- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engedélyt kérek kiröhögni téged
Még, hogy ügyesebb a controlleres célzás jézusom... bármelyik konzolos division-ös videót láttam eddig egyszerűen fájdalmas volt nézni ahogy próbálkoztok ott a célzással (azaz bármikor amikor nem az aim assistra építve quickscope-oltok), gyakorlatilag egy jó ideig nem lehetett mással érvényesülni mint quickscope shotival mert különben képtelenek voltak eltalálni a célpontot az aim assist nélkül
Meg kell hagynom eléggé magasra tetted ezzel a troll mércét, nehéz lesz überelni a következő marhasággal amit kitalálsz. -
arnikusz
veterán
Sok az új játékos, Sniper elég jó gamer.
Itt én soha nem mentek ki pl. nem bevédhető, egyszerre nem rakjuk fel, 15 secnél rakom stb.
Példa DZ 8 kimentés egyedül elindítom a kimentést és 30 sec nél látom rejtő pulse-al jönnek 4-en, megvárom a 15 secet- Nomádban vagyok felrakom már rugók elmegy a heal ultim kimegy a kimentés és elgánsan elhúzom a csíkot és ennyi.
-
Anonymus23
veterán
Akkor sem tudsz számolni, csak osztod az észt...
Azt javasoltad, hogy vegyen ki két db STAMINÁS módosítót és rakjon be helyette 2 db 250-es TF-t.
Minek????9502 stamina értéke volt azon a screenen, azt írtam, hogy tudom, hogy 260 feletti STAMINÁS módosítói vannak, szóval NEM TUD kivenni úgy kettőt, hogy ne bukjon 502-nél kevesebb STAMINÁT, azaz 9000 alatt lesz a Stamina értéke.
Tökmindegy, hogy milyen értékű TF-es módosítót rak be, annak már semmi köze nem lesz a STAMINA értékéhez.Ezért írtam neki, hogy csak egy Staminásat tud kicserélni TF-re...
-
Anonymus23
veterán
És ezzel bukja is a 9000-es értéket...
Nem az számít, hogy mit rak be, hanem, hogy mit cserél le... Nehezen hiszem, hogy Ghionak 260 alatti értékes módosítói lennének. Én már egy éve nem használok 260 alatti módosítókat...
Főleg, hogy az elmúlt hetekben többször is volt 266/265/262-es Stamina módosító 1% CHC-vel -
Miert77
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje játszok a játékkal, és felmerült bennem pár kérdés. Szeretném ha válaszolnátok rá:
- A D3 szettjének pajzsa mögüli lövés kapáslövésnek minősül? Megadja a Tommygun bónuszát ilyenkor?
- Elmagyarázná az Alfa szett múködését nekem valaki? Azt értem, hogy négynél gyakorlatilag a fő fegyverem kap egy plusz talentot. , ami egy big alehandro + éhes disznó vagy Pakhan kombóval tök jó lehet. De a Model 700 + History se szar kombó. De a 6-os (CF gear) bónuszt nem tudom értelmezni. MI pörög hova?
- Jól látom, hogy a felcser NJK LMB) immunis a vérzésre?
- A cadecus exotic weapon talentje egy jó taktikus szettel mennyi csapat gyógyítást tudna összehozni? Megérné használni?
- A gépkarabélyok a mellé írt páncéltörő képességgel (illettve páncéltörő talent) azonos százalékban igorálja a játékos páncélját? Tehát egy 22 %-os M4 + egy 15 %-os páncéltörő talent gyakorlatilag figyelmen kívűl hagyja az én 33 %-os páncélvédelmemet, és telibe életerőbe sebez? Akkor jobban megérné ez a skill a tiszta CHC predator settem géppisztolyára, mint a 17-os critical sebzés, mert ez konstansan érvényesül. Vagy nem?Köszönöm.
-
sith7
félisten
Annyira bírom az ilyen hozzászólásokat ... Azt hittem már a Diablo 3 fórumban vagyok ...
Ott is ez megy néha, ha valakinek a random drop jobban adja, mint a másiknak, akkor egyből jön a fellengzős szöveg, hogy pár nap alatt ilyen - olyan cucca van.
Én is voltam tegnap DZ - ben , volt minden, mob, boss, fertőzési esemény, supply , kimentés, meg olyan mob - ok is, amik fehér színnel voltak jelölve, és ha lelőttük őket, akkor olyan furcsán térdeltek ...
de még ennek ellenére sem volt 1 db cf sem.
Szóval pls. ne általánosítsunk.
-
alibiman
aktív tag
Sok sérült, frusztrált emberke szerepel itt és magában a játékban. Vagy sikertelenek az életben, vagy csak úgy gondolják (én az utóbbit gondolom) és / vagy hatalmas kisebbségi komplexusuk lehet. Ezek miatt itt próbálják megvalósítani önmagukat. Addig ezzel nincs is gond, amíg nem szociopataként viselkednek. Az, hogy fair play, vagy elfogadni, hogy veszítettünk, nagyon sok embernek nem megy. Szinte tragédiának veszik a dolgot.
Legfrissebb példa tegnap volt.
DZ, utánpótlás érkezik. Elindulunk rá (3an). Látjuk, valami csetepaté van már körülötte, de soxor csak a mobok vívnak, ezért rámegyünk. Mikor a közelébe érünk, kezdi a sárga csíkot húzni, na jó hagyjuk, hadd csinálják. Erre visszaesik a sárga csík, mi van, elesett a játékos a mobok ellen? Akkor menjünk, megint sárga csík, megint visszaesik, aztán megint fel, megint le. Közben odaérünk, négy játékos vív a mobokkal. Nem is értjük, mi a gondjuk, egy pillanat alatt fenékbe rúgjuk a bosst, én bontom a ládát. Pikkpakk végeztünk, megyünk tovább. A négy játékos biztosan nem örült, de hát bénák voltak. Egy supply drop még két játékosnak sem feladat. Kb. egy utcával arrébb látjuk, jönnek utánunk. Kicsit szét voltunk szóródva (ez alapvető taktikai hiba a DZben). Az egyik társam 5ös D3-ban, négyen nekiestek, a pajzsot egy mozdulattal lelőtték, aztán őt is. A másik társam Strikerben, stack nélkül, ő is fekszik. Fedezékbe ugrottam, szerencsétlen módon PvP Nomádban voltam, egy MK46-al, éppen azt tesztelgettem. Megkerültek, körbeálltak négyen, lőttek. Én is toltam, de a akit lőttem, valszeg Strikerben volt, és teljesen felstackelődött rajtam, mert meg sem tudtam karcolni két méterről. Még így is baromi sok idejükbe került leszedni. Ami a lényeg, képzeljük el egy focimeccsen a szemfülesebb, ügyesebb gólt rúg, erre a másik csapat úgy vesz revánsot, hogy agyonveri a gólt rúgó csapatot. Kb. ez a színvonal a DZben. Szomorú kórisme ez a mai társadalomról.
-
Anonymus23
veterán
OMG
"Srácok, ha egy játékban lelőtök valakit, pláne PC-én, pláne egérrel, és pláne a division-ben, az továbbra sem p.ncimágnes a reallife-ban."
Köszönjük Mester!
Lövöm itt százezrével a frageket, de akkor most már tudom miért nincs barátnőm
Mondjuk nem tudom mit szólna hozzá a feleségem...#ezertkarvoltaktivizalodni
#altalanositasrlz
#akineknemingerlz
#viszlategyevmulva -
törölt tag
A jó játékosok egy része szerintem abbahagyta mert elegük lett a sok csalóból. Pl: CybR és DemmeR sem játszanak már pont ezért. Azért még vannak jó csapatok. A videók ne tévesszenek meg ez egy összeszokott csapat max körüli jól átgondolt/megépített pvp szettben. Mindenki teszi a dolgát ezért látszik sokszor könnyűnek az adott szitu.
-
micafighter
nagyúr
Nem értem mitöl lenne olyan eget rengetö ez, eddig is lehetett minden burst fire fegyverrel szinte full autoba löni némi gyakorlással, persze az egérkapcsolo meg az ujjak izületei nem feltétlen hálálják meg. Ettöl függetlenül az RPMet nerfelni fogják szerintem, egy régebbi sotogban erröl beszéltek.
-
dvd24
senior tag
Nem vagy balf*sz és konzolspecifikus a striker dolog. Redditen is előbukkant már jó párszor ez a téma, a nehezebb célzás / célratartás miatt egyszerűen sokkal könnyebben lősz mellé, és ha mondjuk egy mp7-striker kombóban vagy, 1000+ rpm-mel, csodaszámba megy ha 30 fölött tudod tartani stackeket. Egy pillanatra mellé lősz és már nullázódik is. Ez is egy tipikus példája annak, hogy miért rossz, ha együtt balanceolják a konzolt és PC-t.
-
arnikusz
veterán
-
-
micafighter
nagyúr
LSben ninjabike közeli, LSen kivül egy fokkal jobb de én máshol se haaználnám, van jobb maszk szerintem. Egyedül cleaneres küldetéseknél lenne értelme, de ott se olyan gyakori hogy nagyon hiányzik.
Akkor lenne több értelme a maszknak, ha 100% égési ellenállást adna, akkor a sebzést se kapod be. De igy ugyanugy meghalhatsz a tüztöl csak tudsz közbe futni meg löni.
-
Anonymus23
veterán
Gratulálok "öcsém", komolyan alulmúltad a legalsó szintet is
A "frusztrációm" egyedüli oka kedves "doktor úr", hogy olyannal oltogatod a másikat amit te is megcsinálsz, csak másképp. Annyi különbséggel, hogy a seeker mine (több egyéb más dologgal együtt is) egy no skill cuccos ebben a csodálatosan balanszolt játékban. És akkor büszkén beteszed a videót róla, csak hogy mást is idézzek..
-
arnikusz
veterán
Nem szokásom panaszkodni és sírni, ezt ha visszaolvasol már korábban leírtam!
Ha adott egy lehetőség és nem jelent csalást, mint jelen esetben a Divisionban, igen ki kell és ki is fogom használni.
Még így is volt játékos ölés a csoportban és nyert meccs, arról pedig nem is beszélve, hogy max. egyszer feküdtem az is figyelmetlenségből és ezzel a gyenge szettel sem tudtak leszedni csapatban.
Ma már ez a lehetőség nem lesz a szerverleállás után javítják.
-
Soulles
aktív tag
A poén az egészben az, hogy mikor anno még wow priváton toltam, még ott is sokkal jobban odafigyeltek az exploitokra. Repültek a ban-ok rendesen. Ez egyszerűen szomorú amit az UBI művel. Fontos kódok futnak kliens oldalon, Battleye nuku és a többi. Olyan sok potenciál lehetne ebben a játékban, mert azért látszik, hogy rengeteg munka van mögötte...
-
micafighter
nagyúr
Próbáltuk, nagyon erős a deadeye de leginkább csapatban müködik mert meg kell védeni ( PvP-t feltételezve, és azt, hogy nem hülye az ellenfél), nekem speciel mondjuk nem jön be a gameplay (a oneshot-onekill sniper bejön (ott jól kell tudni célozni mert fejre kell lőni, deadeye-nél nem kell), de ez nem olyan, ez pötyögtetős sniper).
(#34988) arnikusz
Last stand miatt volt a szimmetria
A Last Stand "normalization" beállitja mindenkiet a cuccát "maxra".
Mellényen +HP, health on kill (helyette jobban örülnék all resist vagy exotikus ellenállásnak) plusz lőszer, a térdvédőn plusz HP meg ellenállások, a maszkon képzettség meg ellenállás, a táskán plusz HP meg ellenállás, a kesztyün a szokásos fegyver plusz sebzés, mellette CHC meg CHD, bár újabb ketyszükön ugye lehet skill haste is, fegyvertokon skill haste vagy plusz élet, arra nem emlékszem. Akit érdekel a PvP annak érdemes szerintem mindenből amiből lehet ellenállást beszerezni másodlagos értéknek (táskára is, szvsz elég ha a mellényen van lőszer, és kell a plusz ellenállás igy a löszeres táskákat én már kukázom) legfontosabb a sokk meg égési ellenállás mert 2essével teszik a játékosok a turreteket, a taktikus DPS karakteremet 1v1be csak úgy tudták lelőni, ha sokkoltak, illetve jöttek szembe tüzes turretre épitő játékosok is, volt párnak olyan tüzes turrete ami majdnem megölt full HP-ról egy pillanat alatt, ezért kell a sok ellenállás. A módosítók pedig tüzfegyver + élet hogy aktivak legyenek a fegyver talentek, a többi elektronika + élet.
(#34989) s4hu|SyD^
1.5-ben az volt a leggyorsabb, ha olyan fegyver talentekkel mentél, amik gyorsan visszatöltik az ultidat (Skilled / Képzett és a Commanding / Parancsoló voltak a kulcs talentek) igy kb minden résznél tudtál ultizni mert folyton visszajött, linkeltem ide 8-9 perces videót ha visszakeresel a hsz-eim között megtalálod. Viszont 1.6-ban nem próbáltam még.
(#35019) szcsaba95
Mint már irtam az életerő (stamina) fő érték a felére lett nerfelve 1.5höz képest, 30 helyett 15 hp-t ad egy pont, szóval már nem nagyon éri meg sokat pakolni staminára. Ettől függetlenül megérheti rá rakni valamennyi pontot, build függő. Általános irányvonalnak szerintem az jó kiindulási pont, hogy annyit tegyél tüzfegyverre meg életerőre, hogy a fegyver talentek aktivak legyenek, a többit meg elektronikára vagy tüzfegyverre, a játékstílusodtól függően. Ha van dedikált healer a csapatban, akkor egy DPS karakterrel nyilván nincs szükség sok elektronikára, de aki dedikált healerrel csapatban játszik az valoszinüleg ezeket tudja. Dönts el milyen szerepet és hogyan szeretnél játszani
Általánosságban beszélve én túl sokat nem pakolnék staminára, inkább firearms vagy elektronikára tennék, mert életet tudsz a felszerelésre is pörgetni.
(#35031) Krissz1983:
1.5-ben ha két jó játékos szembetalálkozott, sokszor az volt a kérdés ki birja tovább, mert könnyedén felvitted a szívósságot több millióra. Most 1.6-ban inkább az van, hogy ki lövi le hamarabb a másikat, nagyon sokat nerfeltek a szívósságot nővelő dolgokon. Hogy néz ki a szetted?
(#35034) ori_za:
Szerintem most loot leggyorsabban Last Standből jön.
(#35042) sith7:
Próbáltuk párszor, de a legutolsó rész legutolsó boss-jánál nem tudtunk túljutni, tolja magára a kék ultit és a páncélt se birtuk róla lelőni, közbe meg jönnek a zsákos dagik kettessével fejenként 3-4 shotis kíséretében.
Odáig 3 képzettséges, plusz egy DPS karakterrel jutottunk el, a végén ezért volt kevés a DPS. A küldetés különböző részeinél kell immunláda illetve pajzs képesség, a stage-nél kell az immunláda mert dobálják alád a sokkolót ezerrel, final measure se lehet rossz de azt mi nem próbáltuk, arra figyelni kell hogy az immunládádat ne a földre tedd mert akkor a gránátok kb egyből leszedik, a legutolsó résznél meg a 3 túszt kell pajzzsal megvédeni a gépágyú elől, plusz sokszor kellett a heal láda mert rengeteg mob szalad rád mindig a bossokkal. Összességében elég sok apróságra kell figyelni hogy megcsinálja az ember a küldetést.(#35052) pruzsi
Nem rossz, mondjuk én sárga térdvédőt biztos nem használnék PvP-re, mert semmit nem érnek a talentjei, kivéve persze a shortbow nevesitett térdvédő. Próbálj meg szerintem egy specializált táskát, vagy savage kesztyüt a sárga térdvédő helyett
(#35104) szaszaboy0
Igy van
(#35111) Fényvadász:
Sajnos vagy tüzfegyver és sebez a fegyvered de gyenge lesz a healed, vagy elektronika és akkor healelsz de gyengébb a fegyver
Másodlagos fegyvernek próbálj olyat használni, amin van gyógyító talent, az egyik legjobb a ragadozó, váltogass a két fegyver között, hogy a gyógyítás mindig rajtad legyen
Ha találsz olyan fegyvert amin a ragadozó mellett van még egy Talented / Tehetséges, akkor bónuszba adok neked 15% képzettséget is, igy picit jobb lesz a heal is
Alternativ megoldás lehet ha olyan sárga fegyvertokot keritesz, ami cover-to-cover mozgásnál tölti vissza a HP-d a megtett méterek alapján
-
arnikusz
veterán
Jobban fekszenek az ellen Agentek Last Standban 5000 körüli tűzfegyverrel és a meglepetés erejével gránáttal és seeker minennal támogatva, de hiába van mellette 6600 feletti életerő, ha a képzettség 3000 körüli így a Fagyi visszanyalhat, meg amit írtál Rambózás nincs csak taktika, meg figyelni a számlálót, mert ha eléri a majdnem 15 ezret vége a meccsnek.
-
micafighter
nagyúr
Jó kérdés. Épp tegnap találkoztam 2 olyan játékossal akik nem tudom csaltak-e, amikor megkérdeztük hogy mozgott olyan gyorsan azt mondta csalnak, de nem tudom hogy csak poénkodott-e. A szerver késleltetést/laggot kihasználó, jobbra-balra futkorászós "korcsolyázó" exploitot nyomatták de olyan szinten amilyenhez még csak hasonlót se láttam, nem elmenekülés közben, hanem "keringő" közben, és közben löttek is, bár ezt kicsit nehezen tudom elképzelni hogy közbe pontosan lehet lőni, lehet egy aim hack befigyelt. Mindenesetre le lehetett őket lőni, sikerült 1v2-be is lelőnöm meg leütnöm az egyiket, de vagy 30 kulcsot buktam mert elképzelhetőnek tartom/tartottam hogy nem csaltak (RPM hack, teleportálgatás meg falon átlövés legalábbis nem volt viszont égés alatt lőttek és ferro maszk nem volt az direkt figyeltem, a másik meg a társam szerint vérzés közbe sprintelt az egyik de nem mindig, szóval lehet hogy ki-be kapcsolgatták a csalást.) én meg szeretem a kihivást ugyhogy visszamentem jópárszor, de nagyon nehéz volt őket eltalálni olyan gyorsan mozogtak, és mondom itt nem a "sima" sprintre meg keringőre gondolok, ők meg közbe szitává löttek.
Videót sajnos nem csináltam, esetleg aki ott volt nincs valakinek videója róla?
Lényeg a lényeg amíg ezt a szerver lagg/latency-t exploitolo korcsolyázást ki tudják használni az emberek, addig jó játékosok ellen nem sokat fog érni a striker. Szvsz.
-
micafighter
nagyúr
Ezek a talentekek dmg resiliencet adnak, 90% a dmg resiliencre a cap (felső határ) 1.5ben (1.6ban 60% lesz).
Egy crit save 1.5ben 40%, battle buddy 50%, szóval nem nehéz elérni a cap-et, és ott van még booster shot (15%), on the move(30%).
Ha eléred a 90% cap-et az gyakorlatilag 10xes szorzó az alap szivosságodra.
Ha ezeket nem ismered és nem használod úgy elég nehéz érvényesülni a DZben.
-
arnikusz
veterán
Tegnap az MP7-em csapatban közelharcban 2 Rugót hozott és lehet 1001 is az rpm.
Még a Lone Staron gondolkodom Hungry Hog és Showstopper kombóban. Sárga maszk és Specialized táska, vagy Barrett és sárga maszk.Ez azután volt, hogy eltávoztam?
Videót.
Új hét és új csalásokat vesznek ez egy játék halála, de még, hogy azzal is fekszik az ilyen.
-
Lifer092
senior tag
A Division PvP-ben koránt sem a skill a mérvadó nagy mértékben. Hanem az összerakott, finomhangolt szettek, fegyverek, talentek. Ezek adják összességében magát az adott játékost, a skill csak ezután jön, és nagyon kis része szerintem az adott játékosnak a tehetség. Mert itt az hogy fullos ultra-brutál szettben belegyalogol az arcodba és 10 centiről szétlövi a fejedet 1000rpm-es M4-el vagy LVOA-C -vel az nem nagy tehetség úgy vélem... Még most HOZZÁTENNÉM mielőtt szétkapnák a fejemet, hogy én nem azt hangsúlyozom hogy nem kell tehetség és tudás a PvP-ben, de itt nagyon kis mértékben mutatkozik ez meg, mivel ha összevágsz egy brutál szettet, de a másik játékosnak gyenge cucca van, akkor ott már nem a skill győzedelmeskedett hanem a szetted. Az igazi PvP tudás és tehetség szerintem a Divisionben soha az életben nem fog előjönni, max. ha mindenki egyforma cuccban tudna mászkálni. Na ott már a skill kapna hangsúlyt és nem a cuccaid amiben vagy.
-
micafighter
nagyúr
Van sztori, tessék:
,,When the situation in the Dark Zone escalated, as the outbreak spiraled out of control and all semblance of civilization collapsed, the Joint Task Force was forced to withdraw from the area, leaving behind important tactical terminals; SHD tech data relays loaded with operational information. Now, Rogue agents are closing in on those relays and if they manage to get their hands on the information, it would be catastrophic for the SHD and the mission to save New York.
It will be your job, together with a group of seven other Division agents, to stop that from happening."
-
Gtaati
őstag
Helló!
Hát elég érdekesen kezeli a játék azt h mikor és mit ad az biztos, 5-s világszinten 256-os cuccokkal rohangálok, Lexingtont én is naponta többször csinálom, de odáig jutottam vele, hogy a legvégén barret megölésekor kapok 3 cuccot ami nem sok mindenre használható, és legtöbbször semmi mást nem dob az egész küldetés közben!!! Tehát farmolni nekem kb egyáltalán nem éri már meg, ha ad is valamit akkor legtöbbször lila cuccokat ami elég vicces
Akkor sem változik a dolog ha csapatban csináljuk, a többiek aránylag kapnak cuccokat de ebben az esetben is a legtöbbször a legvégén kapok 3 cuccot és jó napot
(
-
micafighter
nagyúr
Pedig az a Skull MC kesztyű nem rossz, én nem adnám el ha kicsit is használható. (Amúgy 16 az a 15
)
A belenyúlásról annyit, hogy elvileg táskából lenne az egyik legkönnyebb használhatót találni, vagy páncél legyen rajta, vagy csak ne elektronikás legyen, és már használhato (most kifejezetten az alpharol beszélek). Kb bármit tudna egy alpha táska, ha alapból életerő vagy tüzfegyver lenne rajta használhato lenne valamilyen formában, és ennek elvileg 66% az esélye, de nekem összejött egymás után 11x a 33% hogy elektronikás legyen
És nem csak nekem, ahogy hallottam másoknak is az AB táska jött a legnehezebben.
Más: ,,Warning: Nvidia kupon kódok (aktuális: For Honor és Ghost Recon Wildlands) mostantól az adott hardver szeriához vannak kötve (ez esetben gtx 1070/1080), és egy kártyával csak egy aktiválható."
Akinek nem lenne tiszta sokszor a kuponk az egyik legolcsóbb beszerzési mód a játékra megjelenéskor.
Csak azért írom ide mert tudom hogy itt elég sok embert érdekel ez a két játék.
Köszönet az infóért wjbhbdux forumtársnak !
-
HKorn
veterán
Hmm, akkor lehet csak én nem vettem észre a kesztyűt és már simán dobott.
Mellényt eddig egyszer dobott nekem Lexington, igaz armor csak 3100 körül van rajta (pörgetéssel), de azóta is azt hordom
Amúgy sokszor egy arany cucc talentje majdnem jobb, mint egy zöld szett bónusza.
-
HKorn
veterán
Savage kesztyűt hol lehet szerezni és mit tud? (már ha neked az van)
Akárhogy is csinálom, nem tudom a DPS-em 300K fölé vinni (5009 firearms mellett). A heti vendor listában található LVOA-C-t használom.
Ráadásul zöld cuccok rendszerint tök alacsony armorral esnek, eddig egy predator szettet tudtam csak összerakni, amik vannak alpha cuccaim mind tök fosh.
-
arnikusz
veterán
Maradunk még.
Most nézem, hogy még csak 13,5 napot játszottam csak összesítve és mostanában nem is lesz nagyon más játék amit nyúzok- esetleg majd a ghost recon.Egyébként tegnap délelőtt két órát töltöttem el a DZ 01-02-ben és nem volt olyan, hogy csípőből lelőttek volna.
Először ketten küldtek meghívót, mikor a kimentést csináltam, velük egy fél óra móka.Utána 3 angol sráccal, az 1-2 ben az összes Boss + egy supply és volt egy manhunt is, bár ezen buktam egy jó kis shotgunt, de a felszerelési tárgyak mellett vagy 15 lila, 3 arany és egy zöld csomag ami adott egy 240-es Striker kesztyűt, ami most gyengébb a Predatornál, de majd átalakítom.
Lett 75.000 pénz meg 73 félről feljöttem 74 félre, így hogy a megelőző héten csak a napi 7500-akat csináltam visszajött a régi 200 alatti érzés.
Viszont azt én is valószínűsítem, hogy a következő patch után a 80-as rang minimum lesz, ha jó DZ vendoros dolgot akarunk venni, már most is van 4 ilyen item.
És abban maximálisan igazatok van, hogy jó dolog ha nem egyedül tolja az ember.
-
Brownage
tag
Annyira nem nehéz egyébként se. Csak rá kell kicsit érezni. A taktika hasonló. Egyik oldalt harcolsz, arra terelődnek az npc-k, a másik oldal tiszta, lehet hozni a dobozt. Aztán csere.
Csak látatlanban szídják az emberek előre. Ha kipróbálja a csapat és használja az eszét, nem csak rambózik, akkor bárhogy megcsinálható kb.
-
TommyS_27
senior tag
Igazad van! Megvettem megjelenéskor és sokat szólóztam míg meglett a level30. Ismerőst sikerült pár óra alatt felhúzni ugyanarra a szintre. Ugyanez a loot is. Ha nekem nem kell odaadom olyannak akinek pont az kell. Szóval aki most kezdi az meg tud spórolni 150-200 órát. De nem is olyan az élmény mint anno nekünk a ritka sárga lootnál volt.
-
Brownage
tag
Na meg a 4 fős csapatok előnye. Azért nem mindegy, hogy X lootból kell 1-1 maradék valamit halászni vagy 4x annyi lootból, mert lehet cserélgetni. Az máris negyed annyi idő alatt ugyanannyi loot. Nekem xy kesztyű kell, a másiknak meg yx holster. lehet neki esik, ami nekem kell, nekem meg ami neki és máris mindketten haladtunk, külön külön meg csak felesleges deconstructra ment volna.
-
bunfi
őstag
Nem lenne rossz, ha a Ferocius-t kapjuk majd aktív talentnek és mondjuk végre kapnak a sörétesek és az LMG-k is valami kézzel fogható bónuszt (lásd. smg crit chance). Egyébként ezt is megígérték, hogy benne lesz az 1.3-ban. Az hogy mi lesz még a nagy dirrel-durral beharangozott weapon balanceban nem tudni.
(#18779) players111 Tekintsd úgy, hogy illiiillliiill az ugyanaz, mint ti négyes csapatban az egyszeri játékosoknak. Ha nekik ne fájjon, hogy lelövitek őket, akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS ROG Ally
- Villanyszerelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest