- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Jinxb1rd #53978 üzenetére
Kalibrálni kell a cuccokat, meg optimalizálni. Illetve pvphez elengedhetetlen, hogy valami gearsetet összerakj. Ennek két könnyű módja van. Amikor global event hét van, akkor bizonyos seteket ládákból ki lehet szedni a vendornál pontért. Ami pedig állandóan benne van, az az ellenállás játékmód. 10-es hullámig kell elvinni a játékot, a pontokat megtartani és a végén ládát nyitni, ami nagy eséllyel dob titkosított gearset itemet. Ezt érdemes 4 fős csapatban csinálni, hisz akkor 4x2 lootot kaptok nem pedig csak te egyedül 2-öt és el tudod kunyizni a másoknak nem kellőket is.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53950 üzenetére
Na de itt most nem a DZ sajátosságra gondolok, hanem az itteni forumos egymásnak esésekre. Anno volt, hogy szétlőttük egymást, beszólogattunk egymásnak DZ-ben, hisz a harc hevében jó egymásnak odaszólni, aztán nevet egyet az ember hogy jó volt a hangulat azt nem kell utálni egymást fórumon is. Tudom, én vagyok a naiv
-
Brownage
tag
Jah látom, épp most futottam át azt is kávé közben
Ugyanez a kategóra ja. De azért kikérjük folyton, hogy ne általánosítsunk, de a vérünkben van, hogy magas lóról degradáljunk a másikat, ahelyett, hogy szimplán csak élveznénk a játékot és feszültség mentesen jöhessünk ide váltani pár jó szót, megosztani tapasztalatainkat, helyette azt várják az emberek, hogy mikor szólhatnak be a másiknak
-
Brownage
tag
válasz
#59036672 #53939 üzenetére
Olyan furi nekem ez az automatikus arcoskodás.
Akoska annyit írt, hogy amikor az általad említett csapat megunja, hogy veszít, bekapcsolja a god mode-ot. Erre te válaszul közlöd, hogy ők is le lettek rakva. Hogy jön egymáshoz a kettő?Annyira túlfeszülitek ezt a ki a faszább csávó témát.
-
Brownage
tag
ja bár sosem értettem egyáltalán ezeket a name changeket. Fórumon se regelek új néven. van egy nickem, kész. Én Div1-ben is végig Brownage voltam. Mivel a klán nem volt támogatott, különösebb késztetést nem éreztem rá, hogy a nickemhez tűzzek klánnevet, csak most Div2 közeledtével írtuk oda.
-
Brownage
tag
válasz
Lacos8201 #53872 üzenetére
Ne bosszankodj ilyeneken. Személy szerint téged senki nem szidott szerintem. A szokásos magyar toxic anyázásról alkottak a többiek véleményt. Amit beszéltünk együtt is discordon, hogy sajnos nagyon gyakori.
Én nem ismerem ezt az AlienDrivert, viszont az itteniek elmondása alapján nem csak a klánnév, hanem maga a nobody és wright vagy mittomén hogy van írva a másik név is egykori játékosok nevei. Így összességében azért ez a része cinkes. Megtetszik valakinek egy klánnév. Vagy csak eszébe jut pont ugyanaz a három betű. Annyira azért nem ritka gondolom a mad a dzp a mittomén ezer másik 3 betű. De, hogy a klánnévvel együtt a karakterneveket is átemelni és őket utánozni, az úgy összességében annyira már nem szimpatikus, nem?
Legyen már egyéniségünk. Ez nem neked szól természetesen. Érted. Ha te Gepida vagy, akkor Gepidaként azonosítanak. Mindegy a klánneved. Van egy hozzád tartozó név. Nem leszel hirtelen Widdzzz, vagy MarcoStyle..
Érted, ugyanolyan gáz lenne, ha holnaptól összefutnátok egy LaG.D3ni-val. Aki elmagyarázná, hogy ez a saját neve, saját klánja, csak véletlen, hogy éppen lag és éppen dani ő is, mint az elődje. Gondolom szóvá tennétek az illetőnek a dolgot, nem? És mondom. Itt nem a te neveddel és klánoddal van a baj, hanem az ötletgazdával, aki nem klánnevet, hanem egy teljes személyiséget "nyúlt" magának és úgy aggatta rátok mellé a klánnevet is.Dehát ilyen az amikor valaki a stílusa miatt folyton nevet vált, hogy inkognitóban maradjon
Szóval azért mert a 8-10 fős csapat egyik tagja voltál, ne vedd magadra a dolgokat. Mondom. LaG.Titanék ellen toltuk tegnap. Nagyon ügyesek voltak. Folyamatosan kommunikáltak, szépen ahogy egyikük shieldje alacsony volt, elment hátra, előre jött a következő. védték mindkét oldalt. Mi ott voltunk kint 10-en, ugyanúgy mindenki egyesével ment. D3-ban voltam. Nyomtunk kéket. Berohantunk 3-an, a többi 7 meg ott állt kint, nem jöttek. És ugyanúgy 2-3 magyar ott volt, akik gyalázatosan anyáztak chatben és voice chatben is.Teljesen jogosan szólhatták volna le a tegnapi mentalitást is, én mégsem venném magamra.
Rossz sajnos ez a sok arcoskodás folyton, dehát ez van, ilyenek vagy"unk". Meg ha nem értjük, hogy az ellenfél miért jobb, akkor automatikusan fucking cheater, nice glitch.Meg azért még a végére odaszúrjuk, hogy bazdmegakurvaanyádatgecicsiter.Mondjuk azért zárójelben annyit ezzel a poénra vevéssel. Vagy rámegy egy csapat az ellenfélre, vagy nem. De miután agyon öldösi őket, utána simán el kell fogadni. Ez a poénra vettük, meg se akartuk ölni (esetleg még: ha nagyon akartuk volna, akkor simán megöltük volna) mondtatokkal nem igazán jön ki jobban az ember, csak még viccesebbé válik a dolog
(tegnapra visszagondolva egyre biztosabb vagyok benne, hogy Dani volt, aki voice-on beszólt, miután előtte uplayen elnézést kért, csak előttetek a jó fiút játszva nem volt mersze annyit mondani, hogy én voltam ez van. Baromira kellemetlen szitu volt, hogy ilyen kis dolgot sem mer felvállalni. Beszólok valakinek, aztán számonkéréskor letagadom a haverok előtt?... vicc )
-
Brownage
tag
Survivalöztünk is előtte meg skirmish is volt. De aztán csak meg kellett nézni mi folyik a DZ-ben
Összefutottunk LaG Titanékkal, akik egy közös külföldi ismerősünkkel tolták. Miután 10+ fő követte őket manhuntban, átváltottak 3 D3 1 reclaimer kombóra és jó negyed órán át campeltek alagútban. Na pont volt pár _HUN is a szerveren, akik rögtön nyomatták a szokásos fáking csiter, gliccser okosságokat. Nem értették, hogy hogyhogy nem vérzik a D3-as ellenség akinek a pajzsát lövik és amúgy meg közben immune ládában áll
Megkértem őket, hogy speak english pls, jött is válaszul a "kurva anyád"
-
Brownage
tag
mármint mi? Régen is volt ugyanígy írt MaD ugyanezekkel a nicknevekkel? De gáz. Azért az már valahol sajnálni való, szánalmas kategória, mikor az ember a saját nicknevét se maga választja, hanem más nevét adja magának. Szörnyű.
Div2-ben mi is MAD nevet választottunk de nem kis a-val mert hülyén néz ki, és nem más klán után, hisz Diablo 1 óta használom a MAD-et, csak Div1-ben nem volt klánrendszer, eddig nem láttam értelmét. -
Brownage
tag
válasz
qukesz #53843 üzenetére
Dehát erre mondtam, hogy a csaláskiabálás automatikus. Bóknak kell venni.
Én tök béna játékos vagyok. Mármint nem mondanám különösen ügyesnek magamat.
Nekem tökéletesen elég, hogy a saját lelkiismeretem tiszta és tudom, hogy nem csalok. Hogy más ki mit gondol, nem érdekel. De én mindig bóknak veszem és jó érzéssel tölt el, ha azt hallom, hogy lecheatereznek, mert az kvázi azt jelenti, hogy nem bírt velem valaki, jobb voltam nála. Jobban esik, mint mikor röhögve megölnek és lenooboznak -
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53842 üzenetére
Szeretek magammal beszélgetni. Mindig egyetértünk, nincsenek ellentétes álláspontok
-
Brownage
tag
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53739 üzenetére
Hát figyelj. Alapvetően mindig mindenki csal, glitchel, no recoilt, auto aimet, rpm hacket és minden mást használ, aki ügyesebb a legyőzött embernél
Tökéletes szemléltető videó erre, ahol a most Danikáékkal (illetve sorry már nam lag.dani, hanem MaD_Nobody-nak kell nevezni
) együtt nyomuló arcok kurva anyáznak, mert 1v8-ban lettek halálra alázva.
[link]Ahelyett, hogy csendben elsunnyogtak volna, kellemetlennek érezték volna ezt a szintű csapatmentes játékot, helyette bemutatkoztak a világnak a _HUN utótaggal, hogy utána bárki ha HUN-nal találkozik akkor úgy nézzenek ránk, mint ahogy az oroszokra
Ez a magyar nyelven voice-ban kurvaanyázás tényleg a legalja. Az egész videó alatt egyetlen egy összehangolt támadást nem látni. 8 ember képtelen egyszerre egyirányból lerusholni egyetlen szerencsétlen játékost? Hát minden egyes lefektetésnél kvázi 1v1-eket toltak és egymás után mentek meghalni. Ezek után meg megy a cheaterezés? Hát szégyen na
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #21241 üzenetére
mi konkrétan úgy jártunk recskáékkal, hogy feltettük kötélre a cuccot, jön egy 4 fős csapat, látjuk, hogy rogue-á változtak mert egyikünket elkezdték lőni. Lerakom smart covert, kezdenénk lőni, phase transition complete. Eltűntünk a szerverről, mert Demmer belépett és szervert váltottunk. Ők meg röhögve vágthatták le a védtelen kötelet és meg is tették természetesen
-
Brownage
tag
válasz
Warzoz #20411 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Mind tudjuk, hogy gagyi a magyar fordítás (lásd tools - eszköz, mégis sok helyen ragasztószalag??? a neve)
Attól, hogy magyarul bénán lett fordítva és csapattársak helyett csoport lett írva, nem jelenti azt, hogy a skillnek úgy kéne működnie, hisz az "eredeti" leírása helyes volt és anno mondtam is, hogy bugosan működik, mert nem csak a csapattársak, hanem saját magad is megkapod. Mostmár helyesen működik, ennyi. Nem szabad a magyar fordításra támaszkodni. Ha angolul játszó azt mondja, hogy az van oda írva, akkor érdemes elfogadni, hogy a magyar van elrontva
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #20356 üzenetére
szerintem egyik se hivatott arra, hogy megölje a másikat. Egyrészt más a célközönség és más a játékstílus is. Az, hogy melyikben milyen a loot az sztem másodlagos szempont a játékélmény mögött. Teljesen mindegy, hogy A vagy B helyen jobb picivel a loot, ha A tetszik jobban, menj oda, ha B, akkor meg oda. A DZ-t max azok számára öli meg, akik amúgy sem szeretik a DZ-t és csak "kötelezőből" megy oda.
Aki nem akar PVP-zni és csak háromszögelni akarja az NPC-ket DZ-ben ahelyett, hogy Undergroundot élvezné (most ugye csak azokról beszélek, akiknek megvan a DLC. Akiknek nincs, azoknak nincs választási lehetőségük), az meg is érdemli. Mármint ha unalmas számára a DZ és bosszantó a sok "görény" rogue és csak morog azon, hogy szar a DZ-ben.
Akinek tehát eddig nem jött be a DZ, annak van egy kellemes pve része, ami tökre élvezetes. Ahol van ismét szintezési lehetőség, stb. Pár órát megint bele lehet tenni. Nem azt kell nézni, hogy hol esik több loot, hanem hogy hol élvezed a játékot.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #20326 üzenetére
Rajtam se volt final measure
Használni kell az immunizert és a smart covert, nem pedig kirohangálni belőle, de ha meg nincs, akkor időben lőni a kocsikat és prióban gyorsan kinyírni az engineereket és akkor már egész jól ment a dolog
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #20079 üzenetére
Egy dolgot hagytok ki a dologból. A DZ működése beta óta ilyen. Open beta is volt. Pontosan tudnia kellett mindenkinek, hogy mire számítson, mielőtt megvette. Egy DayZ fórumra is odamennek az emberek és hónapokon át anyáznak, hogy görényekkel van tele?
Egy fifát is megvesznek a korlátolt emberek és aztán kurvaanyáznak, hogy focizni kell vele, pedig ő házakat szeretne építeni?
Igen, a DZ olyan, amilyennek leírod. Nem zsákbamacskát vett senki. Régi E3 trailerben is egyik fő momentum volt az extractionnél való hátbatámadás a videóban. Ha ez nem jön be, nem veszi meg az ember. Nekem nem jön be a Fifa és képzeld, nincs meg egyik se, nem játszottam egyikkel se. De ha lennék annyira idióta hülye barom, hogy tizenéves pr0 battlefield, cs, quake meg a ki tudja még milyen elit playerként megveszem ezt a játékot úgy, hogy bétáztam vele, és pontosan tudom, hogy milyen, utána biztos nem járatnám le magam azzal, hogy elhordom a DZ-t minden szarnak, miután a bétában SEMMI más nem volt, CSAK DZ. A játék fő részét próbálhattam ki. Voltam olyan balfasz, hogy megvettem és nem jön be? akkor utána szídjam magamat, de ne a többi játékost, akik tudnak érvényesülni.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #20010 üzenetére
Én azért önmagában a pve-t nem temetném/ítélném el ennyire
Ami unalmas, az az ismert DZ mapen lévő 3 pont körkörös farmolása. Na az tényleg hányás, és kurva lassú is a fejlődés, gyűjtés, minden.
Helyén kell kezelni a dolgot. Jelenleg a DZ, az pvp-ben élvezetes, pve-ben csak bosszúságot okoz, aki nem szeret pvpzni.
Viszont jelenleg nem igazán van más alternatívája a pve-re vágyóknak. Lehet ezt a HVT-t tolni, de az meg inkább a hétvégi hobby játékosoknak lett kitalálva, akiknek nincs sok idejük játszani a játékkal és belépve letolnak pár ilyet aztán örülnek neki. Aki sokat játszik, annak ez a HVT rendszer gyenge tartalom. Főleg, hogy kellő jutalmat se kapsz mert csak lone start dobál.
A két incursionbe én mindig szívesen jártam. Sok kritika érte a Falcont, de eleinte letolni párszor igenis kihívásnak számított, én szémély szerint élveztem. Csakhogy ez sem elegendő PvE tartalom napi szinten. Hisz lemész 1-2-3x egy héten, de minek farmold ugyanazt folyton?
Az Underground reményeim szerint nagy hiánypótló lesz és bízzunk benne, hogy nyújt elég élvezetet. Hisz alapvetően az NPC-ket halomra öldösni jó móka. Mindezt random map-en tenni, folyton neves bossokkal találkozni tök jól hangzik. A DZ-nek a hibája éppen az, hogy még ha lenne is külön PvE only DZ, akkor is csukott szemmel is ismerjük már a map-et, unalmas ugyanazokat a pontokat várni, hogy mikor jelenik meg az egyik, odamenni, kiírtani. Főleg, hogy sajnos a 201+ DZ-t nem úgy csinálták meg, ahogy szerintem sokkal élvezetesebb lenne, hogy az egész DZ1-6-ig ugyanúgy 34-esek lennének. Így aki a legjobb 240-es cuccokat szeretné farmolni, az nem 3 nyomorék landmark közt (Qbuilding-Midtown-Pit) + 2 földalatti boss +a fertőzött terület közt rohangál, hanem az egész térképet ki lehetne használni.
PvP is sokkal mókásabb lenne, mert nem az lenne, mint most, hogy a 4 fős gankerek DZ1-ben szopatják ugyanúgy a szóló játékosokat, így mi mindig fast travelelhetünk le dz1-be megölni őket.
Szóval talán az Underground ad kellő játékélményt a PvE részhez, ami egyébként élvezetes, ha nem 326-odszor mész aznap vissza midtownhoz, hanem haladsz előre az alagútban
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #19929 üzenetére
0a de bocs, mi ezzel a baj? Ha ismerősbe futok bele, akkor nem lövöm le. De miért kéne alanyi jogon futni hagyni min0den magyar rogue-ot? Ha rogue lettél, vállald hogy lelőnek, akár más magyarok is. Sosem értettem, miért kéne ignorálnom a manhuntos embereket csak azért, mert HUN tagjuk van. Nekem meg nincs. Ha nem szólalok meg ingame chat nem is tudják rólam, hogy az vagyok és lelőnek ők is simán. Én sosem számolok azzal rogue-ként, hogy ha magyar jön majd békén hagy. Löjjön csak. ez a dolga, ha rugót lát, nincs ok rossz megjegyzésre, nem tetszésre
-
Brownage
tag
Én őszintén drukkolok, hogy az Underground se jöjjön be neked és találj valami másik játékot és végre ne irogass ide, mert ez már full gáz tényleg
De szerintem rajtad kívül mindenki látja, hogy számodra ez egy szar játék és 100% hogy nem is lesz jobb, nem fog a véleményed változni. Egyszerűen annyira ellenszenvvel állsz hozzá minden információhoz, hogy lesüt minden írásodról, hogy nincs az a csoda, hogy egyszer csak számodra jó játékká váljon a játék. nem játszol vele, nem tetszik se a pve, se a pvp, se a loot, se a setek, semmi. De azért reménykedsz? Miben? Egy értelmes ember ennyi szarság negyedénél már rég otthagyta volna az egészet a picsába, de te azért továbbra is erőlködsz. Én komolyan sajnállak, hogy még mindig itt vergődsz. Nem tudom, eldönteni mondjuk, hogy ezt élvezetből teszed-e. Mármint most te így szeretsz idejárni, elolvasgatni a dolgokat, hogy másnak tetszik a játék, és bosszankodni azon, hogy neked meg nem? Aztán bosszúból jól beírni valami negatívumot, hogy ez az ubisoft blabla blabla és utána olvasgatni azt, hogy az emberek egyre inkább kiröhögnek? Hát nem tudom. Fura egy kedvteléseid vannak.
-
Brownage
tag
válasz
Benir8 #19772 üzenetére
hát a játék összesen kb 25 giga volt, amikor megjelent? Nemtudom, hogy a dobozoshoz adnak-e dvd-t, most már divat szokott lenni a "dobozos" verziónál is, hogy kvázi csak egy dvd tokot, némi leírást és egy aktiváló kódot kapsz és ugyanúgy netről töltöd a játékot. De ha benne is van a teljes alap játék telepítője a dobozban, akkor is azóta kijött egyszer egy 5 gigás frissítés, aztán talán még egy 5 giga körüli, meg most legutóbb egy 2 gigás, tehát kb a fél játékot mindenképp újra le fogod tölteni, mielőtt játszani tudsz. Sokkal kényelmesebb manapság már eleve netről telepíteni, ahonnan a legfrissebb verziót kapod, ahelyett hogy az alap játékot telepítenéd, majd letöltöd több, mint a felét és frissíted. Több idő.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19652 üzenetére
ki lehet venni az összes +armor mod-ot, így lehet tenni be +crit vagy + skill powert, a holstert vissza lehet rollolni socketre + a hátizsák vagy térdvédőn ha valakinek armor lett, akkor visszarakja critre és kész is. kaptunk csomó + dps-t
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #19622 üzenetére
én úgy tudom, hogy már most az 1.2-ben is módosítottak valamit a scavengingen és ha boss dropra nincs is hatással, a sima mobból is eshet vele cucc talán? Nem tudom pontosan de volt eg reddit poszt, ahol az új %-ok voltak és a zöld drop esélyét is növelte a scavenging. Hogy most neveseknél is, vagy csak sima moboknál, azt nem tudom.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19516 üzenetére
én néha-néha összefutok egyel. okosban csalóval. Amikor Rumpllel meg még 3 random sráccal mentünk és szóló manhuntos 5-ünket öldösött meg. Éppen nem halt meg soha, de valahogy mindig ledarált egyesével minket ahogy a kocsik körül futkosott. Nyilván én nem vagyok ügyes játékos. Nyilván vannak nagyon ügyes emberek, akik 2v1 3v1-ben is nyernek. De hogy egy kis területen rohangálva körbe respawnból visszamenve folyamatosan megöldös 5 embert és nem fogy ki medkitből, stb?
Igen is vannak olyanok, akik egy okosan beállított aimhackkel veled szembe rohanva cikkcakkban megy, blind fire-rel lő, mégis úgy halsz meg mintha egyhelyből célozva fixxen fejre lőne. Vagy mondjuk egész jó arányban fejre. Márpedig ugye ilyenkor baromira nagy az előny, mert te nem tudod őt rendesen lőni a lag miatt, a cikkcakkban mozgása miatt, őt mégse zavarja, hogy csípőből tüzel, te is oldalazol, mégis meghalsz.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19234 üzenetére
Vagyok, leszek, csak lett egy varjú fiókánk és most vele kell foglalkozni. szerda, csüt este wow raid ugyhogy este meg azért nem voltam. de már vagyogatok estefele
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #19201 üzenetére
igen, egy reddit videó alapján kipróbáltuk poénból
3-2-1-open és együtt nyitottuk ki. mintha dupe-oltad volna az itemet. nem az hogy mindketten striker harnes-t kaptunk, hanem hogy az armor érték mindkettőn pontosan ugyanannyi volt és minden skill %-osan, minden megegyezett. tökéletesen azonos cuccot kaptunk. szóval nincs benne a dobozban előre a cucc. akkor generálja, amikor nyitod -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #19156 üzenetére
én azóta várom az undergroundot, mióta a játék megjelent és olvastam róla, hogy mi lesz az első dlc. remélem, hogy valóban élvezetes lesz és nem csak ilyen heti hvt-s szintű valami.
-
Brownage
tag
Annyira nem nehéz egyébként se. Csak rá kell kicsit érezni. A taktika hasonló. Egyik oldalt harcolsz, arra terelődnek az npc-k, a másik oldal tiszta, lehet hozni a dobozt. Aztán csere.
Csak látatlanban szídják az emberek előre. Ha kipróbálja a csapat és használja az eszét, nem csak rambózik, akkor bárhogy megcsinálható kb.
-
Brownage
tag
Na meg a 4 fős csapatok előnye. Azért nem mindegy, hogy X lootból kell 1-1 maradék valamit halászni vagy 4x annyi lootból, mert lehet cserélgetni. Az máris negyed annyi idő alatt ugyanannyi loot. Nekem xy kesztyű kell, a másiknak meg yx holster. lehet neki esik, ami nekem kell, nekem meg ami neki és máris mindketten haladtunk, külön külön meg csak felesleges deconstructra ment volna.
-
Brownage
tag
válasz
RichieTri #18845 üzenetére
Ugyanakkor ha több HP-d van, akkor pl a 10% health on kill értékből több HP-t kapsz
80ezer életnél kill esetén kapsz 8ezer életet, 100k hp-nál meg 10k életetNem kell 5k meg 10k skill powerrel járkálni és akkor nincs gond. sztem 16-17k skill powerrel meg egy-két ruhán lévő first aid self heal értékkel simán maxra tudod magad tölteni.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18844 üzenetére
Elméletileg mindegy, igen. Két azonos értékű szívósság ugyanazt jelenti. Hogy ekkora lövést bír ki.
Csak alapvetően bármilyen ruhánál, modnál a legfontosabb, hogy a 75%-ot igyekezzük elérni és csak aztán foglalkozzunk azzal, hogy mi mennyi hp-t ad. Armorból sokkal kevesebb %-nyi emelkedés kell ugyanannyi thoughness növeléshez, mint amennyi HP. Ha nincs armor capen, akkor 20%-nyi armor növeléssel ugyanannyi szívósságot nyer, mint 40%-nyi HP növeléssel. Az azért nagyon nagy különbség.
De igen, az eredeti felvetésed az helyes. Ha most van 350k szívóssága, akkor elvileg mindegy, hogy az hogy tevődik össze. Ha nincs max armoron, akkor abban a szerencsés helyzetben van, hogy esetleg ha nem armor mod-okat használ, akkor könnyedén emelhet még azon az értéken anélkül, hogy a ruháját kéne rollolni
-
Brownage
tag
válasz
PETEE78 #18836 üzenetére
Van talán a /? vagy /segit vagy hasonló parancs. Azzal kilistázza neked az összes /parancsot, amit be lehet írni.
és akkor később is vissza tudod nézni, ha elfelejtenéd a parancsot
/1 az, amivel az általános csatornára írsz, azt mindenki látja az adott területen.
Angolban /s (mint say) az a parancs, amivel a körülötted/közeledben lévőknek tudsz írni. Nem tudom mi ennek a magyar megfelelője. talán /b mint beszél? vagy /m mint mond ?
-
Brownage
tag
Jaaa. hááát. végülis necces. 400k-val lehet már próbálkozni vmelyest, de oda meg jó volna kicsit több heal és legalább a 3-as taktikus a sűrűbb heal lehetőség miatt. 3 taktikus és 3 final measure mondjuk egy jó kombó lehet.
De igazából nem feltétlen szükséges tanknak lenni a hordozáshoz. El lehet terelni az npc-k figyelmét, egy ember berohan, elkezd jönni kifele, amint szükséges nyom egy self healt, majd ha már alacsonyan van ismét akkor egy medkitet is (azzal eldobja a táskát) és gyorsan fedezékbe bújik. Lehet ezt ismételgetni és szép lassan kihozni a táskát.
-
Brownage
tag
válasz
pendre54 #18825 üzenetére
hát ő ezt a ruhaösszeállítást nem nagyon értem.
1. baromira kevés az elsődleges dps-ed.
2. az egyetlen set amit kihasználsz a 2-es taktikus? ennek ellenére is a skill powered ehhez képest nagyon kevés. Az ilyen összeállítású ruhának sajnos nincs értelmeAkár 191-es, 214-es ruhákból is erősebb tudsz lenni SOKKAL! Ne az legyen a cél, hogy mindenhol 240 legyen. és ha nincs tökéletes ruhakombód, a savage kesztyűt is felejtsd el. 100% többet érsz azzal, ha a sentry vagy strikerből kiraksz egy bónuszt egy kesztyűvel.
Nem csak az alap DPS-ed alacsony, hanem az is a baj, hogy nincs se kettes, se kármas sentryd. Ami pl 30% fejlövés sebzés és +20% sebzés az elitek ellen. Ez önmagában nagyon sokat dob a valós sebzésen az NPC-k ellen. Ugyanígy a striker 2-es és 3-as bónusza még egy csomót dob. Ha teheted, akkor próbálj meg 3 striker és 2 sentryt, és azzal minimum kétszer gyorsabban ölsz meg egy ellenséget, mint most. persze lehet, nem találtad meg még az összes fontos cuccot, de valahogy próbálj meg egy egyensúlyt alakítani. inkább legyen kevesebb a szívósságod, de szükség van a dps bónuszokra, hogy hasznos dps legyél. Vagy legyen több szívósságod és akkor te vagy a tank, akkor nics szükséged dps-re
-
Brownage
tag
Egyébként a legviccesebb az egész storyban az, amikor az itteni fórum egyetlen ismert 14 napos bant kapó játékosa te magad vagy. (illetve bocs most tegnap érkezett a srác aki vmiért kapott bant, akkor 2) Úgyhogy pont neked volna okod örülni annak, hogy eddig nem volt perma ban, így megúsztad
De azért csinálj magadból hülyét és szólj be nekik, hogy elsőre miért nem kaptál perma bant. Persze lehet, hogy mind jobban jártunk volna, mert perma ban után hátha nem járkáltál volna már vissza ide
Mint ahogy azóta is beszólsz a rugózásra, tegnap is gplayersnek beszóltál, holott te járkáltál TUDATOSAN csalók társaságában miközben jópofiztál velük és nézted, ahogy az ártatlan playereket öldösik, mr. csendes megfigyelő, ugye...
Erre te ítélsz el másokat, meg szólsz be, mikor fogalmad sincs, hogy ki hogy játszik? Kérésedre meginvitáltalak, megmutattam, hogy mi hogy játszunk. Akkor ment a lelkesedés, hogy majd jönnél máskor is. Akkor TS-en is folyamatosan ment a nagy arcoskodás, meg a 10 éves FPS múltad, meg a pro x ezer óra BF, meg a huu de nagy ember vagy szöveg. Privátban az önkritikád az, hogy biztos gyökérnek tartalak, de azért jaj jöhetnél-e velünk DZ-zni, mert nincs mással. Aztán meg előadod itt a mártírt, meg szarozol mindent.
Aztán meg számonkéred, hogy miért lettél törölve? Lehet kicsit érdemes lenne elgondolkodni a stíluson, nem kéne előadni ezt a nagy hc gamer múltat és mindent szarozni és mindenkinek beszólni, hogy miért osztja meg az élményeit, miért pvpzik, meg ha pvpzik, akkor az egyenesen azt vonja maga után, hogy geci és kempeli a szóló playereket, meg a checkpointot, meg a stb, úgyhogy meg is érdemli, ha jön a gyökér csaló és leoneshootolja a rugókat.
De azért ha már saját magadban felmerül a kérdés és megkérdezed mástól, hogy biztos gyökérnek tart téged az írásaid alapján, akkor az már csak jelent valamit...
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18816 üzenetére
Én múltkor pl direkt bugreportoltam magamat. Mivel bent voltunk abban a dz6-os épületben aminél hátul működik ez a kiteleportálás. Előtte nem tudtunk róla. Nyilván mikor az egyikünk véletlenül kiteleportálódott, akkor a többiek nem akartunk ott maradni emberhátrányban így követtük. Aztán írták is generalon, hogy glitchelünk meg reported. Mondtam, hogy nem gond, jelentem én is a bugot, amit épp most fedeztem fel.
El is küldtem a ticketet, vissza is írtak, hogy
"However if you do not hear from us regarding any instances of cheating you will not need to worry. I would advise continuing to play as normal and avoiding triggering this issue in the future to prevent potential reports."
Tehát ha reportoltak is miatta, ha cheatet nem találnak, akkor nincs félnivalóm ilyen miatt.
Az ilyen bugok/glitchekbe belefutva azoknak van félnivalójuk, akik "okosan" beállított aim bottal/egyéb cheattel járkálnak és amúgy nem reportolná őket senki, viszont egy ilyen report után simán lebukhatnak. Na az szopás
-
Brownage
tag
ja és előtte meg volt closed beta meg alpha meg e3 pre alpha preview
hagyjuk már
Nyilván hatásosabb mindent eltúlozni és hozzáadni +1-et, mert az milyen jól mutat
Csak ha már kötekszünk, akkor legyünk pontosak és tudjunk 3-ig számolni.
A béta az béta. Az nem a megjelent játék. A megjelenés óta pedig 3 hónap 2 nap telt el. persze lehet minden megkezdett hónapot teljes hónapnak tekinteni így valóban 2 nap eltelt már a 4.-ből
-
Brownage
tag
szerintem ez egy baromság. Miért kéne mindenkinek felismernie a csalót? főleg ha az nem nyilvánvaló módon tolja. Én alapvetően naív vagyok és nem gondolok mindenkit cheaternek, aki jobb nálam, én sokszor elhiszem hogy az adott illető tényleg ügyes. Az, hogy együtt játszol valakivel, daráljátok a mobokat, ha nem kimagasló a cheatje, nem látsz teleportot, stb. akkor nem fogod észrevenni. Csak azt, hogy milyen ügyesen öltök, fókuszáltok egy adott mobra. Nyilván ha bemész falcon challenge-be 15x olyannal, aki a falon keresztül leöli a wave-eket és 15 perc alatt végeztek, az egyértelmű. De az általad is írt "okosan" beállított cheat szerintem nem észrevehető külsősként. Főleg, ha nem veled szemben használják, mert nem érzed a halálok sebességét, főleg, ha te közben mást lősz, más fele mész, stb.
-
Brownage
tag
válasz
Balika23hun #18769 üzenetére
az all skill-be nem tartozik bele a signature skill. Arra külön hivatkoznak ugye signature skillként. Mint ahogy slot modokon is külön van skill haste, ami az összes skill cd-jét csökkenti és signature skill resource gain, ami a signature skillt gyorsabban tölti.
-
Brownage
tag
válasz
DokiBaxxi #18784 üzenetére
Letoltuk, íme némi segítség:
http://plays.tv/video/5759a5d53d75d24e91/clear-sky-challenge-mode-completedÉrdemes egyik oldalra elhúzni az NPC-ket, majd ha már oda összegyűlttek, akkor átmenni a tiszta oldalra és akkor vinni a Fuse-t. Ugyanígy bossal. Elkezded ölni a bosst, és ha már sokan vannak körülöttetek, akkor átpozícionáltok.
A sokat szídott és kinevetett 600k-s "miafaszértelme" tank build nagyon hasznos fuse cipeléshez, mert amúgy pillanat alatt meghalsz. +a skill power ajánlott. Nekünk 2 taktikus volt a csapatban, mindketten smart covereztünk, ami kurva nagy védelem, nem haldosnak az emberek annyira shotisoktól. Csak ha nagyon körbevesznek, akkor odébb kell menni egy tisztább helyre
"Már mikor kijött a Hard, akkor tudtam, hogy challengingen ez idegőrlő lesz, mert nettó értelmetlen az egész incursion egyébként"
Abszolút nem értek egyet. Kurvára élvezetes Challenge módban. Össze nem hasonlítható Falconnal. Dinamikus, pörgős, folyamatos az akció, figyelni kell, odébb mozogni. A pisztolyos cipelés az, ami a legkisebb nehézség szerintem.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #18729 üzenetére
igazából, ha az eredeti játék megvételég megbántad, akkor minden további dlc-ben meg fogod találni a hibát, ki fogod tudni emelni a negatívumot. Így akinek van egy csöpp esze és hangoztatja, hogy szar a játék, az tovább lép és nem esik ugyanabba a hibába, hogy további pénzt költ a játékra, hogy utána még jobban szidhassa.
Akinek viszont többnyire inkább pozitív a tapasztalata, több jó élménye van, mint negatív, azok számára szerintem a DLC-k sem fognak csalódást okozni, újabb órákra leköti majd őket a játék.
Na persze, ha valakinek úgy nem jön már be a játék és úgy szidja, hogy megjelenés előtt megvette premiumban DLC-stűl és a DLC-kben is ugyanúgy csak a hibákat fogja látni, annak szopó.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18726 üzenetére
Nekem az előző "új" Tomb Raider nagyon tetszett. Gondolkodtam ezen a mostani idein vagy tavaly dec jelent meg? Nem, talán most januárban. Mindegy. Division mellett nekem sincs kedvem mással játszani. Overwatch volt még esélyes, de mivel azzal bétáztam 2 hónapot, az nálam már pont lecsengett, mire jött a Division, már előtte se nagyon játszogattam vele, úgyhogy egyelőre azt se vettem meg.
Én sima normalt vettem Divisionből. Mivel a Diablo rift rendszere nagyon tetszik és a Divisionben a föld alatti pályák az abszolút kedvenceim hangulatilag, így 100+ óra játék után én megvettem az SP-t. Várom nagyon.
De elvileg nem muszáj SP-t venni. Külön is vásárolható lesz a DLC ha jól tudom. Xbox-os már van is fent valahol jun végi megjelenéssel, mi meg majd juli végén kapjuk meg. Szóval lehet majd 3-4 ezerért egyesével is venni. Így ha az ember az első után nem érzi azt, hogy a többi is érdekli, akkor nem veszi meg.
Mondjuk az első az pve-ben lesz erős, remélem nem rontják el. A 2. viszont eléggé pvp-re lesz kihegyezve, úgyhogy már azt is nagyon várom. Nem is tudom melyiket várom jobban
A 3.-at nem annyira várom, mert egyelőre arról még nem sok infó van. Csak hogy valami defense akármi, de az nem túl sok infó így önmagában.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18722 üzenetére
Teljesen igazad van. mivel egy szerveren max X ember lehet, mondjuk nem tudom 16? 20? itt nem látsz különbséget aközött, hogy ezren vagy 100ezren játszanak egy játékkal, hisz tök mindegy, hogy egyszerre 100 vagy 1000 DZ insta van. Ugyanúgy, mint Diabloban se lényeg, hogy egyszerre 500 vagy 5000 játék fut, úgyis csak 4-en játszotok együtt a 3 barátoddal.
Ez nem WoW, hogy üres legyen Orgrimmar meg minden terület és ne legyen bent AH-ban semmi, stb.
De legalább egy jó pont a sírnivágyóknak, hogy szarszemétubisoft. Aztán meg csodálkozik az ember, hogy fogynak az emberek a uplay barilistájáról, mert TS-en is ugyanez a sírás megy folyamatosan, aztán nincs kivel játszani, ami által még szarabb lesz a játék és még szarabb, szemetebb az ubi
Ördögi kör ez
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18718 üzenetére
Mi tegnap úgy farmoltunk, hogy 1-2 sárga loottal mentünk extractolni. Csak most épp sikeres volt a védés. Lent midtown-nál ment public chatbe a "O I got a green sealed cache". "Nice me too. Lets go extract quickly!"
Jött is egy 4 fős csapat utánunk, hogy leverjenek. Meghaltak, elvettük a lootot és hívtunk újabb helikoptert
Mondjuk megelőztük a bajt, mert ahogy készülődtek, hogy turretet pakoltak le, már támadtunk is, úgyhogy mi lettünk rogue-ok. Visszajöttek, hogy megint próbálkozzanak. Meghaltak megint. Mondtam is nekik, hogy "don't come back again without loot. We stay here, bring more loot". Mérgesek voltak nagyon
(nálunk tényleg volt egy zöld cache, amit el is ejtettek)
-
Brownage
tag
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18630 üzenetére
Biztos, hogy a lista fele már inaktív és nem játszik. Bár szerintem annak az excel listának nem sok értelme van. Mindig elavul. Aki ma még x szintű, 1 hét múlva lehet beleveti magát a dz5/6-ba. Vagy aztán később mégis megint altozna. Vagy két hét múlva abbahagyja a játékot megint. Nem frissül rendszeresen. Állandóan megkérdezni 100+ embert, hogy te, aktuális még az infó, szoktál még játszani? Így pedig lutri bárkit felvenni onnan friendlistre, mert lehet már rég nem is játszik.
Az új embereknek szerintem a leghasznosabb a discordra irányítás. Ott a chaten aktív emberek vannak, legalábbis közülük általában játszanak még a játékkal, ott tud csapatot keresni. Vagy egy keresére tud válaszolni, máris tud barátokat/ismerősöket keresni. Egy 200 fős listából randomra hogy választasz ki ismeretlenül 10 embert, hogy vajon játszik-e, úgy játszik-e ahogy te, oda megy-e ahova te szeretnél, stb. Egy excel tábla úgyse mond ehhez elég infót.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18584 üzenetére
Az a pár játékos kinyírása az ugyanazok az ex-rogue-ok voltak egyébként. De igen, Birodalmi indulóra elkezdeni a fightot elég hatásos volt
Meg amikor mondtam TS-en poénból, hogy maradjunk csöndbe, ne beszéljünk ingame voice chaten, hogy el tudjunk bújni és ne halljanak meg, majd rá egy secre kötélen felfele mászva megint benyomtam a birodalmi zenétNagy móka volt.
De nem voltak azok a srácok se egy nagy eresztés. Pár nappal ezelőtt azért belebotlottunk néhány olyan csapatba, hogy 1 embert se tudtunk leölni a 4-ből
Bár azóta azért fejlődtünk most mi is kicsit. Mondjuk én tegnap alttal voltam
Szóval kicsit gyengébb vagyok mindenből. De kell azzal is a Rank 99
De azért jó, hogy nagyjából meglett a többieknek is a kívánt cuccok és nem kell dz5/6-ot farmolni. Hiányzott már a rogue-hunting. Tegnap vagy 20 + Rogue killem lett. Abba mondjuk egy szóló orosz srác is elég sokat besegített. Elég bizarr volt. Nem értettük a srácot Rumpllel. A gyerek rogue volt eredetileg. Lelőttük. Aztán folyton megkeresett minket. És mindig elkezdte lőni egyikünket, és folyton meghalt. De vagy 6-7x visszajött lelkesen. Egyszer már úgy mondtam Rumplnek, hogy várj, ne lőjük már le olyan hamar, várjuk meg míg térdre rogyik az egyikünk és utána öljük meg, hogy legalább vmi jutalom járjon érte. Mert előtte folyton 19 secesként halt meg. Na kétszer meghalt így 90 secesként. Persze mindezt public voice-on beszéltük, hogy hallja a gyerek is. 2x halt meg 90 secesként, rájött, hogy így már több xp-be/pénzbe fáj neki a dolog, úgyhogy megunta és lelépett
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18555 üzenetére
ahh mert túl gyorsan támadtak. azt reméltem feljönnek utánunk a tetőre, nem pedig rögtön rádugranak, miközben ketten már a tetőn voltak tőlünk
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18551 üzenetére
persze, nyilván. én 1.1 megjelenése előtt óta mondom, hogy milyen baromira jó lenne egy pvp matchmaking, ahol bemenne 8 ember. 4-4 fő. és öldöshetné egymást. megvan az egyenlő esély, nincs az hogy 4v4 átfordul 12 v 4-be, mert érkezik 8 másik játékos rugót ölni, stb.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18546 üzenetére
Jah imádom az ilyen trashtalkingot. Múltkor Rumpl nagyon belelendült. Rocdollarral meg fetrengtünk a röhögéstől
De múltkor mikor a rogue-ok elbukták mindenüket, vagy 3 zöld green cache-t és jól kiröhögtük őket, akkor azért lementünk vagy DZ2-ig extractolni...
Ja de akkor pont ott voltál emlékszem! Hívtuk a helit erre nem pont megjelennek a buzik? Követtek egészen odáig és ott is meghaltak
Az utolsó után még te futottál el Sport bolt felé. Az is jó lecke volt nekik
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18536 üzenetére
Én nem rontottalak meg, ne rám fogd
Csak elmondtam, hogy nem rossz dolog a pvp.
De én is alapvetően jobban szeretek rogue-okat üldözni. Csak ez egy ördögi kör. Mindenki legszívesebben csak rogue-okat üldözne, így nincs elég rogue. Szóval néha be kell vállalni. Főleg, mikor találkozik az ember egy-két nagy arcú exrogue-al akik megúszva a rogue státuszt elkezdik játszani az agyukat. Az olyanokon nagy örömmel válok rogue-á.
Viszont számomra sem szimpatikus, amikor megyünk és csapattársnak viszket a tenyere folyton minden szóló playerre és mondogatta állandóan, hogy ott egy banános joe...
Ha már nincs szükség dz rankra, nincs szükség pénzre, mi indíttatás van abban, hogy szólójátékost öldössön az ember. Főleg, mikor a 4 fős csapat ezt DZ1-ben teszi biztos, ami biztos alapon. Legyen faszagyerek, menjen DZ6-ba és a shotisok közt rohangálva mutassa a menekülési képességét a rogue, ha már annyira futóbajnok akar valaki lenni. De ez az unalmas a pve farm, mert szétlőnek az npc-k, gankeljünk dz1-2-ben... Na dehát kinek mi
Mondjuk ennek annyi haszna van, hogy lehet menni dz1-2-be ezeket levadászni, csak ugye ezek meg mivel igazából nem pvpzni akarnak, csak gankelni, ahogy 1-2x meghalnak, mennek inkább új szerverre, ahol nem gátolja őket senki a gankelésben
Legutóbb pl. DZ6 kimentőhelyen látjuk, hogy extract lesz. Ó mondom várjunk, mert előbb is voltak errefele rugók. Mentek is volna kötelet vágni, mi meg mentünk fel megtámogatni az extractolókat. Nagyon hálásak voltak, hogy megvédtük az ő csomagukat. Ráadásul mégegyszer visszajöttek az idióták és scant se nyomtak, észre se vették, hogy 2 méterre előttünk másztak fel a kötélre. Mentek már támadtak is, rögtön két tűz közé kerültek és haltak ismét a rogue-ok
-
Brownage
tag
Lehet, hogy nem jól használod a setet. Ha simán csak megdobnak gránáttal, fel fogsz robbanni, önmagában így ettől nem véd meg, ha te nem csnálsz semmit.
A működése az, hogy NEKED KELL gránátot dobnod ÉS el is KELL TALÁLNOD vele valakit. Tehát valaki robbanjon a gránátodban. Ha senkit nem találsz el, akkor bukó. Ha sikeresen dobtad rá valakire a gránátod, akkor kapsz egy látható buffot. Ahol a striker, a taktikus és egyéb buffokat is lehet látni, ha kapsz ilyesmit. NA! Ha ez a buff megvan, akkor tudsz csak beleállni az ellenséges gránátba. Ekkor a következő fog történni: Robbanás helyett azt látod, hogy a piros kör zöldre vált, majd összemegy és nem történik semmi, vagyis hatástalanítottad.
Próbálgattam, működött, szóval szerintem nem bugos. Ettől függetlenül lehet, hogy másnál nem jó, de az én tapasztalatom az, hogy helyes használat esetén a tooltipben leírtak szerint működik.
-
Brownage
tag
Igen, írtuk már páran, hogy mindenképp szükséges a 2final measure és további védelem, de mindenki csak legyint rá, hogy nem kell védelem, felesleges, dps legyen azt kész
Ezzel a builddel sztem csak annyi baj van, hogy akkor már simán lehetnél erősebb is.
Most ugye kapsz striker miatt 20% extra sebzést
Sentry miatt 30%headshot sebzést
Final measure ad 50% exotic resilience-t.Namost a strikerrel +2 slotot áldozol fel és kb ugyanannyi +sebzést kapsz, mintha 3 sentry-t használnál.
Igaz, valóban nem teljesen így van, hisz a 3-as sentry az nem 20%armor, hanem 20% elite sebzést ad, de alapvetően a sárga, elit ellenfelekkel szokott gond lenni. A lilák elég könnyen halnak.szóval 3 sentry + 3 final measure-el, ugyanazt a 20% sebzést megkapod(bár csak a sárgák ellen, a lilákkal szemben nem)
ugyanakkor a +1 final measure ad további +15% protection from elites-et ami nagyon sokat ér a fegyverlövésekkel szemben. jobban túléled a shotisokat, meg mindent. challenge mode-ra pl ahol csak sárgák vannak, egyértelműen jobb, ha dz-zel és vegyesen ölsz akkor esetleg nem, de sztem ott se a lilák okoznak gondot. -
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18383 üzenetére
jaja velük voltam egy csapatban. Bullekaj hozta a tini nindzsa teknőcök zenét
Az én PoV-omat nem mutatom, mert nagyon csúnya kill lopás volt. Gyakorlatilag mire odaértem, már a földön volt, csak megsoroztam, hogy nekem számolja a killt -
Brownage
tag
válasz
RichieTri #18379 üzenetére
ja bár ez már nem működik 1.2-vel úgy tudom.
Más:
Egyik külföldi srác, akit anno levadásztunk, majd összehaverkodtunk és később együtt játszottunk, belefutottunk valami híres streamerbe a szerveren.
And the killer is...Egy fél perces jelenet kb, ahogy menekül a srác, aztán meghal.
Egyébként érdemes meglesni a srácot, nagyon ügyes. Néha rápillantottam azóta a streamjére. Keményen tolja egyedül a 3-4 fős csapatok ellen is akár.
-
Brownage
tag
Én messze nem vagyok pr0, csak időm van sok, kitapasztalni a dolgokat, meg én is csak azt írom le, amit az okosabbaktól hallok/olvasok
Az igazi pr0-k falcon challenge-t szólózzák, nekem még falcon hard szólózásra se volt ingerenciám, mert nem érzem értelmét (meg aztán lehet, hogy meg se tudnám csinálni hiába is akarnám...
)
Hát ha bármi kérdés van, akár privátban is kérdezz nyugodtan. Amire tudok válaszolok, amire nem, arra meg rákeresünk és kitaláljuk. Hogy pontosan mit hogy akarsz összeállítani azt te tudod
-
Brownage
tag
Kicsit hosszabbak lettek a pvp sessionök, nincs már pár sec alatt lenuke-olás. Viszont 2-en Raulblancoval elég jól kitartottunk a rogue-ok ellen
Az a baj, hogy mindketten épp taktikusként alacsony dps-sel voltunk, így kicsit nehézkes volt.
2man roguehunting with RaulblancoItt viszont hiába átöltözve voltam, smart coveres ellenfelekkel megint csak nehéz, nem volt már sajna emp-m, de azért meghaltak a végén
Smart coveres rogue-ok ellen -
Brownage
tag
Most egy 4 fős csapatról beszélünk. Nyilván nem szólóban megyek így
Majd clear sky challenge-n tesztelem. Teljesen logikus dolog az, hogy egy 4 fős csapatból egy ember jobban bírja a lövéseket. 4 rogue nem tudott leölni, mikor így voltam. az pedig nagyon sokat ér, ha pl pvp-ben 4v4 esetén a nagy sticky bombokat lövöldözve ők viszont nem tudnak visszasebezni. Mert azért 250k-s sticky-ket lövöldözve megérzi az ellenség. Így amíg én zavarom őket, meg sticky bombázom, addig rám figyelnek, engem lőnek, többiek meg lőnek hátulról. szerintem egyáltalán nem felesleges pvp-ben a minél nagyobb túlélés. ráadásul falcon lostban is. mi a tendencia?jajaj jönnek a shotisok, egy ember a földön, két ember a földön, ultit nyomsz, azt valahogy lemegy. Így meg 4 ember él, nincs senki a földön és ugyanúgy 3 ember lövi, mintha az elején az első ember rögtön meghalt volna
Csak közben tudok healelni, nem pedig a földön fekve reménykedek, hogy a maradék egy életben maradt ember meg tudja-e ölni a maradék egy shotgunost és a tapasztalat eddig az volt, hogy inkább nem
-
Brownage
tag
Kipróbáltam a 600k toughnesses karimat Falcon challenge-ben. Amikor shotisok jöttek M60-al elkezdtem őket sorozni, többnyire engem lőttek, 3 lövést kibírtam medkit nélkül, addigra leölték a többiek simán. Elég sima ügy volt így
-
Brownage
tag
hát nagyjából ugyanúgy. azon vannak minden setből az erősek. Változó, hogy mit használok vele attól függően mi kell a csapatba. 225-228 gs attól függően hogy melyik setben vagyok. A szórás nagy 217 és 280k közötti dps, 340 és 415k közötti toughness illetve 13-tól 25k skill powerig attól függően, hogy a 3 stat közül melyik kell leginkább. Inkább lőnöm kell, inkább túlélnem, inkább supportolnom
-
Brownage
tag
Szerverek mennek, elmaradt a mai serverpatch mert vmi nem sikerült, majd újrapróbálkoznak máskor
-
Brownage
tag
válasz
velizare #18283 üzenetére
erre írtuk azt, hogy nálunk nem késik. A hiba akkor nálad lehet.
amikor valaki ts-re csatlakozik és véletlenül ugyanaz a push to talk gombja ts-en és ingame voice is, akkor teljesen együtt hallod a két hangot, baromira eltúlzott ez a másfél másodperc késés. Az azt jelentené, hogy amikor raul egyszerre beszél ts-en és ingame is, akkor 1 egész szóval el kéne, hogy legyen csúszva a hangja, pedig nem volt. Teljesen együtt van, ilyen 10-20 milisec eltérés lehet vagy max 50. Egyszer próbáld ki, stoppereld le és tapasztalat után írd le mennyi a késés, ne így hasraütve, hogy másfél másodperc. Az baromira sok idő. annyi késés még akkor sincs, ha ázsiai TS szerverre mészAmerikai szerverekre sincs több késés 2-300ms-nél, ami kevesebb mint egyharmad másodperc
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18281 üzenetére
részemről sokkal jobban örülnék egy magas alapsebzésű, jó +crit chance-ű augnak/mp5/mp7-nek amin van self preserved és a két sebző talent közül (brutal/deadly) az egyik, mint brutal + deadly self preserved nélkül. számomra a god roll az a brutal/deadly/self preserved. Vagy esetleg fierece? asszem az ad +crit chance-t. mármint a fierce az vagy a brutal vagy a deadly helyén. de a self preserved baromira hasznos, számomra nagyon fontos talent lenne a fegyveren, ha találnék egy használhatót, amin az van. régi vectoromon az volt, nagyon imádtam.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18277 üzenetére
ventrilo, mumble, etc. Mindig alkalmazkodnia kell az embernek egy adott társasághoz általában
régi szép idők, mikor csak a roger wilco létezett, mindenki azt használta és kész. Aztán jött a sok újabb és újabb.
Kb. mint az anno egyeduralkodó ICQ, aztán jött a divatosabb MSN, majd FB Chat, Skype, mostmár ezek cikik, mostmár whatsapp, meg egyéb progik. Azt próbálja meg az ember egy helyen tartani az ismerőseit
Apropó el ne felejtsük Raul, péntek vagy szombaton menni kell Clear Sky challenge-t lenyomnunk, kiváncsi vagyok sikerül-e egyáltalán
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18270 üzenetére
késést én se vettem észre sose.
Amúgy a chat része miatt hasznos. Van egy közös szoba. lehet társalogni, mint egy guild chat pl. be lehet írni, hogy falcon challenge-re valaki? azt akkor azt ott olvassa egyszerre x ember aki ott van, nem kell egyesével whisperelgetni, hogy ki jönne. Szóval alapvetően a + chat támogatás, ami jól kiegészíti a játékot, ha már ingame nincs egy hun chat vagy valami. -
Brownage
tag
válasz
Drenadar #18267 üzenetére
discorddal nincs az égvilágon semmi baj. Egyedül csak az, hogy számomra jelenleg egyetlen játék egy társaságának egy részéhez férek csak hozzá vele. Mármint WoW raid TS-en megy. Bárki külföldivel játszom, nekik általában TS-ük van, így van 6-8 TS bookmarkom, hogy épp hova kell mennem. Saját ismerősökkel/barátokkal a saját TS-ünkre megyünk. Most emellé még Discord is ott van. Ami tényleg teljesen
jó, ha az ember csapatot akar keresni. Szuper, hogy van egy közös chatje, lehet beszéni, kérdezni, hogy ki jönne ide vagy oda.Csak nálam pont az ellenkezője van. Így is mindig túl sokan vagyunk. Mármint nem okoz gondot az ingame ismerősökből csapatot összehozni. Így is volt már olyan, aki megsértődött, mert nem fért be, pedig ragaszkodott volna hozzá, aztán törölt a listájáról
De mondjuk fent van nekem is a Discord ha épp olyanokkal játszom akik épp discordon vannak, akkor nem probléma felmenni rá. De nekem pl nem fut a háttérben, mert számomra felesleges. Nekem nem kell egész nap azt lesnem, hogy na most kikhez társulhatnék be, megvannak a kialakult játszótársaim. Csak sajnos mivel többen vagyunk mint 4, nem tud mindenki mindenkivel egyszerre együtt játszani.
-
Brownage
tag
Stamina mod van.
abból van lvl 31 és lvl32-es. Csinálgatod a stamina modokat addig, amíg nem ad olyat, amin +armor van.
De ne dobd ki a +skill power vagy a +1.5% crit chance-eseket se, mert azok is jól jöhetnek. Ha pl már van elég armorod, akkor 5350 fölött nem érdemes ilyet használni, oda mehet a stam+crit vagy stam + skill poweres. -
Brownage
tag
válasz
RECSKA #18255 üzenetére
hát igen, amíg nincs meg a megfelelő cucc hozzá, addig azt érdemes használni, amivel erősebb az ember
csak mint hosszútávú alternatívának írtam, hogy ha talál az ember több ilyen meg olyan cuccot, ne dobogassa ki, hátha jól jön.
Jelenleg egyik karim 3 striker - 3 sentry
másik. 4 taktikus - 2 finalA fő karimon meg cserélgetem mikor hoagy:
3 striker - 2 sentry - savage kesztyű
2taktik - 2 sentry - 2 final - ezt csípem a legjobban manapság csapatban. Van dmg-em is, jó a túlélésem is és 25k körüli skill powerrel tudok adni smart covert is 50% körüli védelemmel4 taktik - 2 sentry - ha erős, maxos smart cover kell vagy sticky bomb
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #18250 üzenetére
Én is használtam, de:
2-es striker ad +20 dmg-et az NPC-k pajzsa ellen
3-as sentry ad +20% dm-et elite-k ellen.
Tehát 2 helyet kell elfoglalnia a strikernek ahhoz, hogy ugyanakkora dmg bónuszt kapj (elitek ellen), mint a sentryvel mindössze 1+darabbal és akkor marad még egy hely a final measure-nek.Kb. ugyanott vagy a kettővel. Igaz, a 3-as sentry-vel nem kapsz bónuszt a lila veteránok ellen, de nekik úgyis kevesebb életük van mint a sárga eliteknek.
Tehát ha már úgyis van 2 sentry-d, akkor csak +1 item és a 3-as sentry-vel ugyanazt a bónuszt megkapod, mint ha 2 strikert vennél fel. Ha viszont 3 sentry-vel ugyanazt a dmg-et csinálod elitekre, és cserébe final measure-el tudsz még +15% elitek elleni védelmet csinálni, akkor sztem sokkal jobban megéri. Falcon / clear sky challenge-re pl egyértelműen sokkal jobb választás, mivel ugyanaz a sebzésed van ígyis-úgyis de a védelmed 15%-kal jobb.
-
Brownage
tag
gyűjtögest a 214-es és 240-es cuccokat is, ha nem dz5-6-ba jársz és nem fixen 240-es setek esnek. Olykor egy szuper statos 214-es sokkal hasznosabb, mint egy Lone star 240-es
Páncélból (mellvért) olyat keress amin van +armor VAGY +slot. Mert ha van rajta slot de nincs armor, vagy ha van rajta armor de nincs slot, akkor a másik értéket át tudod kalibrálni a hiányzóra. 1500 feletti páncélértéket el tudsz érni csak chestpiece-el, ha még + a slotba stamina+armor-os mod-ot raksz az még több lesz.
Maszkra asszem kritikus esély mehet + socket. De én pl, hogy legyen kis skill powerem, nekem pl most a maszkomon skill power + socket van.
Térdvédőnél fontos lenne, hogy a 16-20% közötti kritikus sebzés legyen rajta + socket.
Táskára ha mindened 240-es, akkor megengedheted, hogy +crit legyen vagy +skill power, amelyik kényelmesebb. Ha viszont túl alacsony a páncél értéked, akkor olyan táska érdemes a jobb túlélés miatt amin +armor (páncél) és +socket van.
kesztyűbúl mindenképpen fontos, hogy olyan legyen, amin van kritikus esély ÉS kritikus sebzés IS !!! Ez a legfontosabb. A 3. érték pedig PVE esetén a +x% sebzés az elitekre érték a legjobb. Ez a ruhadarab dobhat a legtöbbet az NPCk elleni sebzéseden. Esetleg a Crit chance+crit damage + általad használt fegyver sebzés (pl +SMG sebzés) is jó. De ha többnyire PVE-zel, akkor egy 10-11% körüli elit sebzéssel többet érsz. A speckó fegyver sebzés csak olyan 3-4 %-kal emeli meg a sebzésedet és csak arra az egy bionyos fegyvertípusra, míg az elit elleni sebzés minden fegyvertípusra hat.
Fegyvertáska: Mindenképpen csak olyannal érdemes bármit is kezdeni, amin van mindhárom alap stat: tűzerő, életerő, elektronika. Ha bármelyik hiányzik róla, akkor el kell felejteni. Ha megvan mindhárom érték, akkor én azt javaslom, hogy itt ne használj slotot, mert itt veszíted a legkevesebbet, ha +páncélérték van az itemen, hisz itt csupán egy slotot buksz, míg pl a hátitáskán a +kritikus sebzést kell feláldoznod páncél értékért cserébe. Szóval pisztolytáskán ne legyen slot, kalibráld át +páncélra.
Általánosságban arra törekedj, hogy legyen meg a 2500 körüli tűzerő, hogy a fegyveren lévő fontosabb talentek aktivak legyenek. Szerintem elég, ha a 6 ruhadarabból 2 van, ami tűzerőre ad, a többi inkább életerőre adjon, hogy ne 50-60k HP-val rohangálj, hanem 80-90+-al és mellé 5300 körüli páncélértéked legyen.
Ezt ugy tudod még elérni hogy minden slotba életerő + páncél modot raksz.
Későbbi DZ a 200+-ban elég haldosós érzés. Ha csapatban mész, akkor kb. mindegy milyen set, mert tudsz hátulról/oldalról támadni, amíg a többieket támadják az NPC-k. De ha nem akarsz egy shoti lövéstől feküdni, ahogy szegény Szatyor szokott
vagy nem akarsz a lángszórósoktól rögtön szénné égni, akkor a helyedben inkább feláldoznám a szuper dps 3striker 3 sentry kombót és inkább 3 Final Measure + 3 Sentry-vel mennék. (3 végső megoldás és 3 őrszem talán magyarul?).
Hidd el, rengeteget ér. Tűz nem öl rögtön, van időd medkitet nyomni, ki tudsz futni, stb. Nyilván 2 shoti lövés után fekszel, de nem rögtön az elsőtől. Van időd reagálni, fedezékbe bújni, hp-t visszatölteni, stb.
Ezzel a settel ugye kapsz a sentry-től +fejlövés sebzést és +20% sebzést az elitek ellen.
Erre pedig kapsz még nagyon erős védelmet. Végső megoldás 2-es settel 50% egzotikus sebzés védelmet kapsz, amivel jobban túléled a tüzet, a gáz gránátot, a mindenféle gránátokat + ha rogue-ok betámadnak robbanó lövedékkel, az ellen is nagyon jól véd, jobban el tudsz menekülni, vagy túlélni.
A 3-as set pedig további 15% elitek elleni védelmet ad, ami szintén nagyon sokat jelent.Szerintem ez az egyik legkényelmesebben túlélős build, amivel azért DPS-ed is van. Nyilván gyengébb mint még 3 striker, ami még +20%dmg-et ad elitekre meg még 50% crit sebzést, de vagy sebzésed van vagy túlélésed
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #18233 üzenetére
5 órás karbantartás lesz sajna 8-tól 1-ig asszem. ja közben már megirta sniper is
-
Brownage
tag
válasz
winfos #18180 üzenetére
IGen, ezt többször leírták itt neked is, másoknak is. MINDEN SLOT-ra a lehető legmagasabb GS ruhát számolja, ami nálad VAGY a STASH-edben van. Hiába vagy rajtad egy szuper jó 163-as savage kesztyű, ha a táskádban van egy használhatatlan 240-es nomad kesztyű szar statokkal. attól még van egy 240-es kesztyűd, amit ha felvennél, magasabb lenne a GS-ed.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18131 üzenetére
két holster is esett pont tegnap asszem clear skyból, ezt úgy kaptam mástól mert nem kell. aztán nekem is igy beugrott, hogy hoppá, lehet így még ideálisabb is, +150stam és +1500 skill power a slotba
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #18018 üzenetére
Nekem most 390k toughnessem van és ha elkap a tűz, így már van időm kifutni belőle, esetleg egy medkitet benyomni és túlélem. Nem halok instant, mint amikor nem volt 50% exotic resem
Mondjuk én most hibrid builddel vagyok, csak 2 final measure van rajtam + 2 sentry + 2 taktikus így a skill powerem is 23k körül van ha én vagyok a pulse-os ember +dmg miatt. Vagy ha nincs más, aki tolná a smart covert, akkor így is ér kb 45% védelmet. Ha nincs szükség a taktikusságra, akkor 3 final measure + 3 sentry vált be most nálam legjobban.
-
Brownage
tag
Illetve minél magasabb cuccok. 214-eshez képest a 240-eseken több stamina, több firearm, több armor van. Tehát több életed/damage-d lesz + könnyebben eléred a 75% armor cap-et is. Mikor kijött a kieg 191/214 cuccokkal voltam én is, minden socketben +stam/+armor modot kellett raknom. Mostmár így is több armorom van, így kényelmesebben tudok variálni, tudok használni crites vagy armoros modot is.
Egyébként szerintem nem feltétlenül kell lvl 32-es kiegészítő. Volt valahol egy táblázat, hogy milyen minimális a különbség a 31-es és 32-es modok között. Nagyon kevés.
31-es fegyvermagazin mondjuk max 103.5%-os lehet, míg a 32-es mondjuk 105%-os. Ha full maxosat rollolsz, akkor 1 golyót nyersz talán. Ugyanígy a többi értékkel is.
Rate of Fire esetén a 31-esen 29.5% míg a 32-esen 30.2% lehet a max. Ilyen minimális értékek esetén a sebzésed nagyon minimális %-át nyered azzal, ha egy erős 31-es kiegészítőt le tudsz cserélni egy még erősebb 32-esre.itt a teljes lista minden itemre . Felül kattanj a Weapon Mods-ra és ott látod mennyivel kapsz többet melyikből, ha a 32-est használod.
-
Brownage
tag
uhh az druva, nem is figyeltem. csak láttam hogy ingame kiirja, hogy new update, kiléptem, aztán mire visszajöttem géphez kész volt. Azért egy UI bug javításhoz újra 1.6 gigát patchelni?? mit művelnek ezek ?
gondolná az ember, hogy ez ilyen pár megás hotfix lenne.
Sniper: szerintem amit linkeltél, az a délelőtti server maintenance bugfix listája nem? Volt ma is 11-13-ig karbantartás.
-
Brownage
tag
Jött új update a játékhoz, remélhetőleg javul az UI bug
-
Brownage
tag
Na nem akarok persze senkit bántani, elnézést
Csak viccelődök persze. Nekem tök mindegy ki a házigazda, ugyanakkor messze sokkal kulturáltabb a társalgás, mint más helyeken. Az eddigi moderálásoknak sem éreztem feltétlen szükségét. Néha kiengedi az ember a gőzt. Persze, érthető, hogy akinek kevesebb az ideje, fellátogat és nyálazhat át 1 oldalnyi vitát, akkor elveszhetnek a hasznos infók. De szerintem azokból is lehet tanulni. Le tudja magának mindenki szűrni, hogy ki milyen ember. Kivel van/nincs kedve együtt játszani, illetve magában állást tud foglalni, hogy most akkor szar/nem szar-e valami. Nem hiszem, hogy túl kéne lihegni ezt a házigazda dolgot. Eddig is folyt minden szépen, eztán is fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest