterekkel játszott együtt.Namár most, ha a "tisztaszájú" Mengelével játszottál együtt, (meg a többivel), simán jelentették a komplett csapatot...
-
válasz
Garsza #40146 üzenetére
Én nem keverek semmit,tudom mi mit jelent.
Újra el fogom olvasni,de szvsz én emlékszem jól.
A chc mindig 100% lesz,ha távcsőbe nézel.
Nem tudom ki tesztelte pts-en,de a 60% chc az elég sokszor chd kellene legyen,tapasztaltuk más fegyverekről.
És pts-en alig lőttem chd,szinte csak mázlival,és a 60% nem ezt adja.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Garsza #36848 üzenetére
Nekem DZ-ben a nevesitett bossok dobtak többet is, leginkább azok akik supply drop mellé jöttek. Persze semmi használható nem esett, de dobtak
(#36851) venom8888 Milyen videókártyád van? Driverben vagy játékban be van kapcsolva a vsync? Nekem egy darabig semmi gond nem volt, utána elkezdett szaggatni, próbáltam rengeteg féle beállitást driverben és játékban is, végül az nyert hogy játékban vsync-et bekapcsoltam, driverben kikapcsoltam, illetve nállam a process lasso program ha megy akkor valamiért szaggat a játék (lehet nincs rendesen beállitva a process lasso). Szóval a háttérprogramokbol zárj be mindent amit csak tudsz, lehet onnan kavar be valami.
(#36857) players111 neked nem
Amugy passz.
-
Portász
tag
válasz
Garsza #35512 üzenetére
Mindegy mi van rajtam,ez a szám nem változik .( szerintem )
Amikor felvettem a fegyvert akkor ennyi volt ,és azóta többször átöltöztem .
Van olyan fegyverem amiből három van és mindegyiknek más ez az alap sebzése.
Az is mindegy mi van a fegyveren ez a szám nem változik.Sebzés a valóságban több a kiegészítők ,ruházat ,bónuszok ,stb....... miatt.
-
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Garsza #29007 üzenetére
Olyan bugba már mi is belefutottunk, hogy a Tier 2-es Clear Sky farmolása után kiléptem a csoportból, visszamentem Tier 5-be állítgatni, majd behívtam ismerőst aki véletlen Tier 2-n maradt és megmaradt az ottani szívóssága magasabb tier-ben.
Gondolom ezt használják ki és lehet emiatt mutathatja nektek, hogy 0 HP-je van, és közbe még van ott bőven (most csak tippelek).
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #28239 üzenetére
9% páncélt nyertem.
Gonolkodtam rajta, de egy normális Alpha tatyó nem esett még, így beraktam egy Frontilne-t a kisebb páncélt adó Alpha helyett így hogy meglegyen a 4Alpha a sárga kesztyű helyett ami adott 6% critesélyt és 16% kritsebzést be kellett rakni az Alpha kesztyűt amin csak 14% kritsebzés van, meg szerintem a csőszájfék helyett a hangtompítót kell visszarakni. -
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #28237 üzenetére
Köszönöm, akkor, még veszek egyet a ládába, hagy legyen.
Jó ez az MP5 és estére mielőtt bementünk a DZ-be sikerült a páncélt is 54.34%-ra feltolni, igaz, hogy vesztettem 10% critesélyt, de a kritsebzés még mindig 145%. 6300 tűzfegyver mellett 330 ezer a DPS-e az MP5-nek. A keménység 351 ezer 5600 életerő mellett.
Meg mégy egy ádáz talent kellene, de majd idővel.DZ supergut volt, minden játékosra aki nem HUN lőtt a team, így is, hogy jó párszor kerestem a lencsét lett egy szint, a Rambózásról még mindig nem tudok leszokni ez a fekvések oka.
Viszont így csalók nélkül rugózni és harcolni nagyon jó játékélmény volt.
A páncélosok idegesítenek ( nem a csapattag, mert az jó), gránáton és robbanó golyón kívül még mitől fekszenek hamar?
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #27800 üzenetére
Épp mondtam a Játékostársaknak, hogy be akarnak kényszeríteni a Survivalba.
Akiknek megvan és akiknek nincs azt is.
A dobott cucokból egy tokot raktam be eddig.
A többinek gyalázatos a páncélértéke és az egyéb tulajdonságai.
DZ felszerelés boltban van egy Reckless mellény amit, ha péntekig nem esik jobb javallot megvenni 444 ezer DZ credit.
SP supply pocsék eddig egyet néztem meg. -
válasz
Garsza #27244 üzenetére
Ha nem egyedul volt, gyogyitast nyomtak... Ha rugo, akkor azt nem latjatok. Csak ok...
Nomad ettol meg vicces, pve teruletre nagyon jo.Ami meg vicces, ha csinalsz 50-60% gyogyulast olesenkent. Harc kozbe lelosz valakit, fel is gyogyultal.
Rixi : olyan van, hogy "beragasztjak" az ultit. 12-14e-t lovok jatekos fejere lvoaccal. Multkor elkezdtem loni egy sracot, 4-5k-t lottem kozvetlen kozelrol az arcara... Nem nyomott pajzsot, mert sebzesnovelot hasznalt. Fekudtem is. Mikor visszaszaladtunk ra, testre 2-3k-t lottunk... Az mi? 90%-os pancelja volt?
-
válasz
Garsza #26783 üzenetére
De ez minden loot alapú játékban így van: nő a pontszám, mész a jobbra, addig meg abból hozod ki a maxot, ami van. Akinek ez unalmas vagy nem találja benne az értelmet, annak nem való ez a játék típus
Ennyi erőből fél év múlva már kettővel nagyobb kategóriás cuccok lesznek, addig ne játsszunk?
-
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #26783 üzenetére
Semmi, csak az érzés.
De most is van olyan fórumtárs akinél a 204-es fegyver jobb crit mint egy 229.
Komolyra fordítva amit tegnap konzultáltunk credit gyűjtés sima és DZ pénz látástól Mityulásig és 2000 PxC legyen 1.5-re, alapanyagot nem mondom azt tudjátok.Még UG ládát nem bontok ennyi lesz a hátralévő időben.
Holnap meg remélhetőleg SOTG-on úgyis kiderül lesze-e Black fridayon 1.5.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #26293 üzenetére
Ahogy én látom Dediék sebzéseit, nekik többet dob a sajátjukon a sebzés növelés, mint a legtöbb ellenfélnél a +10%, szóval nem a delta 2% eltérést tapasztalod, mert ha pl Dedi a 17-18k-ra kap 8%-ot, az még mindig több mint a legtöbb ellenfél 13-14-15k-ra kap 10%-ot....
Eleve magasabb páncéllal ez kompenzálható.
Persze egy nagyon erős ellenféllel szemben ez öngól, de nem ez a jellemző, ahogy itt olvasom, persze előbb utóbb mindenki gearelődik, de addig ezzel előrébb vagy. -
válasz
Garsza #26220 üzenetére
Ha sebzesnoveles, akkor banshee. Az 10%.
Amugy ha dps vagy, akkor fix : reckless melleny es savage kesztyu.
Ezek mindig adottak. Ennelkul nincs sebzes... Melle rakhatsz amit akarsz, sebezni fog. Meg a nomad is... De ilyen 3+3, meg 4+2...Csak 1 szam : lvoac alapsebzes 5450 tuzfegyver mellett 17.7k. Nem 3+3-ban... XD
-
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #26220 üzenetére
Én múlt héten kedden és szerdán használtam, de nem adott annyit és bejött az LMG őrület.
Azóta hanyagolom. PVE területre elment, UG-ba viszont a randomok miatt a 4Alpha/2Sentry ment.
DZ-ben nem próbáltam.
4-es csapatban ahol kiegészítitek egymást lehet jó?
Ha jól emlékszem Tommy-ék is írták, vagy Razor, hogy miért, mert akkor a 4-es bónusz bukta ahogy írtad. -
válasz
Garsza #25066 üzenetére
A gond az, hogy te a dobozos árait hasonlítod (ami nem mellesleg regionális ár és ezért került csak 43 euródba) míg a digitális verziónál nincs ennyire régióra szabva az ár. A BF4 deluxe is már 80€ volt digitálisan ha jól emlékszem, a lemezes változat meg csak 11999 HUF. Szóval annyira nem meglepő, hogy még tovább drágítottak amikor manapság egy AAA cím season pass-el együtt 90€-ba kerül digitálisan vásárolva.
@players111:
A különbség a BF-es és a Division-ös csalók között viszont az, hogy BF-ben rövid úton ki lesznek rakva a szerverről és idővel minden anti-cheat-et futtató szerverről és nem tudnak hónapokig garázdálkodni szabadon mint itt. -
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest