- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Az accountnak más neve volt, mint korábban és más volt a commendation score is.
Szerintem jelenleg is van neki több accja, vagy csak van pár "rajongója"...
Akivel most találkoztam, annak így volt: BSE_CYBORG, de volt már olyan, ami után pontok voltak, vagy aláhúzás helyett kötőjel stb. Ennek 4000 pont körül volt a pontja, a másiknak akit láttunk korábban és találkoztunk is vele annak meg 2000 alatt volt ha jól rémlik.Viszont az Emperia-cheats az azóta se volt online játékban, reméljük, mert bannolták a francba!
Ez a nem csaló(?)
accja a BSE_CYBORG-nak
-
Anonymus23
veterán
Akkor ez megint érdekesen van megoldva...
A stackelődő self healinget felezték, azaz 100-as stacknél összesen már nem 2%, hanem csak 1%, azaz:
3000 staminánál: 6% (7% volt)
6000 staminánál: 11% (12% volt)
9000 staminánál: 16% (17% volt)De írja, hogy a DZ-ben (plusz többi PvP) a healing rate csökken.
Felmerül a kérdés, hogy a fentihez képest? A korábbi videóból ez jön le, azaz a fenti csökkentés az PvE is, és ezen felül lesz még kevesebb self heal PvP-ben.
Nekem legalábbis ez jön át. De akkor mennyivel lesz kevesebb a heal PvP-ben?A sebzéshez viszont nem nyúltak, az továbbra is erős lesz azért...
-
Anonymus23
veterán
Amit nem tudunk még, hogy a heal mennyivel megy lejjebb, az is sokat fog jelenteni, erről nem volt szó a videóban, legalábbis konkrétan nem.
Nagyon nem izgat, a lőhető játékosok között és a herok között egyre ritkább a kemény ellenfél, akivel küzdeni kell, leginkább a 2 véglet volt mostanság... -
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
Volt ott minden szín, mint a Budapest Pride-on...
De volt köztük olyan, aki manhuntként ott állt a safe house előtt, és valamit menüben (windowsban) csinálhatott, mert kimentem ragadozóban és lelőttem, de meg sem mozdult, utána már kicsit nehezebb volt lelőni őket...
Gondolom kicsit feljebb tekert a dolgokon, mert érezte, hogy kevés lesz.Nyomorék csaló az összes streamer, ugyanaz mint az élsport, hogy sok esetben tényleg ember feletti amit csinálnak, mert normál módon nem lehet azt a teljesítményt kihozni, így kell a dopping, és a sport sem arról szól, hogy doppingol-e vagy sem, hanem, hogy mennyire fejlett és ki tudják-e mutatni, vagy rajta van-e már a listán...
Kár, hogy kevesen voltunk, mert lehetett volna bohóckodni egyet, de ha ott ketten bekezdünk, akkor kb instant fekvés lett volna, mert mi nem iszunk Red Bull-t..
Mint az a "migráns" angol gyerek, olyan mozgást levágott, hogy "öröm" volt nézni. És még csak nem is tagadta, hogy makró...
Ha ezt nem oldják meg a Div2-ben ( mint sok ezer más dolgot), akkor ott is nagy bajok lesznek a PvP-vel -
Anonymus23
veterán
Tegnap egy viszonylag normális szerverre kerültünk, volt, hogy 16 játékos volt együtt, és mindenki csak méregette a másikat.
Volt egy hármas csapat, akik folyamatosan berugóztak, elég erősek is voltak, nehezen bírtunk velük, volt, hogy 8-10 ember is támadta őket, de leginkább 4-6 ember, 19 rugó/manhunt killem lett rövid idő alatt
A legszebb az volt, amikor már 25-ös manhunt szinten voltak, meguntam és átvedlettem ragadozóba, amikor már vagy 3x majdnem elesett az egyik elkezdték lefutni, vagy 6 játékos utánuk, amikor utolértük őket a leadónál már majdnem leadták, de az egyik csapattárs benyomta a tactical linket úgy elhullottak, hogy öröm volt nézniViszont:
Az egyik az használta ezt a glitchet (néha, nem mindig, egyébként normálisak voltak, csak nagyon erősek), viszont nála akkor is működött, amikor a társait lelőttük, és Ő menekült a fél DZ-n át, és ott nem volt státuszeffekt, gránátdobálás semmi, de mégis folyamatosan helyben futott.
Mondjuk erre is megvolt a megoldás, csak ki kellett találni, hogy vajon merre is fut vajon. Amikor elkezdett helyben futni, akkor én futottam tovább, és pár másodperc múlva ott volt mellettem éppen farkasszemet nézett a Megállító csövével
Szóval nem csak ilyen módon működik a glitch ahogy Macro bemutatta, mert a gyerek a futás közben is folyamat tudta csinálni... -
Prodac67
csendes újonc
Szia, Sajnos nagyobb a baj... mivel 1x sem indult el a game win10 alatt, sajna nincs ilyen file:
GFXSettings.TheDivision.exe.xml
Átmentetted az előző config beállításokat az előző installból? - Sajnos nem (erre nem gondoltam)
Aszem itt be is zárult a kör - (nagyon sajnálom)
A segítségedet azt köszönöm szépen! -
törölt tag
Szerintem meg nem felesleges
Miért baj, ha ő 1 év alatt fogja azt kijátszani, amit egy hardcore játékos 2 hét alatt? Napi fél órába belefér neki 1-2 mission PVE területen, s jól elvan vele. Ha úgy nézzük hogy mennyi időre le fogla kötni mire csak a 100% történetszálat megcsinálja, pont hogy ennyi pénzért marhára megéri
-
tamasas0913
tag
Tudom felesleges. Nem véletlen agonizáltam rajta ennyit. De az unalmas fél órámat valahogy el kell töltenem.
Azb eddigi játékaimat unom. Doom-nak még a story módját sem vittem végig aztán mióta megvan, multijával meg játszottam összesen 1 órát kb.
Overwacth viccszégyengáz kategória. Megjelenése óta egyre rosszabb a játékélmény, machmakingje talán az évszázad legrosszabbja. Nem is tudom van e még olyan rossz machmakingű játék.
Stb stb. Van még pár amire talán megvásárlása óta rá sem néztem.
Ez van. -
Anonymus23
veterán
...rengeteg a balfék...:
Én a hétvégén jártam úgy, hogy Napalmon a középső pályarészen, amikor van a 20 másodperces felkészülési idő, mentem a "helyemre", erre a teamleader elkezdett velem kiabálni, hogy miért oda megyek, Ő tud egy tuti helyet (építkezés emeleti részen), menjek oda...
Megkérdeztem, hogy biztosan Ő akar-e engem tanítani a <2000 achi pontjával és kiléptem a csapatbólEttől csak az a szebb, amikor pl Falconon akarta az egyik srác mutatni, hogy Ő egyedül is fel tudja rakni a bombát, és még előtte lelőtték mielőtt odaért volna, mentségére legyen mondva a következő bombás körben megcsinálta
-
Anonymus23
veterán
Én legutóbb a dark_hozyannal keveredtem össze (jó fél éve) Time Square küldetésben, a gyereket 5x lőtték le a shotis roham előtt, úgy, hogy valamelyik 200 lőszeres LMG-t kb 2 tizedmásodperc alatt ürített ki.
Beírtam neki, hogy mekkora egy világ noobja, aztán kiléptem. Tényleg annyira béna volt, hogy "megértem" miért használt mindenféle okosságot.
Ezeknek az embereknek valami hihetetlen szánalmas élete lehet, kb nulla sikerélmény, de csúnyán elferdült értékítélet is párosul hozzá, ha ezt tekintik teljesítménynek... -
Anonymus23
veterán
Brutalon négyen érdemes, mivel sokkal töb esélye van, hogy az adott mobot valaki jó lőszerrel lövi, és akkor tényleg hullanak mint a legyek, illetve ott az okoslőszer is.
Amherstet lenne még érdemes kipróbálni, szerintem most eléggé lehetne őket abálni, bár kétségtelen a sokkolás és a plusz sebzése erősebb volt. -
Anonymus23
veterán
Mivel az nincs semmihez sem kötve, akár T2-ben CS-n is lehet egy taktikussal megcsinálni, 20 perc alatt megvan, vagy Rambózva a striker DPS-el is, de igazából "normál" játék mellett amit te is szoktál hetente (UG, DZ, HVT-k a létező karaktereken) simán megvan 2 nap alatt.
Tegnap a napikat/hetiket csináltam (UG) meg segítettem egy SS küldit az achihoz/maszkhoz ismerősöknek (majdnem flawless lett az is, 1 fekvésen múlt, pont annak akinek nem volt még meg
), ma már mennék GE kredites küldetésekre ha leszel, most már csak az 1 fázisos küldetések vannak az UG-ban, 1,5 óra alatt meglenne a napi/heti a négy karakteren, utána mehetne valami GE kredit farm, mert kellene még nekem Predator+Recalimer cuccos.
Ki kellene próbálni a WG-t legendáson, de alap beállítással, DPS-el ketten, szerintem ugyanúgy végig lehet rambózni és talán még gyorsabb lenne mint a Brutálon, mivel minden hatás érvényes lenne minden mobra. A végén egy ultival ugyancsak megcsinálnánk. Lemérjük ha lenne kedved hozzá.
Bár szerintem Amherst még mindig a leggyorsabb. -
pottyoske197
tag
Vagy 3-4 Ellopott jel es 1-2 szer ujrakezded a szinpados vagy akarmelyik jelenetet belole es meglesz
ott is jonnek dogivel
sok idom nincs mostanaban emrt kerti munka megoli a szabadidomet, hoztak meg egy nagy kocsi fat azzal kinlodom par napja meg van 2 napra valo hasogatni es elrakni de hat most kellett nekem ez is, lovoldozni sokkal konyebb, az ujaimba a gorcs beallt a fejszetol, nehezen megy, igaz az egeret szetnyomtam, kicsit bedurvul az izomzat 4 nap hasogatas utanCsapattarsak, lehet azt kernek egy kis segitseget a nagy lovoldozes ellenere, az a krikszkrakszos terkep nekem meg nincs meg akhivokbol, valahogy lemaradtam a csapatokbol akik megszereztek. hetvege fele kis segitseget keresek. 3 emberke kellene, ranezek videokon hova kell alingalni
Koszonetem elore is
UG ben ha van meg valaki az 500 fazis alatt szivesen besegitek nekem is hianyzik szuk 200 korul, a fazisvasarlos 400 az Fullos, valahogy nem akar elfogyni szoval Kuldiket szivesen vasarolok van mibol
-
FaTHI
őstag
Ha emlékeim nem csalnak itt ezután a vid után jött egy 4. xer-es is, az nyilt terepen zajló csata volt, de ott is ledobták a láncot.
RazoR : Mostanság egyre több ilyen csúszós manus van valahogy nem lehet lesokkolni normálisan, arról nem is beszélve mind a négyen bevoltak makrózva!
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk az nVidia az nem töltött le, hanem talán csak jelezte, és most hirtelen nem is tudom, hogy minek az emlékeztetője ugrott fel, csak nagyon meglepődtem, amikor futok manhuntként, mögöttem kb 6-8 játékos a többiek éppen akkor élednek, én meg hirtelen a semmi közepén megálltam és nem reagált semmire, mert a képernyő közepén megjelent a frissítési értesítő, 3200 óra alatt egyszer sem jártam még így.
Alig tudtam valahogy visszakeveredni a játékba, meg akkor már lőtték a hátamat ezerrel, de mire visszaértem a leadóhoz, addig már megint ott voltak a srácok, és csak sikerült leadniMindegy, ezt a részt felvettem, mert jó kis lövölde volt, meg fogom nézni mi szívatott majdnem meg.
-
Prodac67
csendes újonc
Szia,
Anonymus írására reagáltam, hogy akár én is lehetek az a "magas"pontszámos valaki, aki könnyen hal megfele. Abban profi vagyok.
Amúgy meg nem akarok egyenlőre csapatban PVPzni, nem akarom magamat és a csapatot égetni....
csak reagálni akartam, mint élő példa, arra amit írt...bocccs -
Anonymus23
veterán
Tegnap kifejezetten jó volt a játék, volt, hogy 4v8 vagy még többen is sem bírtak velünk, pedig abban a felállásban először játszottunk úgy együtt megint.
Aztán ezt az Ambrella-Corps gyereket is (a többiekkel együtt) leraktuk jó párszor, és amikor futottunk leadni, akkor Fathi úgy eltűnt egy tized másodperc alatt, hogy csak lestünk
De még így majdnem leadtuk a sportboltan, de gyakorlatilag az összes mob és ez a köcsög rpm/teleport/sebzés hackes srác oda nem jött, ketten maradtunk, én azt se tudtam kire lőjek, mert kb 6 mob, plusz ez a buzi gyerek ott volt, Players adta volna lefelé, de a mobok és ez a buzi leszedték, én még le tudtam lőni, meg 3-4 mobot, de addigra odaért a fél szerver, és végem lett nekem is mint a botnak.
Nomád POWAAAAA
Az a legszemetebb dolog, hogy szerintem még fel is jelentett bennünket amikor szidtuk ott mint a bokrot -
Anonymus23
veterán
Az a 3 fős strikeres banda az rohadt kimaxolt egy csapat volt, ott bomlott meg az egységük, amikor mögéjük tudtam kerülni és szemből kb 6 játékos, én meg hátulról az egyik visszafutót telibe kaptam közvetlen közelről a predatorral, igaz én is pikk pakk feküdtem, de Dugovics Tituszként vittem magammal a gyereket.
Onnantól kezdve meg már végük volt.
Aztán visszajött az egyik és ott nyomta a trashtalkot a saját csapattársa hullája felett, hogy mekkora egy noob, hogy hagyta magát lelövetni stb, azon feküdtem a röhögéstől.Mondjuk azt értem, hogy ha van egy csapat, lerakja őket az ember könnyen, és visszajönnek és nehezebb lelőni őket, vagy nem is nagyon lehet, mert geart váltottak, mert teszem azt előtte lilás PvE szettben voltak, de az, hogy lerakod őket 3-4x, majd hirtelen már sebezni sem tudod, az nekem is furcsa.
-
alibiman
aktív tag
Tegnap én is érdekesen jártam egy csókával a DZben. A 8-as zóna kimentésről mentem éppen kifelé, ott bóklászott a dagi az alagútból, meg néhány sima sárga rikers. Előszór ezeket lőttem le, aztán a dagit, amivel 100 / 100-ra stackeltem fel a Csapásmérőt. Érzem, valaki lő, megfordulok, egy csákó berugózott mögöttem. Lelőtt, mint a szart. Mondom, úgy, hogy teljesen fel voltam stackelve. menhelyen váltottam a fullos PvP Ragacsra, kimegyek, befordulok abba az épületbe, ahol fel lehet menni a tetőre, és rá lehet látni kimentésre. Mennék fel a lépcsőn, csávó kiugrik, kb 5 skulóból leszedte a félmilliós életerőmet. Gondoltam, játszunk akkor, hátha... Megint kimegyek, akkor már a tetőn volt. Próbálok cikk-cakkban, fedezékről fedezékre a közelébe menni, három lövésből leszedett a csipással. Nem tudom, de szerintem a cikk-cakkban rohangáló ellenfeleket elég nehéz lelőni csipással. Persze aki tud, az tud, na! Nagyon profi lehetett az ember. És elégedett.
-
Anonymus23
veterán
Amikor egyedül maradtam már este, akkor még elszórakoztam ezekkel a DS-ekkel plusz még valahonnan előkeveredett egy XER-es is, Striker+shoti, szinte lelőhetetlen volt, olyan érzése votl az embernek, hogy még tárazás közben is sebez
De tegnap még így is meglett 8 manhunt túlélés
De olyan is volt vagy 5-6 esetben, hogy lőttem a manhuntot egyszerre megfeküdtünk vagy kifogytam és mindig volt valaki közelebb aki meg mindig leütötteDe a kedvencem a CP/SH bejáratot 5m-re kempelő rugók.... nem tudom, hogy miért nem találták ki, hogy X másodpercig ne kapjunk be sebzést, de mondjuk sebezni se tudjunk.
-
Anonymus23
veterán
Olyan van, ha egy csapattársadat fókuszálják be, akkor mintha ott se lennél
Nekem az volt a furcsa tegnap, hogy többször is volt olyan, hogy csak egy helyben álltak, igaz lőttek, de néha ott álltak és nem mozogtak (laggolt szerintem mint állat). Olyan is volt, hogy mondtam a többieknek (megállt a játék), hogy szerintem mindjárt kapok egy Deltát, de csak volt egy kb 10 másodperces laggom
Nekem annyi tűnt fel, hogy ezek mintha sokkal bátrabbak lennének a korábbi legendásokhoz képest, simán rádmennek, és többször is volt olyan, hogy kinézett magának, és hiába menekültem, elgurultam, addig jött, míg le nem ütött
De ezek is úgy lesznek, hogy kitapasztalja az ember, és már nem fognak tudni meglepetést okozni.Ami még tetszik, hogy ezek úgy lőnek és olyan táposok mint Rambo és Chuck Norris keveréke, de egy létrán felmenni már feladja nekik, pl Amhertsnél amikor kijövünk Amherst lakásáből és szembe felmegyünk a tetőre, akkor a 4 shotis ott néz lentről, hogy "wazzeeee, létra nem volt a kiképzésen"
Az első Xp-s ládából amit nyitottam volt benne egy CF és egy Exo is, de hát random ez az egész.
Nekem csak egy D3 kesztyű esett küldetésekből, ami viszont teljesen használható, de észre se vettem elsőre, majdnem eladtam.
A 4 suplyból is csak az egyiknél esett egy használhatatlan CF. -
Snip3r_HUN
addikt
-
Viasz Hun
újonc
Öööö, azt hiszem ezt úgy fogalmazzák: csiga biga gyere ki, ég a pofám ideki'
Tényleg lemerevedtem hogy mekkora balfütykös vagyok, egyszerűen el sem hiszem hogy nem vettem észre azt a nyamvadt csúszkát... mondjuk most is eltartott 1 percig mire leesett hogy mit látok.
Köszönöm a türelmedet.
-
xyvalaki
aktív tag
Igazad van. Csak arra akartam kilukadni hogy nem a procinak kéne meghatározónak lennie. Az ok hogy olcsóbb egy alaplap/proci fejlesztés mint egy 1080/1070, de azért veszünk komolyabb VGA-t hogy simábban fusson a játék. Nem sok játékban látok ekkora processzor használatot.
-
Bedepi
tag
Sajnos bizonyítani nem tudom, hogy alkalmatlan rá a program, mint ahogy azt sem, hogy alkalmas. Sajnos nem tudom, mert nem ismerem annyira. Egyszer próbáltam volna ki egy tört játékon, ahogy le is írtam, akkor is sikertelenül, mert nekem bonyolult volt a kezelése. Az hogy a törvény nem ismerete nem mentesít, már leírták jó páran előtted. Szerintem nem is hivatkoztam erre. Nem tudtam, hogy baj lehet, ha fent van, de elfogadom. Bizonygatnom nincs mit, mert nyugodtan belenézhetnek a szerverükbe, kutakodhatnának, úgysem találnának semmit. Mivel nem történt semmi. Nektek sincs mit, mert úgysem ismertek. Vagy elhiszitek, vagy nem. De mint mindketten tudjuk úgysem fognak utána nézni, mert csak 1 felhasználó vagyok a sokból, akiért úgyse kár. Van még több 100.000 rajtam kívül. Köszönöm mindenkinek utólagosan is a segítséget. További szép estét, és jó fórumozást kívánok.
-
Bedepi
tag
A különbség annyi, hogy én nem csaltam vele. Nem akarnék, és nem is tudnék. Nyilván mindenki gondol amit akar, de ha lett volna rejtegetni valóm, ezt sem írom be őszintén, hanem sunnyogok. Hibáztam ez tény, de nem tudtam róla. Tenni valószínű úgysem tudok ellene. Másik fiókot csak ezért a játékért nem fogok csinálni, újrakezdeni, meg végképp nem fogom.
-
dvd24
senior tag
Azért lehet Alphával exotic weapont használni, csak figyelni kell, hogy az legyen az elsődleges fegyverünk és akkor működik a talentje. Pl. ha van egy jó talentes Bullfrog, akkor azt kell használni elsőnek, másodiknak meg bármilyen random AR-t aminek hasznos a 3. talentje.
-
Anonymus23
veterán
-
dvd24
senior tag
PTS-en már nerfelve van.
-
Anonymus23
veterán
Értem én mire gondolsz, és abban egyetértek, hogy nem lehet tudni, hogy honnan fog kiesni, ha kiesik.
Amit mondani akartam, hogy legalább a fixen exo-t adó ládából azért annyi esély van, hogy legalább exo esik, míg mindenhol máshol tényleg bármi.
Statisztikailag minimálisan de több az esély így az MDR-reEz kb olyan mint Dumb&Dumber és az 1:1 000 000 esély, azaz van esély
-
Anonymus23
veterán
Mégis hol a francban eshet nagyobb eséllyel exo cucc mint exo ládából???
Persze, nincs garancia, de a PvE bossokkat miért mondjam, amikor onnan még egyetlen MDR sem esett, egy valakiről tudok akinek, de Tenebrea, Skulls az már egy rakat a bossokból, szóval ha az kellene, akkor a bossokat javasolnám.
De MDR-hez pl DZ bossok is dobtak párszor, de az is nagyon rare.Egyébként biztos megzavar egy újoncot, amikor az egész loot 99,99999%-a kuka azonnal.
Van kb 30 exo láda meg pár heti jelenleg már elrakva, 1.8-ig gyűjtögetem, csak neked fogok egy statisztikát csinálni, hogy mit fogok nyitni belőlük...
Ami persze semmit sem jelent, mert random loot, tudom, de akkor is, ott legalább biztos, hogy exo lesz, igaz hogy Damascus vagy Cassidy, de akkor is exo -
Anonymus23
veterán
Nem, nem már megint az, hanem arra utaltam, hogy exokból esik szépen, én elég sokat farmoltam, honnan tudjam mennyire tolja ezt?
Nekem is millió szutyok esik mellette, de a heti 10-20 közötti exo ládából plusz néha bossokból azért esett rendesen.
De pl a randomokkal való játék is jó lehet, vagy 2 hete az egyik csapatban az egyik nyitott egy exot, és kapott egy majdnem fullos Ninját, kidobta, senkinek nem kellett, így felvettem
De MDR-t is kaptam már így, volt, hogy esett rákérdeztem, hogy milyen, mondta, hogy nem tudja, neki nem kell odaadta, kifejezetten jó volt. De volt olyan is, hogy olyan Malacot kaptam valakitől, ami nagyon nagy sebzésű, pár százzal több mint az addigi összes, pedig azt hittem, hogy közel max sebzésűm van, de az összes többi leértékelődött hirtelen.
De a legtöbbet exo ládákból kaptam. Mivel elég sokat toltam ezt a szutykot, gondolom mintacsoportnak jó vagyok...(#43323) baker_
Nem bántásképpen akartam vagy kivagyiságból, számomra furcsa, mivel gyakorlatilag mindig esik valami, és én sem keveset toltam ezt, és furcsa hallani, hogy van ami még sohasem, vagy csak 1.
Bár valamelyik nap is volt olyan, hogy valamilyen cuccost odaadtam csapattagnak, akinek még soha nem esett, közben nekem már a sokadik (és felesleges). -
arnikusz
veterán
Akinek nem inge ne vegye magára.
Látod ezt a túlzott negatív hozzáállást érzékeli a Division és nem adja.A bossok kérdése pedig ha sűrűn próbálgatod csak dob valamit, de főleg a délelőtti órákban és hogy javasoljak is fent DZ 9 landmarkok tegnap is az elsőnél Csillag tok- ment is a kiegészítő nyugdíjas altra.
Azt már nem is mondom, hogy Skull kesztyűket folyamatosan dobálja, tegnap is a rámcsatlakozott ismerősnek tudtam egyet adni.De ez csak egy játék és nekem a Játékostársakkal eltöltött játékidő többet ad bármiféle esélynél, vagy garanciánál.
-
Mr Chapel
tag
Úgy néz ki nem olvastad amit fentebb írtam hogy ezt szólózni raktam össze perpill. Lassítani? Mi ez lóverseny?
Rambózás, idegbeteg szaladgálás össze vissza egy fedezékalapú játéknál sztem eleve nevetséges. Taktikai helyezkedés az más. Mint ezt is már többször elmondtam nem pvpzek! Azt is elmondtam hogy ez nem vmi végleges build. Ma már pl totál más szettben szaladgálok. Ahol dpsre mentem rá. De köszönöm az építő jellegű kritikát. Nagyon jól elvagyunk a társasággal. No offenz de nem mindenki birka módára csak egy-kétféleképpen tudja elképzelni a build építést (DPS mindenek felett ugye...) Van m4em is, liberator, lvoa c meg hasonló nyalánkságok, csak akkor épp nem használtam mikor a kép készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest