- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Értem én, de ha tényleg igaz, hogy az ilyen "ötletgazdát" mint a Macro akarnak felhasználni, akkor már most halott a játék, mert macro+glitchhuszárok lesznek csak.
PL, amikor PvP 3-an lövünk egy játékost, és olyan szinten mozog, hogy ilyen ízületei a gumiembereknek sincsenek, akkor kicsit el tud borulni az agyam, mert ez nem skill vagy gondolkodás, hanem a játék alapvetően elszúrt mozgási mechanikájának a sima kihasználása, még jó, hogy a folyamatosa tigrisbukfencet kivették a játékból...
Ettől már egy zombimódos küldi is "életszerűbb". Ezért írtam, hogy hollywoodi szinten sok minden belefér.Köpködi az ember, mégis beletoltunk sokan több ezer órát akár
Erre fel most kaptam egy emailt a Ubisofttól, hogy köszöntenek New Yorkban
Meg, hogy aktiválhatom az Apha és Beta tesztelős ajándékomat -
Anonymus23
veterán
Vagy a korábbi sztár, a zombimód, ami egy ilyen vírusos (ami talán mutálódik) hullahegyekkel teli városrészen még nem is lenne elképzelhetetlen, legalábbis hollywoodi szinten nem.
Valószínűleg a Division nem fog AC vagy FC szériaszerű folytatásokat megélni, ahhoz valami nagyot kellene durrantaniuk, mint az AC 2-vel, vagy amit visszahoztak a sírból a FC3-al.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nekem egy időben volt olyan, hogy megakadt a játék kb 1-1,5 másodpercre és közben leesett a GPU kihasználtság nullára és utána megint ment hiba nélkül 5-10-25 vagy akár 60 percig is, teljesen random volt és nem is tudtam mire vélni a dolgot (Kb. a windows 10 creators frissítés után jött elő, de hogy volt-e hozzá köze?). Aztán hála az égnek ahogy jöttek ki az újabb driverek akkor ez megszünt egészen mostanáig, a napokban felraktam a legfrissebb augusztusi drivert és megint néha-néha előjött a dolog.....
-
Anonymus23
veterán
Ebbe már a büdös életben nem lesz Anticheat, pusztán esz egy hardcap az RPM-re, azaz szerver oldalon nem fog többet engedni, hiába ír be 100000000000 RPM-et a köcsög a hackjébe, akkor is csak a normálisan maximálisan elérhető lesz, így is mindig ultival fognak lőni, szóval lesz egy pofon annak a bizonyos végbélterméknek.
A makrózott futáshoz meg annyit csinálnék, hogy mint ahogy a win észleli a beragadó billentyűt, a játék is ha észlelné, akkor jönne a Delta/Mike az összes Division fagyás. Hadd szívjanak vele.
Mindegy, ennek a játéknak már befellegzett.
-
RazoR
veterán
Anticheat???? Azmiaz?
Ebben soha nem lesz anticheat! Terjed olyan pletyka, hogy 1.7-el megoldják, hogy ne lehessen macrozni és limitálják az rpm-et így nem fog működni az rpm hack.
Hiszem, ha látom!
UI: ezek mind olyan dolgok amiknek a megoldása másfél évvel a megjelenés után váltak esedékessé és nem megjelenéskor természetesen....
-
Anonymus23
veterán
A 10-ről 18 az kb ha egyedül akarod csinálni ugyanaz, mint ha letolod ugyanazon küldetéseket, mint akivel együtt akartok játszani.
Nem tudom mennyi karakteretek van már készen, és hogy mennyire akarjátok együtt tolni, de lehet érdemesebb lenne fullra az elején elkezdeni együtt egy újat, és akkor kb. hasonlóan lesztek végig. Ha az együtt játszás a cél, akkor érdemes lehet megfontolni.Ha csak 10-ről 18-ra akarsz eljutni, akkor abban akár én is tudok segíteni, nagyon hamar megvan (max fél óra szerintem, de lehet annyi sem) egy kis WarrenGate farmolás közben, semmit sem kell csinálni, csak állni egy helyben és néha összeszedni a lootot
-
myckey
veterán
Jelenleg én is pár kisebb szintű kezdő játékosnak segítettem.
Megcsináltunk pár -FŐ- küldit, kinyitogattuk a menedék helyeket ( vele az elérhető kis küldiket ) néha gyorsban lezongoráztuk a kerülethez tartozó mellék küldiket ( így le lehetett jelenteni a JTF tisztnek , ami megint csak küldetést ért, vagyis XP-t. )
Én is csak most leszek 22-es szintű, de azért, mert haveroknak segítek/segítettem hasonló szintre feljutni, így DZ -ben is tudunk együtt virgonckodni.
-
Anonymus23
veterán
Az a leggyorsabb ha valakihez becsatlakozol, aki már lvl30 és futsz utána, de vigyázni kell, mert bugos a játék, és "túlsegít" (az a véleményem, hogy ezt direkt benne hagyták, ha valaki nem akar kínlódni a szinteződéssel)
Tegnap kipróbáltuk megint. és működik::
lvl4-es karakter (éppen csak beesett a Boo-ra) becsatlakozott hozzám.
* Azonnal megkapta a Boo fejlesztéséhez szükséges összes pontot
* A 3 fő küldetés (Madison, Metro, Lincoln) letoltuk, hogy fel tudja fejleszteni a bázist 100%-ra, és máris 17-es szinten volt (persze küldetések között olyan magas lvl szettekbe öltözött ami plusz kill XP-t adott),
* Néhány/vagy az összes SH meglátogatása után +1-2 szint simán jön.Gyors fejlődés ezután, mind lvl 30-ashoz becsatlakozva
* Nagyobb XP-s küldetések (térkép jobb oldala)
* XP/loot farmolásnál: WarrenGate/Lincoln-on (állítólag 1 óra alatt lvl8-ról lvl30 elérhető)
* Kihíváson becsatlakozni 3 magas GS játékoshoz Lexingtonra (nekik is jön a loot és Phx) neked meg a magas XP. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
UG-ban összefuthatsz ilyenekkel 10 ből 8 szor, sokan vették meg az elmúlt 2 hétben , vagy eddig nem csinálták és alapvető dolgokat nem tudnak.
Írtam, hogy kértem tőlük a pulse használatát és nem tudta mi az.Azt nem is írtam, mikor meghívtak egy hármas csapatba és az egyik csóka elindít egy három fázis 5 nehezítéses mókát úgy hogy a két másik random 179 meg 180-190 között volt, egyfolytában ment az élesztgetésük, még jó hogy generátor védés nem volt, de kb. 90 perc volt.
Tegnap mivel én voltam a boss csak 1 fázis 3 nehezítéses kihívást indítottam, utána meg egyedül egy hard 3 nehezítéssel, hogy meglegyen a 31. szint.
Szerintem ma is ez lesz meg, utána meg DZ.
-
arnikusz
veterán
DZ random group felejtős kirúgnak hátba lőnek mentéskor.
Igen UG 40, de a napikat csinálhatod és kapod érte azt a ládát.
Ha te vagy a teamleader, vagy kérd meg hogy adják át, vagy pl. nálam tegnap átadták kérés nélkül, mert magasabb szinten voltam és 2 fázist több nehezítéssel tudtam indítani.
Egy alt karit nem tervezel 1.5 után megnézhetnéd mit dobál szintládára.
A 34.-et meghagyom 15 ön és azt tesztelem.Ha esik Malac öröm, ha nem nem fogok sírni.
-
arnikusz
veterán
Éhes disznó barátunk jelenleg legnagyobb eséllyel DZ-ben eshet.
Látod Fathi-nak kettő is esett.
1.4 előtt DZ 03 Refuel station és Library ott kaptam egyet csapattárstól.
Múlt héten csapattárs szűz kézzel kapott egyet a Refuel stationnál.
Tegnap DZ 5-6-ban bóklásztunk, de semmi, ma visszamegyek.
A 13% nerf mint ahogy a többiek is írták ez csak PTS, várjuk ki a végső 1.5 megjelenést.Jó az RPK, de az M60 és még inkább az Éhes Disznó nagyobb sebzést ad ahogy írja Recska.
RPK-t használtam heti HVT, PVE terület és UG szintén 1.4 előtt. -
-
arnikusz
veterán
-
yozsee11
aktív tag
Az előbb azt mondták a streambe, hogy külön session lesz PvE-re és PvP-re. A különbség csak annyi, hogy PvP-be meg lehet ölni a másikat, míg PvE-be lehet akár együtt bandázni is több csoportnak és ott csak a mobok ölhetnek meg.
Úgy néz ki az 1.5-el megint lehet majdnem mindent kezdeni előröl...
Info for 1.5 (which is part of the PTS)
New World Tier 5
New Maximum Gear Score
new named weapons
new named gear sets with special talents
...and other changes - Patchnotes will be published later today or tomorrow -
arnikusz
veterán
Olyan felszerelés módosítót ami 200+ értékeket ad, olyat lehet craftolni? Kerestem receptet de sehol sem találtam.
A Terminált nézd meg, mert amit linkeltem szombaton, abban mutatja, mivel már megvettem nem is néztem.
Firearms Gear Mod 33 PC$ 696
Csak egy megjegyzés kb. 100 craftból készült egy 252 és 268 az elmúlt héten, kell hozzá egy kis türelem, de DZ-ben is esik ládából- bosstól.PVE területen Bossok dobnak Bullet King és Apollo LMB.
Tegnap ha jól emlékszem Apollo LMB dobott egy 258-ast, amit adtam is a játékostársnak.UG-ba megyek este én is, most vagyok ezzel az alt-al 30 direktíva is van vagy 60. Az anno még jó MP7 és G36, összes Alpha ott esett.
-
törölt tag
Az, hogy pvp-re nekünk mi a jó az egy dolog. Ami a mi stílusunknak fekszik az valószínűleg másnak nem. Mindenki másképpen jàtszik ezért kell saját magadnak kitapasztalnod mi a legjobb számodra.
Ha jellemeznem kéne akkor a Mi stílusunk Tommy-val az extrém agresszív kategória. Leginkább akkor jön ki amikor ketten játszunk de erről vannak videók. Ha ketten megyünk egyszerűen érezzük hol a másik és pontosan tudjuk mit hogyan kell csinálni. Mikor 4-en megyünk akkor kényelmesebbre vesszük a figurát mondván úgy is 4-en vagyunk. -
TommyS_27
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
Ezt értem, és biztos jó mobozni! De mi csak PvP-t játszunk. Az a gear meg tökéletes a mobok ellen is mivel szvsz túl gyengék lettek sajnos! Semmi kihívás nincs egy landmarkot fél perc alatt kipucolunk ketten!
1.5-ben tervezik az armor penetrationt pvp-re is.
Sok sikert a gear vadászathoz! Annyira visszavették a drop minőségét, hogy az már vicc kategória! Aki nem tudta magát felgearelni az első héten az most szopóágra került!
Szerencsére alphám közel fullos predator hunter banshee szintén.
Most már csak a fullos módosítókat craftolom.
-
Ha maganyos rambo akarsz lenni, ajanlom a 2 alpha + 3 nomadot virgonc mellennyel. Sebzes sajnos minimalis, jelenleg a kepzettsegen van a hangsuly szerintem a jatekban. Es hala istennek nem az okosfedezek miatt.
Szivossagot 300 fole vinni vetek, jelenleg a dps kariknal 5600 firearms es 4000 stamina a megszokott.
-
arnikusz
veterán
Ebben igazad van kicsit lassabban töltődik, én közben néha rásegítek a 4 kereszttel.
A tisztógatóknál a tűznél, vagy mindegyik frakciónál előjön.
Predatoros rugónál a vérzést nem is mondom.Szívósság kéne még 300 fölé, a DZ Banshee-n tegnap 380 lett, mobok ellen jó, ha egyedül vagy, de rugó csapat simán leszed.
Próbáld meg a 3 firearms/ 3 stamina kombót amit az előbb írtam.
Meg a magas páncél és életerőt adó szettek válogatását, tudom nem megy gyorsan, de idővel meglesz az áhított cél. -
Lmg a legnagyobbat sebzo. Lassu, de nagyon eros. Alpha karim lmgvel megy. Jatekosra 22-25e-t lo. Lassu, de kegyetlen eros.
Ehes diszno fix talentes. Alpha kell hozza.
Nekem ragadozo, stabil, gonosz, halal, brutal, adaz. Egy fogekony v. Kerlelhetetlen jobb lenne meg, de az ehes diszno 9%-al nagyobb alapsebzesu a legerosebb m60amnal.
G : valszeg az ingyenes norecoil cheatet hasznalja, mely a mai napig tokeletesen mukodik.
Kiprobaltam az lvoacot. 10 golyo utan annyira iranyithatatlan volt, hogy besz@ras...
-
arnikusz
veterán
Elméletileg a Hungry Hog 229-es fegyver most a legjobb.
A talentek terén változó, M60-asra nem kell Stable, mert elég stabil.
Az enyémeken ezek vannak: Brutal, Deadly, Predatory, Páncéltörő, Destructive, Kérlelhetetlen, de ezzel estek még nem nyúltam hozzá és nem biztos, hogy ezek a legjobbak.M60 -as, de szerintem a többi LMG esetében is arra kell ügyelni, hogy olyan fegyverkiegészítőt - leginkább tárat tegyél rá ami ha nézed a fegyvertulajdonságokat (a fehér csík) az újratöltési időnél legyen magas meghaladja a tartomány felét.
-
arnikusz
veterán
Jobb lett az UG is, összeszokott csapat simán csinálja a 2 fázis 3 direktívát kihíváson.
Tegnap este ahogy írtam becsatlakoztam egy 3as bolgár öregfiúk csapathoz és volt egy 197-es tag is, jól boldogultunk.
Esett egy burst fire MP5 18.2 K, második fegyvernek jó a Navy mellé, de a G36- Black market AK- használom 80%-ban. -
-
RazoR
veterán
Hogyne emlékeznék Rád!!!
Sokmindent lehet csinálni DZ-n kívül is! Bossok, HVT, 3 féle Incursion, Napik, Hetik, Underground....
Tegnap havert 2 óra altt hoztam fel 229-re, onnantól ha csapatban vagy aránylag egyszerű egy jó geart összerakni ami használható, nem fullos közel sem de csapatban el lehet vele lenni. -
vegitossj7
addikt
-
arnikusz
veterán
Változás lesz az biztos tagadhatatlan.
Korábban írtam, hogy ezeknek a csókáknak, már azt sem hiszem el, ha igazat mondanák.
Itt egyértelműen az Ubi volt aki rugdosta őket, ismerjük ugye miért lett hírhedt ez a kiadó kell a jó év végi zárás.
Razor bocsi az összefoglalót nem néztem, de pótoltam.
-
RazoR
veterán
-
Anonymus23
veterán
A WoW sajnos nem jó példa, mert ott havi díjat fizetel, itt meg egyszer kifizetted a játékért a pénzt, és utána már mindenki aki szerveridőt akar foglalni, csak költség nekik, persze hosszútávon (visszatérő vásárló, SP vásárló) kell nekik valamit felmutatni, de nem fogják/akarják évekig fenntartani a sok szervert, amikor már nincs akkora bevétel.
-
Vedd fel a fonalat kicsit, sok minden történt az elmúlt hónapban
Olvass vissza, ha érdekel, sok lesz a változás.
A WoW-ot meg nem érdemes ezzel összehasonlítani, az eleve multinak indult, havidíjas (több a pénz benne), stb. ennek csak egy része készült PvP-nek, az is a színvonal alatt (kb. engedjük össze a játékosokat és találják ki, mit csináljanak egymással).
-
1.4-től nem lesz feleslegesen, sokan nem akarnak PvP-zni egy olyan játékban, ami alapvetően PvE single és co-op(nak indult).
Ráadásul már elmondták, hogy azért csak akkor a DZ, mert szerver szinten nem tudnak lekezelni nagyobbat multira. Valahogy biztosan meg lehetne oldani (kereletenként külön session), de nem hiszem, hogy megéri nekik akkora szerverkapacitást lekötni egy játékért
-
arnikusz
veterán
Szerény véleményem szerint a hátralévő két DLC-vel zárul a dolog.
A játéktér bővítése:
akkor 1.4-el a PVE területen szabadon Bossok, napi feladatokkal használatba tudjuk majd venni, ha nem akarunk DZ-ni. Tier1-4 és UG egy ideig engem biztos leköt, meg meglesem a DZ-t is.Térképbővítés mint a Közgyűlésen a konferencia teremben lévő LMB térképen látható benne volt-van a lehetőségekbe, de a majd érkező Last Stand DLC-vel várható.
Más kérdés ahogy korábban norti írta ha jól emlékszem, hogy ez a DLC DZ alapú és addigra kell valamit csinálni a csalókkal.
Most a Karácsonyi vásárlási időszak közeledtével ez ügyes húzás- mármint a PTS, mert ez még pénzt hozhat.
De biztos, hogy készül a 2 és jön a következő év is és az Ubisoft fúziója is hozhat mást.
Én nem bántam meg, hogy megvettem az SP-t is a játékkal folyamatosan játszom megjelenése óta a Tomb Raideren kívül mással nem foglalkoztam, esetleg majd Mafia III. (de azt öcsémnek rendeletem).
-
RazoR
veterán
Ha igazak a pletykák, akkor a köv. dlc-ben lesz dz-s tartalom is és bővülni fog a dz, mint ahogy valamelyik main missionben az egyik asztalon is látható egy térképen. Aztán, hogy ebből mi igaz.... A pve területet szerintem nem fogják bővíteni, aztán ki tudja. Nem lenne rossz pedig.
-
arnikusz
veterán
Szerintem, ez sima bug, még a játék indulását követően rengeteg volt belőlük és próbálták javítgatni a patch-ekkel, de mindegyiket nem tudták megcsinálni lásd. a két beragdt echo problémáját is.
De lehet, hogy más az Undergroundban nagyon elszokik az ember a felszíni képektől.
Pontosan hol van este megnézném én is nálam mit mutat?
-
duvi
nagyúr
Mivel nemrég jöttél vissza és nem az igazi a cuccod, ezért napikból az uccsó lehet kihívás egyedül (bár a 240-es GS ha jó, akkor ez is lemegy). Hetikből az első ugyan olyan nehéz, mint a napikból a legutolsó, tehát annak függvényében próbálkozz. A többihez már ajánlott a party (főleg az uccsó kettőhöz). Arra vigyázz, hogy a heti két utolsónál elveszik a beugró ára (intelek), ha elbuktok! Ezeknél újra kell fizetni az indításukhoz. Az összes többinél nincs gond, ha meghaltok. Ezeket "ingyen" újra lehet indítani, ha egyszer már befizetted a beugrót.
(#21590) arnikusz
Én általában randomokkal megyek, de mehetünk partyban is. -
Anonymus23
veterán
-
LÁZ
addikt
egy pop up üzenet, hogy megkaptad a rewardot, és mehetsz a vendorhoz, de aztán jött az értesitő, mint a supply dropnál általában.
arnikusz: gs 217, de lehetett volna nagyobb is, csak elfelejtettem magamra aggatni a nagyobb cuccokat
a maszkot tudtam használni, kalibrálás után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Formula-1
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest