- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék én együtt játszani valakivel, aki most kezdi a játékot? Én 30/80/256-ös vagyok és T5-ben játszom. Kicsit segítenék gyorsabban fejlődni. Köszi!
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Tier 5-ben vagyok 256 GS-el. Miért nem találkozom sehol 34-es szintű fegyver és egyéb módosítót? Vagy nincs is ilyen?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Level 30 feletti kiegészítőket honnan lehet szerezni?
-
Htibimor
senior tag
Láma kérdés, de van több száz zöld és kék div techem. Abból hogyan lehet aranyat csinálni? Csak valami mássá tudom átalakítani(szövet, elektronika stb)
-
Htibimor
senior tag
A Survival-nál a kezdő videót át lehet lépni valahogy. 50.-re már unalmas. (igaz másodikra is az volt
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Most újra rákattantam a játékra. A Survival rész nagyon jó lett. Kellene pár tipp, mert úgy látom néha túl sok múlik inkább a szerencsén. Egyedül nyomom.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Ezt a survival részt, hol lehet elindítani?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Most frissítettem és azóta és azóta recseg illetve felgyorsítva szól minden hang és zene!? Más játékokban minden oké. Mi lehet a gond?!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #17429 üzenetére
Nem sírdogálni akartam! Felnőtt vagyok, történt már rosszabb is velem az életben(nem lőttek le
)! De sajnos kicsit nehezen tudok ezzel megbékélni, mert napi 1-2 órám, ha van akkor már jó játszani. Ezek meg egész nap rajta vannak és elveszik a nehezen megkeresett dolgaimat és a kedvemet. Bár már ez is megint sírás. Jogos, akinek ez nem tetszik az vagy ne menjen be, inkább játsszon gazdálkodj okosan-t!
-
Htibimor
senior tag
válasz
LedyGyuszi #17397 üzenetére
Nem ez a gond, hanem az emberi mentalitás! Vagy tényleg én nem vagyok ide való! Inkább DOOM-ozok ott legalább értem a szörnyeket!
-
Htibimor
senior tag
Mindenki megkergült! 10 perc alatt 6-szor öltek meg rugók a DZ 201-ben. Elment a kedvem!
Most megint leszedtek! Mi a sz*jba b*szott k*rva édes anyukájukat sz*patnak! Semmi sincs nálam! Még csak be sem léptem a kapun és direkt figyel majd hátulról lelő amíg az npc-kel foglalkozom! -
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Az egyedi M44-et megvetted? Milyen lehet?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #16960 üzenetére
Igazán Köszönöm!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #16957 üzenetére
Mi lehet jó 3 talent e M1A-joz, ha craftolok?
-
Htibimor
senior tag
Na, megvettem a 204-es vector tervrajzot. Elköltöttem minden pénzem. Remélem jövő héten 204-es aug-ot lehet majd venni és nem lesz pénzem, de ez van!
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Szerintetek rugózáson kívül, mivel lehetne még könnyen 68 000 Dz creditet összeszedni? A következő szombati váltásig kellene a Vector tervrajz miatt.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #16441 üzenetére
Igazad van azonnali BAN! Még jó, hogy megjött a DOOM, amíg újra kikapják a csalókat, addig el leszek azzal!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Brownage #16416 üzenetére
Reagálnék, a dologra. Nem lehetne, hogy, mint a Diablo-nál a paragon szint szerűen haladhatnánk előre. Az sem az igazi, de ha a szint emelkedésével a dobott cuccok minősége is arányosan javulna(vagy az esélye). Talán az jobb lehetne. Sajnos ez is a csalók erősödéshez vezetne gondolom. Vissza is jutottunk az alap problémához. Ki kellene gyomlálni a csalókat!
-
Htibimor
senior tag
Csak szeretném, ha egy kicsit szurkolnátok nekem! (Önző vagyok!) Szombaton voltam DZ level 63 most mindjárt 71. Szinte csak egyedül nyomtam dz-ben. De most már nagyon lassan telik a csík. Talán meglesz a 75 péntek estig. (Sajnos jön a DOOM is!)
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az emeleten a Boo-nál a rendőrségi m4-et próbálta már valaki?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #15748 üzenetére
Engem az asszony bannolt tegnap ,hogy arról kódultam! Kicsit besokallt szegény. Majd kevesebbet játszom vagy inkább, ha nem látja!
Pedig így sem tartok sehol a 150 óra után DZ63 és GS 181.
-
Htibimor
senior tag
Most Dz 161+-ban vagyok van magasabb szint is? Gondolom van, és oda milyen GS-el lehet bekerülni? Vagy hogyan van ez?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #15516 üzenetére
Ez nálunk is hamarosan bekövetkezhet!
-
Htibimor
senior tag
102% a gyűjtögetésem. Javították már a 100% feletti hibát?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #15145 üzenetére
Mi is köszönjük Neked! És Tényleg jó volt úgy közlekedni, hogy nem one shot-tal lőttek le 2 percenként. Hogy szar a loot igaz, de arról nem mi tehetünk! Majd esik valami jó!
-
Htibimor
senior tag
Milyen plusz jön holnap? Valami ilyet hallottam!
Más, ha 200 fölé tolom a GS-t, még ha nem is jó az összeállítás, akkor talán dob majd 163 feletti cuccokat! Vagy hogy van ez?
-
Htibimor
senior tag
válasz
szatyor1972 #15076 üzenetére
Gyönyörűek! a 2., de én már az elsőért is odaadnék egy rakás creditet! Egyébként, Te hogyan kapsz ilyen jókat? Nekem csak max 100e DPS 163-as cuccokat dob!
-
Htibimor
senior tag
Ez a szerver leállás valós, vagy kamu!? Leültem elé és kiírta, hogy 1 percem van még. Végül is egy gyors Lexington beleférne!
-
Htibimor
senior tag
válasz
vegitossj7 #14949 üzenetére
Talán mégis történik valami a csíterek megfékezésére!
-
Htibimor
senior tag
Megvettem a vendor-nál az AUG-ot. Nagyon nem kellett volna. Elbasztam 814 PC-t és egy alig jobb fegyvert kaptam. Az előző is ez volt csak nem 204, hanem 163-as. De jóóóóó!!!
-
Htibimor
senior tag
Mitől függ hogy milyen lootot dob a játék? Tudom van a gyűjtögetés stat, de azonkívül. Számít-e hogy az én karakterem hol milyen szintű? Vagy hogy milyen gear szinten van? Még a vakszerencse is tudom? De mivel tudok egy kicsikét rásegíteni. Gyakran nyomom csapatban a dz-t, mégsem esik szinte semmi 163-ason kívül. És sajnos inkább csak kiegészítő esik mint fegyver. Napi küldetéseket is rendszeresen csinálom akár többször is egy nap .
-
Htibimor
senior tag
válasz
Raulblanco #14680 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek! Beruházok rá!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Raulblanco07 #14462 üzenetére
Úgy gondolom, hogy valahol neked is igazad van. Viszont az elmúlt 2 hétben semmi számomra használhatót nem dobott a 300 kivitt item-ből. Tehát azért lenne mit változtatni rajta. Sokat Diablo-ztam, de még az is jobb volt sokkal. Nem érzem a siker élményt. Én sokkal több Boss-t tennék bele, esetleg raid jelleggel csak csoportban. Ezzel is rákényszerítve, hogy ne egymást öljék. Illetve a supply drop-ok is lilát dobnak, ez kicsit kevés.
-
Htibimor
senior tag
Mi alapján lehet DZ kulcsokat kapni a játékban? Folyamatosan elfogy a cheater-ek miatt!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14215 üzenetére
Én így láttam, de azért köszönöm a bizalmat! Hajtani fogok!
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Ez a Falcon raid meddig él? A következő nagyobb frissítésig vagy utána is?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14028 üzenetére
Mázlista! Ráadásul a Te fegyvereiddel tarolsz mindenkit!
-
Htibimor
senior tag
Köszi
Más! Tele a hócipőm! A DZ-ben 1 lövésel falon át több, mint 100 méterről szed le egy csaló b*zi! Tegnap este óta 16-szor szedtek le így. Úgy, hogy nem is sokat játszom. Volt, hogy 5 percen belül 5-ször, úgy, hogy közben szervert is váltottam. De olyan is volt, hogy a négyes csapatunkat 1 LÖVÉSSEL EGYSZERRE szedte le! Siralmas! Az ilyen játékos, aki ennyire unatkozik az minek cseszi el más játékát. Nekem ilyen miért nem jut az eszembe! Ezzel tényleg nem akarnak az UBIFOS-ná foglalkozni. Szemét egy banda! Elveszik a kedvem, az egyébként kitűnő játéktól! Nincs is kedvem újra bemenni!
-
Htibimor
senior tag
Kicsit segítsetek! A Division tech-ről kaphatnék némi felvilágítást. Sok zöld, kék, meg arany van belőle, de nem igazán tudom, hogyan és mire érdemes használni. Köszönöm!
-
Htibimor
senior tag
Láma kérdés, de a DZ-ben megvett tervrajzokat is ki kell vinni?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #13839 üzenetére
Szia! Köszönöm Neked és a csapatnak is a reggeli menetet. Igazán jó csapatban sikerült egy kicsit kivenni a részem. Sajnos sokat kell még fejlődnöm gear-ban, de majd csak meglesz. Köszönöm még egyszer!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #13828 üzenetére
Szia! Már fent vagyok! Htibor78 a nevem. Megtiszteltetés lenne együtt játszani!
-
Htibimor
senior tag
Nem vagyok programozó, de nem tudna a rendszer a játékon belül kiugró értékekre figyelni. Gondolok itt DPS, pénz, crit damage, stb. És akinek mondjuk 1 milliós a dps-e azt 3 napra felfüggeszteni, másodjára kitiltani. Ugye hasonlóról volt már szó. Mert már lassan nincs kedvem bemenni a DZ-be a csalók miatt.
-
Htibimor
senior tag
Minden frissítéssel jobb lesz a játék! Konkrétan játszhatatlan! GRATULÁLOK!
-
Htibimor
senior tag
Eddig védtem, de most már én is ki vagyok akadva! Folyamatosan laggol, MIKE, DELTA hibák állandóan az elmúlt 2 napban. Persze mindig a küldetés vége előtt! A DZ cheater-ekről nem szólók semmit, mert én akartam bemenni, de a k*rva édes anyukájukat azt! 1 lövésből úgy, hogy nem is látom, hát %"+!/!"+"! A Massive/Ubi szerintem tehetne ezek ellen semmit! Ja, hiszen azt is csinálják!!!!
-
Htibimor
senior tag
Nálam behalt a játék. Semmire nem reagál. Csak mászkálok a menedéken, de se feltölteni, se kimenni nem tudok, nem reagál az aktiváló billentyűre.
-
Htibimor
senior tag
Nem tudom, ki hol tart, de én sehol nem vagyok a legtöbbetekhez képest. 162-es vagyok. Mégis azt mondom, így minden csalás nélkül, de én jól szórakozom. Pár órám van hetente max, de jó ez így. Találtam egy jó kis csapatot, akikkel néha zúzunk és tök jól szórakozunk. Szerintem erről szól ez a játék, nem a csalásról.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Mitől függ, hogy mit dob egy neves boss? Értem úgy, hogy függ-e a dz szintemtől(39-es vagyok) vagy mitől? Sajnos nem nagyon találok jó fegyvert, csak kiegészítőket. Utoljára az 1.1-el elsőként megcsinált kórházas küldetés adott egy jó fegyvert 122 000 dps de az egy aug. Szeretnék egy erősebb primary-t is. Vannak tippjeitek számomra?!
-
Htibimor
senior tag
Nem rossz az 1.1. A 3 napi küldetésből 2 a végén aranyat dobot, a harmadik is meglett volna, de a vége előtt levágott a szerver. Sajnos nem kezdtük már el előröl.
-
Htibimor
senior tag
válasz
vegitossj7 #12203 üzenetére
Mi az a mission jel a DZ alsó részén?
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #11947 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
Htibimor
senior tag
OFF-ba teszem olyan láma. Hogyan tudok képet készíteni a játékban?
-
Htibimor
senior tag
Találtam egy tárgyon egy olyan tulajdonságot, hogy: "megnövekedett veszély". Tudjátok, ez mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest