- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Jam=- #53479 üzenetére
Össze állhatunk farmoláshoz,ma indult újra az összes legandás.
Illetve akinek van kedve csatlakozhat (DZ__Priest).
Aztán kinek mi kell osztogatjuk.Nekem nem kell semmi,beléptem a játékba és be adta azonnal a pajzsot.
Szóval mindent oda tudok adni amit kapok és nyitok a ládából. -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #50331 üzenetére
Jó közben átfordult bennem a dolog, de az első két megoldás az megoldás.
1., Becsatlakozni ismerőshöz
2., Régi ki nem nyitott láda (ez kevesebb viszonylag)Még most is esik néha olyan ládából szürke cuccos, amit nem nyitottam ki az adott karakterrel amikor csináltam anno 2 éve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #49578 üzenetére
Tényleg sokan vannak így, hogy abbahagyták vagy abbahagyják, meg azért jött ki jó sok új játék is, de ilyen ez, ez van.
Megnézegettem a bravúrokat, gyakorlatilag mindet meg lehet csinálni viszonylag egyszerűen, csapatban is elég hamar...
Ami még érdekes lehet, az a DZ. Tegnap is lövöldözni akartunk, 15 percig mentünk, mire találtunk egy játékost, aztán kiderült, hogy négyen vannak, de meglett a manhunt is. Mire visszaértünk megint sehol senki, ott lövöldöztünk 1-2 játékost, nagy nehezen felmentünk manhuntra, amikor megjelent 8-10 játékos, mögöttünk meg egy landmark komplett mobjai
Mire észbekaptunk a többiek már feküdtek a csapatból
Futás a leadóhoz, sikerült leadnom, de megszámoltam, konkrétan nyolcan kergettek
Aztán rugókat lövöldöztünk, volt egy négyes csapat, ~2x leraktuk őket wokerrel ketten, aztán hirtelen lelőhetetlenek lettek, illetve nem is lelőhetetlenek, hanem olyan sebzésük lett, ami nem nagyon volt előtte. Ilyenkor bezzeg meg senki sem jön rugót lőni -
xyvalaki
aktív tag
válasz
-=Jam=- #49113 üzenetére
Látom nem értesz meg. Nem baj.
Anno sokan sokszor mentek a Lexingtonra hogy lekapják Laráról a mellényét és kaptak egy ramatyot belőle. Most, enyhe túlzással, lelősz egy kutyát és dob egy fullosat. Háborogsz ezen? Én nem.
Senki nem beszélt arról hogy a supply adjon több ezret. Hol olvastál ilyet? A hosszú GE alatt sem sikerült mindenkinek megszerezni amit szeretett volna. Azoknak meg, akik utána kezdték igen nehéz is lesz. Ráadásul a DZ-ben egyedűl vagy kezdőként elég nehéz divtechet farmolni mert amint ki akar menteni ott teremnek akik lusták farmolni.Kap egy minimum közeli sebzéssel bíró Házat, gyenge szettben. Szerinted mennyi esélye van? Elöbb utóbb megunja a játékot. Egyre kevesebben fognak játszani. Sokszor órákon kereztül nem találkozom senkivel a DZ-ben. Ha meg igen és lelövöm, van nála két lila láda meg egy nehéz tölténykivető tár. Tudom, elötte kérdezzem meg hogy, haver, érdemes levadászni téged vagy van 20 órád a játékban?
Mi akik végig nyomtuk az összes GE-t, kifarmoltunk 20000 divtechet, kicsinyeskedünk? Be megyünk a DZ-be és mindig ugyan azt az 50 játékost látjuk. A maradékra aki betéved, elég ha ránézünk és térdel, mert képtelen egy normális szettet össze kaparni. Az meg hogy te háborogsz a véleményemen, nem hat meg és attól nem is fog változni. -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48969 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy úgy, hogy volt egy rambo CF Striker, nekem volt CF Striker + CF D3, volt egy éppen csak összerakott CF D3 + a 4. aki akkor csinálta először ezt a küldetést egyáltalán (a végén ő volt egy taktikus/reclaimer vegyes bazár szettben, előtte nem tudom miben volt).
Illetve a csapat többi tagja, akikkel együtt csináltuk azok most csinálták először hősin a küldetést 1.7 óta, mert mindegyiknek most adta be a boss killekért járó achikat is.Ettől sokkal több nehezítést, csak akkor tudtunk volna belevinni, ha nem beszélünk közös nyelvet.
A végére maradt 2db D3 + én raktam le a mobile covert a 3. túsz elé, és elsőre megcsináltuk.Na most ehhez képest volt jó a végén a nemes egyszerűséggel és őszinteséggel elhangzott "Ez a küldetés ennyi?" kérdés
Szólj ha mész Survivalbe, régen futottam már én is, és mindig is bejött a játék, csak akkor bosszantott fel, amikor Deltahegyek voltak.
-
Nightfall75
tag
-
xyvalaki
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48888 üzenetére
Most komolyan, egy PvP kiegnél a lelőtt mobokra adja meg a pontokat?
Ha ez így van, akkor ez egy.... öö nem is, csupán hozták a formájukat.Őszintén, ha már 3 milla, akkor legalább a teljes pontszámot adná hozzá. Függően, hogy milyen csaptba és milyen ellenféllel kerülsz össze, 15-25 e pont között viszel haza, ha te vagy a PvP király, akkor esetleg 30k felett, még ezzel számolva is több mint 100-150 menet a 3 milla, azaz simán számolhatták volna így is...
Mondjuk ha meg azt veszem, hogy nekem 547.000 pont a maximumom, akkor meg csak 6-7 meccs lett volna, de akkor meg még nem volt bravúr
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48886 üzenetére
Én volt, amikor egyedül próbáltam, és kb hasonló felállás volt, kértem az oroszokat, hogy legyenek szívesek megcsinálni, rákérdeztem, mire ők: persze tudjuk, hogyne.
Nekiindultunk, és hirtelen 4-0 volt a javunkra. Biztos megértettékA Last Standbe kicsit többet látok, az érdekesebb, meg ott nem minden a fragelés, az egész csapaton múlik.
Ott is már csak a 3.000.000 pont lenne a cél, minden más bravúr megvan.
Ha érdekelne, de ahhoz még gyűjteni kellene 2.890.000 pontot.
Na ez nem lesz meg sohasem szerintemMég a következő lépcső (300.000) is olyan messze van, hogy ennyit biztosan nem fogok játszani, főleg, hogy mennyi kínlódással jött össze ez a ~110.000 pont is.
Még ha a tényleges pontot számolná, amit a végén kap az ember, akkor azt mondom, hogy van benne annyi, hogy végigtolja az ember, de őszintén nem is tudom, hogy melyik pont is az, amit effektíve hozzáad a pontjaidhoz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48884 üzenetére
Nekünk is vagy 3-4 próbálkozás volt, amikor láttuk, hogy nagyon erősek, akkor nem erőltettük, de volt egy olyan csapat, amikor nem volt túl sok DPS-ük, így bepróbáltuk, 0-10-ről volt hogy vezettünk már 15-10-re de a vége 20-16 lett
Érdemes olyanok ellen megpróbálni, akiket összedob a gép, és nincs köztük lvl99 túl sok
Komplett 4-es összeszokott csapat ellen eléggé reménytelen. -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48877 üzenetére
Meglett a -10-ről nyert meccs?
Tegnap bementünk egy körre, de 0-20-ban végeztünkMásik körben meg az egyik gyerek házzal messziről olyan szinten darált, hogy öröm volt nézni, a másik meg egy DE vagy nem tudom mi lehetett, talán vadász hite, de annak meg minden lövés fejre ment, valószínűleg az Ördög Sarka kombóval ment, mert Alejandro sebességgel fosta kifelé magából a golyót, kár hogy aimbotolt a gyerek... Kb fél másodpercenként hullottunk össze....
Léptünk is...Ennyi volt, jó, hogy megvannak az achik, mert mert oda se megyek már be szerintem többet, max ha kell segítség (legalábbis megpróbálni) a -10ről nyerni achit.
Egyébként mi azt 3 DPS + 1 reclaimerrel csináltuk meg, nem random csapattal. -
törölt tag
válasz
-=Jam=- #48860 üzenetére
Igen az.
Köszi srácok, lassan kezd összeállni a kép. Akkor ezt a fenti képen látható build-et finomítgatom. Most itt járok (persze az értékek még nőni fognak, csak DivTech híján még nem tudom húzni a cuccost):Az LVOA-C-n kompetens a harmadik, remélem így a három együtt jó.
Valamint Egzotikus sebzéstűrés-es kiegészítőim most csak életerősek vannak, majd lecserélem őket tűzfegyveresre (habár lehet hogy az összes itemet kimaxolva eléri a 7-et a tűzfegyver is)
De tényleg, sokat segítettetek
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48572 üzenetére
Az Assault eventen talán csak a Falcon fekvés nélküli ami szívatósabb volt, de ott is csak a sniperek miatt (távoli sebzésnél 1-2 hitelnek, bár az még akkor a csökkentett staminás időszakban volt, így lehet most már az sem gond). Mondjuk azt már annyiszor megcsináltuk fekvés nélkül, ide is csak egy kis odafigyelés kell igazából, bár nem random csapat kategória. De 4 nomád simán lehozza
A gyógyító képzettségek nélküli sem gáz, nomád, striker, vagy képzettséges sebzésre healelős taktikussal simán lehozható.Én pont az elmúlt hétvégén vertem el 1500 divtechet, hogy összerakjak egy PvP-s Strikert, így most már van 4 PvE és 1 PvP, kifejezetten nem rossz, de egyelőre a Ragadozó jobban adja PvP, főleg mivel legtöbbször csapat nélkül kamikaze módban tudok csak menni.
De ha ugyanilyen gyalázat lesz a loot, mint ami most hétvégén volt, akkor még így is érdekes lesz kifarmolni a szetteket, akinek nincs meg. 10k GE kredittel indítok, mert pár cuccost csak le kellene cserélni a jelenlegiekből, hogy 1-2 jobb minor tálent legyen pl a térdvédőn.
Ha kell segítség, akkor szólj, és meg tudjuk beszélni az achis (maszkos) küldetéseket. Taktikussal mindet meg lehet csinálni ha jól rémlik (a fekvés nélküli Sólyom az aminél a fentiek igazak)...
-
Bedepi
tag
válasz
-=Jam=- #48373 üzenetére
Ha figyeltél azt írtam, hogy nem tudom, hogy automatikusan futott e, mikor indult a windows. Ha igen akkor cumi. Használva akkor sem volt, tehát ténylegesen semmi nyomot nem tudnának felmutatni. Még ha akarna sem. A baj az hogy én sem. Sok olyan program van a gépemen ami automatikusan indul, már az első telpítés után is, amit kikapcsolhatsz ha akarsz utólag. pl logitech egér szoftver. nem látod, nem zavar, de megy a háttérben. De mondtam nektek, nem kell elhinni. Nem fogok neked magyarázkodni. Ha akarod, olvasd vissza a komplett sztorit, de ne egy-egy szövegmorzsa alapján alkoss véleményt, és ítélkezz.
-
Bedepi
tag
válasz
-=Jam=- #48360 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, nem tudtam és ez valóban nem mentesít. De az azonnali kitiltást akkor is erősnek érzem, felszólítás nélkül. Csak azt sajnálom, hogy 400 órányi játékom veszett el egy ilyen hülyeség miatt. Nyilván ha tudom, nem rakom fel. De gondolom, akkor ez akár melyik másik játéknál is bajt okozhatott volna? Csak mivel ezzel játszottam mostanában itt jött elő? Újrakezdeni már nem fogom, mert elég szöszölős volt így is. Ha maguk a karaktereim le lettek tiltva, akkor az újboli megvétel lehetőségét is elvetem.
Azért köszönöm a segítséget, jgy legalább feltételezhetően tudom, hogy mi lehetett a probléma
-
Bedepi
tag
válasz
-=Jam=- #48357 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy windows indításnál automatikusan indult e? Erre nem is figyeltem, és gondoltam volna. Nyilván ha tudok ilyenről fel sem rakom azt a szart. De akkor még mindig ott a kérdés, hogy miért nem néznek bele a játékba? Nincs takargatni valóm, nincs semmi megbabrálva
csak meg kéne nézniük. Azt sem tudom, hogy eredeti játéknál lehet e csalni. A tört az más, ott van trainer, meg minden egyéb de gondolom itt amúgy is szűrik. Csak meg kéne nézniük. Ezt azért nem érzem igazságosnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48337 üzenetére
Ha az első lesz, akkor max annyi, hogy ezen is meglesznek a hiányzó achik, mert azok a szettek nem kellenek (már)....
A Dead Eye jelenleg használhatatlan, főleg egy 9000-es staminás ellen.... (Striker, Ragadozó, D3) nomádról nem is beszélve. Gyakorlatilag ez ki van herélve, talán ha visszaadnák, hogy nem csak fedezékben működik, akkor lehetne messzebbről, ahol cak fél mm látszik belőled lövöldözni, de így ez használhatatlan.
Magányos, PvE bohóckodni és Shoti/LMG achit megcsinálni jó volt, főleg, amikor a megállítót 4x töltötte újra egymás után
Végső: Csak néhány küldetésen (SS, Sólyom, CS), illetve 4-es manhunt bandákban látom, hogy használják, egyedül nem sok értelme van.
Striker, D3 és Nomád kellene még talán (esetleg Ragadozó), de igazából ennyi, meg max az összegyűjtött szettekből (Reclaimer+Sentry+Taktikus a még nem maxoltakat kicserélni jobbakra, de kb ennyi).
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48335 üzenetére
Shoti, LMG azok pl tipikusan Magányos csillag achik, én pl az 500 fázis egy részét csináltam összekötve a kellemetlent a haszontalannal...
De pl shotit nagyon sokat használtam azon a GE-n is, amikor a közelről való sebzés növekedett meg, egy lila módosító+shoti (megállító) kombóval nagyon lehetett aprítani, akkor azon a héten kb 4e kill jött össze vele, ha lesz megint GE 1, akkor is lesz olyan achi, ami shotis, arra is lehet tartogatni. -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48324 üzenetére
A manhuntos azért úgy érdemes, ha vannak olyan ismerőseid, akik PvP orientáltak, mert teljesen más olyanokkal PvP-zni, akik többnyire csak ezt tolják, mint olyanokkal, akik elsősorban PvE, vagy a ha "betámadnak, akkor nincs mese" PvP.
Ha kifogsz egy jó szervert és nincs rajta Hero vagy összeszokott csapat, akkor megy nem PvP-re összeszokott csapat nélkül is, max nem a lvl5 manhuntot kell megcélozni.A kötél levágásra nem adok ötletet, élesben igazán érdekes
-
Lifer092
senior tag
válasz
-=Jam=- #48293 üzenetére
Ahogy nézem ő konzolon játszik, vagy csak PC és kontroller?
Lehet a konzolt nem érinti ennyire a lagg/drop.- Nem csak az LS fos most, az egész DZ/LZ ilyen már hetek-hónapok óta. Laggos, fps droppos nagyon.... Néha már szinte játszhatatlan. Mobok visszaugranak Dz1-ből kb. Dz9-be, nem sebződnek, de még a játékosok sem... Skillek megint beragadnak, vagy csomószor el sem megy stb. stb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #48078 üzenetére
Tudom, hogy coopban kell, csak arra mondtam, hogy sok olyan eset volt, amikor egész küldetés alatt csak egy valaki 1x esett el, pedig nem is figyeltünk a hibátlanra, azaz kis odafigyeléssel meglett volna, amikor meg "na csináljuk így" akkor meg sűrűbben előfordult a baleset.
Végén beugró:
Ha így is működik, akkor ez is megoldás, de végigtolni se egy ördögtől való dolog. -
Anonymus23
veterán
-
pottyoske197
tag
válasz
-=Jam=- #47838 üzenetére
SS re en is jelentkezem van strike es D3 frontline ugyanazon karakteren amivel mennek
keszulok egy ideje, tegnap csak kroa delutan voltam DZ 3 ora 600 divtech, folyamat kimentettem valahogy kisse csendes szerver volt 1-2 rugo banda de elkerultem oket hogy haladjak
A 10 kill es skirmishre en is palyazom egyszer majdnem megvolt. 8 kulombsegre emlekszem . de randomokkal nehez osszehozni
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #47771 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom, mivel sokszor volt olyan, hogy lelőttem az ellent, de felélesztették, és nem adta hozzá a killhez.
Tipikusan ott tudtam ezt megfigyelni, amikor 4-es összeszokott csapat ellen próbáltunk menni AS szabvány szerint, és egyértelmű volt, mert nulla killünk volt egy jó ideig, holott nem egyszer sikerült levinni közülük 1-1-t a földre, közben meg a számlálónk maradt nulla, vagy éppen amennyi volt.
Ha nem végeztük ki az ellenfelet, akkor nem adta be... se csapat, se saját killnek... Nekem így rémlik... De lehet csak a csapatkillt nem adja be addig, amíg ki nem végzed.
Na majd meg fogom nézni, meg ebből a szempontból az össz killeket is megnézem. -
Elims
veterán
válasz
-=Jam=- #47422 üzenetére
Köszi! Ezt sem tudtam. :-/
Anonymus: A 209-es vagy 229-es fegyverrel amin élnek a talentek,sebzel annyit mint egy 28x-es nem élő talentes fegyverrel? :-o
Arnikusz: Ne is haragudj,de ez lehetetlen!Nem egy hantás embert szűrtem le az írásaidból,de ez a screenshot vhogy nem jöhet össze.Esetleg vmivel felturbózva,pl. van a taktikus szettnél vmi olyan lehetôség (talán egy sárga táska adja),hogy amennyit sebez a skill vhány %-át megkapod gyógyításként.Ez vmi ilyesmi lehet.?Ez csak egy példa volt,nem is taktikus,nem is nagy képzettséggel.
Szerk.: :-)))) "...és ez még a nem megfelelő maxolt Predator..." :-))) Ne viccelj már. :-))
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #47396 üzenetére
Azért, mert az egyedül hasznos tálent 256-os fegyvernél (a tehetségesen túl), gyakorlatilag csak elektronika kell hozzá.
Kisebb GS fegyverben nem gondolkoztam, mert nem csak golyózni használtam eddig, hanem lőttem is vele, illetve ezt a buildet (mármint a fegyvereket) használom a full elektronikás support Reclaimerhez, ami ugyancsak ezen a karakteren van, és fő értékben az is ugyan ez, és ott a folyamatos heal láda miatt simán lehet lőni is a golyózáporban! -
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #47389 üzenetére
Ki kell próbálni, hogy azok a tálentek működnek-e, mert nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen jellegű tálentek is élnek, amiket én írtam, azok vagy skill használatra vagy kill-re aktiválódnak, a páncélsebzés és az elit sebzés szerintem csak a fegyver által bevitt sebzésre működik, de nézd meg, hogy mennyiket sebzel vele és nélküle.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #46986 üzenetére
Nem láttam még, mert csak a neten fellelhető listát láttam, abban a többire van kitétel, egyedül a Motion Blurre nincs odaírva, de amennyi farmot le fogunk mostanság nyomni ez nevetségesen könnyű a korábbi maszk achikhoz képest.
Ha csak a bohóc és disznófej maszkra gondolok -
bozont
veterán
válasz
-=Jam=- #45524 üzenetére
Nekem meg pont a Predatort osztogatja, pedig a Nomad és D3 a cél. Már gondolatot is olvas a random generator?
Stolen Signalra élhető összeállítás ez (tanknak)?
Mint ahogy írtam is feljebb a D3 CF még nem teljes, így ilyen vegyes szettet tudtam összerakni. SMG-nek csak egy Midas-om van. Másik fegyvernek még nem biztos a shoti, de még egyet sem próbáltam.
-
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest