- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
Anonymus23 #16923 üzenetére
Antinak hívják
-
Hunner
senior tag
1.2-ben jön egy új DZ bracket a 200+ ahol minden garantált sárga divtechet dobál, és minden boss nagyon nagy eséllyel dob majd 204-es itemet. (legalább is ez a terv) Plusz most lesznek mystery szütyők, amit szintén ki kell vinned, amiben lehet craft mat, divtech, akár gear is... Azért ne hidd már azt, hogy bejön az uj incursion és nem változtatnak a játékon. A Trailerben nincs benne, mert már hamarabb beígérték ezeket a változtatásokat.
- aztán persze lehet hogy mégsem csinálták meg... 24-én aki még ittlesz, megtudja
-
-
-
Hunner
senior tag
válasz
kovimester #16634 üzenetére
-
Hunner
senior tag
válasz
kovimester #16617 üzenetére
Most komolyan ne vedd kötekedésnek, nem rosszból kérdem, de neked van valami szellemi fogyatékosságod? Recskát a múlkor szétszedted mert csalt, most meg kit érdekelnek a csalók, meg miért sír valaki a csalók miatt? Szerintem pont tökmindegy ha valaki 220+ GS-ban DZrank 99-en 9999999 pénzzel akar játszani, vagy ha tök kezdő, akkor se kelljen már csalókkal találkoznia. Ha az ember szórakozását teszik tönre, tökmindegy ki az, hol tart, mit csinálna éppen...
-
Hunner
senior tag
válasz
RECSKA #16026 üzenetére
Én is erre hajlanék amugy, hogy ne rágjuk már ezt mint egy gumicsontot. Mindenki levonta a számára megfelelő következtetéseket, és ha úgy gondolja játszik / nem játszik adott emberekkel.
Haladni kéne előre, max 3 hét és jön a következő kontent patch loot 2.0-val. Inkább arra kéne ráfeszülni.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #16017 üzenetére
Mondjuk azért arról ne feledkezzünk meg, hogy alapjáraton amit tett az szvsz helyes. Ha zero tolerancia van a csalókkal szemben, akkor legyen zéró tolerancia akkor is ha a mi kölkünk az.
Az egy elcseszett hibás lépés hogy mindenkit reportolt akit látott, de az alapeset, hogy a képet beküldi az ubinak Recska nevével szvsz nem ördögtől való...Lehet munkásőrözni meg vamzerezni, meg arra fogni hogy a közösség aktiv tagja és segítőkész, de az én értékrendem alapján aki csaló/hekker/glicser azokat a közösség minden gondolkodás nélkül kellene hogy kivesse magából...Érdekes, hogy az emberek mindig másképp viszonyulnak ahhoz, ha valami a közelükben történik. Olyankor már nincs véresszájú boszorkányüldözés, csak a szolid hümmögés... -
Hunner
senior tag
válasz
kovimester #15969 üzenetére
Jah a képen látható nevekkel... Gratulálok. Egyrészt pont Recska neve nincs rajta, másrészt csak arra van bizonyítékod, hogy recska screenshotján az ő kliensében nagyok a fejek, ötleted nincs hogy a másik 7 playernél hogy néz ki a játék, azért küldöd a riportot ész nélkül.
-
Hunner
senior tag
válasz
kovimester #15857 üzenetére
Recskáról nem tudok és nem is akarok, Warhead, Pamlacs és Breto tisztságáról tudok nyilatkozni. Max respect nekik, full legit playerek. Megszámolhatatlan órát szoptam velük végig DZ-ben illetve incursionben.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15728 üzenetére
Szegény breto
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
Ne érdekeljen mennyi a gyűjtögetésed, sőt, rollolj el mindent amit tudsz róla, ha csak nem vágysz random nem neves mobokból (tehát útszéli kis szarosokból) zöld helyett kék vagy lila itemekre, illetve több ammo drop-ra ha kevés van nálad. Ezen kívül semmire sem jó, tökmindegy hány százalékod van.
Egyébként Inventory -> Felül karakter fül -> legalájra leteker és ott lesz
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15638 üzenetére
$4.99-ért tennék egy stasht a DZ checkpointra amúgy. Ha kell checkpointonként is
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #15635 üzenetére
Természetesen azért viszed ki, hogy matit farmolj ezzel tisztában vagyok, de ha annyi loot lesz mint a szar, és lesz mondjuk 30 itemenként 1-2 ami jó is (nem ilyen áh, elviszem hanem tényleg jó amit fel is vennél) akkor nem fog kelleni ennyi mati, mert nem fogsz annyit craftolni == nem kell minden szar sárgát felvenni.
-
Hunner
senior tag
válasz
Brownage #15440 üzenetére
Ebben mondjuk nekem segítségemre volt a support role pve-re már már godrollos 204-es ACR-em, Killre 13% HP, Critre 3% HP és 16% páncél sebzés. Lehet ha nem ez a fegyver van nálam, én se érzem olyan jónak a sebzésem
/Szerintem skilles talentek nem kellenek a fegyverre falconon, a taktikus úgyis capel minden skillt/
-
Hunner
senior tag
Én nem éreztem úgy, hogy felesleges lennék...Középen lenti résznél a szarabb lépcsőt védtem, tehát nem volt 100% activity ez tény, de a hidak közt simán átlövöldöztem jobb fentre, meg aki szembejött bal oldalt azt bőven tudtam szedni...Mondjuk tény, hogy egész pontosan a karakterem 4tact+2 senty-vel 150k 81k 30k-volt, erre jött még a pulse bonusz...Nyilván nem voltam 450-500körül mint a srácok full buffban, de nem is éreztem úgy magam, hogy ezt hárman nyomják, én meg csak két gomb nyomogatásért vagyok lenn.
-
Hunner
senior tag
Minél több az electronics-od, annál nagyobb buffot ad a pulse. Ha a skillek közt megnézed a leírását, látszik, hogy hány másodpercig tart, mennyi crit chance-t és damage-t ad, mekkora a hatótávja, és hogy mennyi a cooldown rajta. Csipet pulse-a kb arra volt jó, hogy amikor az enyém CD-n van, akkor is lássuk merre járnak, meg adott egy nem elhanyagolható de kis buffot. Az enyém 30k elektronikával jelentősen tovább is tartott, meg jóval nagyobb buffokat adott. Ezért kis-nagy pulse
Meg azt se felejtsük el, hogy Csipeten nem volt 4 taktikus... lehet 30k elektronikával indultam, de a pulse-ok nagyjából mindig maxra töltött taktikus setbonussal mentek ki. Kb 3-4x akkora buff mint Csipeté. Ez csak most jutott eszembe
-
Hunner
senior tag
válasz
marilllyo #14934 üzenetére
Lehetett m44 ettől még, ezek vannak: Marksman Rifles Ha 200+ RPM-es volt akkor M1A, ha 55RPM-es akkor m44 vagy SRS, de igazából mindegy is, csak azért kérdeztem rá, mert úgy tudom az a közvélekedés hogyha nem sorozatlövő snipert használsz akkor nem kell rá a balanced
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14584 üzenetére
Az enyém is. Mostantól lIIlIllllII1Ilililil1 néven találtok meg
-
Hunner
senior tag
válasz
Raulblanco07 #14462 üzenetére
Gondolom lelkesen gyűjtöd a materialokat ha ilyen nagy szakértő vagy, csak craftolni nem szoktál belőle. Lehet hogy 2,5x annyi cuccot szerzel ha szétszeded ami jön, de 4x annyiba kerül craftolni heló.
No offense, csak ez az egyetlen téma amit végletekig lerágtunk már, és mindenki tudja, hogy sokkal szarabb lett a craft rendszer mint volt, a megemelt dropok ellenére is.
(#14466) vegitossj7: Kiegyezünk 3,5-ben?
-
Hunner
senior tag
válasz
F3rro71 #14361 üzenetére
Gyors segítség amíg összerázódsz az itteniekkel, és kialakul kikkel játszol egy időszakban...
Mikor Matchmakinggel csapatot keresel, feljön egy ablak hogy talált neked csapatot nyomd meg a gombot a teleportáláshoz. Na itt kell észnél lenni, és jól nem nyomni meg a gombot, nem teleportálni, nem csatlakozni. Ha türelmesen kivárod hogy jöjjön 2-3 ilyen, előbb utóbb nem ezt fogod tapasztalni, hanem bemondja ISAAC, hogy játékosok csatlakoztak a te csapatodhoz. Ők ugyanúgy matchmakeltek mint te, csak téged válaszott a játék leadernek. Innentől nincs más dolgod, csak odateleportálni a küldihez, és lenyomni. Kirugni maximum te tudsz tagokat, mivel te vagy a group leader; szóval az a veszély nem fenyeget, hogy megszivatnak.
-
Hunner
senior tag
Ahogy -=Jam=- írta, nagyon nagyon durva sebzésnövelés, masszívan OP. Bőven veri a Strikert (Csapásmérőt) sajnos, azon az 1% bonusz de ha mellélősz 2% lejön a bonuszból, nagyon nem éri meg. Fordítva esetleg jó lehetne...Így maximum akkor jó, ha 15méteren belülről lősz és mellkasra, vagy 5méterről fejre...Esetleg ha alacsony tűzgyorsaságú fegyverrel felpöcögteted a buffot magasra, majd átváltasz egy Sniperre és puffogtatsz... Túl sok a ha a setbonusszal, a másik meg tök egyértelmű. Fejbelövöd háromszor, utána bármit csinálsz kapod a növelt sebzést.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14330 üzenetére
A discord kb egy közös chatszoba/szobák + ts3 kombo egyben. Szépen tárolja a szerver a pofázásokat, lehet dumálni, amikor meg játék van, átalakul ts3-á és lehet üldögélni szobákba és nyomni a voice-t. Elég minimál a felülete, és amikor működik (esetek 90%-a eddig, mert friss szolgáltatásról van szó) akkor szerintem jobb mint a ts,mumble,ventri trió.
Ja és minden további nélkül csinálhatsz magadnak is totál ingyen discord szervert, csak a haveroknak. Plusz a voice-t és a szövegelős részt külön kezeli, így akárhány szerveren fenn lehetsz egyszerre, nem maradsz le semmiről ami szövegesen történik. Szerintem fasza program, és a devek is jó fejek -
Hunner
senior tag
válasz
-=Jam=- #14328 üzenetére
A Gearscore annyira nem jelent semmit, hogy 175-ös GS-ban üldögél a kettes számú lvl30 karakterem, akire csak úgy random ráaggattam ami jött. 175!!! Ami azt jelenti hogy bőven a nagyobb DZ bracket határ fölött van. Mondom az értékeit: 60k dps, 39k hp 12k skillpower... És ez egy 175GS-os karakter... Erről ennyit.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14314 üzenetére
Nem ellenük irányult amúgy, kár is volt leírni... Meg hát, azért követtem milyen lootot kaptak és közelsem öltöztek fel azért annyira hogy easy mode legyen nekik bármi...Csak hát én végignéztem ahogy lelépik a komplett ph-s csapatot gearben
Ettől független jó arcok, jó srácok...Nyugodtan lehet velük gémelni
-
Hunner
senior tag
Nem elvitatva Demmer és a töbiek érdemeit meg a legit killjeinek a számát, de én pl nem mennék velük Challenge módra, mert az egész egy ortó 4napos glitch maratonból indult. Ilyen emberekkel meg nem szívesen játszom, akkor sem, ha aktuálisan épp normálisan játszanak... De ez csak én vagyok.
-
Hunner
senior tag
válasz
[hun] warhea #14297 üzenetére
Van már nem egy Division group Facebookon, miért nem állsz össze az ottani adminokkal. Nagyobb is a merítés...Ha meg PH-s emberekkel akarsz játszani, üljél fel a discord-ra. Használjuk aktívan. Discord Invite (Speciel nem tudom miért nincs az összefoglalóban, de mindegy).
szerk: félreértettelek, most látom a szervezett falcon runjaidat akarod hirdetni, így már logikus
-
Hunner
senior tag
Discordra már kitettem de ide is beírom:
Az "X% Protection from elites" stat jelenleg hibásan, fordítva működik, pont annyival sebeznek rajtad többet, mint amennyi ebből az értékből rajtad van. Kicsit olyan mint a Reckless chest talent második fele, csak az ugye nekünk jó bugosan, ez meg pont nem. (source)
-
Hunner
senior tag
1000 PxC a max ami nálad lehet. Ha adnak 150-et, de több van nálad mint 850 akkor egy értelmes fejlesztő adna annyit amivel 1000-re érsz, a többit meg eltenné kis szütyőbe, elküldené levélben stb.
Na most az eddigi tapasztalatok alapján a Massive nem értelmes fejlesztőcsapat. Így elég nagy esélyt látok arra, hogy 850 PxC fölötti értéknél simán bukod a "kárpótlást".Alternativa, beteszik a rewardsclaim vendorba, hogy mindenki ki tudja venni 1kbps-s nettel.
-
Hunner
senior tag
Azthittem már elindultál overwatchozni
Egyébként végtelen számú lehetőség van amivel hátrányra, előnyre tehet szert egy játékos aki olyannal találkozik aki glitchelt...Lehet pozitjv hatása is. Pl megmenti mert felhealeli stbstb...Csak egy példát hoztam a lehetséges negatívból...Egyébként szerintem kicsit fordítva ültök a lovon srácok. Aki glitchelt tudta, hogy nem úgy játszik ahogy azt a fejlesztők tervezték, azaz tilosban jár. Ha ezért retorziót kaptok viseljétek el. (Amúgy nem lesz itt semmi, nem kell fosni
)
-
Hunner
senior tag
válasz
bulikavagyok #13222 üzenetére
Ha azért mert a glitchelt geared miatt 2seccel hamarabb öltél meg egy boss-t DZ-ben és egy player nem ért oda hogy belelőjön már bukott miattad lootot, de igazából nem akarok nagyon kekec lenni, úgyhogy elengedem...
Meglátjuk mitcsinál az uborkasoft...
-
Hunner
senior tag
válasz
bulikavagyok #13198 üzenetére
És ez szerinted rendben van így?
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
válasz
CSiPet2 #13112 üzenetére
Vaklószínűleg a hotfixük a "nincs napi küldetés WTF" bugra annyi volt, hogy beírták fixre ezt a 3 küldetést, mert ezeket lehet farmoli, hátha addig se falcon lostot glitchelnek az emberek...hátha.
Vagy, a randomgenerátor függvényük is szar a kódban.
Így vagy úgy, egyik sem lepne meg. Kiváncsi vagyok holnap milyen új bugokat találunk a karbantartás után.(#13116) CSiPet2: Mondjuk egy olyat adnék, hogy bemegyünk egy új DZ instance-ba, ami utána elszaródik és senki nem tud becsatlakozni rá. Mennyi fasza láda, meg div tech hegyek lennének. Atyaég!
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #12672 üzenetére
Lehet olyat láttam bele ami ott sincs. Mea culpa.
Egyébként az a típus vagyok aki általában elfogadja mások véleményét, és amiket itt leírtál azokkal szintén tisztában vagyok. Valószínűleg ezért is maradt minden ahogy van, és alakult át a drop/craft rendszer.Egyébként friss hír a glitchelessel kapcsolatban egy tweet:
Natchai_Ubisoft
Using exploits is against the code of conduct, so no, it's not OK. We know that we have to act a lot more strongly towards players who use exploits, and we are working on that. -
Hunner
senior tag
válasz
velizare #12668 üzenetére
Csak egyszer lenne olyan, hogy nem kontrázol a véleményemre.
A múltkor a nem exploitos farm útvonal apropóján mondtad el exploitnak a dolgokat, majd még majdnem én kértem elnézést mert úgy gondoltam, hogy más sessionbe menni a játék keretén belül megengedett...Akkor már megkaptam egy fejmosást arról, hogy mit gondolt a fejlesztő. Most megint megmondod a frankót arról, hogy nem megoldás a rollback. Értem én, hogy valahol igazad van. Meg, hogy nehéz elfogadni, ha valaki szerinted hülyeségeket írkál... Hidd el nekem is nehéz néha. De nem kell oktatni. Azthiszem nem vagyunk tanár-tanuló viszonyban.
-
Hunner
senior tag
Ugyan már nem ellened irányult. Félreértettél... Csak egy keserű felhorkanás volt az a nevetős gif tőlem.
Annak idején én simán rollbackeltem volna mindenkit aki BK-t farmolt. Lehet nem glitchelne most sem a fél világ ha tudnák, hogy bukhatják a szarjaikat. Szóval alapvetően veled értek egyet, de ennél a játéknál nem kell attól tartani, hogy a glithcért, exploitért bármi büntetést kapsz. -
-
Hunner
senior tag
Nah, két napba került, de megvan a cookie cutter Incursion guide. Katt
-
Hunner
senior tag
Van olyan, akinek nem 12-én tűnt el a karaktere, hanem vígan játszott vele az új patchben, kilogolt majd belogolás után nem volt sehol semmi...Azért ott lehetett kis-nagy-óriás progress is. Kockaságtól/szerencsétől függően.
Mindenesetre engem megnyugtat legalább az a tudat, hogy kiderült ha gáz lenne, legalább létezik mentés a karakteremről...Ubinál nem voltam benne biztos...
-
Hunner
senior tag
How to Fix Black Screen on PC
As you get to the black screen press ALT + ENTER to put the game in windowed mode then change the resolution when you get into game. If this doesnt work then try let's make some changes with Config file.
Step 1: Open the File Location(C:\Users\???\Documents\My Games\Tom Clancy’s The Division)
Step 2: Find GFXSettings.Rogue_x64.xml
Step 3: Right Click and press Edit
Step 4: Scroll until you find the Resolution
Step 5: Set Custom Height and Width(your Resolution)
Step 6: Save and Start the Game. -
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12512 üzenetére
Olyasmi. Discord nevű progi. Skype+Teamspeak egyben kb. Mobilos, böngészős, kliens verzió is van. Ezzel az invite kóddal feljmész, egy ottani admin (lila nevű user) meglát ad jogot a voice-ra és onnatól mehetsz a hangos szobákba, addig csak a társalgóba tudsz írni azthiszem. Nagyjából mindenki használja a ph-sok közül.
-
Hunner
senior tag
válasz
raven84 #12507 üzenetére
Tegnap 3 randommal (175-180 közti GS) mentem a 8. hullámig, ott benéztünk egy csapat shotist és megdeglettünk. Senki nem akarta újrakezdeni. Előtte is elég necces volt párszor a szitu, volt pár halál is. Jellemzően a kommunikáció hiányából illetve a rossz helyezkedésből adódóan. Nem mondom hogy lehetetlen, de miért nem csattansz fel discord-ra és keresel csapatot? Ott legalább a kommunikáció adott.
-
Hunner
senior tag
válasz
venomka1 #12494 üzenetére
Nem csak egy játékért jár...Minden ubis játéknál kapod, és minden játéknál van mire elkölteni. Egyébként azt hiszem 100 pontért az uplay store-ban kaphatsz -20%-os kupont egy vásárlásra. (Mondjuk nem tudom mennyire éri meg, mivel az uplay store általában drágább lsz még így is mint más kulcsos oldalak)
-
Hunner
senior tag
Ja most látom, hogy konzol... akkor nem tudok nyilatkozni. De gondolom a lenti arra a boltra is áll. Mesterséges régiólock
Nuveem-en vannak olyan kulcsok amik annak ellenére, hogy global kulcsok, csak és kizárólag országon belüli címmel megvehetők. Csekkolja a paypal accountodhoz rendelt címet, és letilt. Annak idején a The Crew-t nem tudtam megvenni ezért gombokért. Sehogy sem fogod tudni megvenni. Engedd el.
g2a / kinguin-en kereshetsz hátha találsz olyan eladót aki a nuveemről szerezte mert mondjuk délamerikai lakos, és árulja. Nem hiszem, hogy találsz egyébként...
-
Hunner
senior tag
válasz
RECSKA #12266 üzenetére
Előfordul pedig néha. Hirtelen egy ugrik be, annak idején még a Blizzard nézett be egy kisebb tételnyi főleg franciaországi piacra szánt Wrath of The Lich King kiegészítőt. A gyártósoron beakadt a matricázó és kitolt úgy 2-3 ezer darab gyári dobozt lemezestől kiskönyvestől úgy, hogy nem volt beragasztva a dobozbelsőbe a cd kulcs.
GAbre: Mindenesetre, nekem is gyanús hogy ez nem céges elbaszás. Viszont ha ebay akkor írhatsz is az eladónak. Már az első levélben megemlíteném a buyer protectiont stb. Nem kell a pénzed után futnod sokáig valószínű, hacsak a hirdetés leírásában nem volt szépen megfogalmazva hogy csak cd-ket veszel, akkor az ebay mint általában, a vevőt védi.
-
Hunner
senior tag
Jött egy új skinpakk (Sports fan outfit pack), illetve a kezdő 7 setet megveheti az, akinek még nincs meg.
KATT - Nem fogott el a vásárlási láz(#12214) .LnB: Igen, ezek pénzes skinek egytől egyig, máshogy nem lehet hozzájutni
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #11687 üzenetére
Az emberek 99%-a (sacc per kb nem közvéleménykutatott adat) pont le...hogy mi van a városban, ha nem egy error után éled egy safehouseban, vagy nem a BoO elől kell befutnia, vagy nem egy Challenge / Hard mission előtt áll vagy éppen kijön a DZ checkpointról hogy a többiek rá tudjanak teleportálni.
Áruld el nekem, hogy az ő instance-ukban milyen típusú és mértékű kihasználást foganasítok meg azzal, hogy kinyitom a ládáját, amikor ő rohadtul nem foglalkozna vele. Egyébként mint mondtam, nem antiszociál szimulátor, nyilván az a kulturált formája, ha megkérdezed, hogy nyithatod-e vagy kell neki is, illetve ha kell neki, mehettek együtt, mivel nem 1 adag loot van a ládában, hanem mindenkinek 1 adag.
Természetesen nem vonom kétségbe, hogy lehetőség van türhő paraszt viselkedésre is, de ezt én még a creative use of game mechanism kategóriába sem sorolnám, mint sokan pár epxloit gyanús témát, mivel akihez becsatlakozol ki tud vágni mint a macskát...és onnantól nincs lehetőséged rá, hogy az ő instance-ában maradj. Az csak akkor elérhető, ha körülötted ürül ki a group, nem kivágnak.
-
Hunner
senior tag
válasz
warcat #11684 üzenetére
Ha csak magadnál szaladsz végig úgy, ahogy te is írtad, az kb 20%-al ad kevesebb matot mint ahogy a postban is van. De amúgy, szerintem az nem exploit, hogy bemész máshoz matchmakinggel és kinyitod azokat a ládákat, amik nála vannak.
Két lehetőség van.
1. Ő is ki akarja nyitni.
2. Ő leszarja.Ha ki akarja nyitni, akkor mehettek együtt, vagy már ő kinyitotta rég te meg továbbállsz. Adott esetben szólni is lehet, hogy "Mat farmot szeretnék, ha ti is, gyertek." Lehetsz persze szó nélkül is bunkó, és kiszedheted a cuccait természetesen. Az prosztóság de nem exploit. Ha meg ő nem így farmol matot, akkor meg nem veszít semmit.
Azért ez messze nem az, hogy coverből átugrasz egy zárt ajtón, vagy mobile coverrel átf*sod magad egy zárt kerítésen, és még azzal sem, hogy egy named boss névtelen szellemikertesóját gyilkolod...
-
Hunner
senior tag
Tudtam én, hogy előbb utóbb más is rájön...
Exploit mentes, solo material farm útvonal a városon át. -
-
Hunner
senior tag
válasz
Viper26 #11600 üzenetére
Így:
"Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item
Changed deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2" -
Hunner
senior tag
Hátbalövi hát. Simán. Bár nem vagyok egy Rogue mágus, elméleti síkon az én felfogásom is az, hogyha már az vagyok, mindenki meghal. Gondolj bele, most még csak mobokkal harcol, de mivan ha megölik azt a két lilát és meglátnak engem a manhuntos csávót akit már így is kerget a fél szerver. Ha utánam jönnek, az én dolgom lesz nehezebb.
A sport boltos hátbalövöldözés meg alap. Valahogy el kell kezdeni a roguekodást.
-
Hunner
senior tag
válasz
marilllyo #11196 üzenetére
Lehet boostolni, de Demmer, amilyen keveset ír ide, annál többet tolja a játékot. Multkoriban volt szerencsém egy félórára együtt szaladni vele, manhunton volt két rugó dz1-2 környékén a benzinkútnál fenn a tetőn. Felmászott szétszedte őket a picsába. Nem volt kecmec. Nap 6-8óra játékkal folyamatos DZ-vel (rank90+ba van már) simán kijön ez a szám.
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #10602 üzenetére
Így van, annak idején a lőszer visszatöltést HS-nél is nézték shotival, sörétenként számol, így lesz a 8 töltényes shotiból 15-16-ot lőni tudó igazságosztó -azon az 5 méteren amíg működik-
Egyébként, ettől függetlenül a maszk szerintem masszivan bugos és OP, tuti hogy nem hagyják így.
-
Hunner
senior tag
válasz
Maxtreme #10596 üzenetére
Elég gáz lenne ha egy szabadon választható és változtatható név lenne az egyedi azonosítód, amivel a rendszer azonosít, amihez hozzá van rendelve a mentésed az adathalmazod. Nem gondolod hogy kicsit macera lenne minden egyes névváltásnál szétpörgetni a storage-okat meg mindent hogy módosítsák az adataid? Nyilvánvalóan van egy egyedi user ID ami el van tárolva egy adatbázisban, mindent ezzel használsz, és te a könnyebség kedvéért választhatsz egy nevet amit ehhez az ID-hez hozzárendel a rendszer. Ha megváltoztatod csak abban az egy táblában lesz módosítás, a többi ugyanúgy számol tovább az azonosítód alapján. Arra meg mérget vehetsz hogy mindent logolnak, és mentenek.
Egyébként rengeteg csalót raknak ki a játékból és köszönik a reportokat, valamikor volt szó róla, számot nem mondtak, de említették, hogy ezt jobban kellene kommunikálniuk, mert így azt hisszük hogy nem tesznek ellene semmit.
Egy punkbuster/fairlight/VAC rendszernek azért jobban örülnék.
-
Hunner
senior tag
válasz
Garsza #10592 üzenetére
Nincsen, csak a fegyvertokon lehet mindhárom stat.
Ezen kívül mellényből lehet olyan amiben van 3 mod slot, -tehát ez sem 3 alap stat- ami nyilván erősebb mint a másodlagos képességek, de ez is nagyon-nagyon ritka.
Fejlődni meg innentől kb úgy tudsz, ha jobb rollos de azonos felszerelés esik, és úgy cseréled. Ezen kívül a HE itemeken levő fix talentekkel is lehet variálni. -
Hunner
senior tag
válasz
ForRedGlory #10501 üzenetére
Újszülöttnek minden vicc új. A jó öreg sticky bomb a béta óta sikeres
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare #10481 üzenetére
Mielőtt ferdül a fordítás miatt a tartalom, a scavenginggel kapcsolatban ez hangzott el:
"Scavenging
A confirmation of how the scavenging stat functions was given. It applies to all drops that have a chance of various qualities and it applies an increase to the chances of rolling a higher quality item. Note that it does not increase the chances of dropping an item: it increases the likelihood that any item dropped will be higher quality." (Source: gamesring )Az all drops nekem nem csak materialt jelent, hanem bármit ami kiesik bármiből.
-
Hunner
senior tag
válasz
Hunner #10396 üzenetére
Erre válaszul egy reddites thread-et tudnék ajánlani magamnak is, meg nektek is nézegetésre.
Elvileg belenyúltak, hogy számolódik a dps, hogy egy pontosabb számot mutasson, mint eddig. Szóval, ha belogoltok és kisebb számot láttok, nem kell megijedni, a régi sem volt jobb, csak a formula számolt hülyén.Állítólag. Vagy mégse.
-
Hunner
senior tag
Nálam 135-143% közötti értékkel alig esik sárga, szóval ott ne tartsátok, az tuti szar
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10409 üzenetére
Tudom, eddig mindig helyre jött nálam is, de ez jelenleg két napja ilyen, viszont elképzelni nem tudom, hogy ez valós érték lenne
. Sőt mikor építettem az AK-t valami 175+ra emlékszem, aztán beállt erre, és azóta ilyen. Fegyverváltogatás közben néha magasabb lesz, de azonnal visszaáll ezekre az értékekre. Megnézzük mit hoz a karbantartás, hátha megkapom a valós számokat
-
Hunner
senior tag
válasz
Gordon32 #10399 üzenetére
DZ02 harmadik nap ráadásul ilvl31. Sajnos a talentjei nem a legjobbak, de idáig elkísért és nagyon szerettem. Minimális horizontális recoilja van, simán lehet vele tunkolni is, nem kell a burst, viszont az AK annyival jobb nála hogy kénytelen voltam váltani.
Szerk: most látom az előző kommentben annyit ugyeskestem a képekkel, hogy a két kiskép ugyanaz. Természetesen három különböző nagy kép van mögöttük.
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10388 üzenetére
Nem feltétlen válasz neked, de mivel épp egy Black Market AK-t linkeltél az első képen...
Érdekes stat display bugba botlottam bele, eddig egy egész jó high-end LVOA-C fegyvert meg egy Vectort használtam 169k illetve 149k dps-t írt rájuk a rendszer, kb 2750 Firearmssal. (tudom accuracy miatt nem ér semmit a szám, de akkor is miheztartás végett). Elértem a lvl50 DZ-t, shopping spree után így néz ki a karakterem. Ami gyanús, hogy már 3000 fölötti Firearmssal, és gyakorlatilag ugyanazokkal a modokkal maximum pepitában a két új fegyver alacsonyabb dps értéket mutat, holott shooting range-n bőven jobban sebeznek mint az elődök. Meglehetősen fura. Minden jól számolódik, rendesen változik az érték ha csereberélek, szóval ez nem a fals számos relogra megoldodó bug. Konstans ezt mutatja. (Sniper AK-ja is 167-et tud állítólag, miközben a damage bőven alacsonyabb mint az enyém). A slusszpoén, hogy ha az LVOA-t újra felpakolom az is ilyen 142k-t mutat.
Találkozott valaki már ilyennel, zavarni nem zavar mert látom a damot hogy eléggé rendben van, de akkor is...!?
tl;dr: Hatalmas upgradek után nevetségesen alacsony dps érték, miközben a modok nem változtak.
-
Hunner
senior tag
válasz
Madridista82 #10028 üzenetére
Nálad is van, maximum nem vetted észre, de ha véletlen tényleg nincsen, akkor sem kellene megmondani szegény játékosnak, hogy nem lát jól a szemétől.
1, 2, 3, 4, 5. Csak hirtelen az első öt thread amit a témában találtam, de ezer meg egy másik ilyen van, illetve ebben a topikban is folyamatosan előjön.
-
Hunner
senior tag
válasz
Madridista82 #10007 üzenetére
Már hogy a fenébe ne lenne ilyen bug, miért szólsz hozzá ha fogalmad sincs róla?
(#10006) Csabee86: Ha a valós értéket akarod látni, akkor mielőtt és miután hozzányúltál a karakteredhez, nyomj egy log out - login-t és a valós értékeket fogja mutatni, amíg nem módosítasz a felszereléseden.
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
Dettozom, nagy favorit nálam is a Division bőrkabát, bár a Dune Jacket-et hordtam mióta meglett, és fogom is még, tetszik a színe
(#9695) oneal1: Igen, javították, már van XP vesztés, de minimális a régihez képest. lvl50 környékén egy sima halál 2k xp, egy lvl1 rogue halál szintén 2k xp
-
Hunner
senior tag
Hazaérek és ez fogad a bázison: Frost Jacket
-
Hunner
senior tag
válasz
#16729600 #8885 üzenetére
Ha 1920x1080 pixel van egy 24 colos monitoron és egy 55 colos tévén is, szerinted a pixelenkénti elmozdulás különbözik? Igen, a fejeddel/szemeddel többet kell mozognod mivel nagyobb a kép mérete, de mivel a pixelszám csutka ugyanaz, az egérmozdulatnak is ugyanakkorának kell lennie.
-
Hunner
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest