- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Nagyon erőszakosak lettetek.
Demmer anno belevitt titeket a rosszba.
Emlékszem még a pvp mentes DZ-re -
Spancho
senior tag
Most ,hogy beléptem a játékba, a főoldalon a híreknél láttam ,hogy van valami :
new york utcái felszerelés csomag 16 ruha szett.
Azt hol lehet elérni ,nem tudjátok ? -
Spancho
senior tag
/c
mint csoportha külön neki akarsz ,akkor :
/s
mint suttogásAngolul szerintem nem T hanem G (de ez nem biztos) a suttogás meg /w
-
Spancho
senior tag
LVL 40 ug.
Nem tudom mi volt Magyarul ,valami baromság.
A föld alatt királya vagy valami ilyesmi. (achievement) -
Spancho
senior tag
'The Beast Below'
Jöhet az új kieg -
Spancho
senior tag
Ma esti random hősi uc 4/0
Mindig a legvégén baszták el jó sokat cumiztam ,és végig csak fegyvert dobott... -
Spancho
senior tag
válasz
johndoo1000 #21985 üzenetére
Van suttogás is
/s
De az is elég szarul van megoldva. -
Spancho
senior tag
Szombaton szoktak resetelni a vendorok ?
Senki nem írt mèg semmit ,gondolom semmi èrtelmes megint... -
Spancho
senior tag
Ug max szintlèpèskor ad valami használhatót ( ha hardon nyomod )
Egyedűl az a para ,hogy ha meghalsz buktad az egèszet.
Dz-be annyi mob jön minden felől ,hogy egyedűl para.
A dlc óta alig vannak fent emberek ( de azok is össze vissza ,pár ember lent ,pár fent. Aki lent van azt nem is látod a mapon.
Ug meg hiába random generál ,olyan unalmas lesz ,hogy az eredet vágod majd lv 10-20 környèkèn.
Lvl 28 vagyok ,de már hányingerem van. Napi max egy szintet fejlődök ,ès leèpülök agyilag.
Az új incoursion próbáltam randomokkal , arra nem kèpesek ,hogy egy gombot megnyomjanak...
225gs voltam dlc elött ,most meg 237... -
Spancho
senior tag
válasz
SütiGTi #20805 üzenetére
Azokban a küldetèsekben szerintem csak akkor tudsz továbbmenni ,ha elinditod az echot. Szóval az tutira megvan. A tèrkèpen vizsgálj át minden helyet közelről.
Valamikor úgy jelez 1-2 echot ,hogy takarja valami másik jel.
Ami bugos ès mindig jelzi ,asszem az az asztmás kölyök ,+ 1 valami lakótelepi házban. (Ezeket akkor is jelzi ,ha megvannak.) -
Spancho
senior tag
-
Spancho
senior tag
Èn majd csak holnap este tudok játszani vele ,de annyi kèrdèsem lenne ,hogy aki nem vette meg az SP-t ,vagy a dlc-t az is ugyan úgy fog tudni DZ-be jönni ,ès ugyan azok esnek neki mint azoknak akik megvettèk?
(èn már megvettem) -
Spancho
senior tag
Ennyi pènzèrt minimum műkődő járműveket kène betenni ,meg mindenhova zombihordákat + zombikutyákat.
-
Spancho
senior tag
Demmer egy igazi Division ügynök.
Mióta felcsillant kaóráján a hívó jelzès ,szabadidejét nem sajnálva küzd az igazságért ,ès aki a rossz útra tèvedt ,arra a törvény lesújtó erejèvel csapott le.Szerintem megérdemelte egy arany divtech-et amit egy taliga aprómajom adna át.
A mèltán híres,ès rangos Pekingi síró majom fesztiválon. -
Spancho
senior tag
válasz
mettek #19665 üzenetére
Az online mmo /rts /rpg akármilyen jatèkoknak ez a lényege ,hogy mindíg van hova fejlődni.
Ha ez nem tetszik ,akkor csak vègigjátszod a single rèsz ,megölöd a boss-t ès törlöd.
A wowban már Tier 19 lesz ,még a fene tudja hányadik pvp season.
Fejlősz az adott kiegen amíg tudsz ,utána jön az új ès kezded előről . Valakinek bejön ,valakinek nem.Anonymus , a gs az e-pènis. A dps/dmg done nem annyira haszontalan.
Ezek a mèrèsek tudják a healt ,aktivitást stb... is mèrni.
Aki nem a dps miatt van ott annak nem is számít. -
Spancho
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19662 üzenetére
1-2 dolog jó lenne belőle.
Ha lenne dps/heal/aktivitás mèrő akármi ,akkor kiderűlne ,hogy ki lèbecól ,vagy gs hustárkodik csak. -
Spancho
senior tag
válasz
lorincz92 #19492 üzenetére
Külön kasztok nincsenek.
A rajtad lévő cuccok statjai/talentei miatt lehet több a dps-ed/szívóságod/elektronikád.
A legjobban sima dps karakterrel jársz ,kiegyenlített dps/szívóság + 12k-18k közötti elektronikával.
Tank kari max Incursion-be kell (Clear Sky) de ott nem láttam embert mióta kijött.
Elektronikás jó jön csapatba ,PVE/PVP-ben is, ha rágyúrsz a pulse-ra + hp feltöltésre akkor örülni fognak neked.
DPS-re a Csapásmérő/örszem kombót ajánlják még mindig. (ha nincs meg mind akkor jó a ragadozó vagy a vadász.) -
Spancho
senior tag
válasz
Balika23hun #19376 üzenetére
Vagy delete helyett ,megveszed a dlc-t vagy 4000 forintèrt, ès elvagy vele 1-2 hónapot. Aztán megveszed a következőt stb...
4000 forint nem valami sok ,pár doboz cigi ,vagy 2 pizza. -
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19368 üzenetére
-
Spancho
senior tag
válasz
arnikusz #19282 üzenetére
2 normálisabb player aki vágja Falcont ,az simn lehozza neked ,úgy hogy csak meg kell magad húznod lent.
A heti Hvt-vel meg jól jártam ,megöltem majdnem mindenkit egyedűl ,beszaladtak sima kinti mobok (piros hp-s egylövèsesek)
Elszalad az egyik belelövök a hátába ,ès felrobbant + vele èn is. Buktam egy kis intelt... -
Spancho
senior tag
Felraktam youtube-ra egy menő CSIDEJÓT a Clear Sky zenéjéről.
Aki még nem unja hallgassa amíg leállás van -
Spancho
senior tag
válasz
cocobanana #19216 üzenetére
Az a Sólyom nem száll le
Amúgy az első hozuaszólásban van játèkos lista.
Vegyèl fel akit csak tudsz ismerősnek a uplayen keresztűl.
Aztán itt a keresőbe keress rá a discordra ,oda is regelj be.
Egyedül mèg jó ,hogy nem mennek le az incursionok
180-as gs-sel amúgy hard Falconról nem fognak kirúgni.
De itteni csapattal ezerszer egyszerűbb lenne mint idegenekkel.
Úgy a legkönyebb fejlődni ,hogy összekell haverkodnod pár emberrel ès azokkal mèsz ahová csak tudsz.A Blue izè az blueprint/recept stb.. ebből tudsz itemeket kreálni magadnak. A bázison úgy vegyèl valamit ,hogy legalább a 2-es szett bónusz meglegyen.
Striker a csapásmèrő ,predátor meg a ragadozó item-ek neve.
-
Spancho
senior tag
Az új szett 4-es bónusza fasza lesz.
Killing a target creates a flashbang effect at that position.Ha közel vagy az effekthez olyan leszel mint egy varázsló ,jön a füst ès gyorsan eltűnsz
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18998 üzenetére
Vagy ha kapnèk egy helikoptert ,lehet ,hogy nem egy lepratelep közepèn repkedèk vele.
-
Spancho
senior tag
Engem már megkeresett a Ubi ,hogy nem akarok a túlórában Dz kimentős helikopter pilóta lenni...
-
Spancho
senior tag
Néha bebugol.
Azt irja fertőzött helyeken ,hogy kell a 4es szűrő ,és hiába van meg csak 3-ast rak be.
De szerencsére nem halsz meg emiatt. -
Spancho
senior tag
Köszi.
Kihívásba biztos kemèny lesz.
A DZ06 port nèha jól jött.
Ès jó lenne ,hogy ha a DZ ládák itemeit is felhúznák 201+ -ban mèg mindig 161-es fegyókat dobál. -
Spancho
senior tag
Ma volt a heti karbantartás ,vagy holnap lesz ?
-
Spancho
senior tag
Az öcsèm a karakteremet törölte majdnem
Be voltam lèpve a főmenübe ,mondtam neki hogy lèpjen ki. Az volt a furcsa neki higy hoswzan kellett nyomi a space-t. -
Spancho
senior tag
válasz
arnikusz #18663 üzenetére
Most már nem annyira lassú a fejlődès mint 1.1-ben.
Dz-ben baromi gyorsan fel lehet öltözni.
(Csak kell pár embőr aki segít)
Amikor 30-as lettem volt vagy 30-40k dps-em.
Alug tudtam 160 körüli gs-t ,meg embereket szerezni hogy lemenjen hardon falcon.
Most meg kilószámra adom el a 240-es cuccokat (amik nem rosszak csak már jobb van helyette.)A nagy gs viszont lehet bacsapós is ,tegnap előtt este mindenki fullon volt dz-ben, mondom jelentkezek egy gyors clear sky-ra úgy is sokan irkálják ,hogy 5 perc alatt lement randomokkal...
Összedobott 200gs+ -os emberekkel ,ès már az elejèn a liláknál feküdtek. A vègèn minden piros körbe benne maradtak ,össze vissza rohangáltak.
Ès ez ment 4 csapattal is.
Utána reggel már csak azèrt is jelentkeztem ,mondom ha nem sikerül hagyom az egèszet egy darabig.
Össze tett egy 190 körüli Magyarral + kettő 200-at súrolóval. Senki nem feküdt hamar le is mentHa többem vagytok ,több az ellenfèl. (Azt nem hiszem ,hogy erősebbek)
-
Spancho
senior tag
Van egy cuccod amin vannak statok ,ja valami nem tetszik , akkor felmèsz a postahivatal emeletère.
Baloldalt az árus mellett van kalibrálós asztal.
Ott ki tudod választani a cuccaid közül amit kalibrálni szeretnèl.
Ha megvan ,akkor space-szel rákattintva jobboldalt ki irja ,hogy melyik statot mire lehet cserèlni (2-6) között szokott csere lehetősèget adni.
Ha van olyan amire lecserèlnèd akkor space hosszan, akkor sorsol neked egyet az elöbb felajánlottak közül.
Ha megfelel lecserèled ,ha nem ,akkor is buktad a pènzt ,de sorsolhatasz újra ugyan arra statra.1 cuccon ha valamit átkalibrálsz ,akkor csak ugyan azt tudod változtatni.
A kalibrálás minden kalibrálas után egyre drágább cucconkènt.Ami ajánlott tüzfegyver/állókèpessèg/krit/+felszerelès hely/páncèl.
-
Spancho
senior tag
A Clear Sky zenéjét nem lehet valahol meghallgatni/letölteni ?
Gondolom abba a soundtrack packban amit a ubi boltban lehet megvenni ,abban még nincs benne. -
Spancho
senior tag
Ha futás közben megnyomod az x-et ,akkor fut magától
Ennyivel hozzá tudok járulni a dolgokhozDarkZone-hoz van Interaktív térkép is, ha valaki nem tudná még centire pontosan ,hogy mi hol van.
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18329 üzenetére
Kène aukciós ház aztán ott el lehetne passzolni ami nem kell
-
Spancho
senior tag
válasz
LLKobe #18321 üzenetére
Fejlődni nem nehèz ,mèsz oda amit mutat a map.
Kapsz pontokat a jüldikre amiből tudod fejleszteni a postahivatalt. Ott szerintem a orvosi szárnyat fejleszd előbb.
30-tól kezd kicsit összetettebb lenni a játèk.
Ott már figyelni kell a statokat ,számolgatni ,recepteket venni/kraftolni...
Ha megvan a 30 akkor el kell kezdeni a napi küldetèseket (van csoport kereső) azokra kapsz főnix kreditet. Abból tudsz venni recepteket/cuccokat a bázison+ a küldetèsekből esik is.
Vannak incursion-ok//(insták) azok ráèrnek ha vannak jobb cuccaid.
Ha a napikkal vègeztèl ès van csapat akkor mehetsz Dz-be ,ott is hamar felcuccolod magad.
Az első hozzászólásban van játèkoslista onnan vegyèl fel akit csak tudsz a uplayen.De ha majd valamit nem tudsz akkor itt biztos válaszolnak rá.
-
Spancho
senior tag
válasz
Raulblanco #18018 üzenetére
Akkor csinálja csak aztán majd néz amikor leveszi 800k kredittel.
-
Spancho
senior tag
válasz
ForRedGlory #17985 üzenetére
-
Spancho
senior tag
-
Spancho
senior tag
válasz
MikaVejneGI #17935 üzenetére
-
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #17925 üzenetére
Razer Abyssus.
Fps-re meg ilyesmi lövöldözős játékokra egész fasza.
Használtan keresgélj ha ilyen kéne ,mert nem annyira olcsó. -
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #17810 üzenetére
Még csak 223 órám van a játékban ,azért kérdeztem
-
Spancho
senior tag
A legjobb (32-es(tár/markolat/scope stb.. recepteket hol lehet megvenni ?
-
Spancho
senior tag
Valaki amúgy nem próbálgatta az új gear szetteket kombinálni ?
Még mindig az őrszem/csapásmérő a legjobb ? -
Spancho
senior tag
Ha valaki nem tud minden nap játszani csak mondjuk 3 napot ,ès akkor megcsinálja a pve napi cèlpontokat ,az a heti boss-t/cèlpontot is le tudja ölni ?
Vagy minden nap mindegyiket le kell hozzá ölni ? -
Spancho
senior tag
19.990 -èrt van Sleeper Agent pack pc-re az 576-ban. Ha valaki megveszi ajándèkot elfogadok az infoèrt :p
-
Spancho
senior tag
DZ4-ben van asszem a modos vendor.
Az mindig ugyan azokat a recepteket árulja ?
(A drágákra gondolok 200k+ dz pénz) -
Spancho
senior tag
Fontos döntéshez kérnék segítséget :
Trendi zsávolynadrág vagy Dögös orkánnadrág ?
Egyszerűen nem tudok dönteni.
-
Spancho
senior tag
Próbáltam most összeszedni mindent a játékban.
1 Naplót ,és 1 Drónt nem találok ,a térkép se mutatja.
+ 1 Echo még mindig nem működik (asztmás) -
Spancho
senior tag
válasz
BasketWink #15704 üzenetére
Elöl az összefoglalóban vagy egy nagyobb játèkos lista.
Abból vegyèl fel uplayen akit csak tudsz barátkènt.
Aztán ha látod ,hogy valaki dz-ben van csatlakozz hozzá.
Discord-ra is keress rá itt a fórumban ,ott is találsz embereket. -
Spancho
senior tag
Hú ez a mai Orosz kihívás kemény volt
-
Spancho
senior tag
Én örülök a mostani javításnak.
Valahogy felment 1000-re a Főnix kreditem -
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #14851 üzenetére
Aha.
Broker Outfit / Centurions Basketball Fan Pack / Iconic Division Jacket.
Ja meg a R6-es cuccot is beváltottam. -
Spancho
senior tag
Visszajöhetnének már a szerverek.
Unalmamban megvettem juhbiszoftos pontokért az öltönyt ,hogy most már elegánsan is tudjak játszani. -
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #14267 üzenetére
Még jó ,hogy havidíjat nem kérnek a játékért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest