- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme #16608 üzenetére
ATI...vagyis AMD-nél shadowplay = plays.tv. ugyanazt teszi. 30 sec a minimum idő és állítható kb 10 percig, hogy mennyit vegyen fel automatikusan. van benne manual recording is, vagy automatikusan minden game sessiont mindig vesz és kivágható belőle ami kell. Sztem érdemes külön plays.tv-t feltenni és ilyen halál esetén megnyomni a hotkeyt és máris megvan az utsó 2perc(nekem ennyire van állítva) és már mehet is ubinak. 1 kattintással kivágható a kívánt rész, másik kattintással upload to plays.tv és utána ott is a gomb hogy copy link to clipboard, már másolható is be ubi weboldalán a reportba.
-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme #16474 üzenetére
Csak hogy pontosítsak. Áprilisban is volt már season pass csomag. Ez a második. Nyilván az első is lófasz volt, csak a pontosság kedvéért írtam le.
Egyébként pedig alapvetően aki CSAK az extra ingame tartalom miatt vette meg a season passt az egy barom.
Nem érdekelnek ezek az ilyen plusz hülyeégek, így nem zavar, hogy mit adnak. Ez megint félig üres vagy félig teli pohár, ki honnan nézi.Én a 3 DLC-t szerettem volna megvenni, mert tervezek majd játszani vele. Így megvettem. Az, hogy kapok mellé egy-egy exkluziv skint vagy valamit, az csak bónusz. Nem kell örülni neki, de az, hogy már tényleg bármibe csak belekötni tudtok. Szomorú...
CS-ben meg 100 meg 1000 eurókat fizetnek az emberek egy szaros késésrt, vagy egy késre ragasztható matricáért. Most itt kap a season passos egy skint, amit máshogy nem lehet megszerezni, de itt ez gáz. Mert mindjárt jön valaki aki megmondja a frankót, hogy ez milyen tré. De most mit vártok, mit szeretnétek season pass bónuszként kapni?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Maxtreme #15234 üzenetére
Átlagban több vagy kevesebb van?
Én azóta 1x léptem be, meglestem magam, csettintettem és megcsináltam a DZ napit. Sehol se volt 1 ember.
Ha már Gear méregető képek annyira nem menők, én csak felrakom mit sikerült. 4 napos gear az 1.1 után.
(#15235) bunfi: Én a kliens patch-re gyanakszom, a hacker dolgot nagyon rendbe kell tenni a DZ patch-re...
-
[hun] warhea
tag
válasz
Maxtreme #14919 üzenetére
Nem tudom, engem nem mozgatott meg. Csak az abbahagyomajatekot rinyasoknak kuldtem
(ne vegyetek sertesnek, nem annak szantam.
)
Szoval a viccet felreteve, fogalmam nincs. Amikor neztem osszesen 3-an irtak ala, szoval nagy port nem kavart. IGazabol azt sem hiszem, hogy visszaadnanak barmit, igaz nem olvastam az EULA-t.
Ha engem kerdezel annak az eselye, - abban az esetben ha osszegyulnek a szavazatok - hogy visszaadjak az arat a jateknak konvergal a nullahoz. Nem ugy ismerjuk az ubit, hogy amit megkapott visszaadna
-
utomi
senior tag
válasz
Maxtreme #13878 üzenetére
És akkor mi van? Egyrészt mintha csak a Steam számítani úgy tesztek másrészt pedig semmi újdonság nincs abban, hogy egyjátékot kevesebben játszanak 1 hónappal a megjelenés után. Egyrészt sok embernek nem jött be, nyilván van aki meg is unta és igen van akinek az ezerszer leírt dolgokból van elege. De azért az itt nyavajgó emberek jó része továbbra is játszik vele , te is hiszen látom minden este
és így van ez mindenhol is. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell annak szinte már-már örülni, hogy csökken a játékos szám. Ha nem szereted ne játsz vele de, hogy attól lenne jobb a napod ha más szórakozása is tönkremegy?
Mindegy elég unalmas már ezeken csámcsogni csak eléggé kiveri nálam a biztosítékot az 1000. hasonló hsz. Egyébként meg majd jön a köv. tartalom és akkor megint mindenki rápörög, aztán megint megunják sokan és stb. Kevesen szoktak kitartani egy játék mellett hónapokig. Plussz a Div. továbbra sem MMO nem egy WoW így tök felesleges ugyanazt elvárni tőle.
Arról meg nem is beszélve , hogy egy normál játék áráért ad több szár óra szórakozást. Melyik játé is tette ezt az utóbbi időben? Még ha csak a Single Missiont pörgeted le normálisan az is 30-35 óra. A Codnak mennyi a Singleje 3-4 óra?(#13894) Fényvadász hatalmas +1! Tökéletes egyetértek minden mondatoddal.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Ez nem újdonság, bármelyik pl mmo indulását meglehet nézni pl Archeaget amikor indult annyian voltak a szervereken hogy 3000. voltál, nem tudom hány szervert nyitottak pluszba hogy lehessen játszani, aztán eltelt 2-3 hónap és jött az összevonás mert nem találkoztál játékossal. Úgyhogy ez azoknak újdonság akik csak Cod meg Bf-et nyomtak, és valószínű azok is hagyták abba, mert nem lehet ugrálva sniperrel fejeseket osztani.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nem baj, legalább a DZ is hasonlítani fog a Legenda vagyok-ra, kevesebb agent, több loot
Ami sajnos nem igaz, úgyis összerak a többiekkel...Mondjuk maguk a játékosok nyírják ki a glitchel és csíttel a játékot.
Pl:
Valaki linkelte itt YT videó hogyan csinálta meg csíttel a gyerek a Falcon-t. Megnéztem a hozzászólásokat, 2 elküldte melegebb éghajlatra, a többi meg kérdezte, hogy honnan lehetne letölteni a programot. Én arra számítottam, hogy szegény édesanyja csuklik rendesen, mert mindenki szidja, de ehelyett....
Tényleg itt tart a világ?Aki SP-ben ilyet csítet használ, az fogja DZ-ben is...
-
warcat
veterán
válasz
Azért ez csalóka szerintem,mert a megjelenés utáni első hónapban rengetegen vannak minden játéknál,akik megveszik a legújabb őrületet, jó esetben (nagyjából) végigtolják,majd megy a polcra (konzolon eladják).
Ez még a lvl 30-at sem jelenti,Ubi közölt statisztikát is,hogy hány % érte el a 30-at egyáltalán.Ez nem jelenti azt,hogy nincs gond,de a csökkenés (ezen a ponton) még nem kiugróan magas,ne felejtsük el,hogy nem MMO.
-
warcat
veterán
válasz
Maxtreme #13496 üzenetére
Sajnos a bug valós,bármekkora sebzést össze tudsz hozni magadnak,csak türelem kérdése,ráadásul nem kell hozzá third party vagy játékfájlokban kutatás.
Az APC-t M44+explosive bullet kombóval két lövésből ölték,de lehet oneshotolni is csak "nyomkodás" kérdése.
A buff csak zónaváltáskor (pl DZ) vagy kilogoláskor esik le,de bármikor elkezdheted újrapakolni.Szerintem most ne menjetek DZ-be
-
vegitossj7
addikt
válasz
Maxtreme #13482 üzenetére
Szerintem ez etetés, de akkor is NAGYON remélem, hogy lépnek valamit hó végén, mikor összeszedik az adatokat. Az 1. DLC-re készen kell állniuk, arra egy másik játékot várok kb, mint ami most van.
Minimum 5-6 mission, 3 Incursion. Ez az alap. Aztán még majd megint ezt nyáron és majd ősszel. Én várok rá. Most annyit tehetek, hogy nem játszom vele... Ezzel tudok ténylegesen jelezni nekik.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Maxtreme #13265 üzenetére
Lemész a bázison a lőtérre és addig lősz amíg 100%-ra nem megy fel a szett bónusz sebzése, aztán megcsinálod gyorsan a képet.
DPS-t úgy lehet megmérni hogy mindenféle szett és egyéb bónuszok vagy skillek nélkül lősz fejre és testre, crittelve és nélküle, aztán megírod mennyi az annyi, az ingame dps mérő még viszonyítási alapnak is használhatatlan. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Maxtreme #13183 üzenetére
"Pillanat alatt el tudnák rendezni a dolgot."
Pont ez az EGYIK fő probléma, hogy egyértelműen látszik, hogy nem tudják elrendezni! Sem ezt, sem a többi programhibát! Inkompetens a fejlesztőcsapat vagy a csapat azon része akiknek a hibák javítása lenne a feladata.
A másik fő probléma a nem következetes döntéshozás. Ha bant akarnak akkor azt illett volna az elejétől osztogatni és ehhez következetesen tartaniuk magukat.
Ez így ebben a formában enyhén szólva is véleményes, legalább annyira köszönheti a kialakult helyzetet a Massive magának mint a "csalóknak".
-
[hun] warhea
tag
válasz
Maxtreme #13210 üzenetére
Pont annyira inkorrekt mint amennyire az, ahogyan a tobbit szerezted.
Mondom ezt ugy, hogy 1 egesz itemem van csak (illetve mar az sincs mert betortem) amit glitchel szereztem. ha ugy dontenenek, hogy elveszik az osszesen en szemely szerint nem anyaznek, legalabb lenne miert jatszani
-
vegitossj7
addikt
válasz
Maxtreme #13192 üzenetére
Még azt sem tudták kijavítani, hogy az APC rakétákat ne negálja az immunizer support station...
Inkompetensek, Hamish hazudik, a community manager egy tahó paraszt, aki mindenkit bannol, ha rossz napja van, redditről és twitterről és ubi fórumról. (Natchai)
Az economy manager, akinek dolga a balance-ot fenntartani eddig meg p2w mobiljátékoknál dolgozott csak.
A QA csapat nem létezik, az incursion félig van kész (mozognia kellene a hangbejátszások alapján az APC-nek), a hackerekre fosnak ( névváltoztatással el van intézve, naponta váltogatják a nevüket, nem jön a ban), 2016-ban mèg a rendszeridőt nézik a windowsba és konzolban, egy randomizer függvényt sem tudnak írni, és a hacker site-ok többet foglalkoznak a játékkal, mint a "fejlesztő" csapat.
1 dolgot mondanak, helyette más lesz, egy szaros rollback-re 3 hetet kellett várni, ami után bekerült az autoaim véletlen a pc-re és nem tudják az 1-et 0-ra átírni...
Csak a Diablo 3-féle kipucolás mentheti meg a játékot.Írtam régebben is, hogy ezt a játékot csak Witcher 3-féle elhivatottság és munka mellett lehet hosszúéletű/jó játék.
Ennyi erővel én is lehetnék ott, kapnám is a milliós fizut a sok panaszra. -
sith7
félisten
válasz
Maxtreme #13188 üzenetére
Ha állandóan szankciók lesznek, akkor talán egy idő után kevesebb csaló lesz ... nulla sose lesz, de kevesebb igen
pzstm
Ki tudja mi lesz ...
1. elveszi az összes zöld cuccot
2. reseteli az account - ot, előlről kell kezdeni mindent
3. törli az account - ot, lehet megvenni még 1x a játékotA Blizzard - amivel példálóztam, és éppen csak el nem lettem küldve a pics@ba
- nem játszik, a 3 - as pontot használja csak.
-
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Maxtreme #13076 üzenetére
Ez nem feltétlenül csal. A Falcon farmnak is ez az egyik új módszere, hogy covert használva bebuggol a létra és továbbmászol a levegőben amíg el nem érsz egy következő textúrát. Teszt időből láthattuk hogy van egy teteje a DZ-nek, szóval oda egy hasonlóan bebuggolt létrával mindenféle cheat és hack nélkül fel lehet mászni. Ez egy ugyan olyan ingame hiba mint a maszk volt pl.
Persze ha a fejetek felett repkedett pár méterrel az más kérdés. Ha az épületek felett sétált a levegőben, akkor inkább amit írtam.
-
utomi
senior tag
válasz
Maxtreme #13089 üzenetére
Vele mi összefutottunk tegnap este. Mondta, hogy ő nem cheater hanem egy jófiú aki nagyon szereti a harcot. Majd egy lövéssel leszedett hármunkat.
Utána még egyszer összefutottunk és úgyis leszedett, hogy közben a Signature skill aktív volt. Na mondom jól van akkor mára elég is volt a DZből! Egyébként, pontosan ilyenkor, hogy is lehet szervert váltani? -
D.Orion
veterán
válasz
Maxtreme #13004 üzenetére
Tegnap adtam oda havernak DZ-ből egy kimentett példányt.
+23.5% fejlövés sebzés
+7.5% kritikus esély
+55% sebzés utolsó golyóra.Örült is neki nagyon. Neki 157GS, nekem 178GS és együtt nyomtuk DZ-ben.
Nyomott belőle a gyenge cuccaival 160Kdps-t, azt hiszem haladni fog vele.Jó fegyver és tetszik, de biztos nem adnék érte annyit.
-
válasz
Maxtreme #12867 üzenetére
Nem rossz!
Én próbálgattam a striker szettet most DZ-be.
213-as gear score volt a rouge-on, meg 88-as volt, 2 percig löttük egymást közelharcba... Látta az m1a-mat, így rámszaladt hátulról a kis... Ő lött elsőnek, ekkor reflex TÉs szépen aprítottuk egymást. 2 perc után, lagg miatt ( még több mint fél életerőm volt, mikor összerogytam... ) meghaltam.
Mobok ellen kegyetlen jó a striker. Ha valaki nyom nekem egy okosfedezéket, meg pulse-t, én meg elnyomom a sebzésnövelő gyógyitást 1 tár után már 150-et critel az aug. és még csak 163-as, megvettem a 204-est, de szerverleállás miatt nem tudtam lekraftolni. Holnap kipróbálom.
Mgnéztem, mikor elkezdjuk a csatát 170eDPS van rajtam, mikor már ellőttem 3 tárat akkor 320
Beléptem én is az 1milliós sebzést látó emberek táborába : Supply droppot örző bossra mért 2. lövésem 1.000.000 felett volt egy hangyafütyinyivel, sima mezei arany m1a-val ( bónuszokkal, persze
)
-
FaTHI
őstag
válasz
Maxtreme #12577 üzenetére
ReShade_0.18.0_Public_Beta_with_SweetFX_2.0_Beta_8.7z -ezt kicsomagolva bemásolod a The Division főkönyvtárba, majd a benne lévő Sweet Fx mappába bemásolod SweetFX_Settings_Tom Clancy's The Division_Division preset for 4K [E3 2013].txt -t, Ezt a txt-t felülirván: SweetFX_settings.txt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Anime filmek és sorozatok
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest