- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
Hali! Az a problémám lenne, hogy 1.5-ös frissítés óta egy-két utca után jobb alsó sarokban megjelenik a LOADING ikon és sétára vagyok korlátozva. Az előttem lévő tárgyak, környezet lassan töltődik be. Az érdekes az egészben, hogy előtte semmi ilyesmi nem volt, most meg egy utcát nem tudok lefutni. Húztam az extra streaming distance csúszkát is le-föl, semmi. Full low grafon és midend grafon is ugyanolyan módon jelentkezik a probléma. Reméltem 1.6-al javítják, de a helyzet ugyanaz.
Nagyon örülnék egy segítő ötletnek, mert így jelenleg játszhatatlan számomra.
-
grHawk
aktív tag
Hali!
Mai nap a csapatommal összeakadtunk egy modortalan magyar bandával. Rugók voltak, rájuk támadtunk, oda-vissza voltak veszteségek. Aztán egyszer-kétszer komolyabban leküldtük Őket, ekkor már anyázástól kezdve a "hány ultid van csicska"-ig minden volt. Szeretném megosztani ezt a pár nevet, hátha valakit megkímélünk a további rossz tapasztalatoktól. A játékmenet során persze mindennek elhordtak minket, ez nem is bántja a lelki világom, főleg, hogy erről hamarosan videót is töltünk fel, úgy hogy remélem látják ezt a fiúk, mert szűk körben ugyan, de híresek lesztek!*HardKernell
Whrite_HUN
GABO93 -
grHawk
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #19510 üzenetére
Én nem parázok
Az sem zavar ha 20 szintet bukok meg minden fasza geart. (Nem tudom miért, de egy ideje nem érdekel mit vesztek, nem mintha olyan könnyű lenne visszaszerezni őket...)
Viszont, ha igazad van ez akkor sincs rendjén. Egyenlőtlenné teszi az egészet. Mikor ilyen eredményekre jutnak (amikor egy-egy build között ekkora különbség tapasztalható), akkor miért tartják bent? Az egyik oldalról a játékosnak nincs kihívás a gyilkolásban, a másik oldalról pedig több tucat másik játékos tapasztal rossz élményt. Egyszerűen érthetetlen, mi a jó ebben? Nem azt mondom, hogy legyen totális balansz, de ez túl nagy eltolódás az erőviszonyokban. Mindegy, az elején járnak még az MMO témának, majd alakul ez.
-
grHawk
aktív tag
válasz
kovimester #19495 üzenetére
(Nem genyóságból, de olyan helytelenül írsz, hogy alig értettem, mit mondasz
De tényleg nem kötekedésből írom
)
-
grHawk
aktív tag
válasz
Omli85 #19488 üzenetére
Érdekes, hogy pont mostanság említitek az újra előkerülő ölhetetlen játékosokat, mert az elmúlt két napban újra, s újra felbukkant ugyan az a fószer. A története annyi, hogy odajött, ledarálta egyikünket (az elég váratlan volt, figyelmetlenek voltunk) kb. 3 mp alatt, aztán menekülni kezdett. Utána rohantunk 3-an, követtük egy metro lejáratig, bent pedig meghatcoltunk. Én DMR-el raktam fejbe olyan 5-6 alkalommal, társaim beletoltak 1-2 extended SMG tárat, mindezt úgy, hogy egyikünk volt csak 210gs alatt. Ezzel a "setup"-al és a fejenként védekező ulti egymás után elnyomásával lekaszált mindannyiunkat.
1: Ha ez valami cheat/konfig belenyúlkálás, akkor a fejlesztők hibája.
2: Ha ez szimplán statisztikák kiokoskodása, akkor szintén HIBA, mivel egy adott beállításon egy játékos képes erősebbet lőni és jobb védelmet használni, mint az adott aspektusokra külön specializálódott karakterek. Bár kétlem, hogy ez legálisan így működne.Valahogy úgy értelmezem, hogy egy hátékos, aki rendelkezik 5 támadás értékkel, 1 védelemmel, az nagyot üt de könnyen sebezhető, az aki rendelkezik 1 támadó értékkel de 5 védekezővel, az egy tank. Ugyanezen példán szemléltetve emberünk kb 7-7 értékkel rendelkezhetett... (amolyan hasonlatként írtam a számokat)
Egyébként a neve: SW.Breakzone
Azóta többször találkoztunk vele, számos alkalommal kifejezetten rákészülve, az eredmény ugyanolyan abszúrd volt.
-
grHawk
aktív tag
válasz
kovimester #19477 üzenetére
Nem ismerem a DLC pontos tartalmát, de nekem az SP megvan.
Szerintem ha 4.000 körül van a DLC javaslom a SP vásárlását, hisz alig 4.000 a különbség, mégis 3 DLC jár érte nem 1, és némi "plusz tartalom" (Outfitek).
Tudtommal Hell's Kitchen alatti insta lesz, random generálódó mappal és objektívákkal, saját szinteződéssel és rank alapú rewardrendszerrel. Ezt sokan amolyan PvE Dzként emlegetik, mert sok aspektusa hasonszőrű.
-
grHawk
aktív tag
Hali emberek!
Előljáróban: nem rég felkeveredtem a közösség discord szerverére, és baromi jó társasággal játszok nap, mint nap, úgy hogy aki esetleg még nem csekkolta le a társaságot, annak ajánlom!Amiért írom a hsz.-t:
A napokban vettem észre, hogy van egy Riot pulcsim(?) az apparel cuccaim között. Szimbólum szerint a "Rioter" szett része. Na már most, fogalmam sincs honnan szereztem. Annyit sikerült megtudnom, hogy a Riot Jacket Clear Sky challange módjából szerezhető. Sejtem, hogy a szett pulcsija akkor a Clear Sky Hardból származhat. A kérdésem az lenne, hogy van-e egy gyüjtő oldala ezeknek a teljesítéshez kötött cuccoknak?Amire gondolok:
- Assignmentek után járó item (ISAC nyakmelegítő)
- Incursion/Mission után járó item (pl. a fent leírt Riot cuccok)Amire NEM gondolok:
- Intelek összegyüjtése után járó itemek
- Outfit szettek, amik a vásárláshoz jártak, vagy valódi pénzért megvehetőek a Ubisoft áruházból.Köszi előre az infót!
-
grHawk
aktív tag
Mi ez a special ops event? Annyit látok róla, hogy 14.-én mind egy stagen volt. Nem képesek többet írni róla... most ez valami - mindenki lesz*rja kategória - "dumáljunk a játékainkról" marhaság, vagy volt szó valami tényleges kapcsolatról a franchiseok között?
-
grHawk
aktív tag
Mennyire fura már, hogy angolul értelmesebb a játék, mint magyarul
Nem hibáztatok senkit, mert azért tuti megizzasztották őket néhány címmel, na de erszény?
-
grHawk
aktív tag
válasz
Raulblanco #19210 üzenetére
Az játékosok meg csesszék meg. Community azt... beírom, hogy segítség kéne, első HVt-m, tök jóhiszeműen és szarnak a fejemre. Itt kellett volna segítséget kérjek mert az ingame community szar.
-
grHawk
aktív tag
Megcsinálgattam 40 intelnyi küldit, megvettem a HVT küldetést, Falcon Squad. Megtámadtam őket, mert senki sem akart segíteni, behaltam. Visszamentem, még mutatta a küldi helyét de nem voltak ott. Gondoltam relog segít, eltűnt. Most mi van? Ez ilyen egyszer próbálós, aztán bukó, szerezzek megint 40 intelt?
EDIT: ahogy olvasom így van. Vicc baszki, visszajövök, minden fasza és rittig van valami, amivel elkúrják a játékélményt, fölöslegesen, és ha kifagyok mondjuk? nevetségesek...
-
grHawk
aktív tag
Srácok csinálom a districtekben ezeket a szörcsenddisztrój küldiket, és véletlen újra felvettem az egyiket, de nem akarom újracsinálni a változatosság fenntartásának érdekéből. nem tudom valahogyan eldobni? Addig ottmarad, ameddig meg nem csinálom megint?
-
grHawk
aktív tag
válasz
Kopasz112 #19166 üzenetére
Ha van olyan program a gépeden, ami más játékhoz csalás, akár offline játékhoz is a futó játék anticheatje így is kiszúrhatja. Ha belepróbáltál piszkálni a játék config fájljaiba (mint azt lehetett korábban), akkor azért is járhatott. Legvégső eset, ha tényleg teljesen ártatlan vagy (bár - no offense, de - ezt kétlem, még ha tudtodon kívül is, de itt nálad lehetett a baki), akkor lehet valaki videóra vette, ahogy gyanúsan jól sikerült lővéseid vannak túl sokszor egymást követően. Erre ugyan alig van esély, de más játéknál haverommal történt már ilyen. Ott egy a mi oldalunkról felvett videóval igazoltuk, hogy valóban mákos volt. (BF3 volt)
-
grHawk
aktív tag
Srácok, a gamestar Underground 17 perces (1.3) videós cikkjében azt írják, hogy ez az "első kiegészítője". Na most feltètelezem, hogy ez megint csak a gamestar "profizmusának" nyoma, de lehet az is, hogy lemaradtam valamiről. Az 1.x kiegek mind a Season Pass részesei nem? Az első fizetős kieg a 2.0-1 lesz nem? Vagy most akkor hogy is van ez?
-
grHawk
aktív tag
Gondoltam adok ennek a fosnak egy újabb esélyt. Elnézést a szóhasználatért, nem szoktam káromkodni, de ez a talicska okádék nem érdemel ennél szebb szót. Gondoltam elugrok letolom párszor ezt az új Falcon genyót. Hozzáteszem, teljesen pozitívan álltam neki, a még jelenleg is sok hibájának tudatában. De ez nem hibákkal van teli, hanem játszhatatlan. Első próba, tök fasza csapat, 15 wave letolva, hard kész is. Kaptam valami szemetet, mitszámít, élveztem, jöhet a kövi. Ahha, csak azt azért nem gondoltam volna, hogy végtelen állhatatosságomban csak 3 óra után veszem észre, hogy minden kicseszett group összecsatlakozás után valaki a csapatból bugos, és így folyton visszadobja őt. Voltam én is bugos, meg kb. az a 100 másik játékos akit láttam, fasza. Ha meg összejön a brigád jó eséllyel nem megy le, mivel random szétszedi a groupot. Mindenkinek ott virít a kis kicked felirat. Ez olyan 5x fordult elő, ami relatíve kevés. Az már külön felüdülés volt, mikor egy nyomorult anyátlan senkiházi cheaterrel rakott össze, akik mintha jól végeznék dolgukat inspiráltak a védelmükre, mert Ők majd elintéznek mindent a végsőkig konfigolt lövés/mp értékkel. Sebaj, report, leave. DZ? A mobokkal nincs gond, meg úgy nagy általánosságban a játékosokkal sem, csak úgy 5 percenként botlottam cheater vagy fene tudja mibe... Sok játékkal játszottam már, felismerem ha csaló győz le. Sosem vertem nagydobra, inkább szervert váltok, na de kérem hányszor? Igaza van annak, aki itt papol, hogy ne szidjam már mer így meg úgy, de hova máshova sírjam el magam emiatt a sz*r miatt... Vagy korán adtam új esélyt, vagy hibát követtem el, hogy kidobtam rá azt a - le se szarom mennyi - forintot. Elvi szinten cseszi az agyamat, hogy eladtak nekem egy lyukas poharat... Mindenesetre még követem a topikot, hátha valamely isteni csoda kihúzza a Titaniknál is mélyebben pihenő Ubit az emberi végtermékből... Köszi, hogy elolvastad.
-
grHawk
aktív tag
Srácok, tervezem a visszatérést a játékhoz. 124 óra után hagytam abba részben a laggok/bugok/cheaterek/klienskonfigolók miatt, részben pedig mert picit kialudt a tűz. Ellenben nagyon megjött hozzá a kedvem, de nem szeretnék zsákbamacskát árulni haverjaimnak (akikkel együtt toltuk korábban), és érdekelne, hogy Nektek, aktív játékosoknak mi az észrevétele az egész játékról. Kezdenek rendeződni a problémák? Köszi előre is!
-
grHawk
aktív tag
válasz
velizare #14379 üzenetére
Nem értek egyet. Habár a most következő hasonlatom kicsit sarkítja a dolgot, azért párhuzamot lehet húzni: a forradalmak előtt is kell valaki aki feltüzeli a népet, aki ráébreszti az embereket arra, hogy szart esznek és ízlik nekik. Tekints az itt, az - alulértékelt jelentőségű - PH fórumon mondott rossz véleményekre és panaszokra egyfajta ráébresztés célzatú vélemény nyilvánításként. A játékfejlesztők (és elsők közt a Ubi brigád) egyre jobban használja ki a játékosai bizalmát, akikben a sosem szunnyadó remény az E3 és egyéb bemutatókon látottak (és az ebbe beleképzelt elvárások is persze) iránt még mindig él, hiába a rengeteg fejlesztői moslék, hazugságok, impotens programozók bénázásai, ezek a játékosok - még ha immel-ámmal is - de lefogják nyelni ezt a sok szemetet. Nagyon vártam a játékot, nem tettem magasra se a lécet, mert engem az atmoszférája fogott meg, ki is játszottam a küldetéseket, a játékidőm másik felében pedig challange és dz volt az elfoglaltságom, majd 120 óra után kimúlt a láng. Nekem megérte a pénzt, de ettől függetlenül a tények léteznek: átkúrtak minket mint a jóélet. És ha nap, mint nap felmész játszani, megvéded a nagyközönség előtt, fórumokon, akkor újra meg fogják tenni. Mert megéri. Mert nem vagy Te vagy én más nekik, csak egy kis jelentéktelen pénzforrás. Az már csak bónusz, hogy ha limitálni próbálod az ellenreklámot. Én megfognám a massive progamozóit és egytől-egyig pakolnám őket az utcára a médiáért felelőseikkel együtt, beleértve a community managerek. Ugyanúgy, ahogyan az én vagy a Te munkahelyeden sem tűrik meg a balfaszságot, ott sem kéne. Csak Neked vagy nekem nincs egy több ezer fős rajongótáborom, aki folyamatosan megvédi a balfasz húzásaimat, ha ezt csinálnánk. Szerintem igen is kell, hogy az emberek elmondják a véleményüket, hiszen ezzel a szolgáltatás nyújtó félt kényszerítheted rendes munkára, nem értékelhetetlen szarra, amit jelenleg tapasztalunk.
A minap felmentem játszani, de a starthoz képest olyan szinten bugos volt minden, mint egy nevesebb játék privát változatán. És oké, hogy benne van 120 ~élvezetes játékórám, ők NEM azt ígérték, hogy futni fog a játék egy-két hónapig, aztán játszhatatlan lesz, vagy csak erős kompromisszumokkal. Le is töröltem, és nem azért mert a tartalom volt rossz/kevés/unalmas, hanem mert NEM
MŰKÖDÖTT úgy, ahogy kéne. Játszhatatlan ZS kategória lett belőle, ennyi. -
grHawk
aktív tag
-
grHawk
aktív tag
Kis sztori:
Tegnap három haverommal nekiugrottunk DZnek, kifarmolni az 50. szintet a fasza cuccokér a DZ06 vendorhoz. Játszogattunk, gyilkolásztunk erre egyszer csak felbukkan 3 rogue signal a térképen. Hősies módon oda is rohantunk gyorsan. Mire odaértünk, már leesett a rogue státusz, ezért egy-két másodpercig szemmel tartottuk őket, mire az egyik tüzet nyitott a tankunkra. Annyit tudni kell, hogy én erősen Firearmsos DPS vagyok, végre sikerült a dupla Firearms igényes talentpárral lecraftolni az AK74M-et, mindenem High-End, Moddolt, referenciaként: kb. 40-50k-t sebzek fejre, 100k-t, ha crittel, a Tech Signature képességgel pedig ennek közel dupláját, 59 tár kapacitással, és olyan stability/crit kiépítéssel, hogy a fegyver alig rúg vissza, halálpontos. Sokat teszteltem, míg ide jutottam vele. Na de vissza a sztorihoz; a csávók tüzet nyitottak a pajtira, mire én elnyomtam a Signature skillt és - ha visszaemlékezésből rászámolok - úgy 7-8 másodpercig masszívan adagoltam az ólmot a srác fejébe. A csávó hp-ja nem mozdult egyetlen egy staget sem. Kb. 2,5 életereje maradt a 3 csíkból. Nem volt nála pajzs, csupasz volt, mint csiga, kizárólag a felszerelés nyújtotta armora lehetett védelmére, és még talán egy Security Signature, bár ilyen effektet nem láttunk megjelenni rajtunk.A sztorinak nincs tanulsága, csak felmerül a kérdés, HOW THE F*CK? Úgy, hogy haverok is rá fókuszáltak. Létezne még ez a belenyúlunk kliensoldalról a configba, vagy én vagyok naív?
-
grHawk
aktív tag
Srácok egy gyakorlati kérdés: találkoztatok már olyan fegyverrel amely mindkét Talentja Firearms (magyar nyelven játszóknak Tűzsebzés (talán?)) pontokat igényel csak?
Sniper/CQ buildet építek, már csak a fegyvernél akadok el. Vettem egy HE receptet és addig gyártogatom, míg kidobja a két Firearms Onlys talentet. Most már így a 30. gyártás után kezdek kételkedni.
-
grHawk
aktív tag
Kicsit melós volt át verekedni magamat a Support szokásos "kövesd a FAQ segédletet" című hegyi beszéden, amit a botszerű Bruno lenyomott nekem, de végül sikerült.
A Gamesplaneten vásároltam PC Gold Editiont és a Hazmatos 12 jegyű kódomat nem tudtam beváltani a megadott béta oldalon, a hibaüzenet mindig "YOUR CODE IS INVALID" volt. Akinek hasonló problémája van, az keresse fel a supportot és követelje a cuccát.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #7967 üzenetére
Lehet hogy lehet debuggolni. Fordult már elő velem játékokban.
Az, hogy mostmár benitez sem jelenik meg azt jelzi, hogy rhodes blokkolja őt, tehát, amíg rhodes nem jelenik meg addig benitez sem. Persze az is lehet hogy teljesen szeparáltak, próbálj végigcsinálni minden side missiont és encountert, hátha valamelyik kihozza a bugból. Hülyén hangzik de nekem más játékban már sikerült.
-
grHawk
aktív tag
https://www.gamefaqs.com/boards/718814-tom-clancys-the-division/73409655
Fasza...
-
grHawk
aktív tag
válasz
Bennyboy #7903 üzenetére
Ez most ugye csak vicc?
Edit: nem, nem csak vicc.
"Workaround - Create a new character to finish the mission. You will lose your progress. This is just a workaround for you to continue playing. As stated the devs are investigating the issue and are looking to resolve it soon."
Kíváncsi vagyok a bugos intelekkel mi a helyzet.
-
grHawk
aktív tag
A vicc az, hogy múltkor írta itt egy elégedett vásárló, hogy milyen jófejek, mert felhívták, hogy sajnos nem tudnak sapit meg pólót adni neki, és hogy nagyon sajnálják meg minden, mire a vásárló, hogy nem goldot rendelt, erre az 576-os azt mondta, hogy az mindegy, úgyis kapott volna, ha ugye marad. Na most aki megveszi a 35 rugós meg 21 rugós kiadást, tudatában annak, hogy kap hozzá pólót és sapi, mit csináljon, ha az 576 lesz*rva a weboldalukan feltűntetteket kiosztja minden vásárlónak, független a termék kiadási típusától. Nevetségesek. Valószínüsítem - ezek alapján képzelem, hogy vannak ilyen pitik - hogy ruhákat feldobták ebayre, kódokat meg g2a-ra, a pénzt meg elosztják maguk közt. Mindezek után simán elhiszem hogy van ennyire pitiáner társaság.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7884 üzenetére
Ez az 576. Soha többet tőlük nem rendelek.
Még akkor rendeltem a goldomat, mikor kivolt írva, hogy jár a póló meg sapi. Aztán nem hívnak telefonon egészen megjelenés előtt 1-2 nappal(ig), mikor is - akkor se telefonon - hanem emailen jön egy értesítés, hogy csak gumikarkötő jár. Mondom: na fasza, de mindegy, nem az a fontos. Aztán megjelenés napja előtt este már a sok 576 csalódásos komment után úgy határoztam én is törlöm a rendelésem. Meg is tettem emailben, amiben azt is megemlítem, hogy fel se hívtak egyszer sem a rendeléssel kapcsolatban(pedig az első értesítő mailben ez van leírva) és túl sok rosszat hallok róluk, valamint nem bízok benne, hogy megérkezik megjelenés napján, amire szabit vettem ki. (Hogy átvehessem és ne a postán vagy tudom is én hol kössön ki). Erre jön a válasz: kolléga már keresett telefonon csak nem voltam elérhető, valamint emiatt csak szerdán tudták volna leszállítani a cumót. Telón nincs nem fogadott hívás, bár mindig nálam van és mindig hangos, tehát kamuznak vagy szimplán hülyék. A megadott számomat is ellenőriztem, minden rendben vele. Vannak ezek olyan mocskok, hogy még felvállalni se tudják a hibájukat. Namost kérdem én: egy ilyen mondhatni jól ismert név, mint az 576, hogy a fenébe engedheti meg magának ezt a hozzáállást, vagy nem is tudom hogy mondjam. Kommunikáció zéró, aztán még kamuznak is, kiszállítást nem tudják időben intézni, ígéreteikhez nem tartják magukat. Oké mondhatjuk, hogy irdatlan mennyiségben érkeztek rendelések és emiatt jól összekuszálódtak a dolgok, a weboldalon se frissítették időben a rendeléshez járó cuccok meglétét, rendben. De 1. Ez a dolguk, ezért kapják a pénzüket, oldják meg, én is tudom milyen mikor sok szar ömlik a dolgozóra, de minimum lecseszés a jutalmam, ha nem oldom meg, 2. Legalább elnézést kérhetnének, ha már több tucatnyi vásárló bizalmával játszanak.576? Soha többet és senkinek sem ajánlom. Ha nem hisz a fentebb irtabbaknak, olvasson vissza a 5500-6000 kommentek között. Teli van 576 "kössz a semmit" tapasztalatokkal.
Bocs ezt ki kellett írjam magamból. -
grHawk
aktív tag
A fejlődési fázisban nagyon nincs értelme cuccokra költeni a pénzt - kivéve, ha outleveled valamelyik vagy stílusváltás az oka. A valódi szerepe a geareknek 30 után van, hiszen akkor már "hosszú távra" tervezhetsz. A max level alatt hamar kinövöd a cuccokat, nincs értelme kikölteni rá azt a pénzt, ami 5-10 szint alatt szedtél össze, hogy aztán az új cucc jó legyen 2 szintig. Ugyanez a helyzet a crafting itemekkel. Ajánlom mindenkinek hogy fejlessze fel a crafting itemeket: 5 zöld > 1 kék, 5 kék > 1 arany.
Megéri.
-
grHawk
aktív tag
Ha nagyon EndGame orientáltak vagytok, akkor igen a kreditnek sok értelme van. Míg a legjobb cuccokat valószínű mindenki DZ-ből fogja szerezni, vagy Mission Bossokból, így a kreditet fölősleges vendoros high-end itemekre költeni, helyette majd dobálhatjátok el tízezrével a stat-rerollra. Persze csak ha nem midegy, hogy milyen statjaitok vannak.
-
grHawk
aktív tag
válasz
baphomet #7858 üzenetére
Én úgy játszom, hogy felirat magyar, minden más angol, így kényelmes, mert amúgy értek angolul, de vannak néha kifejezések, ami jobb ha nem marad szürke folt. Haverom viszont teljes magyarnyelven játsza. Nem értem, hogy bírja
Ő mesélte ezt az érszényest is, jó lett volna Zsebeknek is az a Pouches. De az néha zavar, hogy pl. a rabok beszédstílusát ilyen tajparasztosta fordították, "mink vagyunk", "gyüjjél ide"... Nem értem minek. Ez olyan mint a filmeknél, csoda, hogy magyar politikai utalások nincsenek belefordítva.
-
grHawk
aktív tag
Srácok PMC az nem hadmérnök, hanem private military contractor/company, tehát privát katona, zsoldos. Csaka fordításban vannak böszme hülyeségek. Tele van az erszényem az ilyen szarságokkal, de a szándék a fontos. Vagy nem. xD
-
grHawk
aktív tag
válasz
velizare #7765 üzenetére
Áh, így már érthető, köszi!
demmer123: emlékszem, hogy itt szapultad a játékot ilyen meg olyan okból, bezzeg, ha nem hőzöngtél volna, míg mi utánanéztünk a dolgoknak, akkor nem lennél így elküldve a p*csába
Szerinted ki akar közösbe tolni egy játékot olyasvalakivel, aki úgy támadta, mint te megjelenés előtt? Bár mért vagyok előítéletes, tuti megkeresett valaki privátba :3
-
grHawk
aktív tag
válasz
szallasi007 #7757 üzenetére
Nem erre gondolok. Vannak a Modok, amik spec értéket adnak hozzá az itemhez. Amilyan enchant féleség.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Anonymus23 #7751 üzenetére
A fegyver Moddolás számomra is rejtély... :/
Viszont a DZhez hozzászólva, mi imádtuk gyilkolni egymást. Nyilván a cucc nélkülieket nem öltük meg, de akit volt értelme igen. Aztán befoglaltunk egy kis zugot és azt védtük órahosszat
míg szépen lassan elhaltunk, mert elfogyott a nyammo
áhh hatalmas buli vilt az!
-
grHawk
aktív tag
válasz
venomka1 #7716 üzenetére
Akkor egy kis magyarázat:
A Dark Zone a sztori szerint a virus epicentruma ezért a vírus ott a legfertőzőbb. Bemész csapatban vagy egyedül, mindegy. Megvan a lehetőséged, hogy az ott respawnolgató PvE ellenfeleket leverd, tőlük lootolj, ládákat lootolj, vagy megölj másokat és elvenni azt, amit ők ITT lootoltak. Ez teljesen el van szeparálva azoktól a holmijaidtól m, amiket Dark Zoneon kívül szedtél össze. A DZben összeszedett holmikat nem használhatod mindaddig, míg egy kivonási ponton (ez a jelentése hivatalosan) le nem adod, azaz egy odarendelt helikopter ledob egy kötelet, te rápakolod a cuccot, és ő kiviszi. Aztán ha majd kint elmész a Stashedhez(egy bank szerűség), akkor ott átveheted a DZből kivont tárgyakat. A nehézség az egészben, hogy ha találsz valami nagyon faszakirályistenritkabetegállatmadafakakörszakállhúdehúúde cuccot, akkor azt elvesztheted, ameddig fel nem teszed egy helikopterre egy kivonási ponton. -
grHawk
aktív tag
válasz
venomka1 #7710 üzenetére
Vannak. Habár itt inkább az ügyesség a lényeg, valamint az a pár képességed és eszközöd helyes használata, de a HPjuk is elég sok. Lehet többen is (max. 4 fővel egyszerre) de lehet egyedül is. Csoport méretétől függően nehezedik, skálázódik.
Vannak az Open Worldben is és Mission(instanszolt dungeon)ben is. Egyaránt nehéz mindkettő típus de csapatban egyszerűbb.
-
grHawk
aktív tag
válasz
venomka1 #7709 üzenetére
Igen. Egy pvp zóna, ahol nincs rendfenntartás se szabályok. Bemehetsz, lootolhatsz, megölhetsz másokat a lootért, vagy csak úgy. Nyilván vannak következményei, pl. "vérdíj" a fejeden, stb... A legjobb lootokra ott van lehetőség. Képzeld úgy mint egy mindenki mindenki ellen BG aréna kategóriájú rewardokkal.
-
grHawk
aktív tag
válasz
venomka1 #7699 üzenetére
Hasonlít, de ahhoz, hogy azt mondjuk olyan, mint a WoW túl sokban különbözik. Adj neki egy próbát ismerősnél, ha van rá lehetőség. Én több évet wowoztan, kiábrándultam belőle már rég, de némely jellemzője ebben a játékban is jelen van, ami pozitívum. Karakterosztályok (dps, heal support, tank support), "dungeon"-ök (Mission néven), reguláris feladatok, crafting, gyüjthető holmik, housing rendszer (ez a base of operation), fő sztorivonal kiegészítésekkel, izgalmas átvezetők... stb... sok a hasonlóság, de nem annyi, hogy hasonlítson a kettő. Egy egészen új élménynek mondanám.
-
grHawk
aktív tag
Minden tárgynak vannak speckó attributumai. Az a három kis jelecske, balról jobbra: DPS / Heal / Tank
Ha jó heal akarsz lenni (ami valójában itt inkább heal supportnak számít, mint a tank, mert az is inkább tank support), akkor a középső attributumos cuccokat viseld, mármint: mindegyik attributumra ad pontot, de ha találsz egy itemet, aminek a középső ikonjánál ott a zöld nyilacska felfelé, akkor azt használd, armortól független. Valamint az sem árt, ha használsz hangtompítót, mert (ez javasolt mindenkinek, KIVÉVE TANK!!!, hogy ne generáljon aggrót, azaz ne rád támadjanak az ellenfelek.
-
grHawk
aktív tag
Na fenébe! Most senki sem ír semmit, mert mindenki játszik vele
Mi meg, akik munkában rohadunk pukkanjuk meg a gondolatainkal
Egyébként minek az élet? Az csak azoknak kell, akik nem tudnak játszani a Divisionnel, pff...
(csak humor, nem akarok genyóskodni senkivel
)
-
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86 #7635 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Amikor a Gamesplaneten megvettem a játékot, kaptam 3 kódot, egyet a játék aktiválásához, egyet a season pass aktiválásához (mindkettőt ubi kliensen kellett aktiválni) és egy rövidebb kódot, talán 10 jegyűt kötőjelek nélkül, amire zárójelben az volt írva, hogy (note Uplay). Elvileg ez lenne a hazmat cucc, na de a mellette linkelt oldalon nem tudtam aktiválni. A bétakódot kérte veírni, miután kiválasztottam a pc/konzol/stb. közül a nekem tetszőt, azt írta invalid. Ha nem aktiváltam a preorder kódomat megjelenés előtt, akkor buktam a hazmat rucit? Valamint megkaptam a trooper, swat, marine, motoros kopó cuccokat, de olyat, mint a tűzoltó szerelés és vadász pack hogyan szerezhetnék meg, vagy az nem járt a goldhoz? A két darab katonai packról tudok, ami 5-5 juró a uPlayen. Valamely oknál fogva késztetést érzek az összes kinézeti elem birtoklására, habár a játékot olyan grafikában játszom, hogy alig látom a különbséget item és item közt.
-
grHawk
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #7616 üzenetére
Szerintem mindenképp. Habár a "multi", azaz a Dark Zone szerves része a játéknak, hanyagolható, ha csak a sztori érdekel. Ha a multi alatt a csapatban küldetésezésre gondolsz az más tészta. Én alapvetően multiorientált vagyok. Sztorit egyedül, hard módokat, DZt haverokkal tolom, így fantasztikus élmény. Ha nem lenne benne multi szekció, akkor nem vettem volna meg, ahogyan egy Tomb Raidert, egy Last of Ust, vagy bármely más érdekes játékmenettel és sztorival rendelkező játékot sem. Végignéztem volna a youtubeon aztán helló
Mert a sztori szerintem másztvács.
-
grHawk
aktív tag
Nos kb. 48 + valamennyi órával a játék start után úgy vagyok vele, megpróbálkozom egy objektív vélemény nyílvánítással a játékot illetően. Ez amolyan referenciaként szolgálhat azoknak, akik úgy álltak hozzá, mint én, azaz...
E3 óta fanként követtem a Division híreket és minden bejelentéssel közelebb kerültem a játékhoz. Olyannyira, hogy megjelenés napján 0:01-kor már töltött a login képernyő.
24 óra és 59 perc játékidővel, 25-ös szintel és 75% story completettel azt hiszem már tudok pro-contra listát is írni. Hát íme:Pro:
- A fő sztori az elejétől kezdve leköt. Kissé nyomozósdi stílusban próbálkozol felderíteni mi történt a világban/városban az egyértelmű tényeken felül persze. Izgalmas, szerintem fordulatos is, jól levannak scriptelve a Mission című "insták" is. Arról nem beszélve, hogy többször is igazán komoly témákat feszegetnek a dialógusokban. De tényleg.
- A mellék küldetések és az Intelek tökéletesen elvégzik a dolgukat. Megteremtik benned azt az érzést, hogy a világ el van b*szva és, hogy a civilizált ember a társadalom visszhangja nélkül könnyen vadállattá vállhat. Folyamatosan kínozni próbálja a játékos lelkét és amilyen kegyetlen, bevet mindent; többek közt gyermek tragédiákat és kínukban sikoltozó nőket. Tényleg erős néha. De nagyon hatásos hangulat teremtő. Néha a kisebb-nagyobb összecsapások előtt, mint ha csak direkt uszítani akarna az ECHO-kkal meg a környezettel. Tartalmilag úgy érzem, hogy nagyon igényes, főleg, hogy ez majd még bővül.
- Crafting: személy szerint a kisebb ismerkedésen kívül nem foglalkoztam vele sokat, a gyengébb alapanyagokból faszábbakat csinálok, hogy a Lv30 upnál összerakhassak egy korrekt felszerelést. Egyébként nem rossz, a blueprimteket nem csak szarja a gép, hanem úgy kell megszerezni őket, ami szerintem céltudatosabbá teszi a felfedezést.
- AI.: Annyit megemlítek elöljáróban, hogy nem áll tőlem távol a valós fegyveres harcok ismerete, jó pár éve már benne vagyok a dolgokban, tehát erről a véleményem e képpen értékelető; a frakcióktól eltérő taktikai mozgás baromira érzékelhető. A képzett katonák a regulárisokhoz képest, a tapasztaltabb fegyencek gerilla módszerei a zöldfülű fosztogatók puffogatásához képest, mind nagyon ki van találva és hihetően tálalva. Amennyire persze egy játék ilyet meg tud valósítani.
- DZ: nem voltabb még benne. A bétában tetszett, most megtartom 30 utánra.
- Loot rendszer: nagyon korrekt, minél magasabb szinten vagy, annál több ritka cucc hullik, izgalmasabbá és változatosabbá téve az egészet. Nagyon okés.
- BOO: a bázis folyamatos fejleszthetősége nagyon tetszik. Ettől függenek a skilljeid, bónuszaid, unlockolható tartalmaid, céltudatosabbá téve a játékmenetet és hangulatosabbá a cselekményeket. Minden alkalommal mikor visszatérsz egy picit jobbá válik a hely. Otthonosabbá, biztonságosabbá, lehetőségekben gazdagabbá.
- Méretek. Sokan úgy gondolják nem a méret a lényeg, pedig de, legalábbis egy NY real vs. Divi összehasonlításban tuti. A real kb. 2.2 mérföld azaz hozzávetőleg 3,5 kilcsi, míg a játék kb. 2,1 kilcsi partól partig hosszal operál. Teljesen jó, a nagysága érezhető, a bebaragolható terület óriási. Nyilván lefutod keresztbe 10 perc alatt, de én a normál játéktempóról beszélek.
- Ruházat és felszerelések alakíthatósága szerintem több, mint elég. Teljesen egyedivé teheted a karakteredet mind attribútumokban, mind pedig külalakban.
- Bossok: izgalmasak, kissé leegyszerüsített ugyan, de a kihívás rendven van. Bár én ezt kizárólag DPSként tapasztaltam eddig, többiről nem tudok nyilatkozni. DPSként van, hogy egy fél tár vagyok az ellennek, úgy hogy nehézség pipa.
- Talentek/perkek/skillek: ez nagyon fasza és kész.Contra:
- Közel 6-7 bugos Intellel találkoztam EDDIG. Vagy a falban/épületben van, nem megközelíthető, vagy ott állok rajta és nem popuppol a megtekintés lehetősége, van olyan, amit nem ír jóvá a térképen, stb... Mikor 30-40 percig keresgéled, majd neten olvasod, hogy az bizony béta óta ilyen, akkor igencsak frusztráló tud lenni.
- Textúra bugok vannak. Több is. A játék 70%-ban nem, de a maradék harmincban találsz és baromi zavaró egy intezív tűzharc közepette beragadni a szemeteszsákokba. Valamint vannak vakfoltok, ahova betudsz mászni, de ki nem. Befele ott a lehetőség, kifele nem jelenik meg semmi. Netes panaszok alapján ellenőrizve, szóval nem én/mi lenni balfasz.
- Fedezék rendszer. Én értem a koncepciót, de a megvalósítás nagyon nem tetszik. A karakter szinte késve reagál, mint ha megerősítést várna vagy nem tudom. Pl. egyik sarokról átcsusszanni a másikra gombnyomvatartással olyan lassú, hogy addig a két ellenfél nyolc oldalról kerül rád. Intenzívebb harcoknál ez kb. a nevetséges kategóriát súrolja, mikor hasztalanul ordibálok szegény monitoromra, hogy "ne abba a fedezékbe te hülye!".
- Laggok: az utólsó 10 játékórában tapasztaltabb, az induláskor egyáltalán nem. Van, hogy másodpercekig tart, van, hogy 5-6 percig. 1000 megás netem van, nem én vagyok a gond. Néha pedig lagg nélkül kirak a szerver kapcsolódási hibára hivatkozva. Kb. 8 alkalommal fordult elő a az említett utóbbi 10 órában.
Összességében:
Ajánlom a játékot, de nem csak azt, szerintem a season pass is indokolt. Ez a játék iszonyat hangulatos, csapatban izgalmas és szórakoztató. 9/10 -
grHawk
aktív tag
Mikor írtam az 576-nak a rossz ügyintézésükről, és hogy emiatt lemondom a megrendelést, valamint ajánlom a jobb kommunikációt, mert egyáltalán nem kerestek, a válasz ez volt:
"Tegnapi nap kereste önt kollégám telefonon, de nem sikerült elérni önt, így a mai nap már nem tudjuk vállalni a szállítást.
Rendelését kérése szerint töröltük."Nincs nem fogadott hívásom, a számomat is ellenőriztem, minden rendben vele. Képesek és kamuznak, hogy írott formában se kelljen elismerniük, hogy balfaszok voltak
MÁS:
EZ A JÁTÉK HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (+4 millió felkiáltó jel) -
grHawk
aktív tag
1 perc!
-
grHawk
aktív tag
Én az 576-tól házhoz szállítással kértem, az értesítőben írták, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot telefonon. B*sztak felhívni finoman szólva, annyit azért volt idejük körlevelezni, hogy a póló/sapka kombót felejtsem el. Igénytelen banda ez, mindegy is, megvettem Gamesplaneten, 22000 volt, az 576 20000-es árához képest nem olyan rossz. Sapka/póló úgy se járt volna, az 576 meg sanszos, hogy nem hozta volna kedden. Sz*rnak ezek mindenkire. Viszont kaptam egy kötőjelek nélküli preorderért járó hazmatos kódot, azt hol kell beváltanom? Nem igazán sikerült rájönnöm.
Vó-vóv-vóv-vóv-vóóóóv! Az a visszaszámláló valós? Tényleg éjfélkor nyílnak az ajtók? Már vágom az ereimet a várakozástól, de azt a 4 órát már csak kibírom, mielőtt elvérzek. (?) -
grHawk
aktív tag
Amit RECSKA ír (jesszus haver
) annak pont a közös első élmény a lényeg
Mi is így fogjuk 3 haverommal, mert szar az, ha már valaki vágja, hogy itt-ott mi van, mi következik, ki hal meg
aztán meg jönnek ezek a "fúh ez nagyon jó rész", "most figyeljetek mert fontos lesz", "ez a rész úgyis uncsi húzzunk bele" szövegek
Altokkal meg már ennek fenn áll a veszélye
-
grHawk
aktív tag
válasz
marquuard #6176 üzenetére
Ha kimész DZ checkpointon a cuccal a hátsódon, akkor elveszik, csak mondom előre, nehogy meglepetés érjen.
Amúgy visszatérve a zsákmányra, általában kilehet fogni, hogy kinél van jó cucc. Nekünk ez volt a meglátásunk, haverokkal:
A tapasztaltabb játékos csak értékes cuccokat vesz föl, nem pazarolja a helyet zöld, fehér itemekre. Ezért csak azt kellett kideríteni ki kezdő és ki nem. A kezdők vagy szar lootot hordozó tapasztaltak nem féltik a cuccaikat vagy nincs mit félteni. Olyan játékost kellett keresni aki 1. Nincs egyedül (egyedül a DZ túl kockázatos a tudatos gyüjtögetés szempontjából) 2. Van loot a hátfelén (különben minek megölni...) 3. Kerülik a többi playert (rád néz és nem indul meg feléd, hanem elfut, elmászik, vagy csak figyel).
Ez alapján mi csak olyan playert lőttünk, aki legalább kinézeti holmit vagy kék cuccott hordoztak és/vagy lila tárgyakat is. Oh meg DZ kulcs minden mennyiségben. Az sem árt ha containment zonák körül mozgókat figyeled, mert az ott található ládákból szar nem esik, így azok is értékes célpontok.
-
grHawk
aktív tag
Ez az, ami engem is nagyon megfogott. Nagyon hatásvadász az egész és olyat atmoszfrérát terem a játéknak mint anno a M2033. Remélem lesznek nagy döntések a sztoriban és remélem megtartja ezt a sötét hangulatot, amibe olyan érzés, mint ha Te magad, a hős visz fényt. A zene, a látvány teljesen megadja a cselekmények hangulatát. És mivel a DZ-k max. player száma nem változik, területe mégis jóval nagyobb lesz, így az is megtartja majd a hangulatot. Bétában szerintem a DZ kicsit fals tapasztalatot adott mivel relatíve kis helyre tömörítette a játékosokat, néha elég zsúfoltá téve az ESeket.
-
grHawk
aktív tag
Most azokhoz címezem a kérdést, akik oly elégedetlenek a játékkal (mindegy mely aspektusáról van szó), hogy itt savazzák nekünk.
1. Mi célja annak, hogy győzködtök minket, hogy a játék szar? Le akartok beszélni róla? Állításotok szerint nem, más célt mégsem szolgál a folytonos megmondó kapitányosdi.
2. Emberek ez a játék még ki sem jött. Meg tapasztaltuk tudomisén mennyi százalékát és néhányan a nagy kocka múltjukkal dobálózva már tudják, hogy szar lesz. Ugyan már.
3. Igen, az aki tényként közli véleményét a semmire alapozva, az egy marha.
4. Nekem tetszik a játék, voltak/vannak fenntartásaim, de eltudom fogadni mások véleményét. Amit nem tudok elfogadni, hogy itt néhány emberen már tényleg csak az látszik, hogy meg akar győzni arról, hogy szar lesz... közben persze hajtogatja, hogy Ő nem akarja megmondani mire ne költsük a pénzünk. Higgadjatok már le.
5. A DZ endcontent vs. PvE endcontenthez hozzászólva; a PvE alapú tartalmat folyamatosan gyártani kell, míg a PvP alapú tartalmak jó megalapozásával kevés ráfordított figyelemmel is hosszútávú szórakozást nyújthatnak. Valószínüsítem ezért nem a PvE részt nyomatják annyira. Ha bár én mindkettőt élvezem.
6. Jöhet a monológ, hogy elvakult vásárló vagyok, hogy egyre csak könnyebb eleget tenni a játékosok igényeinek pont az olyanok miatt, mint én. Ez van, nekem tetszik Neked nem, Te meg akarsz győzni én nem, Te talán megveszed a játékot én viszont biztosan és a többi. Nem sokat változtat a hőbörgés kedves időutazók, akik már látták a játék alkonyát.Na peace van meg minden fasza -
-
grHawk
aktív tag
Ubi szavahihetőség ide vagy oda, az egy dolog, ha valaki hisz a nem hivatalos marhaságoknak, de az egy marha, aki utána tudatlanul, saját hiedelmeire hagyatkozva hülyeségeket terjeszt. Az meg már csak hab a tortán, ha még erősködik is, és továbbra is bizonyítékok hiányában tényként közli véleményét. Csak mondom.
Amúgy, hogy ne csak offoljak: A béta elején 4-es szintről indulunk és már valahonnan éppen kimenekítve. Volt valami közlemény arról, hogy az éles játék első szintről indul-e, lesz-e valami előzmény küldetés, vagy akármi? Én tök tudatlan vagyok az ügyben, haverom hívta fel a figyelmemet erre is. Észre se vettem, hogy 4-es szintről indultunk...
-
grHawk
aktív tag
válasz
underdark #5586 üzenetére
A publikus információ korlátozásos megegyezés (van egy fasza neve, de nem ugrik be) megköti az Ubi kezét, hogy valós szimulációt alkosson. Ugyanez a dolog vonatkozott rájuk New York megalkotásánál, hiszen, ha az objektumok belső felépítését visszatükrözné a játék, azzal tökéletes lehetőséget ad profi terrortámadások megtervezésére. Szóval nyugi, a szimulációban van félrevezetés és fals adat, hogy míg az érzés megmaradjon, de a lehetőség ne, hogy egy vírus terjedésének tesztjét lefuttathasd otthon
-
grHawk
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5549 üzenetére
Jah, ha te írtad, akkor jó. Mindig elfelejtem, hogy a te véleményed szent, és akár egy (fentebb említett) példa sem áshatja alá hitelességét. Különben is kivétel erősíti a... áh letojom.
-
grHawk
aktív tag
válasz
daveoff #5541 üzenetére
Nem hinném, hogy direkt átvágás. Szerintem ilyesfajta pörgés évente egy-kettő alkalommal lehet és ezért amolyan szokatlan figyelmetlenséget okoz. Nem hibáztatom őket, csak megalapozottnak tartom a félelmeket.
Sebestyen01:
Ne te döntsd el, hogy kinek mi legyen a fontos, és ez az a hely, ahol igenis feltehetik az emberek kételkedő kérdéseiket, hogy a jelenlévők tapasztalataira alapozva megnyugtassák magukat. Minusz egy dolog, ami miatt stresszelné magát tudatalatt.U.I.: Azt veszem észre, hogy mindig van egy szilárd véleményed - és habár egy jó részével, főleg a játék tartalmával kapcsolatos dolgokban egyetértek - de ha máséról van szó azt nagyon elutasítod. Csak egy ártatlan megjegyzés.
-
grHawk
aktív tag
válasz
daveoff #5541 üzenetére
Jól tapasztalható, hogy magyarországon a rendeléseket nem túl minőségi módszerrel kezelik. Sok fajta bolt bizonyította már ezt, pl. még anno az 576-al volt az is nekem, hogy megjelenés napjára vártam a rendelést. 3 napot csúszott és ja! Elfelejtettek felhívni. Úgy hogy az értetlenkedés nem az információk és az utána olvasás hiánya, hanem szerintem a magyar rendeléskezelésben való bizonytalanság és kételkedés. Ezek teljesen megalapozottak.
-
grHawk
aktív tag
válasz
NomadND1 #5515 üzenetére
Én nem akarok genyózni ÉS MOST LESZÖGEZEM, HOGY ELISMERÉSEM A BELE FEKTETETT ENERGIÁÉRT, de:
Ha egy információs oldalt csinálsz, ami - ha még névlegesen nem is az - de elsősorban arra szolgál, akkor nagyon alapos munkát igényel, mert az oldaladon pl. vannak is félrevezető információk. Ez elég hiteltelenné teszi a többi infót. Így pl. frakciók leírásával sem értek egyet, ott is van a valóságtól eltérő infó... ha csinálod, csináld rendesen, mert így, ha a legnagyobb (és tiszteletre méltó) jóindulattal is, de félrevezeted a játékosokat.
De - mint mondtam - a belegektetett energia nagyon dícséretes. -
grHawk
aktív tag
Ez egy jó játék lesz
Akinek nem tetszik, így járt.
-
grHawk
aktív tag
Ilyen nem, de olyan volt, hogy az npc aki rámrohant a baseballZZZ ütővel és belökött a falba. Egyszer meg mikor lelőttek és térdrezuhantam a fal mellett, akkor is átestem a texturán, be a házon belülre. Sőt volt egy olyan eset, hogy - nem tudom felismerhető-e ha így leírom - az egyik DZ checkpointnál (asszem a bal legalsó) ha jobbra bemegyünk egy sikátorba, akkor fel lehet mászni létrán egy kis 6x6 méteres placcra. Na ott egy szellőző kocka fedezékként használható két oldalról. Ha az "A" billentyűvel elmozdulsz oldalirányban, akkor ugye a kis nyíllal jelzi, hogy átfordulsz a másik fedezékbe és ha épp ott van egy játékos, abban a fedezékben, akkor te beesel a textúra alá. A rácsba. Aztán ha leküldenek, vagy megütnek(ezzel meglökve), akkor meg beesel az egész város alá a szerkesztői síkra. Na onnan szép a látvány
-
grHawk
aktív tag
Akkor beszéljünk a krumplikról. Csend helyett bármi? Kösz nem. Most is van téma.
Válaszolva a fenti hsz.-ekre:
Valamely rosszul informáló híroldalról szedtem szerintem... nem az első esetNa mindegy, ez az infó kicsit lelombozott. Azért a szervereket csak nem kapcsolják le 2 éven belül, nem? Mégis csak megvettem egy játékot és két év múlva értéktelen lenne? Ez valahogy nem tűnik reálisnak. Mindegy is, várom nagyon. Még mindig belevagyok esve az atmoszférájába.
-
grHawk
aktív tag
CSAK, HOGY VISSZATÉRJÜNK A JÁTÉKHOZ (remélem minden offoló veszi a lapot):
Azon agyalgattam, hogy ugyebár ez egy MMO szeretne lenni. De mégis csak Ubisoft, és ismereteim szerint (javítsatok ki, ha tévedek) nem túl jártas az MMO műfajban. Míg egy átlag értelemben vett MMO folyamatosan bővül, tartalmilag, történetileg akár DLC akár egész kiegészítő formájában és a fejlesztők csak akkor adnak fel a fejlesztéssel, ha leáll a projekt, addig az Ubisoft egy "kész" játékot ad ki, a dlc-k pedig nekem fejben ilyen battlefield dlc kategóriába sorolandók. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyire várható, hogy több éven keresztül érkezzenek újítások akár kiegészítő formájában, mint pl. a WoWban, hogy nagyon populáris példával éljek. Szóval mit gondoltok erről? Egyszeri kiadásos játék lesz vagy több évre akar majd lekötni (az eddigi fejlesztői infók szerint)?
-
grHawk
aktív tag
Komolyan már csak azt olvasom itt hogy ilyen kártya, olyan kártya... habár a hozzászólásod relatíve negatív előérzetű, azért mégis csak, mint egy mennyei fuvallat a rengeteg nem játékról szóló hsz. között. Szerintem.
Ezért jó kedvűen ringbe szállok!
Ha csak 10 küldetéssel számolunk kezdő tartalomnak, az is megfelelő. Oké, de a te elvárásaidnak pl., de, ha azt vesszük, hogy egy MMO alapjáték manapság általában tartalmaz 5-6 instancet, ahhoz képest ez nem rossz. Márpedig ezek a missionok valójában az átlag értelemben vett MMO instanceának felel meg. Van/vannak bossok, trash, addok, igényli a taktikát és helyenként túlerővel kell számolni. Ez nem tűnik elégnek, na de itt van azért még hardmode is mellé, meg elvileg még jön nagyobb fokozat is. Azt nem is számolva, hogy valószínűleg a játék tartalmilag is terjeszkedni fog (így vagy úgy, akár dlc formájában is) és abban biztos lehetsz, hogy ha tehetik kisajtolják belőle, amit csak lehetséges. A DZ az az abszolút endgame szerintem, nem tartalomként kell számítani rá, hanem mint alternatívára, ha máshoz már nincs kedved, vagy most éppen nincs kedved. Az mindig ott lesz a maga "kimeríthetetlen" pvp jellegével. -
grHawk
aktív tag
Mi betartunk pár alapszabályt és ezzel ki tudjuk küszöbölni. Pl. nem használunk semmi robbanó hatású dolgot kétes körülmények között. Ha PvE ellenfelek ellen megy a harc, akkor elég egy-kettőt belelőni és úgy is kapsz lootot, így jelentősen redukálod a kósza golyók mennyiségét. Ajánlott ilyenkor lábra célozni, mert láblövésnél többet eltűr a játékos mielőtt a rendszer Rogue státuszba léptet, a PvE ellenfélnek meg csak maga a sebzés számít, a mértéke nem.
-
grHawk
aktív tag
Játszottam mindkét bétájával és szerintem állati jó ez a játék. Komolyan még a csalók ellen is élvezet volt játszani, mekkora élmény már mikor leszedsz egy csávót aki cheatel, na!
De ami fontos, hogy ennek a játéknak olyan atmoszférája van, amit még nem tapasztaltam. Egyszerűen ott állok és él, olyan érzés, mint ha tojna rám a világ csak létezik és engedi, hogy létezhessek benne, ennyi. Egyszer elkezdtem kajálni és benthagytam egy már átharcolt solorészen a karaktert, csak úgy állva. Az npck beszélgettek (sokat és meglepően mély témákról), kéregettek, a JTF kontaktolt a civilekkel és fordítva (nem csak tőlünk kérnek segítséget), egyik pillanatban több civil fut a JTF háta mögé, aki felveszi a fedezékben az állását közben meg egy random csapat megtámadja őket, ordibálás minden aztán visszaverik őket... én meg ott szürcsölöm a kis húslevesemet TÁTOTT SZÁJJAL. Képzeld el, hogyan lehetséges tátott szájjal szürcsölni... Komolyan ez a játék nekem simán megéri a 19 ezret, az meg a pláne, hogy a 2. sztoriküldetés rendesen letaglózott. Gondoljatok bele, hogy oké, hogy baromi megdőbbentő a képsor meg minden, de mivan azokkal akik ott laknak? Amerikai barátainknak micsoda élmény(vegyes) lehet látni szeretett városukat romokban, hullákkal tarkítva. A hypeját meg imádom, a trailerek nagyon megalapozzák a hangulatot. Ennek a játéknak én vagyok a célközönsége.
-
grHawk
aktív tag
Oh nem tartok attól, hogy akármely módban is paytowin lenne a dolog, csak tetszenek a cuccok.
Azt olvasom, hogy a GEben jár a national guard és ha preorderelem akkor a hazmat is. Na de ha 576ról rendeltem elő, azt honnan tudja az uborka? Eddig mindig digitális verzióban vettem játékot így ez a dolog még mindig fekete folt számomra. Tényleg bocs a fárasztó, biztos ezerszer átrágott kérdéseimért
-
grHawk
aktív tag
Nanananana izé, akkor a Gold edition tartalmaz minden dlct, tehát a survival, cop, firefighter, hazmat, nationalguard, madafaka, lópikula, kiskavics, azaz minden de minden dlct? Már annyi a DLC, csomag meg kiadás név és fogalom, hogy belekavarodtam.
-
grHawk
aktív tag
válasz
birorichard #4526 üzenetére
Én inkább azt remélem m, hogy picit módosítanak az erősségükön. Legutóbb a single részeket picit gyengének éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest