- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Spancho #22687 üzenetére
Gratula, a kieg még messze van, ha van másik karaktered nyugodtan csinálhatod.
Én most értem el a kettessel a 20. szintet, de gyatra amiket dobál.4 Alphabridge mellé most 2 Blind van, esetleg valaki használ mást a 4 alpha mellé?
G36 és Scar L párossal eddig szimpatikus a Scar pontossága nagyon bejön.Még LW86 RPK párost fogok kipróbálni a 4-es alpha bónusszal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Spancho #22321 üzenetére
Nekem felváltva volt ma, az egyik sikerült, a másik meg bukó.
Azt vettem észre, hogy azokkal sikerül, akik vagy nagyon profik és higgadtak, vagy még kezdők, és nem rohannak előre, hanem megfontoltabban játszanak. A kettő között vannak a felelőtlenek, akik hardon vagy challengen nevelkedtek, és azt hiszik, hogy itt is oda lehet állni a shotis elé.Viszont kérdeznék:
Ma letoltunk két (a szó pozitív értelmében) idióta olasszal egy UG 2 körös heroicot, tipikus olaszok voltak, volt duma ezerrel. És a végén dobott egy Sentry hátizsákot.A korábbinak ezek voltak a statjai:
683 tűzfegyver / 21% kritikus Ez van rollova / 14% égési ellenállás
Amit most dobott:
742 tűzfegyver / 20% kritikus / 13% vérzési ellenállásTi melyiket rollolnátok az újon?
A kritikus sebzés maximuma ugye 21%, de ettől jóval többet dob szerintem a +59 tűzfegyver érték alapból.
Az égési ellenállást többre tartom mint a vérzési-t, ott ugye meg 16% a max...(13% a min)
A tűzfegyver értéket meg ki tudja tudom-e feljebb vinni, belátható kereteken belül.
Szerintetek? -
válasz
Spancho #20667 üzenetére
másik térképen van = online a játékban, de nem az underground szervereken.
/rant on
szörnyű ez a megoldás, hogy minden egyes alkalommal migrálni kell a karaktert a szerverek között. 2016ban egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet a dlc exkluzív területekre a hozzáférést más módon megoldani.
/rant off@Ellia: 4xreclaimer/tactician/alphabridge + 2xfinal measure imo. ileltve dpsnek final measure helyett esetleg savage kesztyű és reckless páncél.
@sith7: az enyém a fasorban sincs ettől.
-
válasz
Spancho #19503 üzenetére
Vasarnap kora delutan beoltoztam ragadozoba. Szedett-vedett, semmit sem kalibraltam rajta. 240/270/20 lett. Jo buli volt vele szorakozni. 100-110e-ket sebzett a verzes
De nem ereztem hogy jo lenne valamire. Oke, egyedul elszorakoztam vele, de ahogy meglett a full csapat, visszaoltoztem dpsbe.
Eszmeletpenul elszoktam ettol a 260-270e szivossagtol. Nem iamertem Cybert es Demmert, hogy lehet igy menni...
-
arnikusz
veterán
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Spancho #19285 üzenetére
Igen, azt saját kárára tanulja meg az ember, hogy a hátizsákokkal vigyázni kell ha közel van.
Egyszer robbantottam magamra egyet én is DZ-ben, azóta tartom a távolságot tőle.
Bár másra rárobbantani poénból jóMeg a piros oldalzsebes gránátos cleanert, bár az csak meggyullad, nem robban, robbanni csak a nagyfiú szokott, de ha valaki amellett van, nincs időd rárrobbantani, már hamrabb meghalt.
Mi egyszer buktunk intelt, de ott hiába volt minden, írtátok sokan hogy vissza kell menni és újraindítani, nekünk nem lehetett, meg kellett venni újra, hogy a leírásban is mondták.
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
Spancho #18686 üzenetére
holnap lesz. újra megpróbálják aktiválni a clear sky-t.
[Changelog] June 9th maintenance
Here is the list of changes to be implemented with the June 9th maintenance:
Fixed instances of players being teleported automatically to the Safehouse/Checkpoint in some areas of the DZ06 and an electronic store in the Open World
Moved the no-respawn zone at the entrance of Clear Sky to reduce the risk of players mistakenly entering the Instance before the group was formed
Activated Clear Sky Challenge Mode -
-
válasz
Spancho #17685 üzenetére
Dps karim 3 sentry +3 striker. Szerintem ez a legerosebb.
Ami meg jo : 3 sentry + 3 hunter.Nomad karim pedig igy nez ki : 3 nomad es 3 final.
Merlegelni kell, melyik jatekstilus valo neked.
Mostani dz6ban 4 dps nem er szinte semmit. Nagyon szopos. Kell egy taktikus, es jo ha van egy sentrys. Sentry 4es bonusza a 34es behemot porkolok elle. Nagyon jo.
-
arnikusz
veterán
válasz
Spancho #17416 üzenetére
Én úgy gondolnám igen, én is csak napi másfél órát tudok játszani, így 196GS-em van és szerintem menni fog.
Hétvégéig így ezeket fogom gyűjtögetni + bemegyek majd a DZ-be is ott 69 szinten vagyok és korábban a nyugati kapunál a földalattinál és a bejárattól jobbra járogattam, most majd este megnézem mire megyek. -
marilllyo
veterán
válasz
Spancho #16653 üzenetére
Az a baj, hogy annyira egy kaptafára épül a karaktergenerálás, hogy nagyon. Kb. nem tudod magad megkülönböztetni másoktól. Pedig jó lenne megosztogatni, hogy ki, hogy néz ki. Mondjuk én erre a részére a dolognak s*artam is egy nagyot mert az első perctől fogva "nem cseréltem alsógatyát".
-
Anonymus23
veterán
válasz
Spancho #16307 üzenetére
A DPS becsapós lehet.
Nekem van 179k körüli DPS-es M1A, ami kevesebbet sebez mint a 149k M1A...Erre esetleg valaki? Nagyon érdekelne a véleményetek, vagy a tapasztalat, esetleg ha valaki fixen tudja:
Tegnap még craftoltam pár M1A-t hátha dobna jobbat, de nem tudom.
A páncélrombolással kapcsolatban kérdezném:
Amikor pl kipróbálom lőtéren a fegyvert, akkor ugye látom, hogy mit lő simán, meg alap crit-re.
De itt látszik vajon, hogy mennyit lő a páncélrombolással, mármint ennek van vajon hatása a sebzésre DMG pont értékben? Vagy ez csak páncéllal rendelkező ellenfelekkel szemben abban látszik, hogy könnyebben bomlik a páncél?
Hogy miért is kérdezem: van egy fegyverem ami 466k-t sebez alap crittel, van egy másik, ami 463K-t, de ezen van a páncélrombolásos (18%) tálent, ami ha nincs benne ebben a 463k-ban, akkor inkább ezt használom, mert 30 felett ugyebár nincs ellen páncél nélkül, de ha benne van (mondjuk az alap DMG ből és az alap fejlövés sebzésből nem ez jön le, mert nagyon hasonló a kettő), akkor marad a picivel nagyobb sebzésű. -
Anonymus23
veterán
válasz
Spancho #14268 üzenetére
Akkor legalább kezdenének vele valamit, mert így senki sem fizetne érte...
Olyan franciás ennek az egésznek a kezelése...Tényleg account ban kellene minden csíternek, akkor talán meggondolnák, hogy mit csinálnak.
Bár az ilyenek meg minden játékot külön accra regisztrálnak, nekem meg van vagy 20 ubis játékom ugyanazon az accon, igaz én hülye csak játszani szeretnékNem is értem magamat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest