- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz
Anonymus23 #53257 üzenetére
A legfontosabb, hogy mi van a haveroknak esetleg. Következő az exkluzív címek. Online játékoknál érdekes még, hogy PS-en nagyobb a játékos bázis. Én PS mellett döntöttem (slim) és nem bántam meg. RDR2 alatt sem éreztem, hogy gyenge lenne.
-
kiserik
senior tag
válasz
Anonymus23 #41734 üzenetére
Ha jól emlékszem nem kell hozzá, hogy fertőzőek legyenek. Majd megnézem, ha hazaértem. Nekem azt hiszem 7/8-on áll jelenleg.
Ui: szívesen elviszlek egy körre, ha gondolod ;-)
-
kiserik
senior tag
Unatkozó, kihívást kereső, magányos ügynököknek ajánlom a Legendary küldetések solozását. Time Square kb 1 óra alatt meglett. Egy Medved lett a jutalmam. (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tegnap vagy 3-4 órát tököltem vele, végül fel is adtam, de ma elsőre, halál nélkül sikerült
)
-
kiserik
senior tag
válasz
micafighter #35884 üzenetére
Abban a pajzsos témában van turpisság nem is kevés. Én bementem LS-be pajzzsal, de lelőtték a pajzsom, mint a szél és a sebzés sem volt túl meggyőző. Előtte találkoztam egyel, olyat lőtt, mint a ló rúg, de a pajzsot 5-en sem tudtuk róla lelőni egyszer sem.
-
kiserik
senior tag
válasz
ZsyfKo #35356 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Az, hogy le tudod lőni a csalót, csak annyit jelent, hogy annyira béna, hogy még csalással is béna. Nekem volt olyan, amelyik csak elszaladt mellettem foglalni, lelőttem, ő meg mint ha akkor kapott volna észbe, elkezdett térdepelve csúszkálni valami fedezékbe. De simán lehet hallani olyan rpm-ket, mint egy felpörgetett kávédaráló az 1hp-ról agyonlő mindenkitről meg már ne is beszéljünk. Ki lehet fogni jó meccseket, el lehet vele szórakozni, de komolyan venni nincs értelme.
-
kiserik
senior tag
válasz
MikaVejneGI #35332 üzenetére
Mindegy mivel mész be. Ha használsz cheat engine-t akkor azért, ha nem használsz akkor meg azért.
-
kiserik
senior tag
Na nekem ez ennyi volt. 1.5 után adtam neki még egy sanszot, de semmi értelme az 1.6-nak. Azon megy a verseny, hogy ki mennyi csalást mer beállítani. Jó ötlet volt a LS, el is lehetne szórakozni vele egy ideig, de látszik, hogy le se szarják ezt a játékot. Szép volt, jó volt de kipukkadt.
-
kiserik
senior tag
válasz
arnikusz #31324 üzenetére
Esik vegyesen minden, de sokkal sűrűbben, mint máshol, így annak az esélye, hogy értelmes lootot kapj, nagyobb. Kipróbáltam, 10 perc alatt 6 láda meg egy valag cucc. A zöldeket meg sárgákat eladva lett 4 millió credit, ebből vettem még 10 ládát, így a 10 perc végén 2 itemet tettem a stashbe későbbre, lett 1 millió + creditem meg 320 PC-m.
-
kiserik
senior tag
válasz
velizare #21738 üzenetére
Akkor elnézést a félre informálásért. Én is innen vettem a fórumról ezt a magas GS nyitáskor => magas GS-ű tárgy a jutalom dobozból.
Akkor a helyes tanács az, hogy mielőtt szintet lépne az illető UG-ban (boss előtti pillanat vagy a felvehető xp-t adó video, hanganyag, stb előtt), akkor öltse fel a legmagasabb GS-ű holmiját (mindegy, hogy milyen set, csak a magas GS számít) és próbálja meg úgy meglépni a szintet. Aztán nyithatja is ki a ládikót.
-
kiserik
senior tag
Csak egy jó tanács: ha Undergroundot (DLC) csinálgatod, akkor a szintlépésért kapott ládákat még ne nyisd ki. Igaz, hogy jobb cuccokat kaphatsz belőlük, de a cuccok szintje az aktuális GS-edhez mérten adja, így 170-es GS-sel vétek elpazarolni őket. Gyűjtögesd addig, míg a GS-ed nem lesz legalább 220 fölött és akkor nyisd majd ki őket.
Illetve amíg alacsony szinten vagy érdemes lehet DZ-ben is kóborolni. Elég hamar össze lehet szedni ott értelmes alap felszerelést.
-
kiserik
senior tag
válasz
Raulblanco07 #21577 üzenetére
Életem első heroic Lexingtonja puggal és lám, ki is esett ez a "Megállító"
. Soha nem volt még ilyen szerencsém. Pl ebből a supply box szerencsétlenkedésből úgy jöttem ki, hogy esett 2 lom fegyver meg egy 268-as sentry kesztyű, az enyém 214-es. Már elköltöttem 1 milliót a kalibrálásra, de még mindig a kisebb a jobb
-
kiserik
senior tag
válasz
Szatekszon #20688 üzenetére
Mindegy, higy hol veszed meg, a magyar nyelv benne lesz.
-
kiserik
senior tag
válasz
LucentTwo #19195 üzenetére
Add össze az itemeid szintjét, és oszd el 7-tel (a fegyverből csak a legerősebb számít). Ha így 200 alatt vagy, akkor a kis DZ-be fog rakni, viszont se nálad, se a stash-ben nem lehet olyan tárgy, ami ezt az értéket növelheti (pl a kesztyűd 191-es, de van a stash-ben egy 214-es,akkor már a 201+ba kerülsz).
Magányosan szintet húzni, pénzt keresni, élvezetes pvp csatákat vívni jó a kis DZ. -
kiserik
senior tag
válasz
kovimester #17814 üzenetére
Ebbe semmi röhejes nincs. Játékmechanika. Teszem azt van kismillió armorod, attól még a tűzben ugyan úgy megégsz. Te a ruháidnak köszönhetően 170%-ot sebzel egy elitbe, 100%-ot egy más típusú mobba/playerbe. Teljesen rendben van ez így.
-
kiserik
senior tag
válasz
RECSKA #17524 üzenetére
Remélem nem fogják butítani. Ha én a gyenge fostos kis karimmal tudtam egyedül boss-t ölni, ládát nyitni DZ6-ban, akkor nem annyira durva a helyzet. Persze sok emberke csak azt látja, hogy ott esik a drága loot, de azért ott meg is kell harcolni érte. Aki szintet akar húzni, vagy csak szórakozni, az öltözzön le és mehet 200+ alá.
-
kiserik
senior tag
A DZ 200+-ban nagyon para egyedül
Bementem DZ6-ba, leöltem 2 bosst, nyitottam 2 ládát, kimentettem egy 204-es AUG-ot és a legkisebb csoporttól is összefostam magam
Kemény
-
kiserik
senior tag
-
kiserik
senior tag
Ezek simán cheatek szerintem, csak okosan használják azokat, hogy ne legyen feltünő (pl nagy fej
) Nincs gyorsaság, falon átlövés, sorozatlövő m1a, de van okosan beállított célzásrásegítés, ellenfél mutatása térképen, esetleg "nagyfej csít"
Amúgy volt már nekem olyan is, hogy egy rugó 2-szer simán ledarált, harmadikra meg full hp-n öltem meg. -
kiserik
senior tag
válasz
[hun] warhea #15904 üzenetére
DZ-be én is szívesen csatlakozom bárkihez. Az 1 szint per órával 25 szintet bajos lesz teljesíteni
-
kiserik
senior tag
Sziasztok!
Szakiktól kérdezném, mi lehet annak az oka, hogy rengetegszer 10-15 fps-sel indul a játék. Alap esetben teljesen normálisan 50-60 fps között mozog, de (főleg az utóbbi időben) sokszor előfordul az előbbi probléma. Gépújraindítással szoktam orvosolni és azonnal indítani a játékot. Viszont ha egyszer már elindult normális fps-sel, akkor utána kikapcsolásig mindig normálisan tudom indítani. (i5 4460, GTX 660ti, 8gb ram)
Kicsit kuszára sikerült, de remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest