-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54674 üzenetére
PC-n toltuk a Survivalt, a többi kiegre nem emlékszem. Ha lesz majd rá valami filléres akció, akkor megveszem. Nem bánom hogy nem lehet szintet növelni, ez a 2-ben sem tetszett.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54672 üzenetére
Pont ezért gondoltam hogy mindent a játék végére hagyok. A DLC itt is megdobja az elérhető szintet? Mert ha igen, akkor gyorsan beszerzem.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54670 üzenetére
Ez egyből lejött. Annyival is nehezebb, hogy az NPC-k erősebbek, pontosabban lőnek, véletlenszerűbb a mozgásuk, és a fedezékek nem olyan célirányosan vannak, mint a második részben. Most hogy már majdnem 10 órám van benne, kezdem megszokni hogy lassabb az egész.
A sensitivy beállítást is megszoktam már. Nem lehet olyan jól sniperezni, de ez van. Az exotic ládával kapcsolatban tudnál valamit mondani? Érdemes most kinyitnom, vagy ráér a story végén, ha maxos a karakter? DLC-im sajnos nincsenek, nem volt még rá megfelelő akció.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54612 üzenetére
Nekem a túlélést eddig egyszer sem tudtam kipróbálni, olyan 30 perces várakozások után meguntam és inkább mentem földalattizni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54583 üzenetére
lemaradtam róla
-
rumkola
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54551 üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54551 üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54526 üzenetére
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54526 üzenetére
-
ates2
senior tag
válasz
Anonymus23 #54524 üzenetére
jah nem segit,hogy unlimited accountot lehetett regisztralni.
Elege epic fail lenne,ha valaki main accon nicken csalna
csak berak par ....ot.
Nyilvan csak valaki mas trollkodik.De egy majdnem 5 eves jatektol ahol mar az 1 perctol kezdve nincs anti cheat,es naponta uj csalok vannak mit vartok? Plane,hogy FREE lett es nem lett limitalva mennyi accountot regisztralhatsz..
Megoldas: egyutt elsz vele,elvaltod a szervert,letorlod.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54504 üzenetére
Annyit meg, gondolom szokas szerint december elejen ugyis lesznek 60-80%-os akciok.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54518 üzenetére
Ezt te így gondolod.
Pedig csak lefordítom a hozzászólásokat a mindennapi nyelvre amit mindenki használ.
Látod, tök aranyos vagyok, hiszen ez csak egy apró segítség és még ügyesen off-ba is tettem -
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54515 üzenetére
Olyan Div1 dz, hogy 10 játékosból 20 csal.
Ha teljesen véletlenül lelőttél egy játékost az instant visszajön rpm aimbot kombóval.Szóval röviden és tömören rakás szar az egész Division.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54507 üzenetére
Nem olyan nagy dolog ez, mint ahogy te azt próbálod érzékeltetni
Nem fröcsögök, összegzem a dolgokat az elhangzottak alapján, bocs.
Tudom, hogy fájdalmas dolog az igazság. -
schulc99
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54480 üzenetére
Megpróbálom.
Köszi a segítséget.
-
schulc99
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54478 üzenetére
Újból letölteni se tudom mert a fiókomból is eltűnt
Ennyi lett volna az ingyenes letöltés időtartama?
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54474 üzenetére
Az a borasztó hogy a 3000+ os emberek is csalnak már néha. (vagy lag??
)
Egyszer lelövöd aztán visszajön csalással.
Pixellel tegnap instant töröltük a csaló gyereket vissza se jött többet. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #54469 üzenetére
Soha nem találtam volna ki.
-
Deaxus
tag
válasz
Anonymus23 #54460 üzenetére
Én elhiszem neked,de akkor hogy tudok elindulni egyedül?Addig megvan,hogy kiválasztom,hogy PVE mód,de utána beindul a játékkereső,oda meg tudnak csatlakozni mások is.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Anonymus23 #54449 üzenetére
A fényárnyékot raktam maxra úgy már jó.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Anonymus23 #54447 üzenetére
Az miatt homályos?,nem jó csinálták meg?
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #54432 üzenetére
Igen, lehet rosszul fogalmaztam, azért írtam úgy hogy talán repetitívebb. Számomra elég hamar kimerült a második rész, negyed annyi órát nem raktam bele mint az első részbe. Lehet nekem ezért tűnt így. Pedig megvan gépen és konzolon is. Valahogy nem jött át, adtam neki esélyt bőven, szép és jó de ez önmagában kevés. Az ubi stratégiája pedig sajnos minden játékuknál látszik hogy nem a brand és a közösség építés a cél, a Rainbow Six Siege ennek tökéletes példája.
Elkapott a feeling a héten hogy szívesen visszatérnék az első részhez egy kicsit. Resistance mód nagyon bejött, ahogyan a Survival és az underground is.
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54398 üzenetére
Néztem, sajnos most nincs nála.
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54376 üzenetére
Globális eseményekre gondolsz ?
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54372 üzenetére
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54368 üzenetére
Köszi a választ.
Ps4-en játszol ? Jó lenne némi segítség. -
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54366 üzenetére
Köszi. Gondolom az meg majd 1.-én fog itt lenni !?
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54362 üzenetére
Köszi a választ.
Még csak lvl. 27-es vagyok. Akkor ez még odébb van. -
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54360 üzenetére
Köszi.
Lvl. 30 után lehet csak bemenni Undergroundra, ugye ? -
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54341 üzenetére
Köszi. Matchmake-t hol lehet indítani ?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54326 üzenetére
no sh.t
azért a te hsz-edre válaszoltam, mert amiket válaszoltál felixo-nak, az mind úgy van, csak ki akartam bővíteni
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54324 üzenetére
Még el sem kezdtem vele játszani
, csak tisztában akartam lenni.
Köszi a választ. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54324 üzenetére
igen, ha jól emlékszem a supply dropokat LVL30 után kapod.
viszont a kezdéshez van pár hasznos cucc, amit a Base of Operations-ben a legszélső vendornál lehet beváltani (azt hiszerm rewards reclaim vendor a neve).
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54312 üzenetére
Még nem vettem meg az alapjátékot (sem). Gold Edition-t kellene megvennem, mert úgy sokkal jobban megérné. Sajnos most az sem akciós.
-
felixo
őstag
válasz
Anonymus23 #54310 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Azt elfelejtettem írni, hogy PS4-en fogom játszani, de gondolom ott is magyar az összes DLC !? -
Boatesz
tag
válasz
Anonymus23 #54288 üzenetére
26 jelenleg, de haladok lassan felfelè
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54270 üzenetére
Ez eleg valoszinu, de hogyan?
A masik, hogy akkor az Ubisoft miert nem zarja oket ki?
Nyilvan pontosan latjak a szerveren, hogy hogy lett hirtelen 200e pontja, ami nem lehetseges. -
soo277
őstag
válasz
Anonymus23 #54270 üzenetére
+1 ,én játszottam is olyan randon gyerekkel aki csak futott azt feküdt neki mindenki,kb 5perc volt Amhers
mentem is vele vagy 30 kört -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54262 üzenetére
Csak probalom kimaxolni DeadEye PVP-re az M700 Carbont , hogy 5.6% tuzgyorsasagot tegyek a fegyora, vagy 4% CHD-t
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54259 üzenetére
Ahhha, hat igy 1 kicsit mas a leanyzo fekvese. Koszonom a gyors magyarazatot.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54234 üzenetére
Lenyegeben pont ugyanezek vannak nekem is. Max 19% CHD, max 3% CHC, 6% HS.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54231 üzenetére
Ja meg volna 1 olyan kerdesem is, hogy ugyan honnan lehet a kimaxolt fegyvertartozekokat beszerezni? Mert a build epito oldalak irjak, hogy vannak ilyenek, de ez olyan nekem, mint a Columbo felesege.
Pl:
C79 scope (3-4x)
Critical Hit Damage (20.5%) Critical Hit Chance (3.5%) Headshot Damage (6%)Extended Magazine
Magazine Size (121%) Critical Hit Chance (3.5%) Rate of Fire (6.3%)SR-7 Suppressor
Critical Hit Damage (20.5%) Critical Hit Chance (3.5%) Headshot Damage (6%)Small Grip
Critical Hit Damage (20.5%) Reload Speed (5%) Optimal Range (5%)Nem tudom hany 100 cuccot kraftoltam, de hasonloakat sem tudtam csinalni.
Lootolni pedig vegkepp. -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54231 üzenetére
Jaja a Nomad nagyon jo szett. Ezzel voltam megkozelebb ahhoz, hogy meglegyen az elso PVP gyozelmem. Az ellenfel is valami kezdo PVP-s lehetett, es O is Nomad-al kuzdott, mert kb 1 percig lottuk egymast kerulgetve, ugralva, tancolva egymas korul. Szerintem fejenkent 8-8 tarat lottunk el a Haz-zal
-
válasz
Anonymus23 #54184 üzenetére
Nem akarok multizni de volt itt egy jó fej kolléga aki felvett mert látja, hogy kicsit láma vagyok és segítene a játékban. Csak nekem nincsen ilyen felszerelésem. Sebaj. Majd mobilon tartjuk a kapcsolatot
-
válasz
Anonymus23 #54173 üzenetére
Mi az a CTD?
Látványban van különbség? Van olyan effekt ami csak 12-ben aktiválható? Gondolom egy GTX1070 DX11-ben is stabilan fogja tartani FHD-ban a 60 FPS-t.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54170 üzenetére
ha classified gear kell akkor az open world bossok a legjobb forrás (bár elég uncsi), ha pedig exo cuccok akkor legendary küldik, bár ahhoz kell egy jó szet.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54168 üzenetére
az underground szerintem totális időpazarlás, az összes küldi copy-paste, és még a loot is szar.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54137 üzenetére
Igen-igen mazsoláztam belőle és szerintem még fogok is
-
Puma K
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54135 üzenetére
Igen, tudom de még csak hatvan valamennyi órám van a játékban, de már 30-as szint 50 óra körül meglett aztán azóta PvE-ben vagyok.
Köszi az infót.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54127 üzenetére
R. I. P
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54120 üzenetére
ezt most úgy írod mintha a D3 facetank nem lenne ugyanúgy komikus
vagy hogy a 3x D3-reclaimer gyakori kombó.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54114 üzenetére
igen, ezért van egy reclaimer a csapatban optimális esetben
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54104 üzenetére
Csak halkan kérdezném milyen szettben volt Gábor amikor ráfordultál és lelőtted?
Taktikus healer vs dps nem volt korrekt a Te akciód sem. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54104 üzenetére
DZ-BE nem farmolunk és nem nézzük a menüt.
Banshee predator - ba voltam. Csak aztán kaptam egy vérzést és hát nah..... -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54102 üzenetére
HUN : RO 3:0
Jah akkor is elkaplak még egyszer Anonymus!!!
Minden bajuk volt már. Két csapat külön nyomta el egymás után a kék ultit. -
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54099 üzenetére
Feb.20-án szerdán játszottam utoljára mert csütörtökön már elég szarul voltam,aztán pénteken kórház 1 jó kis tüdőgyulladással,szombaton kiengedtek de tegnapig aktív ágyas történet volt,és ma reggel látom h mi van.Hát sajna semmi idegenkezűséget nem találok.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54097 üzenetére
Az van hogy nem tudja lekérni a profilom az ubitol.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54095 üzenetére
kettős azonosítás nem aktív és kórházban voltam egy ideig. Hát akkor így jártam. Gondolom kár erősködnöm az ubinál. Egyébként a végleges ban aszt jelenti h hiába venném meg újra a játékot akkor se engedne be?.....vagy másik email cím a megoldás.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54093 üzenetére
Köszi a választ. Hogy azért bannolnak mert a kettős azonosítás nincs bekapcsolva!!!!!???
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54087 üzenetére
Alig várom már ezeket a pillanatokat!!
Nevetni kell rajta és kész.Franciák hol vannak??? Demizson!!!
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54082 üzenetére
A faxt bug! Úgy feltoltad az rpm-et, hogy betont bont az smg-d.
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54075 üzenetére
Oh köszi, ennél kicsit gyengébben van.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #54061 üzenetére
ennyi idő után tanultam csak meg... a mai nap keserű tanulsága: survival nevesitett bossokra nem hatnak a módositók.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54061 üzenetére
Dz-ben is lesz mindjárt olyan Global Event ha bemegyek.
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54042 üzenetére
Na baszki, ez nekem most MAGIC volt.
-
D.Orion
veterán
válasz
Anonymus23 #54039 üzenetére
Rugó úgy leszel, hogy sebzel játékost nem?
Bocs, de én megjelenéskor játszottam vele 10 napot, és azóta semmi. Kb 2 hete vettem elő újra.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54035 üzenetére
A titkos küldit is meg kellene még csinálnom, de valószínű magyar csapat nélkül esélytelen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54026 üzenetére
Az Achi az juss el 20. körig mind a három ellenállás helyszínen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53976 üzenetére
Volt észosztás rendesen.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53972 üzenetére
Nah ez megint valami okos lehet.
-
venom8888
őstag
válasz
Anonymus23 #53970 üzenetére
jaja, tipikus division,
Remelem a 2 jobb lesz
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53965 üzenetére
Div1-et én is akciósan vettem, Mi az az AMD-s verzió?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53963 üzenetére
Nem hiszem, hogy most a kiadás után akciózzák, biztos eltelik minimum fél év. Ha nem több. De azért reménykedem.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53960 üzenetére
Meg azok akik nem tudnak 60 eurót perkálni érte.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53950 üzenetére
Na de itt most nem a DZ sajátosságra gondolok, hanem az itteni forumos egymásnak esésekre. Anno volt, hogy szétlőttük egymást, beszólogattunk egymásnak DZ-ben, hisz a harc hevében jó egymásnak odaszólni, aztán nevet egyet az ember hogy jó volt a hangulat azt nem kell utálni egymást fórumon is. Tudom, én vagyok a naiv
-
válasz
Anonymus23 #53907 üzenetére
Üdv!
"megnézem a BF4-et én is lehet" Akkor már miért nem a BF5-öt ?Egész jó kis társaság verődik össze esténként, PH-sokból, az IRAM klánosokból [link], ők is jobbára már negyven fölöttiek. Van külön Discord a PH-soknak, de az IRAM-osoknak külön TS-ük is van, oda is be lehet férni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #53907 üzenetére
Én a 360 órámmal se fogok visszamenni
Jövő héten megveszem a Metro exet azt tolom Div 2-ig
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53904 üzenetére
Ma szerintem elő szedem az exo bulid-et.
FUNNY - RA jó lesz. Abba is "looser" vagyok, mert nem tudok D3 - ba játszani. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53899 üzenetére
Nemcsak a supplyt, de előtte ki is mentettem, míg galoppíroztak felfelé leadni a Mennyhuntot a kimentési helyre. Ki volt akit a PVE fegyóval térdeltettem, de utána felszedtétek ultival.
Egyébként meg én biztos nem megyek utána vissza egyedül 4-nek, teljesen fölösleges, csak akkor ha már van horda.
-
Lacos8201
csendes tag
válasz
Anonymus23 #53878 üzenetére
Tudom hogy ki lehet kapcsolni...
Face csoportba lévő xboxosokra gondoltam. -
Dave567
addikt
válasz
Anonymus23 #53878 üzenetére
Titeket is lehetne tanítani...
-
válasz
Anonymus23 #53866 üzenetére
A végén a pontoknál mindkétszer írta a hunter killt... Sebaj, holnap csapatban megcsináljuk.
@arnikusz:
Mind megvan, a survivalhoz hiányzik ez az 1 hunter, meg a 3000 commendation score-hoz 110, de az lehet holnap meglesz a WSP kimaxolással + UG egy-két commendationnel.Az utolsó shield meg úgyis a 290 gear score-os lesz, azzal nincs teendő
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #53860 üzenetére
"Hey stupid over here!"
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53842 üzenetére
Szeretek magammal beszélgetni. Mindig egyetértünk, nincsenek ellentétes álláspontok
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #53739 üzenetére
Hát figyelj. Alapvetően mindig mindenki csal, glitchel, no recoilt, auto aimet, rpm hacket és minden mást használ, aki ügyesebb a legyőzött embernél
Tökéletes szemléltető videó erre, ahol a most Danikáékkal (illetve sorry már nam lag.dani, hanem MaD_Nobody-nak kell nevezni
) együtt nyomuló arcok kurva anyáznak, mert 1v8-ban lettek halálra alázva.
[link]Ahelyett, hogy csendben elsunnyogtak volna, kellemetlennek érezték volna ezt a szintű csapatmentes játékot, helyette bemutatkoztak a világnak a _HUN utótaggal, hogy utána bárki ha HUN-nal találkozik akkor úgy nézzenek ránk, mint ahogy az oroszokra
Ez a magyar nyelven voice-ban kurvaanyázás tényleg a legalja. Az egész videó alatt egyetlen egy összehangolt támadást nem látni. 8 ember képtelen egyszerre egyirányból lerusholni egyetlen szerencsétlen játékost? Hát minden egyes lefektetésnél kvázi 1v1-eket toltak és egymás után mentek meghalni. Ezek után meg megy a cheaterezés? Hát szégyen na
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53802 üzenetére
Ráadásul amit Ő linkelt az full AimBot nem no recoil macro.
-
ates2
senior tag
válasz
Anonymus23 #53788 üzenetére
Amúgy logitech g502-s egeret használt régen, most logitec wireless pro-t. marco nem egyenlő a norecoillal.
-
ates2
senior tag
válasz
Anonymus23 #53784 üzenetére
ezt is valami noob elkezdte terjeszteni és a bot magyarok átvették. ennyi. ha norecoil-t használna látnád.
tessék egy csaló instant észrevennéd a norecoilt.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #53769 üzenetére
+1
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53747 üzenetére
Ohhh heeeeeeeeeee!!! Semmi baj. Azért köszi.
-
Dave567
addikt
válasz
Anonymus23 #53700 üzenetére
Ez a rendes neved is???
Biztos, akkor Bocsánat... -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53741 üzenetére
Sajnos mivel nincs meg az összes szett-tem így nem tudok minden fegyverhez sajátot rakni. Most a D3-at akarom kimaxolni, ezen kívül még meg van a csapásmérő és a nomád, a többihez még hiányzik 1-2 db.
Meg kb 200000 Div-tech -
Lacos8201
csendes tag
válasz
Anonymus23 #53739 üzenetére
Ok értem én itt lezártam ezt a dolgot.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53722 üzenetére
Nekem a lényeg az lenne, hogy ne haljak meg addig amíg a kimentésnek nincs vége, mint tegnap este is. valaki hívott kimentést, odamentem a srác akasztott aztán én is, békén hagytuk egymást, jöttek 3-an akasztottak, nanem berugóztak elkezdtek minket darálni, nem D3-ban voltam épp taktikait teszteltem, hálistennek még el tudtam dobni egy fürkészt, nem tudta levágni, én meghaltam a cuccom ki lett mentve aztán nem mentem vissza.
arnikusz: Miért jó a 2 House a szettedben?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53710 üzenetére
Pixi ezzel bosszant mindenkit.
[link]
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #53704 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #53702 üzenetére
nana ...
remélem nem ez lesz
[link]
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #53700 üzenetére
Hát ez nem igaz ... most már be kell mennem a DZ - be megnézni, hogy mit művelsz
őrület ...
-
Dave567
addikt
válasz
Anonymus23 #53680 üzenetére
Tök mindegy ki anyázik és ki nem, és senkinek nem kötelessége megszámolni az i-ket, abba a csapatba tartozól amelyik le fikázza a másikat, magyarán ugyan az vagy, mint a többi csapattársad...
De ha te különb vagy, akkor válald fel a neved és úgy játsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest