- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #39094 üzenetére
Ezzel már nem fog semmit kezdeni se a Massive, se az Ubi.
Közeledik az E3-ott a többi pénzcsináló játékuk lesz terítéken.
Év végére jó esetben hozzánk vágják az 1.8-at.Reggel olvastam egy hosszabb cikket a redditen és ott nagyon jól kiemelte az írója, hogy nem ezt kéne mindig propagálniuk, hogy megcsinálják- vagy nem- a bugokat, hanem a cheaterek ellen nem tesznek semmit.
Találkoztam olyanokkal a héten DZ-ben, hogy egy nyugodt szerveren egymást húzták manhunt terén.
Oda mentem és még udvariasan meg is kértek, hogy hagyjam őket.
Így ha egyedül vagy marad a szintezés és farmolás, mert továbbra is a DZ-ben esnek jó cuccok pl. a most használt Bullfrogok stb. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #39094 üzenetére
Szerintem meg fun
De mint már korábban megegyeztünk ebben, ez egyéni preferencia.Az biztos, hogy a korábbi játékmód helyett mást kíván tőletek is. Eddig viszonylag könnyű volt a manhunt, mert a casual playerek nem mentek vissza rátok egy bizonyos idő után, vagy egyáltalán.
De őszintén kérdezem, 1000+ óra után még mindigarra áll felaz a lényeg, hogy túlélj egy manhuntot, vagy az, hogy lövöldözz egy jót?
Nem hiszem el, hogy a 45 perc manhunt után azért bosszankodtál volna, ha lelőnek, mert abból a 45 percből kihoztad amit lehetett...Tegnap előtt 15-20x haltam 1v4, majd 2v4-ben egy négyes banda ellen, mire le tudtam lőni az egyiket, mentünk volna a többiekre is, de szervert váltott a gép. Látszott rajtuk, hogy játszani akarnak, nem mentek el a kijárattól, és megvárták míg kijövünk, nem azonnal kaptuk a turretet meg a gránátot
Számomra a játék a lényeg, és mivel most már a játék sem szintez le amikor én nem akarok mással játszani, akkor miért ne?Shittalk
Nem éri meg komolyan venni bármelyik szájhőst...
Érdemes megkérdezni "What's your age, kid?" Többet nem szól hozzád a legtöbb -
VTom
veterán
-
Lifer092
senior tag
válasz
RECSKA #38236 üzenetére
Persze, tudom hogy nem mind csal, hisz én is voltam már csapatban random oroszokkal amikor nem tudtunk bandázni a haverokkal. De azért jelentős része csaló, vagy így vagy úgy. Legalábbis az utóbbi időkben csak csaló oroszokba botlottam.
players: Nem, ő nem volt ott.
De elég mókás a neve, xDosia
De utána talált magának barátokat, aztán már hárman jöttek kettőnkre.
-
Elims
veterán
válasz
RECSKA #37889 üzenetére
Dee,valószínű csak az a gyökér..
Ma elpicsáztam pár faszagyereket az új set-ben.Szedték az embereket a Gyökerek mint a cseresznyét aztán a társaimat is.Nem volt nálam semmi cucc így én is rájuk mentem.El is felejtettem,hogy nem a nomádban vagyok és azt vettem észre,hogy 3-at megfektettem.
Aztán a társaim amikor megláttak egy koponyajelet már mentek is,követtem őket egy ideig -ismeretlenek voltak párosításból-,addig iszonyat keményen feküdtek.Tetszett. :-)Sniper: Kezdetleges?? :-D Nem vagy egy fosos gyerek ebben a játékban..ez 100%.
Rogormortiis: Na,csak megvetted? :-)
Ha szereted játszani a játékot -és nekem az írásaidból úgy tünik,hogy igen- akkor csináld végig normálisan a sztorit,nem rohanva.Ha rögtön bele a közepébe akkor húzasd fel magad társakkal és utána csináld meg az elmaradt dolgokat.
Egyébként társak nagyon ajánlottak a játékhoz,egyedül elég nehéz és még meg is utálhatod.Komolyan.Többen viszont fasza nagyon.
A 3 dlc-t még most nem fogod kihasználni -de írtam is..nem baj,legalább megvan- majd csak később.Szerk.: A legészakibb rejtekhely közelében lévő boss ma egy nagyon jó skull mc kesztyűt adott. (Aztán még vagy 2 kör és semmi).
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Elims
veterán
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
Ezt te most tényleg komolyan őszintén írtad?
Kizártnak tartom.Anonymus: Én a helyedben egy ilyen rámvadászás után simán bekapcsolnám a csalást.Halál komolyan írom.
Meglátnak a szerveren és örülnek?? :-) Vicces..
Nem tudom,hogy hogyan működik ez,de simán adnék érte 100$-t csak hogy lássam térden a rám kifejezetten vadászókat.
Baszki..ha nem olvasom nem hiszem el.LeonAran: Természetesen segítek.Írj rám légyszives.
-
törölt tag
válasz
RECSKA #37690 üzenetére
Na és a Gipsy??? Bombival leestünk a benzinkút tetejéről a röhögéstől.
Szolgálati közlemény! Valaki írjon rá IllIIIIlllIlIIIll-re, hogy elszabadult a pokol Dark Zone ban jöjjön rakjon rendet.
Besírnának a ruszki csalók. IllIIlllII 150 méterről instant ölt 0.00001 sec alatt. A régi szép idők.
-
lanikai
aktív tag
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy miért is kéne megosztani -az elsősorban- pvp-re hangolt geart, mikor az itteni nagy megmondóemberek többsége be sem meri tenni a lábát dark zoneba... valakinél meg már az hírértékű, ha 3 ölése volt LS-ben
amúgy jól mondod, van ezer használható gear, 1.6 óta kisebb túlzással mindegyik szettből ki lehet hozni egy életképes 4+2/3+3-at, csak egy kis fantázia szükségeltetik
(#37640) néha befutott elétek egy csapat piros mob?
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
Kitapasztalni egy geart, vegigprobalgatni, mi hogyan a leheto legjobb, nem 2 perc. Ezt tudod.
Pont azert nem adjuk meg, mert mi vegigprobalgattuk, hosszu orakat csak beszelgettunk, otleteltunk. Hadd ne magyarazzam mar el.Így van igazad van, és amikor valaki a közösségért tesz (pl megosztani, amit te "kiizzadtál", azért jár az őszinte
Ettől lesz akárkiből -> valaki -> ismert egy normális közösségben, és kap valódi elismerést.
Persze igaz az, hogy amiben jó vagy sohase csináld ingyen, de akkor indíts YT csatornát, és lehet vele nem csak elismerést, de zsozsót is bezsebelni.Ha valamelyik gear nekem fekszik, nem biztos, hogy masnak fog. Ha pedig mindig megmutatjuk a "helyes" utat, akkor nem fogja megtanulni sose, nem fogja a mikentjet erteni.
Es ha kijon a kovetkezo peccs, ahol valtoztatnak a metan, majd ott fog allni, mint rozi a moziban.Az nem kérdés, hogy az agyatlanok ellen semmi sem véd, de azon nem segít, max az, ha belépsz az accjába és megcsinálod helyette a geart abból amije van, abból a legjobbat, de ez nem pálya, és nem is lehet még kívánság sem, nem, hogy elvárás. Aki nem tudja egy gearből, vagy annak tulajdonságaiból eldönteni, hogy tetszik-e, vagy tudok-e vele játszani, azon a megosztott gear infó sem fog segíteni, mert kb zéró lesz a számára értelmezhető infó belőle.
Ja F1: az egy versenysport / verseny játék, mindenki számára elérhető azonos dolgokkal, ezt nem tudom a Division kontextusban értelmezni. Majd ha lesz igazi csapat és taktik alapú része (pl 4v4 védd be, támadd meg, mint anno a SWAT4-ben), akkor azt mondom, azt már én sem osztanám meg, de itt ezt nem tudom hova tenni.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
Csak egy megjegyzés, ha valamit nem mutatunk meg, akkor lehet hogy valamit rejtegetünk.
Egyébként meg vannak a fórumon akik ezt örömmel teszik és kész.
Ja és tévedés ne essék nem rólam van szó én csak kipróbálok minden épp aktuális dolgot.A végére pedig az ami többször elhangzott összeszokott csapat jól tud érvényesülni.
Béke.
-
micafighter
nagyúr
válasz
RECSKA #37616 üzenetére
Ez mind rendben van, de most visszautalnék arra amit fentebb irtam, hogy aki nem kezdő az szerintem ugyanugy próbálgatja a geareket, igy kvázi nem sokat oszt vagy szoroz nekik hogy ki mit oszt meg. Másrészt pedig ahogy észrevettem a játékosbázis kb 60%a (de inkább több) nem akar belemélyedni a játékba, nem néz streameket meg YT videókat, nem akar ezer féle buildet kipróbálni, össze akar rakni egy valamit ami nem rossz és azzal megy, kvázi "casual". Na most nekik megint nem segit a titkolózás mert ugyanúgy nem fognak utánajárni a dolgoknak.
Az F1-es hasonlat ott sántít, hogy ott minden futamon ugyanaz a pár csapat versenyzik egymással, egy online multi játékban viszont nincs közvetlen ellenfeled, mert ha itt meg is osztod az überbrutál builded, nem túl sok az esélye hogy összetalálkozz egy olyan fórumtárssal, aki olvasta amit megosztottál, ráadásul itt egy buildet összerakni nem annyi idő hogy berakod a cuccokat ha nincsen hozzá meg minden, akkor ki kell farmolni.
Illetve szerintem valamennyire a skillről is szól ez a játék, ugyhogy kicsit furcsa nekem hogy az amugy nem rossz és az önbizalomban sem hiányt szenvedő DzP fiuk "félnek" hogy a saját buildjük majd valamikor szembe jön
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #37600 üzenetére
Furcsa testhelyzet lehet az már biztos
Vagy tényleg ufo, és hátul vannak a szemei.
De még ha megadná az utolsó adatig is, mire valakinek kiesik egy olyan, na azt várja ki türelemmel....
Ez tipikusan nem az a játék, ahol sokat "veszítesz" ha fullra megadod az infókat, mivel nem megvehető, vagy fixen kifarmolható, hanem ha esik jó, ha nem, akkor meg ez van...
Komolyan mondom nem értem, mi a jó francért titkolóztok, pont azért amit leírtál, mert hiába az über gear, ha valaki nem tud játszani és kb minimális az esélye, hogy akárcsak hasonló gear fog esni.Félre ne értsd:
Engem nem érdekel már különösképpen (egyáltalán), kb ennyi volt ebben a játékban jelen állás szerint 1760 óra 147k kill. Jelenleg csak emberi aljasságban tud újat mutatni ez a játék... -
Rossonero89
tag
válasz
RECSKA #36959 üzenetére
Pont a minap tapasztaltam DE-vel amit mondasz. Eddig csak LS-ben használtam, egész jól is sikerült, mondom akkor kipróbálom sima dz-ben is. Azonnal Nooby Deadeye-s lettem, meg no skill asshole, meg Noob fucker, meg amit el tudsz képzelni minden voltam. Persze 4-es manhuntcsapatból, szedtem le 2-őt, lehet picit fájt nekik, de ez van.
Észrevettem, hogy teljesen mind1, hogy ölöd meg a másikat, noob vagy. Mind1, hogy seeker, DE, turet, akármi. Noob vagy. Az esetek 80%-ában, ha lelövünk valakit, azonnal írnak a chaten, hogy noob, meg persze, hogy akkor gyere 1 vs 1-be, és hasonlókat.
Amúgy alapjába véve nincs baj a seeker-el sem, mert a sok rinyagép legalább látja, hogy a DE-nek is van ellenfele, bár azt azért ne felejtsük el, hogy a fejlesztők szeretnek bizonyos dolgokat, értékeket túltolni, vagy nagyon legyengíteni a játékba. -
micafighter
nagyúr
válasz
RECSKA #36962 üzenetére
Nem kötekedni akarok csak megjegyzem, a seeker az tényleg noskill, mert autoaim van rajta, ahhoz meg nem kell skill hogy megnyomd valamelyik billentyüt aztán kattints az egérrel
Ilyen szempontbol jobb lenne szerintem ha oneshot most csak stickyvel menne, azzal célozni is kell legalább.
Az más kérdés, hogy aki oneshot seeker-re huzza az 170k HP-ról simán oneshotolni tud, megint más dolog hogy ahogy irtad is el lehet gurulni meg még száz módja van a seeker elleni védekezésnek, illetve az megint más dolog hogy ha rád hajitja nem tudsz elgurulni, ha final measure-ban vagy akkor 8 másodpercenként hatástalanitod ez tiszta sor, de akkor meg egy jobb játékos aládver egy gránátot aztán egyből dobja a seekert, a gránátot hatástalanitod a seeker meg rádrobban
De engem se zavar tulzottan a seeker mert ha nagy ritkán megöl akkor általában azért halok meg mert nem figyeltem eléggé a többi irányba és hátulrol / oldalról alámvertek egy seekert.
-
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #36934 üzenetére
Nem vágom Recska, mert amikor rátok zoomoltam, akkor téged és Tomit láttam, ekkor fordultam meg.
Ha már rugó kill, akkor én sem lőttem rá utána bombira, pedig ott jött ment 90 seces rugóként, mint ahogy előtte nem lőttem rá Szatyorékra sem, pedig náluk is a teljes csapat rugó volt. Inkább hagyjuk, ezen már túl vagyunk, nem jön már vissza.Egyébként igazad van, DZ halott, mert sokan nem akarnak lootot veszíteni, míg az LS meg tele van DE "finomhangolt" csíterekkel, meg egysíkú no skill seeker mine vadászokkal...
Nem sikerült újat hozni a játékba, de egy hete már szinte alig játszok, más elfoglaltságom van. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #36930 üzenetére
Ja meglett, köszönöm "kedves" érdeklődésedet de a történet hűségéért:
Mentünk segíteni lőni a spawnkempelőket Szatyoréknak, a kis köcsög francia belénk kötött még párszor, aztán lelőttük párszor, csak az érzés miatt. Még ott szórakoztunk vele, amikor látjuk jönnek játékosok, ja DzP, semmi gond, menjünk, erre hátulról lelőttök.
Ehhez csak annyit tudok fűzni, gratulálok, mást már nem várok innentől kezdve tőletek. Illetve de, majd jön még az önfényezés, a manhunt screenek, meg a kiírtottuk az egész szervert, meg a lelövünk mindenkit is...DzP über alles
(vagy inkább unter)
Ez mondjuk nem változtat a tényen, hogy 99%-ban biztos le tudnátok lőni, amit kb nagy ívben leszarok, ha tomikának meg playersnek erre vastagodik, akkor ez van, nincs mit csinálni (külön köszönöm a taps meg hurrá emotikont), de tőled konkrétan nem ezt vártam, de ez van, nem ettől van álmatlan éjszakám
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #35375 üzenetére
A csapat része OK, megértem, jó is így, de ha még itt sem lehet néha kifújni a gőzt, mert ugye a véleményedet nem mondhatod el a csíternek (LS-ben nem is hallja), mert pl simán reportolnak shittalkért, és még te leszel bannolva...
Lehet megyek telesírni inkább az off-topikotElfogadni nem tudom ezt az Ubi hozzáállást, max ha nem lesz BE vagy bármi AC a következő részben, akkor nem veszem meg...
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #35370 üzenetére
Nem az olyan játékosokkal van a gond mint pl. ti ahogy korábban is szó volt róla összeszokott taktikával egymásra épülő buildekkel pvp-tek.
Csalónak csak azokat tartom, ahol egyértelműen lejön a csalás teleport, falon átlövés stb.
Jelenteni (teljesen feleslegesen) csak az ismerteket jelentem pl. legutóbb a Darkosokat DZ7-9 lőttek át mindenen.
Fel idegesíteni magamat soha nem szoktam, megmondják a csapattársak, az esetek többségében én fekszek először, de mindig visszamegyek, ha van értelme a pvp-nek.
Endre veled bármikor játszom Divisiont, mert te köztudomású szerencsehozó vagy.
Wildlands-ot nem akarod beszerezni? -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #35364 üzenetére
Engedd már meg, hogy sírjak, ha már fair játék nem jutott.
Köszönöm!Bennunket is folyamatosan agyonlőnek az aimon deadeye-al.
Volt is "sírás" onnan is, ha nem lesz 1.6-ban BE, akkor vége, befejeztük. És mi történt? Semmi.József Attila "Favágó" verse jut erről eszembe, de itt már nem szilánkokról beszélünk, hanem méretes petrencés rudat tolnak fel beléd, és még csak ki sincs hegyezve
Én pl kilépek, ha pl darkost látok a csapatban (mindegy melyikben), Akkor nem vagyok hős
De nem vagyok én medvevadász sem, hogy visszajárjak hozzá... -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #35364 üzenetére
Szerintem nem sírtam a Last Stand kapcsán, csak tényeket közöltem, és nem tudod becsülettel végigjátszani az adott partit, ha delta/mike is váltja egymást.
Továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy a jelenlegi állapotában a Last Stand bukta Béla.
Nem hiába nem láttunk még egy összehasonlító listát arról, hogy emelkedett-e a játékosszám.
Sima DZ meg kihalt, ha nem a jól ismert csalókkal találkozol.Így a napi 2 órámban ha van ismerős megyünk más szegmensbe a játékon belül, ahol még jól is érezzük magunkat.
Holnaptól pedig Wildlands, már ha menni fog rendesen.Lifer mi lesz ha a Kedvesed kitol a játékból?
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #35349 üzenetére
Nem kötekedés és nem kioktatásodra szánom de, tudom, hogy PVP amit Fényvadász linkelt.
Azonban a Last Stand jelenlegi állapotában a csalókkal és a kifagyásokkal alkalmatlan arra, hogy megfelelő játékélményt nyújtson.
Igen buildek és skillek között van különbség, ha lesz rá kedvem kipróbálgatom az összeset és valószínűleg mind a 4 alt karakterrel megcsinálom idővel a Last Stand 40 szintjét is.
Végül pedig azt, hogy a játékban mit játszunk, azt hagyd döntsük el mi!
Ui: Tudom le leszek lőve.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #35355 üzenetére
Hétvégén amúgy is katasztrófa a szerver, lent UG, nincs hitreg, a mobok összes hangját mindig az adott szakasz végén adja be, ilyenkor nem is megyek PvP-re, mert csak felhúzza magát az ember.
Na de amikor M44-el tak-tak-tak lő a gyerek, messziről, pl aim+rpm hack, de rpm hackkel szinte mindig találkozik az ember. Én annyira nem hiszek benne, hogy csak a játék ilyen szar, rohadt sok csaló van.
Főleg amikor bemész, és legyakod az ellent, megsértődik és visszajön és egyedül elintézi az egész csapatot, biztosan nem kapcsolt be semmit időközben.Azért kíváncsi lennék, ha lenne egy hatékony védelem, aki bannolja a sok szemétládát akik csítet használnak, mennyi "pro" játékos maradna a szervereken.
De ide sorolnám az MP5 ST sorozatlövőként való használatát is...Jó lenne pedig PvP, mint a kiszámítható mobok elleni játék PvE, de ez így csak a saját magunk szívatása, amikor a csíter még meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte.
Ja, és ami még szebb, ha beszólsz neki, és felveszi, és jól megvágja a videót, akkor téged fognak simán bannolni szöveg miatt. Őt nem, mert kb 500.000.000.000 csíter jelentés van, de szövegelésért hamarabb utól fognak érni...Kollegáim most akarják megvenni a Divisiont, nem győzőm lebeszélni őket. Sikerül.
Hát ha ez kell az Ubinak, akkor ez kell... -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #35121 üzenetére
Pajzsos ellen nem kell nagy taktika, ezért nem is használom.
Max. UG és PVE -esetleg Legendary és az új Stolen Signal.Az első nap még találkoztam egy kettővel, de tegnap már nem volt egy sem.
Megnézem én is ezeket a youtubista videokat, de az abban lévőket nem kell mind bekajálni, ahogy korábban is szó volt róla nem biztos, hogy úgy mükődne pl. nálam mint ott látja az Agent.
Ma a jó öreg Alpha-t fogom gatyába rázni és kipróbálni.
Last Stand tényleg ahogy többen is írták szerencse dolga és az hogy hova tesz.
Tegnap 2 kör volt egyedül randomokkal.
Az elsőben DZ 7 németekkel simán ment, a másodikban oroszokkal bukta a pit és belvárosi zene területén. -
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
RECSKA #32541 üzenetére
Nem láttad players videoját? Pedig az ott csak egy oldalfegyver volt. Én kezdem érteni miért lesz jobb a lonestar. Sprint közbe se lehet majd tárazni (nem tudom mennyire biztos, 1.6 patchnotesban volt de PTSen még nem tapasztaltam).
Szerintem nem az a kérdés hogy jobb lesz e, a kérdés hogy mennyivel.
-
cyberkind
félisten
válasz
RECSKA #29496 üzenetére
Egymást állandóan mi?
Akárhogy is nézzük amikor mi is bemegyünk csak cuccokért de a sok gyökér nem hagy békén, akik még többen is vannak, nekem eléggé irritáló minden téren, aztán meg ha kiszedi az ember őket visszajönnek és megint kezdik, vagy besegít az ember egy másik csapatnak, de mi rogue-ok leszünk és hátulról leszed az akinek segítek, csupa csupa jó dolog, én nagyon nem venném zokon ha hagynának békén gyűjtögetni, vagy ha nem akkor majd szedek fel csak lila ládát azt bekaphatja mind, az úgyse kell senkinek. Sokkal szebben meglehet ezt fogalmazni még, de már ez is a határon mozog.
-
cyberkind
félisten
-
válasz
RECSKA #29307 üzenetére
ak sokkal jobban csapkod, mint a hk.
@Anonymus23: valahol van +12%nyi acc/stab valamelyiken. lehet a modok 2.-3. bónuszaiból? vagy bugos a talent, esetleg a kijelzése. btw, szerintem rohadtul nem éri meg az uszkve másfél-két százalékkal kevesebb sebzés bónuszért cserébe nem fittelni stabilityt az ar-ekre.
-
duvi
nagyúr
válasz
RECSKA #29292 üzenetére
Pont ezért kérdezem, hogy ha nem teszi rá ezeket a módosítókat, akkor drasztikusan lecsökken a találati arány. Ebben az esetben pedig nem sokat ér a csillagászati dps és valós sebzés (max. nagyon közelről). A nagy kérdés, hogy melyik éri meg jobban? Nagy sebzés kevesebb találattal, vagy kisebb sebzés több találattal?
(#29293) Snip3r_HUN
Köszi a választ! Ezek szerint elég az M4 alapértelmezett pontossága és stabilitása egy "kis ellentartással". Már csak egy jóféle M4 kéne a kipróbáláshoz -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29283 üzenetére
Nekem is az van ..., de csak 350/398/81 a stat ... szerintem a talentekben van a kutya elásva, bár ádáz, gonosz nekem is van, meg Famas is ... inkább az M4 az, ami nagyot dob rajta, 229 -es volt nekem is, a patch után sokáig használtam is, mert nem volt olyan, ami nagyobb sebzést produkált.
szerk
ha a nem komplikált a famas 3. talentje, akkor a fogékonyon kívül a többi stimmel ... fáking M4szerk2
400dps gond nelkul oszerakhato 450 szivossaggal.Este átküldöm pm. - ben a jelszavamat, belépési nevemet, majd szólj ha kész vagy vele
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #29219 üzenetére
DZ-ben jól jött... 1.5-ben próbáltuk, és Józsin is és rajtam is virgonc volt, de ugye nem működött.
Rohadt nagy szerencse kell ehhez az egész játékhoz, mert kb 1,5 hete nem esett használható cucc, csak eladásra.
Az Alpha fegyvertokon ami nekem van a TF meg az elektronika még mindig 1150 alatt van
Mondjuk a stamina meg 1267 vagy mennyi, de nem hogy jobb, de egyáltalán nem esik semmi.
Lehet elköltök vagy 100 millát, hogy legyen pár jó cucc, abból a 250 ládából csak kellene már valami jó cuccnak esnieMég jó hogy van ez a survivar, ott már egy "rózsaszín topnak" is tud örülni az ember, ami néhány fok +tűrést ad
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #29187 üzenetére
Logikusnak így lenne logikus, de láttunk már ennél a játéknál nem 1-2x olyan dolgot ami messze nem a leírás szerint működött. Pl kritelő pajzsos, virgonc nem működik ládával (holott MINDEN gyógyító képesség) meg ilyenek
Mondjuk a jelenlegi fegyvereken (AK+M4) összesen van 2-2,5% visszarúgás, de ebből az egyiket még mindig ki lehet ütni. Ki fogom próbálni.A listámból végül is 6 fegyver az, amit érdemes meglesni:
AK
Gonosz+Brutális+Halálos vagy Gonosz+Pusztító+Halálos
M4
Brutális+aprólékos+ádáz
Taktikai ACR
Pusztító+halálos+pörgetni (23% páncél)
vagy
Halálos+Kérlelhetelen+pörgetni (19% páncél)
ACR
Pörgetni+Kérlelhetetlen+gonoszFamas: A famason ezek vannak jelenleg: pusztító+kérlelhetelen+nem komplikált
Az már látszik, hogy az egyik Famason a pusztítót kell elpörgetni a másikon meg a kérlelhetetlent, aztán meglátjuk mit dob a gép. A taktikai ACR-eknél az Ádáz lenne a cél.Egyébként igazad volt az AK-val, szerintem bennem rögzült rosszul, hogy mennyire lehet vele pontosan lőni, de sokkal pontosabban lehet, semmint mint az M4-el, legalábbis nem viszi el annyira a célkeresztet, szépen kritel fejre 120 körül dagira, ha jól rémlik minden nélkül. Az M4-re, ha nem Famas-al együtt használom, akkor meg nincs mese tenni kell valami stabilizálót, mert ez nagyon szór. Nem tudom nekem az rémlik, hogy 1.3-ban (akkor volt utoljára ilyenem) sokkal pontosabban lehetett vele lőni, mondjuk lehet akkor sokkal inkább volt rajta visszarúgásra javító módosító.
Nah, este matematika, meg fogom lesni a 3. tálent viselkedését különböző módosítókkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #29176 üzenetére
Lehet, de jelenleg csak ezek vannak... Ez a két Famas is amit a boltból lehetett megvenni, akárcsak az AK-k
Jobbra az alapsebzések, amik az eggyel ezelőtti gearbeállításnál voltak (LMG-s kesztyűvel voltak felirva, a mostani meg egy savage, így 33 + esetleges 7% a CHC), csak kicsit át kellett pakolgatni a cuccokat azért, hogy éljen az aprólékos tálent az M4-en, bár nem nagyon van igazi haszna, ahogy észrevettem, úgyhogy lehet megy vissza vagy a stamina vagy a TF páncélos módosító az elektronika helyére (malacnál többet ér sokkal az aprólékos, itt haszontalan).Ma csináltam AR nagytakarítást, mert volt kb 40-50, amiből ennyi maradt, még ez is meg lesz szűrve, de a tálentek miatt marad pár.
Famas-hoz kérdés:
Nem próbáltam, de a 3. tálent számításánál fontos, vajon, hogy mindkét fegyveren ne legyenek pontosság/visszarúgás módosítók, vagy elég csak a Famasnál erre figyelni? -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28991 üzenetére
Le lehet szedni, ha fel vagytok 4-en szerelkezve és megbeszélitek ki mit csinál és jól megválasztjátok a kimentési helyszínt..
Tegnap a Teamnek kalandosan sikerült, még úgy is, hogy egy kis szemét beugrott a Team Boss előtt a helibe. Viszont leleményesen beugrott ő is egy másikba
Legközelebb alávágok az odajövőknek egy gránátot és hagyom, hogy a Huntere leszedje.
Taktika kell -ami kidolgozás alatt- most kaptam instrukciókat.
A DZ-ig örült futás és felszedni mindent csak egy jó tanács, csapaton kívülitől ne várj segítséget.
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29006 üzenetére
Abban is igazad volt, hogy tökmindegy milyen a gear - ed / predator, alpha, striker stb./ ha van egy jó chc, és firearms, akkor dől a mob , bármelyikkel is mész, innentől kezdve meg izlés dolga, hogy mivel játszol
Más
Tegnap én naív ismét egyedül bementem DZ - be, mire körbepillantottam volna ott volt 3 manhunt - os ember, hát mondom nincs más hátra, mint előre, elkezdem lőni az egyiket , predator set - ben, egy 61 -es tárat belenyomtam AK - val, és gyönyörűen futott felém tovább mindenféle lassulás nélkül, és bumm a fejbe, és feküdtem
... szóval a vérzés ellen is van már cheat ... lehet eddig is volt, csak nekem nem tűnt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars Outlaws teszt
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest