- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
huskydog17 #54221 üzenetére
Nvidian problémás főleg a DX12, AMD kártyákon jobb. Sajnos a második résznél is ugyanez a helyzet...
-
válasz
laskr99 #54216 üzenetére
Ha nincs 4 magos procid, akkor szokott ez előjönni illetve talán az Extra Streaming Distance kimaxolásánál, ha nem SSD-ről fut a játék. De látom, i7-ed van, úgyhogy próbálj meg néhány grafikai beállításon lejjebb venni, itt egy útmutató hozzá.
(#54215) huskydog17
Hát sajnos én már nem emlékszem, mi volt a végén, de ha nem volt, akkor lehet nincsis, mivel sosincs vége a játéknak igazából
-
válasz
huskydog17 #54213 üzenetére
A stáblistát újra csak egy másik karakterrel tudnád szerintem előhozni, újra nem lehet sajnos megcsinálni az utolsó küldetést ugyanazzal a karakterrel.
Érdemes játszanod tovább, kapsz jobb cuccokat, vannak commendationök (achievementek), tudod fejleszteni a fegyvereidet, cuccokat illetve ha megvannak a kiegészítő DLCk, akkor azokat is érdemes kipróbálni, főleg az Undergroundot és a Survivalt, mindkettő játszható egyedül is
-
válasz
Zizi123 #54207 üzenetére
Szia, ha jól értem alacsony DZ-ben szeretnél csak játszani, a 30-as szintű endgame-ben nem? Mert akkor csak a DZ marad, mint loot forrás, a PvE területen szintet lépsz a 30-asig biztosan...
Esetleg ha megvetted az Underground kiegészítőt, ott tudsz még farmolni, az elvileg külön szinteződik.
-
válasz
venom8888 #54010 üzenetére
Próbáld meg törölni a c:\Users\felhasználónév\Documents\my games\Tom Clancy's The Division\ mappa tartalmát és állítsd be újra a grafikát. Ha ezután is csinálja, akko passz, ilyen (hasonló) hiba i3-as procin jött elő régebben, de neked ahogy nézem i5 van, szóval az nem lehet.
-
Megöltem azt a nyomorult utolsó huntert survivalban
Igaz, csak a másodikat, mert közben valaki hívott még egyet és vissza kellett kicsit vonulnom. De mikor visszamentem, újra hívtam egy helit és a turret segített, mert lefoglalta, míg kispisztollyal leszedtem
Megvan az összes shield, a survivalt végleg leteszem.
Ami fura volt, hogy a legelejétől kékeket meg néhány lilát kaptam, mintha feljebb lett volna tolva a loot pool (még azt is el tudom képzelni, hogy amennyire okosok, a Div2 béta miatt feljebb tolták és lehet ugyanazt a rendszert használja...).
-
válasz
Brownage #53876 üzenetére
A második részben lesznek klánok, ott már nehezebben eljátszható ez a féle karakter másolás.
Azt viszont nem értem, miért engedi a Ubisoft ilyen gyakran módosítani a felhasználónevet
Itt is lehetne nyugodtan fizetős (akár upointért), de fél/egy év alatt semmiképpen ne legyen megváltoztatható. Így is alig tudom már követni a friend listen, ki kicsoda, annyiszor változtatták néhányan már a neveiket (max. a logoból lehet találgatni, de az sem biztos).
Vagy sorolná fel az előző neveket, mint a Steam...Ez mind valamilyen szinten (passzívan) is segítené a csalók/toxikus játékosok elleni harcot.
-
válasz
Anonymus23 #53866 üzenetére
A végén a pontoknál mindkétszer írta a hunter killt... Sebaj, holnap csapatban megcsináljuk.
@arnikusz:
Mind megvan, a survivalhoz hiányzik ez az 1 hunter, meg a 3000 commendation score-hoz 110, de az lehet holnap meglesz a WSP kimaxolással + UG egy-két commendationnel.Az utolsó shield meg úgyis a 290 gear score-os lesz, azzal nincs teendő
-
válasz
arnikusz #53863 üzenetére
Igen, az első 4-et úgy adta be, hogy ketten mentünk csapatban, bejött a 2 hunter, meghaltunk, jött 3 másik srác, felélesztettek bennünket, aztán jómagam kivételével mind meghaltak a következő heli híváskor. De 4 meg hunter meghalt...
Most olvastam fórumban, hogy csapatban érdemes megcsinálni, mert ott bárkiét elszámolja, soloban csak a sajátot, ha te ölöd meg...
-
Ma toltam egy majd 1,5 órás survivalt, meglett pár commendation, de a hunter killt megint nem adta be a shieldhez. Pontosan mit kell lőni? Saját huntert nekem kell kivégezni vagy elég ha belelövök és mondjuk más közben megöli? Csak mert tegnap ez volt, akkor sem adta meg, ma meg más hunterjét én végeztem ki és azt sem... Mondjuk ma nem hívtam sajátot, más helikopterével jöttem ki (ő meg eltűnt közben valahova).
-
-
válasz
Csoffadalom #53471 üzenetére
Nincs véletlenül a kraftolható fegyvereid között? Nekem volt, bár nem tudom, hogy szereztem...
-
Javítottak pár hackelős dolgot is.
-
válasz
Anonymus23 #51673 üzenetére
Állítólag nem mindenkinél megy a progress, dolgoznak rajta. Nálam az időt nézte, másra még nem volt lehetőségem, lelőtt egy dagadt elite xD
-
Ingyenes az Underground DLC egy hétig, hogy mindenki megcsinálhassa az új shieldet.
-
Bullying the Most Toxic Player Ever
Ott az egész szovjet hadsereg
-
válasz
Anonymus23 #50578 üzenetére
25 darabot kell összesen kitisztítani.
-
Shieldekről pár info, amíg nincs kint a hivatalos:
- több feladat köré fűzött commendationök lesznek, amiért shield cache money és egyéb jutalmak járnak (pl. ikon a patchekre), Div2-ben majd ruhákat, skineket lehet unlockolni velük
- bármikor unlockolhatók, nincs time limit
- egyszerűbb feladatok lesznek: pl. 10 roaming boss + 10 DZ boss kinyírása vagy 25 DZ terület kitisztítása
- különböző tierek lesznek, 4 alap és utána még 2(?)Ennyit vettem ki most a streamből, talán kirakják holnapig az oldalra is.
-
válasz
Anonymus23 #50557 üzenetére
-
Kitolták május 7-ig a GE-t, lehet játszani
-
-
válasz
Dogfighter #44420 üzenetére
Az őszi frissítésről beszélsz vagy a keddi patchről? Az őszi és a tavaszi között valóban pozitív a különbség.
-
válasz
Anonymus23 #44196 üzenetére
Pedig elvileg csak holnaptól fog élni az akció
-
-
MarcoStyle fogott egy hackert Survival kimentésen, csinál majd videót róla.
-
válasz
Snip3r_HUN #43631 üzenetére
A sok zöld material honnan lett/maradt meg? Nem konvertálod át kékre?
-
-
válasz
#35434496 #43487 üzenetére
Rendben
Más: új konzolos PTS meghívók ma este 19:00-tól mennek ki, aki jelentkezett esetleg és még nem kapott. Aki 1.7-nél kapott, és játszott vagy nem váltotta be a kódot, az már kapott értesítést, hogy elérhető az 1.8 PTS.
Jövő hétvégén DZ Supply Drop Weekend lesz, először több cuccot ad majd a láda, aztán a második felében meg gyakrabban fog esni.
Volt még más is a SotG-ben, de azok meg mindig változnak, mert PTS és GE dolgok
Beszéltek a 3 farmolós küldetésről (Lexington, Clear Sky, Amherst), hogy valóban csökkenteni fogják a GE kreditet, hogy máshol is játsszon a nép.
-
válasz
Krissz1983 #43378 üzenetére
Ha játszottál az előző PTS-en (nem csak meghívót kaptál), akkor elvileg automatikusan le tudod tölteni, legalábbis ezt mondták azon a SotG-en, ahol bejelentették az 1.8-as PTS-t először.
-
Konzol PTS holnap 10:00-tól elérhető, pre-load ma este 20:00-tól (aki kapott jogosultságot/jelentkezett)
-
válasz
Ricsimokus #43350 üzenetére
Szia,
szerintem nem lesz gond vele, GTX860M-en is vígan fut 50-60 fpssel low beállítással és úgy sem csúnya.
-
Hálisten nem fenyeget a veszély, hogy bármelyik maszkot beszerezzem most ezek közül a csodák közül
Cserébe két patch is megvan és kiesett a második MDR Lexingtonból, ami erősebb, mint az első, bár mondjuk a talentek hulladékok rajta.
-
Global Event - Assault Commendations útmutató
1.8 PTS 2 patch notes, részletesebben
Alpha Bridge 6-os bónusz (PTS, videó)
-
-
válasz
Anonymus23 #43004 üzenetére
Nem, 2-án lesz csak, 3-tól GE, PTS2 jövő héten vmikor, Alejandrot meg nerfelik.
Amúgy tegnap nálam folyamatos delta volt, miközben yannickbitch játszott
Mára elmúlt, mondjuk mostanában nem láttam ilyet, csak PTS-en. Még az ultragáz 15/0,9-es adslen wifin keresztül sem dobálta, sztem szerverfüggő.
-
válasz
Snip3r_HUN #42838 üzenetére
Igen, az az OP most Skirmishben
-
válasz
arnikusz #42835 üzenetére
Stabil, nagyon stabil, szerintem ez is és az Alejandro is nerfelve lesz (vagy annyi hullik majd belőlük, mint MDR-ből, mármint ha nem Snip3r_HUN vagy
), túl erősek.
Bár a reload elég lassú (és továbbra is megszakad és újra lejátszódik az animáció, ha seeker mine-t vagy gránátot dobsz el...)
-
Néhány kép még a PTS-ből: https://imgur.com/a/H226D
-
válasz
Snip3r_HUN #42792 üzenetére
6 New Classifieds
Predator’s
D3-FNC
FireCrest
Nomad
Banshee
Hunters Faith (got a complete rework – structured for more slower firing weapons)Tehát amik jönnek október 3-án, azokat nem fogod tudni tesztelni (gondolom készen vannak és nem akarnak változtatni azokon).
-
6 új Classified set lesz a PTS-en tesztelésre.
Lehet tesztelni a divteches gear optimization rendszert.
Exoticok erősebbek lesznek. -
Underground változások:
Rave room - első küldetés - játszható az Undergroundban (random előjöhet).
Új direktívák az 5 régi helyett
Checkpoints!
Exoticok is eshetnek bossokból, hunterekből.
Weekly assignments itt is. -
PC-n holnaptól játszható a PTS 1.8, pre-load még nem tudni, mikortól lesz.
Hunterek az Undergroundban véletlenszerűen! -
Nálunk az Operát nem adta már be többszöri alkalomra sem, mindig lila maradt, körbejártuk párszor, de nem találtunk NPC-t...
-
Nem tudom, nálam ez eddig is így volt, főleg a fegyvereknél látványos, kinyitom a cache-t, ír valami hatalmas DPS-t, aztán amikor megnézem az inventoryban, már jóval alacsonyabb. Gyanítom akkor nem csak a fegyvereknél van így...
-
válasz
Anonymus23 #42644 üzenetére
A jó hír, hogy a legújabb insider builden már nyoma sincs a hibának, úgyhogy tényleg javították. Csak hát még egy hónapot kell várnotok rá...
-
válasz
Snip3r_HUN #42640 üzenetére
Írtuk korábban, hogy ki kell kapcsolni az összes game mode funkciót a Windows Játék bellításoknál. Ha ki van és nem változott, akkor muszáj leszel megvárni az őszi frissítést, az javítja (esetleg egy vga drivert sem árt újrarakni).
Amúgy meg free weekend miatti extra lag van...
-
válasz
arnikusz #42603 üzenetére
Lassan fél éve nem kaptam Vigorous mellényt, tegnap óta hármat, ezen kívül 4 exotic esett (igaz csak Caduceus + Skulls MC) egy menet roaming boss körből. Szerintem kicsit módosítottak a loot table-n (free weekend miatt?). Janesz meg kapott MDR-t field prof. vagy DZ cache-ből.
-
válasz
Anonymus23 #42579 üzenetére
Hívhattok nyugodtan Gionak...
(érti, aki érti)
-
Steamen 19,99 EUR a játék, aki meg szeretné venni még.
-
A Rogue 2.0 nem fog tetszeni szerintem senkinek... ez a kapcsolós baromság elég idióta lett. Viszont a manhunt része és annak a lootja egész jó.
-
1.8 PTS - 09.26. (tuti Destiny2 megjelenésre időzítik az 1.8-at
)
Global Event 2 - Assault - 10.03.
Patch 1.7.1 - jövő hét kedd, rpm hack, desync hibák javítvaAkik az előző konzolos PTS-en bent voltak, azoknak automatikusan letöltődik a frissítés. De küldenek ki újabb meghívókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest