-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #48953 üzenetére
A mostani event alatt már nyitottam vagy 15 nagyládát. Enyyi CF cuccot se kaptam.
Áruld el, mi a titkod ?😂
Megyek veled... -
RichieTri
senior tag
válasz
Anonymus23 #48743 üzenetére
Erről jut eszembe.
Pár embert felvettem "isminek".
Kérlek fogadjátok szeretettel egy újrakezdőtől -
RichieTri
senior tag
Miféle maszkok?
Ez vmi farmolós móka? -
RichieTri
senior tag
Üdv az Uraknak...
XBox után PCn újrakezdő.
Uplay
ichieTri
Lszi vegyetek fel PHs névsorba.
Aki gondolja addoljonKöszönöm
-
RichieTri
senior tag
Mélyen tisztelt Nagyérdemű!
Mi van ezzel a divizióval?
Eszembe jutott a minap,de aztán....áá mondom megint csak felidegesít...
Majd egy éve nem logoltam be. Boccs kb. akkor mikor kijött a DZ7,8,9.Van még tömegbázis,csalók,stb? Most occóé van goldedition. Megéri még újra belefogni? Főleg úgy,hogy anno boxon toltam bele megszámlálhatatlan órát...most meg PCn nyomnám.
Kellően objektív és nem részrehajló válaszokat várok.
Köszönöm -
RichieTri
senior tag
Srácok!
Nem akartam flamelni...bocs.
bevallom Xboxon játszom. nem toltam még a mostani PTS-t.
itt viszont nem erről van szó.
ez a játék tényleg a szívem csücske. egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan játékkal játszottam az éveim (40) alatt ami ennyire megfogott volna,DEnem az össze-vissza nerf a probléma és nem is a balance hiánya vagy az átgondolatlanság!
arra próbálok rávilágítani, hogy nincs szignifikáns új tartalom. nincs.
mi a tartalom? egy új betörés: kb végigtolod 20x és megunod, egy új gear: kb 2-3 óra alatt kifarmolod, survival:ezt majdnem eltalálták, de kitolod 30x és már olyan útvonalad van hogy csak', underground: ebben is sokkal több a potenciál, de ezt sem sikerült összehozni.az helyzet, hogy a játék időt (tehát azt, hogy a játékos az ő játékukkal töltse) nem komoly, átgondolt és tartós tartalommal hozzák össze hanem azzal, hogy minden egyes patchel mindent összekavarnak, átvariálnak. ezután az idő nagy részét az ember azzal tölti az ember, hogy tájékozódik, próbálgat, tesztelget, stb... ez nekik marhára kényelmes. mert átírnak pár számot/képletet és szevasz'
mert egyik kiegészítő sem hozott annyi plusz órát mint amennyit az új "meta" csiszolása/farmolása. ez szomorú.
ne én ezt untam meg.
kérem, senki se vegye magára a fentieket
-
RichieTri
senior tag
...ahogy olvasom a topikot arra jutottam így netto 50 nap körüli játék idővel,hogy ebből bíz' elég volt.
Pont jókor jön a Wildlands...lesz mire váltani. Őszintén nagyon sajnálom,de amit ezek összehoztak 1.6ra és próbálják tartalomnak lenyomni a torkunkon az kritikán aluli.
Szignifikáns újítás helyet folyamatosan szétbarmolják a játékot és ezzel kényszerítik a játékosokat plusz játék időre. -
RichieTri
senior tag
pár morzsa az 1.6-ról...
reddit -
RichieTri
senior tag
Survival megjelenési dátum.
-
RichieTri
senior tag
csak szólok, hogy a "községházán" a hátsó rácsos fegyverkereskedőnél (ahol a Pakhan is van/volt) van egy igen fincsi LVOA-C...
-
RichieTri
senior tag
-
RichieTri
senior tag
-
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #22001 üzenetére
azigen...
akkor ez feature vagy bug ? -
RichieTri
senior tag
válasz
LedyGyuszi #21984 üzenetére
mivel a lőszer és egyebek az nem skill, ezért a CD-je nem függ semmitől.
szerintem a "consumables" CD-jét semmi sem gyorsítja.
max akkor lehet stackelni a dolgokat ha 2 reclaimer van a csapatban. talán akkor lehet 2 extra az embereken. -
RichieTri
senior tag
válasz
RECSKA #20989 üzenetére
lehet félreértetted..
3 magányos csillag és 3 firecrestet használok.
ez így abszolút shoti/LMG barát set.persze agyonlő a mob,DE mióta van a stagger azóta (ha nem lő mellé az ember) nem sok esélye van visszalőni. a "devek" kifejezetten a rusherek ellen találták ki ezt a staggert és tényleg működik
-
RichieTri
senior tag
minden set jó, csak olyan dologra kell használni amire érdemes...szerintem...
azért amikor a 110K-s alapsebzésű shotira ráteszed a 14%sebzésnövelés/25%tűzgyorsaság tárat szépen aprít.
csak az ujratöltés nélkül győzd kivárni míg berakosgatja a skúlókat. ezzel a szettel meg hamarabb betáraz 5 töltényt mint 1-t pumpálna lövések között.eddig 4 ragadozó/2 végsővel mentem. 2 napja összeraktam egy 3 magányos/ 3 firecrest settet.
van egy szar(de tényleg) m249-s aminek a bónuszokkal(LS együtt majd 10Kaz alapsebzése. na most ehez a 200-as tár plusz a 700-as rpm ezzel az újratöltéssel PvE-re ideális. -
RichieTri
senior tag
válasz
Balika23hun #20947 üzenetére
esküszöm ezen gondolkodtam én is...
most ugye 229-lett a HE ruhák max GS-e is.
ráadásul itt minden darabnak van saját "bónusza". nem úgy mint a zöldeknél ahol 2,3,4,5-set bonuszok vannak.
kár, hogy nincsenek BP-k ezekhez az új 229-s gold ruhákhoz.marilllyo:elvileg lexi-hero-n eshet swostopper
-
RichieTri
senior tag
válasz
arnikusz #20718 üzenetére
és persze az uccsó kettő BP és 32-esek!!!
én anno vettem itt egy 32 muzzlebrake-t. abból szoktam craftolgatni35-40%-os visszarúgás és ugyanennyi critDMG...ami most van CQBSS-scope az ugye 8x-os.
a dragon-t simán le lehet tolni. kell 2 finalmeasure meg egy láda immuniser. azt kész
-
RichieTri
senior tag
válasz
szallasi007 #20637 üzenetére
pl. ha csak sima hardon nyomod az UG-t akkor kuka 182-s fegyókat meg esetleg 191-s geareket kapsz.
viszont minél több direktívát teszel be annál jobbak a rewardok.
tegnap csomót mentünk úgy,hogy sima hard és az első 3 direktíva. úgy az alap volt a 214-s gear a végén. fegyóból csak 182-s esett....viszont szerintem ha meglesz a 20-as akkor lesz 2 phase. gondolom akkor (is) megnő a reward minősége(a mennyiség nyilván mivel több boss van). továbbá HA az összes direktívát sikerül aktíválni akkor szerintem még hardon is eshet min.204-s, de LEHET a 229-s fegyó is...ennek függvényében akkor akár 240-s gear is. és ez még mindig csak a hard+ összes direktíva.
-
RichieTri
senior tag
az SVD nekem nagyon bejövős.
az alap dmg az mk17 és az M1A között van valahol . 10-s a tár!?! ,DE a nagyon gyorsan lehet vele lőni. nagyon gyorsan visszaáll a célkereszt egy-egy lövés után. -
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #20242 üzenetére
azt olvastam, hogy a CHC megmarad. arról viszont nem olvastam(vszeg elkerülte a figyelmem), hogy a régi fegyókra nem aplikálják az új bónuszokat.?!
-
RichieTri
senior tag
az ugye megvan, hogy nemcsak a régi SMG-knél marad meg a CHC...hanem az ÖSSZES régi fegyó nem kap új bónuszt. sajnos...
-
RichieTri
senior tag
jönnek az új fegyver bónuszok.
aki nem tudná:az smg-k crit damaget kapnak,az AR-k armor dmg-t kapnek (és egyelőre csak PVE-ben ,DE dolgoznak a PvP-s ötleten is), az lmg-k 25%-körüli +dmg-t kapnak a fedezékben nem lévő célpontok ellen(ez PvP és PvE-ben is lesz), a shotik PvE-területen 200% körüli staggert(ez amolyan letaglózás) kapnak. eközben az ellen nem tud semmit csinálni. ezt kifejezetten a PvE-ben jelen lévő rusherek ellen akarják...viszont PvP-be is lesz vmi bónusza(30%) a staggernek állítólag(vmi kamera rángás vagy elhomályosítás)a set bónuszokat átvariálják. még nem világos, hogy hogyan, DE pl.: a striker 4-s bónusza most 5db-os setnél lesz elérhető. szóval jönnek az 5-s setbónuszok.
gyujtó és robbanó ammo nerf. kevesebb ideig is fog tartani és gyengébb is lesz mindkettő. az utóbbit állítólag 75%-kal nerfelik. viszont M44 és robbanó még mindig lehet OHK.!
a vector és aug családot nerfelik. 10% körüli alap dmg-nerfet kapnak mivel nagyon OP szerintük(szerintem is)
a legkomolyabb!!!
a fegyókat is lehet majd kalibrálni!!!!! jippííí. ugyanolyan szisztémában ahogy a ruhákat...azt még nem mondták, hogy csak talentet lehet vagy esetleg alap-dmgt vagy bonusz%-ot is?kb ennyi
szerk.:
és a régi fegyókra(patch előtti) nem leszenek érvényesek a változások! tehát a régi smg-knél megmarad a critesély. -
RichieTri
senior tag
válasz
arnikusz #19637 üzenetére
hát ez brutál...
alapjaiban változtatja meg az egész játékot.
remélem legalább a felét meg fogják tudni valósítani.
azt gondolom, hogy aki a játékban töltött idejének nagy részét egy build csiszolásával töltötte annak ezek az ötletek egy harakirivel érnek fel.még annyit hiányolok, hogy mondjuk a PC-t lehessen fegyó talent calibrálásra költeni. hasonlóan a meglévő rendszerhez.
tényleg vkinek hiányozni fognak a ládák/kulcsok...?! mikor DZ5-6ban nyitsz egy ládát 163-as térdvédővel és 30-as ruhatuninggal. röhej.... még alapanyagnak is gagyi.
személy szerint 1.2 óta zöld cuccokból csak 240-est gyűjtök. gyakorlatilag minden szettből ki tudok rakni egy buildet. persze nincs meg a hozzá megfelelő ruhatuningom, de azt majd beszerzem/lecraftolom.
az igaz, hogy a 268-as új cuccok mellett elbújhat egy 240-es build! de egy darabig még vállalható.
főleg úgy, hogy a DZ-t is 5-6 bracketre bontják és az UG küldiket is eléggé testre(GSre) lehet szabni... -
RichieTri
senior tag
hát én most kettőt pörgettem az új AUGból.
1:minél kevesebb élet annál nagyobbat sebez/10méternél közelebb 13%kal nagyobbat sebez /gyors ujratöltés
2:fejlövés bónusz/pontosság/elitek elleni plusz.namost az 1.nél elég átlag alapsebzést kapott és 22,5%critesélyt. a 2. kb max alapsebzés,de csak 21% acritesély.
nem tudom melyiket használjam
azóta pörgettem még vagy 6-ot mind szar volt
-
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #19170 üzenetére
vegyi-gyümi vagyok, éppen ezért sajnálom az AR-buffot.
nem értem miért kell a fegyver osztályokat ilyen módon szeparálni...értem ezalatt,hogy a bizonyos bónuszok miért hatnak csak pve-ben mások meg miért hatnak mindenhol?!
-
RichieTri
senior tag
azt gondolom, hogy az új DLC-vel leginkább a pve-s játékosokat célozzák meg és ez pozitív.
örülök mert ha éppen nincs fent haver akkor nem állok neki idiota randomokkal dz-t túrni hanem elmegyek undergroundba. a randomgenerated mission (elvileg) magával hozza a végtelen újrajátszás lehetőségét. így azoknak sem lesz (reméljük) unalmas a játék akik a DZ-től a kezdetektől idegenkednek.a weapon balance meg...hát ideje volt. legalább nem csak BoO-s auggal fognak rohangálni az emberek.
az lmg-buffnak külön örülök(főleg, hogy már 2 hete a stashben pihen egy 204-s M60-s brutal/destructive/swift -élő- talentekkel). az AR "buffot" sajnálom, igazán kihozhattak volna többet ebből a fegyó-osztályból.
a shotis-staggnek hála talán többen vesznek majd Cassidy-t -
RichieTri
senior tag
válasz
Raulblanco07 #18844 üzenetére
Sztem nem mindegy.
A több hpt kevés skillel nehezebb túltölteni. -
RichieTri
senior tag
a legkirályabb amit eddig láttam.
sírtam... a röhögéstől is -
RichieTri
senior tag
szupi...
próbáltam rákeresni, de nem találtam. ebben a "hotfixben" javítják-e a HVT-s bossokból elmaradó lootot vagy sem?
mert ugye megcsinálod a saját inteledből(először), akkor kapsz rewardot meg lootot(a bossból).
viszont ha haver veszi az infot és elmentek az ő missionját csinálni akkor nyilván nem kapsz rewardot,DE a bosstól még a lootot meg kéne kapnod. -
RichieTri
senior tag
válasz
TTomax #15663 üzenetére
nem én gondolom hanem le van írva.
optimizmus ON
mert azt mondták. amik ide a forumra bekerültek SoG-os jelentések azokban az van,hogy több/jobb gold cuccok esnek.az viszont, hogy kinek mi a használható már egyedi preferencia kérdése/milyen karakterhez "keres" cuccokat
-szerintem- -
RichieTri
senior tag
miért baj,hogy több JÓ gold cucc esik? én ezt úgy értelmezem, hogy több használható gold cucc esik.
elfelejtitek, hogy goldból is van 3 szint...eddig a 182-s volt ritka,163sz@rásig,204-s meg mint a fehér holló.
a goldos 3 szintben óriási dps különbségek lehetnek és akkor a gear-ról ne is beszéljünk.
megint megy az elégedetlenkedés, de kicsit átgodolni ?!
akinek nem inge ne vegye magára---no offense!! -
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #15416 üzenetére
ez egy jó hír.
több mint 2 évem volt a Planetside2-ben és igazán jól szórakoztam. igaz, hogy ott is volt sok probléma...viszont az alapkoncepció megvalósítása nagyon jó volt.
remélem, hogy a Divisiont is sikerül az eredeti mederbe visszaterelni! -
RichieTri
senior tag
nem értem miért baj az ha most sok f@s HE cucc esik? had essen...
ha nerfelték a craftingot és rengeteg nyersanyag kell a gyártáshoz akkor ez a sok loot pont jól jön a bezúzáshoz. személy szerint ezt amolyan balancolásnak veszem... -
RichieTri
senior tag
válasz
zsolt200 #11645 üzenetére
liberatort NE.
ugye fix talentes...és ha nem vagy skill "huszár" tök felesleges.
ráadásul kezelhetetlen. egy gold AK sokkal jobb.
szerk.:szerintemviszont én is kérdeznék
ami a fő bázison van gold vector BP attól van jobb vhol dz-ben?
vagy talán a gold aug?
lassan dz50 leszek és próbálom összerakni a bakancslistát.
ebben alap lesz egy jó smg és egy jó semiauto-sniper. utóbbiból akkor a goldM1A csak szerencse kérdése
MK17 miben más az M1A-hoz képest? -
RichieTri
senior tag
azt ne felejtsétek el, hogy a gold cuccokat mostantól sima creditért lehet recalibrálni.
az azért elég sok craftolást kivált... -
RichieTri
senior tag
jól értem, hogy akkor nem csak dz level 30/50-s korlátozások lesznek hanem több kategória lesz a cuccokra?..
remélem sikerül majd rendesen szétosztani szintenként a motyókat.
eddig elég nagy szakadék volt a szintek között gear/weaponban.
én a 45-ös karimmal hozzá sem tudtam szagolni az 50 felettiekhez, de a 30 alattiak meg egy pillantástól elhullottak. -
RichieTri
senior tag
válasz
flash- #10467 üzenetére
...sőt még a telefonokat, kézikönyveket, echokat, szb is be kell gyüjteni
najónem, de előbbieket ha kimaxolod kapsz kabátokat amik közül 2 vagy talán 3 elég jól néz ki.
én lepucoltam a térképet és két szárnynál maradt 200+ pont és egynél meg majdnem 500. remélem ezeket később lehet majd értelmes dolgokra "költeni" -
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #10329 üzenetére
ez marha érdekes.
sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
komolyan mondom sosem jut eszembe. az az igazság nem is tudom, hogy milyen potenciál van a robbanós v. gyujtós skúlóban?!ja és lhet azt tudni, hogy mikor jön az ellen és van a HP-juk mellett kis ikon:gránát,villám,páncélököl, stb...
hogy azok mit jelentenek. nyilván a célkereszt az csipa -
RichieTri
senior tag
Srácok,
Akkor most a DZ.-ben milyen szintek vannak a cuccokra?Eddig láttam 30lvl-s és 50lvl-s cuccokat. Léteznek még feljebb is?
-
RichieTri
senior tag
tök érdekes, hogy dps-ről meg hp-ról beszélgetnek egyesek...viszont a lila és sárga fegyók extra tulajdonságait "lesz@rják". pedig azok attól jók igazán..
olyan képet is láttam akinek a szintén lila/sárga gearje nem tartalmazott egy módosítást sem.
vagy ha mégis akkor a láthatóan agyontápolt dps helyett az electronicsot húzta...alig múltam 20-as szintű(mielőtt bárki nekem esik) és, hogy merem a DZ-félisteneit kritizálni
no offense, de tényleg!
-
RichieTri
senior tag
ha jól gondolom akkor csak a single 30as után érdemes elkezdeni a DZ-t.
mert hiába vagy DZ-rankon maxos a skillek meg mindenféle estra "képesség" a single rankon múlik...?
persze ettől még be lehet menni csak mondjuk én először a single rankot tolom ki, hogy lássam mit is érdemes használni -
-
RichieTri
senior tag
Anno "vettem" én is ilyen U pénzért a Crewban felnit,festést még autót is.. Viszont egyiktől sem éreztem magam mindenhatónak...
Az autót ugyanúgy fel kellett tuningolni (kifarmolni hozzá a cuccokat) mint bármely más járgányt,hogy használni lehessen.
Gondolom itt is lehet majd (tökmindegy milyen) pénzért stukkert venni vagy bármilyen cuccot,de azt utána ugyanúgy fel kell moddolni vagy craftolni... -
RichieTri
senior tag
Jól láttam, hogy az elejtett lootot mindenki felvehette aki az adott "csatában" részt vett?
Történt ugyanis, hogy egy elejtett cuccra ráguggolt a társam(fel is vette), de nekem is ott maradt és én is felvehettem.
Ugyan így volt a DZ-creditekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest