- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #36348 üzenetére
pedig nagyon utalgattak rá, hogy nagyon is számolnak vele...
-
pohár
félisten
válasz
kovimester #15758 üzenetére
rip grammar
-
pohár
félisten
válasz
bendeguz76 #14941 üzenetére
na, és azt mégis hogy gondoltad?
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
[hun] warhea #13431 üzenetére
nekem szerencsére csak 2-t kellett craftoljak egy maszkból, aránylag jó talentek, csak nem firearms volt rajta, azzal könnyen lehetett segíteni, olcsón megúsztam egyelőre az új cuccok craftolását
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
igazán meg lehetne növelni akár 9999-ig is a PC számát szerintem, hadd gyűjtögesse már a paraszt, ha szeretné
mert így elvész szépen azoknak, akik 1000-en állnak, pedig következő hónapban lehet jó lenne kezdésnek mondjuk 2k PC, mikor jön az új Incursion, meg az új cuccok vele
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12981 üzenetére
akkor jó tudni, hogy ahhoz is kell majd
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12969 üzenetére
milyen gearhez kell arany divtech? én még olyat nem láttam (bár nem is vettem még nagyon HE cuccot, most lett meg a 40. szint DZ-ben)
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #12962 üzenetére
mármint a HE fegyverek craftolásához, amit blueprinttel szerzel meg
-
pohár
félisten
válasz
velizare #12383 üzenetére
hát párszor megpróbáltam visszamenni, nem sikerült, majd megpróbáljuk este megint
majdnem elkaptam egyedül egy supply dropot, de beelőzött egy csávó a semmiből, remélem, hogy csupa lila volt benneutána szépen meg is halt, mert csak rárusholt gyorsan, dobott is 3 aranyat a tatyójából, mert egy mob kiszedte, ki is küldtem helivel
-
pohár
félisten
hopsz, kaptam egy MIKE-ot, másnál is ez a helyzet? próbáltam úgy 5x visszacsatlakozni, de csak nem akarja, azt írja a hibaüzenet, hogy your account is disabled
-
pohár
félisten
baaaazz... lehet megint guberálni minden szart össze, hogy legyen elég weapon part
Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) itemChanged deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2 -
pohár
félisten
csak engem dobott ki a játék, vagy globális a gebasz?
-
pohár
félisten
ULTRA WIDESCREEN GAMING - The Division Giveaway!
na jó, akkor ezúton szeretném küldeni magamnak a "Hogyha nékem sok pénzem lesz" örökzöld slágert...
masszív látvány lehet élőben, az már biztos (még az 1440p@60Hz is jól nézett ki 1680×1050-es monitoron keresztül) -
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #9443 üzenetére
stílusfüggő, mindenkinek más
-
pohár
félisten
pontosan, újra is fog tárazni az emberkéd azonnal, és ahol jelzi a skilljeid, meg a többi fegyvered aktuális tárát, hogy hány golyó van benne, alatta fog megjelenni egy kis piktogram, ami jelzi, hogy mennyi ideig fog még a lőszered robbanni/égetni, de valamelyik szárny valamelyik fejlesztése ezt az időtartamot kitolja 10mp-cel, lehet aprítani rendesen így már
-
pohár
félisten
The Division PC Features - At 4k 60fps
- LevelCaphát 40 megás net alatt igen erősen töltögetni fog, 30-cal is megáll még
-
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #8771 üzenetére
be egy safe house-ba/a bázisra, aztán üríteni a stash-t (ami egyből megy az invertory-dba, onnan is ki kell takarítani ami nem kell)
-
pohár
félisten
válasz
hitvanyalak #8352 üzenetére
hogy micsodát?
-
pohár
félisten
azt én is néztem, a mostani Vectorom lila, mindenféle gearrel, meg moddal vagyok 80k DPS-en vele, de mocskos hamar kifogy, pedig 41-es tára van a 66%-os mod miatt
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen DPS-sel operál csupaszon, még hiányzik vagy 60 PC a blueprintjéhez (vagy Black Market AK, az is 180 PC-be kerül, meg a Liberator is)
-
pohár
félisten
válasz
demmer123 #8170 üzenetére
nekem dobott superior vestet az utolsó előtti nagyküldi, az orosz konzulátus végén a boss
visszatérvén az előző kérdésemhez a láda hollétét illetően, csináltam pár képet, így hátha ismerős lesz valakinek majd (a DZ06 jobb felső sarka felőli részen, a PVE részen van)
valahol lennie kell valami bejáratnak, az épület másik felében egy bank van (ott a nagy széf), de sehol egy törött ablak, egy mászható tárgy, se egy aktiválható ajtó, vagy bármi
-
pohár
félisten
skacok, nem tudom, hogy ti észrevettétek-e már ezt a ládát, de van egy láda, benne specialized gearrel Midtown Eastben, egy side mission végződik ott, egy Colonel jön(ne) ki onnan, de mi bent leszedtük még, és a minimapon megjelent egy láda, ami egy eltorlaszolt ajtónak a másik oldalán van, és körbemenni nem nagyon lehet
biztos szórakoztunk vele vagy 20 percet, de sehol semmi...
ti megtaláltátok már az utat hozzá?
-
pohár
félisten
válasz
Snip3r_HUN #7329 üzenetére
már nekem is megérkezett játék közben, néztem is, hogy mi az anyámat spamel ennyit a játék, hát pont ezeket
-
pohár
félisten
délután 5-kor jártam legutoljára a játékban (lvl 6-7 körül), de még mindig tök üres volt a Reclaim Vendor, másnak is üres? ott kéne lennie egy csomó skinnek, a lefűrészelt csövű shotinak, meg egyéb dolgoknak is, de csontüres az egész
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #7165 üzenetére
hát rám 2XL a minimum (na jó, márkafüggő), de ez volt a legnagyobb, valakire csak jó lesz majd
prokxy... nekem jön maxon (3.6MB/s)
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #7137 üzenetére
nekem is fél órája hozta a futár, a pólót ki se bontottam, nem is jó rám, meg nem kell visszabűvészkednem a zacskójába, meg ugyanúgy, szépen összehajtogatni, amikor feladnám az új tulajának (már ha lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos autók - motorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo 3DS és DS topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest