- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
Szerintem mindenképp.
Én amikor kicsit lazábban akarok divisionözni, mindig átmegyek unokaöcsémhez Pc-én játszogatni a játékkal.A sok egérpadon skillesedett annyira vakon van, hogy élmény picit lazulgatni DZ-ben.
Lehet a második rész miatt az Xbox mellé magam is beruházok egy PC-re, csak emiatt.Szóval, hajrá.
-
i@lex
őstag
A 3 legendás missziót halál nélkül érdemes egyedül csinálni, taktikussal, sokkal egyszerűbb. Ahogy a végére értél, behívsz valakit, vagy elindítod a parkosítást, és be is adja a bravúrt. (Csak neked)
Napalm-nál lementem a lifttel, utána hívtam be valakit, time square, meghagytam a snipert egy centi élettel, becsatlakozott a második fél, sticky, warrengate, a pálya végi gomb benyomása előtt invite.
Hajrá. :-)
-
i@lex
őstag
Egeret kb 20 éve csak word és excelre, ahogy azt kell. :-)
No offense, csak egész egyszerűen alapjáraton ügyesebbnek tartom a kontrolleres játékosokat. A konzolosok általában PC-én is jók, a PC-sek konzolon nagyon nem.
Alapvetően ezért nem tudok leborulni egy egérrambó teljesítménye után. De tényleg no offense. ;-)
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #47811 üzenetére
Hogy mennyi fakezű játszik PC-én édes istenem... 4-en (3-an?) képtelenek egyet leszedni... Lol.
Egérrambók. :-D
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #47744 üzenetére
Excel táblázatot róla. :-D
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #47685 üzenetére
És meddig tart kraftolni kettőt... Gondolom nyersanyag van szarásig.
Ja igen, nálam 9500-ból 500 még mindig 9000. :-)
-
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
Alpha nálam:
Pve - 5300-5300-5300
Pvp - 5500 - 7500 - 2900Nomád, Striker, Predator után jön maximum. Pedig milyen sírás volt, hogy ez lesz majd az új meta... Nope.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46874 üzenetére
Az konkrét, egy nagy streamer sem tuber nem képes ilyenre...
De te, te igen. :-)
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46637 üzenetére
Kifejezetten ügyesen kattintgatsz... :-D
-
i@lex
őstag
Közel egy éve nem jártam itt, egy hete elővettem megint picit a játékot, mondom megnézem a topikot egy kis infoért, hogy mire is érdemes most figyelni, stb.
Nos, a játék sokat fejlődött a jó irányba, Ti nem. :-)
Srácok, ha egy játékban lelőtök valakit, pláne PC-én, pláne egérrel, és pláne a division-ben, az továbbra sem p.ncimágnes a reallife-ban.
Minden bántás nélkül, kezdjetek valamit a jól láthatóan üres életetekkel, és vigyetek bele impulzust, amíg nem késő, mert borzasztó gáz, hogy sokan még mindig ugyanott tartotok.
#moderatortatopiknak #akinekneminge
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #37343 üzenetére
Meglepetésként érhet a dolog, de nem mindenki PC-én játssza ezt a játékot, sőt..
Nekem nem hiányoznak a csalók, köszi. -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
Ma olyat láttam Last Standben, hogy a meccs után a csávónak írnom kellett, mert ilyen szintű noobizmust, és campet még nem láttam.
LS - DZ8 -Tér.
Emberünk felmászik arra a nagyon magas helyre, a konténerekre, lerak egy mobil covert és onnan dead eyeozgat. Édes Istenem...Megkérdeztem tőle, hogy mi van akkor, ha az egész meccs alatt a kutya nem néz arra, mert mondjuk az enemy nem rusholja a B-t, hanem elhúzza C-t és tartja A-t, illetve, hogy mennyi játékost sikerült leszedni.
6 ember koricált arra 15 perc alatt. 6!! Azt mondta, ő szeret így játszani...
Akárhányszor lelőtték ő visszament, lerakta a mobilecovert, és újra.... -
i@lex
őstag
válasz
Gtaati #36973 üzenetére
LS-en belül jelenleg: 23,0K - 8100 Firearms mellett, buffok nélkül.
Pulse, booster shot és tenacius maszk után: 28,2KDe felváltva használok mellette egy AUG-ot is, kompetens és fogékony perkekkel, ott sajnos a harmadiknál nincs halálos, még egy olyan AUG-ra vadászok, de így is ütősek az értékek.
AUG-nál bár nem kérdezted, csak érdekességképpen:
LS-en belül, buffok nélkül: 27,3 bufokkal: 35KJelenleg: 236,279 HP-val - 3876 Stamina
De ezek mit sem érnek, ha a matchmaking ilyen "igazságosan" kezeli az erőviszonyokat.
-
i@lex
őstag
válasz
arnikusz #36933 üzenetére
Bevallom én letettem a strikert, high endben nyomulok jó ideje. Nem tudom, hogy konzolspecifikus, vagy én vagyok balf.sz, vagy mindkettő, de nagyon nehezen tudtam a striker 4-es set bónuszát aktiválni.
Én ennél a 244 ezres hp-nál találtam meg a határértékemet, mondom, én jól elvagyok vele.
A "nem buksz 1v1-et" -hez hozzáfűzném, hogy érezhetően sokkal kevesebben játszanak már konzolon, és szerintem ezekből is a megmaradt - már bocsánat - retardált. Néhányakat kkapcsolt monitor mellett is lelőne az ember. Félelmetes. Vagy lehet valami ingyenes hétvége volt megint?
-
i@lex
őstag
válasz
arnikusz #36913 üzenetére
Én is két napja elkezdtem egy végre tökéletes mp7-el LS-ni.
Régóta úgy akartam, hogy a kompetens talent a harmadik legyen, hogy ne kelljen elektronika, szerencsére tegnap kraftoláskor pont dobott egyet így, plusz jött a fogékony, a harmadiknak pedig pörgettem egy halálost.Szerintem LS-re jobb összeállítású mp7 nincs. 1003-as rpm, 114% chd, 34% chc.
244.000 ezer hp-val, és 8000-es tűzfegyverrel nagyon élvezetes a történet. Nem buksz 1v1-et. -
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36725 üzenetére
Elfutok, medkit 10% plusz sebzés, kivétel nélkül mindig utánad futnak, mert vérszagot éreznek, ledarálod.
De te tudod, 10% tudjuk mit jelent.Egyébként belegondolva, nem, nagyon ritkán gyulladok ki. Egy dologtól gyulladnék ki, az a seeker, de amire égnék már halott vagyok. A nerf után már érdekesebb lesz.
szerk.: Nem tudom PC-n, hogy van, de konzolon a népek repeszgránátot dobálgatnak ezerrel aztán lőnek, nem nagyon találkozok gyújtógránáttal.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36721 üzenetére
Arra kíváncsi lennék ti tulajdonképpen hova használjátok ezt a maszkot?
Nekem Ninjabike szinten van. PVP-re egyértelműen a medkites +10%-sebzés 10 másodpercig, pazarlás nem azt használni, PVE-re meg a utolsó szegmens 30%-al eredményesebb gyógyítás, a medkit nerf óta nem is kérdés.Tűzben állva is tudok lőni? Remek...
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #36699 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból ti mennyi életerővel rohangáltok last standben?
Illetve az LS-ben mennyi a primary-tek alapsebzése, hol érzitek már elegendőnek? Mondjuk SMG-nél. -
i@lex
őstag
Warrengate-et leszólózták. Lehet az úriember után csinálni.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36450 üzenetére
Ez érdekes, gyakorlatilag ugyanezzel a builddel megyek én is, ugyanezek a perkek vannak az mdr-en,1000-rel több firearms, nincs is olyan cuccom, amin nem tűzfegyver lenne pörgetve, mégsincs sehol 500 ezres dps-em alaphelyzetben... 3000 ezres staminával is érdekes a 330 toughness, mondjuk az még csak-csak.
-
i@lex
őstag
Na, a Sárkányfészek kidobta végre a térdvédőt, minden megvan a játékban.
Most hova tovább?Year 2?
-
i@lex
őstag
Napalm, Warrengate-en valahogy úgy jött össze, hogy 4 taktikussal mentünk, láda-láda hátán.
Át kell értékelni a DPS karikat azt hiszem PVE-re, 4 taktikussal végig rohantunk ezeken, de szó szerint. -
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #36252 üzenetére
Akkor hogy tetézzem: Warrengate - Ninjabike - Times Square - Midas... a harmadikat most kezdem...
Egyedül a térdvédő hiányozna már csak, mindenből huszonxezerdarab van... nem képes kidobni, pedig last standben még használnám is.
-
i@lex
őstag
Srácok! Érdeklődnék, hogy valaki LS-ben próbálta mostanában az AUG-ot?
Néztem ma ezt a videót, és a srác brutálisan olvasztja vele az ellent.Ha van időtök nézzétek meg ezt a videót tőle: [link]
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #35836 üzenetére
Neked továbbra is ezt tudom ajánlani, fiam... komoly frusztrációval küzdesz.
-
i@lex
őstag
Nyomi karakteremmel kipróbáltam 2 meccs erejéig ezt a taktikus + seeker féle förmedvényt...
Az SVD + Deadeye-al legalább célozni kell, de ez...29 kill, 27 sorozat... egyszer nem kellett a fegyverhez nyúlni.
Egyébként csak így játszani szerintem baromi unalmas. -
i@lex
őstag
válasz
demmer123 #35768 üzenetére
Ha tudod a Halálos mellé még varázsold rá szerintem a Kérlelhetetlen perket.
Megszámolni nem tudom hány párharcot nyertem meg az utolsó életszegmens mellé járó 25%-os plusz sebzésnek köszönhetően.Én Halálos, Kérlelhetetlen, Gyors perkekkel használom. A gyors tárazás is nagyon sokszor megmentett amikor ketten hárman indultak meg felém.
#35770: Jaja, PVE-re szerintem marad is.
-
i@lex
őstag
Na, begyűjtöttem a Valkyre nővéreket.
Milyen gear-rel érdemes szerintetek használni? Striker? -
i@lex
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #35736 üzenetére
Én PVE-re is azt használom.
Most még annyit módosítottam a gearen, hogy a 151% krit sebzésből elengedtem 8%-ot a táskáról és 17,50%-os visszarúgást raktam helyette, így, plusz egy két fegyverkiegészítővel van 25% visszarúgásom.
Plusz ugye a steady hand abilitivel gyakorlatilag egy pontlövő fegyverré válik a cucc.Konzolon szerintem mindenképp érdemes a visszarúgásra is gyúrni, pc-n lehet nem szükséges.
-
i@lex
őstag
válasz
arnikusz #35692 üzenetére
Ez érdekes, nekem 1 hete dobta az mdr-t a lexington. Mondjuk meg is lepődtem, azt hittem a Barret mellény lesz.
Gyerekek? SVD + Deadeye? Két hete erről pofázok itten nektek, hogy milyen Broken.
Tök nyilvánvaló volt, hogy elfog terjedni, és boldog boldogtalan ezzel fog menni.Amelyik videómat múltkor linkeltem, azon is brutálisan látszik, hogy nem feltétlen csak a nagy sebzés miatt esélytelenek egy az egyben, hanem a stagger miatt is, én őt lövöm, ő az eget... el se találnak csórók.
Mindig hallgassatok rám...
Inigóra -
-
i@lex
őstag
Szerintem ez ultra gáz... mindenesetre nagyon ügyesen tudtok állni a heal ládában, jöhetnek még képek...
-
i@lex
őstag
Kész, Xbox-on meghalt a Last Stand, az összes mérkőzésen nyomják ezt a szar glitchet.
Utolsó meccsen csávókám arra nem vette a fáradtságot, hogy legalább feltűnés nélkül csinálná, már a kezdéskor spawnon lerakta a ládát... -
i@lex
őstag
Ez MIIII???
Hihetetlen, hogy a sok élettelen nyomorult senkiházi kutya még ezt a fasza kis játékmódot is tönkre.assza.
Ma 5 meccsből 4-en ez volt. Befoglaltunk két pontot, és sehol senki, aztán a meccs végén 16 játékosból 12-nél 200.000 ezres pontszámok. Farmolják a csomagokat ... csak azt felejtik el, hogy a saját játékukat rövidítik meg és teszik tönkre...Bannolnám az összes ilyen selejtet.
-
i@lex
őstag
Csak úgy érzékeltetésül, ezt megmutatnám. Dead Eye az immáron 151%-os CHD-vel.
1v1-ben esélytelenek csórók.A videón is jól látszik, már a booster shotot nincs is pofám elnyomni.
-
i@lex
őstag
Inigo Montoya az Isten.
Kipróbáltam az ő általa ajánlott buildet - 4 dead eye + 2 nomád, és kontrollerrel is félelmetes, gyakorlatilag képtelenség az 1v1-ket elbukni, nagyon broken a cucc. SVD típusú sniperrel kizárólag.Egérrel, még egyszerűbb kezelhetőség mellett Last Standben egész egyszerűen nem létezik/het jobb, ezt bizton merem állítani. Itt is csak azoknak volt 1v1-ben esélye akik ugyanebben a buildben jöttek, vagy ha 3-4-en lőttek egyszerre. (De a 27% health on killnek köszönhetően PVE-ben is teljesen jól elvagyok. A Times Square Power Relay misszió Legendary-n elsőre lement vele.)
De persze ilyen builddel okosan lehet és kell is tartani a távolságot.
Az SVD-én Deadly, Unforgiving és Destructive van. A Destructive helyett szeretnék majd egy Sustained perket harmadiknak, a még 6% health on killért.
-
i@lex
őstag
PC-sektől kérdezném, hogy ezt miért nem próbálgatjátok?
PC-én a célzás gyerekjáték, nekem nem lenne kérdés, hogy ezzel menjek. -
i@lex
őstag
Ezért írtam, hogy Last Stand-re raktam össze ezt a szettet, ahol gondolom senki sem egyedül rohangál.
Ha a csapattal együtt mozogtok nem a healelés a priorítás. Ebben a játékmódban a gyorsaság szerintem a legfontosabb, hogy minél előbb fektesd le az ellent, vagy te fekszel, tök mindegy mekkora toughness-el mész be, ha 2-3-4-en lőnek rád egyszerre úgy is fekszel.De azért természetesen minden teljesítmény módosítón 6 %-os elsősegély öngyógyítást raktam.
PVE az más tészta, oda ezt fogom kipróbálni: [link]
-
i@lex
őstag
Hát srácok, mp7 + csapásmérő, savage, barett, és osztasz, mint a krupié, Last Standben.
Legalábbis nekem nagyon adja. -
i@lex
őstag
Az Armor (+Páncél védelmi érték) módosítok is átállnak ugye életerőre?
Csak mert akkor kész is a striker + mp7 szettem 1.6-ra. -
i@lex
őstag
A napokban nézegettem a Streamerhouse-os Inigo Montoyát, és szerinte a Reckless/Barret, Savage kesztyű 4-es Striker szett MP7-tel elég ütős lesz PVE és PVP-re is.
Mit gondoltok erről?
-
i@lex
őstag
válasz
micafighter #34330 üzenetére
Ismerni ismerem, de 90%-ban Pve-ben vagyok, ott meg 300 ezres toughness-el is vígan elvan az ember, nem nagyon kell mókolgatni.
-
i@lex
őstag
Na, ezekkel összejött a 4 milliós toughness.
Vicces... Nem biztos, hogy ezt átgondolták a készítők... ezt PC-n biztos vannak akik bebugoltatják azt nyomhatja pista god módban...Abilities: Critical Save, Combat Medic, Strike Back, On the Move
Skills: Overheal, Smart Cover, Survival LinkBarret mellény.
Mp7-et PVP-re még nem találtam ki, PVE-re van egy ilyen: Ferocius, Deadly, Destructive.
Szívesen olvasok tippeket Mp7 ügyben mit favorizáltok PVP és PVE-re.
-
i@lex
őstag
Köszi a válaszokat. Hát így akkor elég gusztustalan ez a cucc.
-
i@lex
őstag
Valaki tudna segíteni, mert nem tudom, hogy ez bug vagy valamit benézek:
Szóval, Barret mellény, a 400 ezres alap toughness-em harc közben 580.000, olykor 670.000 ugrik fel.
Overhealt és Pulse-t használok. -
i@lex
őstag
válasz
akoska07 #33961 üzenetére
Ma én is potyáztam egyet a survivalben Épp beléptem a dz-be, erre pont hívott valaki egy kimentést, útközben egy elesett játékos cuccait összeszedtem, meg is volt a hat cucc, mire oda értem láttam, hogy egy 4-es csapat hívta a kimenekitést. Le darálták a huntereket, szálltak is be, de a 4. srácot megelőztem és beugrottam negyediknek.
Pár F.ck you-t elsütöttek.
Ilyenkor az ott maradt negyedikkel mi van? Hív egy új kimentést és kap egy új huntert?
Ha már az elesett játékostársak, én szeretek 10-15 perccel később bemenni a dz-be, mint az első dz-be lépő játékosok. Tegnap is bementem, hullához odarohan, a srác ott hagyott nekem egy exotic m44-et, egy sasg-t, a jelzőpisztolyt és 19 divtechet. Sok dolgom nem nagyon volt tovább.
-
i@lex
őstag
Ezt csináljátok utánam.
-
i@lex
őstag
Sokatokra ráférne egy kis igazi siker, impulzus a való életben, és egy friss p.nci.
Még ha a Division pvp-jének bármennyire is köze lenne az igazi skilles pvp-hez, de nem... gyerekek, nagyon nem.Ne nagyon éljétek bele magatokat, hogy bármennyire is jó játékosok vagytok, ha ebben a játékban lehozzátok a 4v1-et. Nem a Division a fokmérő.
-
i@lex
őstag
Nekem ezzel az új pvp-vel csak annyi a gondom, hogy az alapkoncepcióhoz, sztorihoz semmilyen formában nem tudom kötni, márpedig én szeretem magam beleélni a történetbe.
Mi vagyunk a nagy megmentők, akik most szépen halomra lövik egymást?
Ennek a játéknak PVE (Co-op) content kell, nem ilyen bohóckodások. Szerintem.
-
i@lex
őstag
A mai 27. kör végre dobott egy Barett mellényt, a tegnapi 30+ után...
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #33216 üzenetére
Azaz.
-
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
Nézegettem az 1.6-al kapcsolatos hsz-ket, és abban egyet kell értenem, hogy nagyon ráfér erre a játékra végre némi stratégia és skill, mert ez a PVP-nek nevezett gyötrelem vicc, de ha csak a PVP:
Pár napja elkezdtem picit újra játszogatni vele, és még mindig megdöbbentően tapasztalom, hogy mennyire sok nyomorult agyatlan noob játszik ezzel a játékkal, gondolkodás, és normális gearek összerakása nélkül.
A "szuperemet" már át kellett raknom sok szituban az élesztős mókára, mert mindenki esik kell, rushol, aztán csak pislog, mint hal a szatyorban, a bokámnál, hogy élesszem már fel őket. Olyan fájdalmas lenne néha ésszel és okosan játszani???
Itt is írták páran, hogy elvileg az LVOA-C a meta, de botrányos, hogy mennyire nem adja nekem.
Az ACR vagy a Scar sokkal "kényelmesebb", és jobban is olvad tőle az enemy, pedig mind a kettő godroll.- Hja, és remélem a sniperek nagyobb teret kapnak pvp-ben a jövőben -
-
i@lex
őstag
Nagyon szuper ez a rengeteg patch és újítás, de hogy egyikben sem sikerült orvosolni, hogy a collectibles cuccokat rendesen mutassa... még mindig odamegyek pl a begyűjthető mobiltelefonokhoz, mert azt mutatja nem vettem még fel, odamegyek és nem tudod felvenni... de drónok és a többi is bebuggolt.
Van erre valami megoldás, vagy kezdheti elölről az ember egy új karakterrel?
-
i@lex
őstag
Mit gondoltok, ha a zöld sealed cash-t félretesszük és csak a dlc után nyitjuk ki, abban lehetnek új cuccok?
-
i@lex
őstag
Egyre többen alkalmazzák ezt a megoldást a Clear Sky Challengre.
-
i@lex
őstag
válasz
ForRedGlory #18863 üzenetére
Jó, picit felkerekítettem... nem 800 óra, csak 790.
-
i@lex
őstag
válasz
TTomax #18858 üzenetére
Ezt én is érdekesnek találom.
800 órám van a játékban, úgy, hogy március 30-án (8-án jelent meg a játék) már 99-es dz szinttel rohangáltam (a világon harmincadikként, Magyarországon elsőként), mégis 1 hete lett kész a karakterem, miközben tele a barátlistám olyanokkal, akik tized ennyit nem tettek bele, mégis sok esetben előrébb jártak.
Lootbase alapú játéknál a vak szerencse a győztes.
-
i@lex
őstag
válasz
pendre54 #18825 üzenetére
350K-val is.
Igazából a legfontosabb a trendi futócipő, mert csak futkosni kell a mobok elöl, meg darálni.
Komoly taktika nem szükséges hozzá, clutch play az egész.(Nézegetem Streamerhouseékat, meg még pár streamert, hátha valami alkalmazott taktikával próbálkoznak, de egyelőre semmi, futkosunk, bújunk, élesztünk, futkosunk, menekülünk, darálunk, futkosunk.)
Ami még hasznos lehet, hogy a táskát ne egy levegővel vigyétek, néha le kell tenni útközben, lőni, healelni, továbbvinni. Nekünk ez vált be.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18802 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Mindenesetre a Falconban van némi linearitás, ez a Clear Sky egy durva katyvasz, összevisszaság felsőfokon. -
i@lex
őstag
válasz
DokiBaxxi #18784 üzenetére
Abszolút egyetértek, kivéve, hogy a Falcon Lost szerintem mérföldekkel jobb.
Nem is értem a koncepciót...
Sétálgass egy táskával nyílt terepen, miközben szénné lőnek, egy fedezékharcon alapuló játékban....Hála Istennek, semmilyen lootra nincs már szükségem, úgyhogy DZ, meg mókából hetente a Falcon, aztán jöhet az Underground DLC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen program, ami...?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest