- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motoxxx
tag
válasz
oneal1 #37552 üzenetére
Tévedés, pár hónapja toljuk, még alfa de már most van csalás szűrőjük, a véglegesben pedig két körös védelem lesz csalók ellen. Persze attól még lesznek, voltak a Tarkovban is. De én még nem találkoztam velük, bár lehet szerencsém volt vagy nem vettem észre. De teli nincs a játék az biztos. Csak azért irok ne terjesszünk már felesleges "jól értesült okosságokat"
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
oneal1 #36774 üzenetére
Nem nagyon használok smg-t, de mobra Tommy gun DZ-ben előfordul a kezemben, Incursionra a Frontlinehoz PP19.
Játékostársam arany/exoticban MDR mellett használ egy full sebzésű Navy Mp5-öt.
Megtartottam a jó kis MP7-et. Láttam Strikerhez is MP5 variánsokat használni.
Legendaryt hétvégén csinálok, ha meglátsz gyere nyugodtan. -
arnikusz
veterán
válasz
oneal1 #35656 üzenetére
Igen a weekly/heti karbafont kezű figura és a terminálban is, elérhetőek, ha nem akarsz felfutni.
Célpontinfód ha nincs pl. 45 a legnagyobb, akkor ha gyűjtöd azt a safehouset kell választani pontgyűjtő küldetés felvételére amelyik az arany körben világoskék kör is van, mert az ad nagyobb pontot, ha nincs már meg a 99 célpontinfód.
Meg természetesen a HVT folyamán eldobáltakat is begyűjti az Agent.
-
GAbre
veterán
válasz
oneal1 #35248 üzenetére
Becsatlakozol valakihez,és annak a bossját farmolod.
Lehet kidobnak ha küldihez csatlakozol,de ha végigtoltátok,és te nem lépsz ki,akkor is megmarad a boss.
Nem tudom nálam mindig megy,kivéve ha esetleg a csop. vezér már lefarmolta,vagy 1-2 boss-t ami nálam se mindig jelenik meg(Pl a barlangi menedéknél lévő,vagy a Kerman stationnál.
10-ből ha 2x van ott nálam is. -
micafighter
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz
oneal1 #35101 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Exotic cucc:
Venni jelen pillanatban csak fegyvert a BOO Terminalban PxC-ért, de gyengébekk mint a patch előttiek.
Esni heti ládákból sima és Survival. Meg a field ládából is.
Legendary küldetést még nem próbáltam, de ott is kéne esnie?Sima DZ amikor fertőzés szintje emelkedik és számol vissza 9 percről azt csinálta már valaki.
Ma utánanézek, mert kíváncsi vagyok. -
micafighter
nagyúr
válasz
oneal1 #32770 üzenetére
Olvasd el az alpha 4es bónuszt, változtattak rajta
Patch notes-ból:
,,AlphaBridge
4 pieces: Now only provides the 3rd (free) talent of the unused weapon instead of all three. All talents ignore unlock requirements."Csak a free talentet kapod meg a másik fegyórol. Szoval "working as intended".
-
Anonymus23
veterán
válasz
oneal1 #29605 üzenetére
Az ACR mindenképpen. Szvsz.
Igaz, hogy lassabb mint az M4, de sokkal pontosabb és nem úgy mozog mint az ökörhugy, hanem felfelé szór, kvázi könnyebb ellentartani.
Nem utolsó sorban ez illik legjobban a Famas tálentjeihez, gyakorlatilag nem szükséges hozzányúlni.
De amit lehet most venni ACR, az is nagyon kiváló...Ha meg már lelőnek 1 csík alá, nem feltétlenül a sebzésed lesz a problémád
Ha player lő le, akkor ott úgyis tizedmásodperceken múlhat a dolog, a mobok meg inkább hőzöngenek, semmint téged lőjenek ha már lenn vagy nagyon -
válasz
oneal1 #28181 üzenetére
"beteszem a két kiválasztott gépkarabélyt, ugye megkapja az egyik a nála nagyobb fegyver sebzését."
NEM. mindig annak a fegyvernek a sebzése, kritikus esélye, stb. érvényesül, amelyiket éppen fogod. a talentjeit kapja meg a másiknak is, ha ugyanabbana fegyverosztályban vannak. pl. az első helyen ar, a második helyen smg totálisan hatástalan. ha mindkettőn van ugyanolyan talent, az nem duplázza a hatását. -
hommeros
őstag
válasz
oneal1 #10587 üzenetére
200k felett 70k-t szoktak ajánlani. De igazából szerintem az armor és a crit a fontos, hogy minél kisebb sebzést lehessen bevinni neked te meg minél nagyobbakat krittelj. A 70k úgyis csak mobok ellen jó, PVP-ben 3 lövés lenne leszedni 70k hp-t, ha kicsi az armorod. Igazából a DPS sem minden. Sokszor nagyobb dps-el kevesebbet sebez az ember.
100k dps m1a1:
130k dps mk17 -
warcat
veterán
válasz
oneal1 #10382 üzenetére
Kicsi útvonal
Kibővített útvonalMostanra sokan ismerik,ezért az eredményességük csökkent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
smgnél én a kritikus esélyt és a kritikus sebzés nagyságát tápoltam elsősorban, a tár és a kesztyű kivételével. tárnál elsősorban a tár mérete a legjobb, és a reload%, esetleg a rate of fire. tárméretet és reloadot azt hiszem, nem ad be együtt. a kesztyűn gyakran szokott lenni +sebzés bónusz bizonyos fegyvercsoportra. ez elég nagy +dmg%, mivel smg-nel relative kicsi a golyónkénti sebzése.
szkópnál elsősorban azt tarts szem előtt, hogy az ilyen fegyver eléggé rángat, és kicsi a falloffja, ami miatt a távolsággal arányosan csökken a sebzés. emiatt nem érdemes rá nagy nagyítású szkópot rakni, sem headshotra bónuszt adót, nem nagyon leszel képes fejre célozni. én itt is a criteket favorizáltam.a véleményemet kezeld fenntartásokkal, majd a profik megköpködik, meg megmondjáka frankót.
-
daveoff
veterán
Elég az, meg kb 20k skill power, csak négyen kell menni, és összedolgozni, skilleket is úgy beállítani. Meg olyan helyeket keresni ami jól bevédhető, és az npc-k nem tudnak annyira rátok rusholni. Eddig az a tapasztalat, hogy az orosz konzulátus a legdurvább, utána az érőmű, a többi nem olyan vészes.
-
-
duvi
nagyúr
Max szinten ezért lehet felszerelést vásárolni a vendoroknál. Egyébként kár erre költeni a uplay pontokat, mivel a játékban is lehet szerezni főnix kreditet, ha megcsináljuk a napi küldetéseket: The Division How to Get Phoenix Credits & What Are They?
(#7416) .LnB
A lvl 30 se lesz két perc, de a DZ Rank 50-el már tuti, hogy túl leszünk a 100 órán(#7407) wjbhbdux
"kissé aggasztó hogy twitch streameken végigfutva azt látni hogy aki végigkockulta az éjszakát már max szinten van"
A WoW-ban is vannak ilyenek. Van akinek a first title számít, de a játékból alig lát valamit. Egyébként a DZ Rank 50-et is kimaxolták már, vagy csak a PvE lvl 30-at? -
Sebestyen01
őstag
Csak próbálnám elmagyarazni a dolgokat, bar sajnos dekodolni nem sikerül. A DHL mint a legtöbb futarceg ami magára valamit is ad tájékoztat hogy van itt egy csomagod, ad linket ahol azt a csomagot nyomon lehet követni hol jár micsinal stb, na most aki még nem kapott mailt logikus hogy még nincs úton csomagja, így az is logikus hogy nem lesz mit atvenni holnap. Szólj ha valami még mindig nem világos, és levetitem jobban ravilagitva is!
Csupán csak reagáltam arra miszerint meg ne magyarázzam már hogy te nem holnap kapod. -
gőzöm sincs, hogy ezek bele fognak-e tartozni a season pass tartalomba, vagy nem. ami engem illet, most először láttam ezeket a skineket.
@RECSKA: igen, ígérték, hogy lesz majd ilyen, és most végre megjöttek a részletek is.
elég erős megkötések vonatkoznak rá (csak az csapattag veheti fel az átadott tárgyat, aki a loot felvételének idején is csapattag volt), de legalább ha együtt játszatok, átadható a loot. -
Frod
addikt
Érdekes más játékokból meg tonnaszám áll a megjelenés után is a CE meg mindenfajta verzió, naná, hogyha én úgy döntök sok év után, hogy végre valami tetszik annyira, hogy 0-day vásároljam akkor persze mindenből érkezik két tucat, a többiek meg csak lessenek
Meg a többség azért rendelte ELŐ (nem, nem megrendelte, hanem hetekkel korábban) hogy fixre jusson, és elkerüljük az ilyen kínos "akkor válassz egyet" dolgokat.A tavalyi AC:Syndicate gyűjtői a megjelenés után 3 héttel már közel féláron ment a galaxisnál, a Primalből most eleve mindenki SE kiadást kap, a gyűjtői olcsóbb is lett. Az új Heroes is rárohadt a boltokra mert nem kellett senkinek sem. Anno Watch Dogs gyűjtői is annyi maradt, hogy nem győzték később jóval nyomottabb áron kiszórni.
-
XeeN
senior tag
A dolog azért nem ilyen egyszerű. Sokan azért választották a dobozos verziót, mert reményeik szerint többet kaptak volna a pénzükért. Jelen esetben a bolt és a fogalmazó is hibázott. Szerintem mindkettő túlvállalta magát, illetve hiba csúszhatott kettejük kommunikációjába. Ha előbb kiderül, hogy kevesebb lesz a plusz tárgy, a boltok is hamarabb reagálhattak volna pl: a hirdetések módosításával. Ezért sokan érzik magukat átvágva (jogosan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest