- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Mondom így hosszabb kihagyás után rálesek a játékra, viszont percek óta kb ennyi történik. kattEz mi a fakk?
Próbálkoztam újraindítással, tűzfal/víruskergető kikapcsolással, de nem segít.szerk: nyomok rá egy verifying-ot vizsgálatot hátha.
-
Maxtreme
addikt
Üdv a klubban
Én kb 1 hete annyira indítottam el hogy megvettem a 204-es vector BP-t.
Totális unalomba és érdektelenségbe fulladt sajna számomra a játék. Arról ne is beszéljünk hogy amíg elmentem a vector tervrajzért 2 ember lőtt le falon keresztül.
Szóval ez nekem ennyit nem ér. Ha már nem szórakoztat (sokkal inkább a csalók miatt felhúz) 1 játék az már régen rossz.
Azt még megvárom hogy mi változik az 1.2-vel (gyanítom hogy semmi) aztán meglátjuk mit hoz a jövő. -
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16607 üzenetére
akartam mondani hogy shadowplay, és felveszi az elmúlt 2 percet, de látom kATi-d van..
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16598 üzenetére
remélem videozod és reportolod őket.
-
Maxtreme
addikt
Az első SP tartalma:
Én úgy gondolom hogy már ez megérte a +8k-t, még úgy is ha ez után semmit nem kapunk..
/Irony off
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16374 üzenetére
Nem véletlenül tettem le pár napja a játékot...
Meg őszintén szólva, rá is untam. Kevés a tartalom, 0 a motiváció. -
Maxtreme
addikt
válasz
bendeguz76 #16112 üzenetére
igen az is jó.
Srácok. Mit machináltak a játékkal? töltött le vmi 2x megás filet.
-
Maxtreme
addikt
válasz
bendeguz76 #16090 üzenetére
Attól függ..
Én pl a játékhoz egy ilyet használok,még nem panaszkodott senki. Viszont zenét nem ezen hallgatok.Arra ott a Beyer DT990. -
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #15896 üzenetére
Most azért mert az első sotis kb 2 sec alatt alázott le minket??
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
b+...
Újabb gyöngyszem. A Csávó nem is csinálja nagyon feltűnően... -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #15117 üzenetére
Már okés, köszi hogy szóltál.
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #14975 üzenetére
reportold!
-
Maxtreme
addikt
huhh ez nagyon jó olvasni.
Apropó cheaterek.. napi rohadék team:
Megy is az ubinak.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #14927 üzenetére
Egy Rainbow Six Siege - Gold Edition-el esetleg tudnák kicsit enyhíteni a csalódottságom.
De mivel pont leszarják az én kedély/mentális állapotom, erre sok esélyt nem látok.
ada19: Micsoda óriási büntetés. Visszajön, és folytatja tovább. Vagy ha nem, már akkor is "megérte" neki vélhetőleg.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #14914 üzenetére
Amúgy ebből lehet is valami, vagy csak írjuk alá hátha alapon ...?
-
Maxtreme
addikt
Én meg egyéb elfoglaltság miatt nem tudom nézni, szal 1 rövid összefoglalóra én is vevő lennék.
Amúgy ja. Sajna totálisan igazad van. Az elején én is totálisan bele voltam bolondulva a játékba, de ma már ott tartottam hogy a napi missziókat sem volt kedvem megcsinálni. Elindítottam a játékot, és ugyanezzel a mozdulattal ki is léptem.
-
Maxtreme
addikt
Volt már?
Never Trust the Client -
-
Maxtreme
addikt
Na nekem most lett elegem 1 időre a DZ-ből.. már napok óta nem az van hogy néha összefutsz 1 cheaterrel, hanem néha van olyan (nagy ritkán) hogy nem futsz össze.
Konkrétan az hogy 3 szerverből 2-őn már az ajtóba várnak teleportálnak, és úgy szednek le hogy még ki sem lépsz már halott vagy, a másikon meg 5 perc után a hátad mögött van és one shot/meghaltál..
Na köszi én ebből nem kérek..Iszonyatosan bánom hogy nem tudom már visszakérni a pénzem.
A legdühítőbb az hogy hiába mondod a kis pelyhes szakállú 11 éves köcsögnek hogy reportolod, jót röhög rajta hisz tudja hogy semmi nem fog történni..
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #14578 üzenetére
Miről a névváltoztatásról? Ne vadíts már, ott a uplay-ben az opció
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #14576 üzenetére
Mármint a névváltoztatás? Dehogy van, én is változtattam már (vagyis hozzá írtam)
-
Maxtreme
addikt
Az igaz, viszont az ilyen nevet nem véletlenül állítják be a "kedves" userek, ezt meg a bubiszoft bármikor visszatudná nézni. Illetve azt is hogy jött e már az adott játékosra "panasz"..
Am ja. Ezért is írtam tegnap amit. Minden felhasználónak kéne egy egyedi azonosító szám, kód stb a neve mellé, és innentől bukó van az ilyeneknek.
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #14512 üzenetére
lol. utoljára ilyet a c&c sorozatnál láttam.
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz
#35434496 #14407 üzenetére
Krva anyját nem lett volna baj ha azt a csalók által okozott 2 halált megússzuk a végén.
Mind1, most beizzítottam a shadow playt, mindegyiket felveszem és még YT-ra is mennek ki. Nem mintha sok értelme lenne mivel bármikor nevet váltanak, de ettől függetlenül hátha valaki ráismer a rohadékokra.Tudjátok mi lenne itt (szerintem) a megoldás? Ha minden játékosnak lenne egy megkülönböztető szám(sor)a, amit mondjuk látsz a neve mellett, vagy miután kinyír a képernyőn..
Onnantól aztán variálhatna a nevével a kis tahó. -
Maxtreme
addikt
Amúgy tuti szándékosan hagyták bent ezt a sok hibát, azért hogy a userek ne azzal foglalkozzanak hogy milyen rakat szar az optimizáció...
-
Maxtreme
addikt
válasz
vegitossj7 #14367 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
hcsaba1986 #14347 üzenetére
lesz
-
Maxtreme
addikt
Akik így ennyivel elrendezik a dolgot hogy "ó a pécére szarnak, oszt jó van ez így", kíváncsi lennék arra ha venne egy TV-t ami nem működne, akkor követelné e a boltba a javítást, vagy abba is belenyugodna hogy ó "há jójez így nekem"..
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #14178 üzenetére
Mi is pont ilyenekkel futottunk most össze.. 2 szerverből 2nél.. 1re több a IIiiLLLllll||| nevű emberke...
Lassan én is ott tartok hogy kedvem sincs belépni. -
Maxtreme
addikt
válasz
Bazsi1987 #14122 üzenetére
180 körül már neki lehet állni, de fontosabb a jól összeszokott és tapasztalat csapat.
szerk: Vagy a kihívás nehézséget kérded? Oda sztem 200 alatt (és még így is necces nagyon) meg egy iszonyatosan kitartó és jó csapat nélkül nem érdemes menni... különben az első 2 ellenfélnél el fogtok akadni.
-
Maxtreme
addikt
hát ez nem sok..
-
Maxtreme
addikt
Kommentár nélkül:
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13687 üzenetére
Aha, hát azt nem mondhatják h bocsi balf*szok vagyunk...
-
Maxtreme
addikt
Már megint mi van a szerverekkel? Ennyire szar még sosem volt a játék. 2-3 másodpercig mozog mindenki , utána 15-re lefagy és állnak 1 helyen az npc-k. Ilyenkor se lőni, se semmit nem lehet..
-
Maxtreme
addikt
Ez meg most dz-ből!
-
Maxtreme
addikt
2 egész használható dolgot dobott a mai challenge
A második annyira nem jó, viszont az mp5 egészen használhatónak tűnik. (2 crit talent van rajt + az alap crit)
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13580 üzenetére
b*szhatják ha nem lesznek vásárlók mert mindenki (vagy legalábbis nagy részben) otthagyja a játékot.
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Egyébként kíváncsi vagyok hogy a bubiszoft valóan kicsit észbe kapott és MASSIVE-an (haha) segíteni akar és figyelme veszi a comunity kívánságait, problémáit, (ez esetben nagy piros pont) vagy ez megint csak 1 bullshit hogy azt a látszatot keltsék hogy fontosak vagyunk nekik.. Jó lenne hinni az előbbiben, hisz belőlünk élnek vagy mi..
-
Maxtreme
addikt
Reagálva kicsit a GS-es cikkre (amibe sajnos valóban nem lehet belekötni) az a szörnyű az egészben hogy az ubi nem látja azt hogy ebben a játékban mekkora potenciál lehetne.
Ez egy kis odafigyeléssel normális fejlesztőcsapattal maga lenne az aranytojást tojó tyúk.
De nem így. Itt csak az lehet a megoldás hogy elveszik a Massive-tól az egész projectet, és lepasszolják egy jóval hozzáértőbb studiojuknak.. -
Maxtreme
addikt
válasz
Raulblanco #13339 üzenetére
Vagy ha az nem megy nekik, felvinni az APC "életerejét" akár több millióra. és a bomba sebzését is ennek megfelelően.
Vagy még egyszerűbb, befalazni a hátsó részt ahonnan glitchelnek a playerek. -
Maxtreme
addikt
Jah így már köszi... csak ja. Értelmét nem látom ezt mutogatni.
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13226 üzenetére
utána vagy ha még egyszer előfordul? Nem mindegy
Mert itt olyasmiről volt szó hogy először csak 3 napja röpteti meg a bubi az emberkéket. -
Maxtreme
addikt
Ráadásul ha már glitch. Ott a rendőrakadémiás kérdés, azt tuti még többen csinálták a patch előtt..
Rengeteg embert kellene nekik örökre kiszórni = elesés a jövőben megjelenő DLC-kből befolyó összegtől.. Ezt nem fogják SZERINTEM bevállalni. -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13217 üzenetére
az remek
Végleges teljes account del vagy hogy kell ezt elképzelni? -
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13215 üzenetére
Emiatt?
-
Maxtreme
addikt
válasz
[hun] warhea #13213 üzenetére
A többit normális játékkal szereztem.
De kár is ebbe jobban belemenni, meglássuk' mi lesz.
Én sem tartok tőle hogy valaki ezért bármiféle komoly szankcióra számíthatna. -
Maxtreme
addikt
Ráadásul apjuk f*sza. Ha elveszik amit a glitch használattal kaptam, vegyék DE CSAK azt.
Sokat nem profitáltam belőle.. Az inkorrekt lenne ha minden zöld cuccot elvennének..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest