- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #50038 üzenetére
Tegnap (mint mindig) érdekes volt, lag hegyek mindenfelé.
Csak a napi kimentést mentem be megcsinálni az egyik karakteren, de nem volt nyugtom, mert mindig volt egy hármas csapat, akik folyamatosan inzultáltak. Mentem rájuk nomádban/ragadozóban majd strikerben.
Ragadozóban esélyem se volt, most is csodálkozom, hogy hogy vannak rohadt erős ragadozó szettek, amik gyakorlatilag lelőhetetlenek
Jót röhögtem egyébként, mert nomáddal és strikerrel 3-ból kettő mindig meglett de a harmadikkal szinte mindig egyszerre végeztük ki egymást, azaz mind a ketten egyszerre estünk össze, és amikor már feküdtünk, akkor jött oda egy játékos és ütötte le a rugót, engem meg felszedtek...Csak összerakom most már mind a 4 karakterre a PvP Strikert, még csak azon gondolkozom, hogy 4/9/3 vagy 7/6/3-asra kalibráljam őket.
Szerintetek?
Bár ahogy Tomi is csinálta más kellhet Szóló vs Csapat játékhoz, de ennyi szabad slotom már nincs kiosztáshoz... -
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #50016 üzenetére
A baj ott kezdődött amikor kijöttél elvesztetted a fejed és a Ricsit azonnal ki akartad törölni. Meg amikor megverted a másikat akkor leütötted. Ha ezt nem úgy léped meg akkor nincs ez az egész nagy útálkozás. Értem Én, hogy sok volt az a duma amit kaptál utána, de bevállaltuk! Tudtuk ha odamegyünk akkor ez lesz. Te máshogy kezelted ezt a helyzetet ez van. Nem a játékod miatt tartanak téged annak aminek, hanem ezek alapján amiket liirtam. Persze nem Te vagy a felelős ezért, hisz anno mi is elhordtuk a DmB-t mindennek ahogy Ők is minket. Annyi, hogy mi nem streamben csináltuk, hanem egymás között. De ami megtörtént az megtörtént. Ha találkoztok vagy harcoltok vagy elváltjátok. Ezt az ellentétet nem lehet már (főleg úgy ha egyik fél sem nyitott rá) megváltoztatni.
-
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #50007 üzenetére
Csirkesz.r vagy gépléjrsz!
Egy forintot nem érsz.
Én láttam olyan videót, ahol négyen vártak a kijáratnál és ahogy kiléptél az ajtón, szar.álőttek, ahányan csak voltak, közben meg szidtak mindenkidet és mondogatták, hogy mennyire megkaptad most.
A csapattársad meg végignézte úgy, hogy közben jót röhögött.
Jó ez a játék, na. -
Elims
veterán
válasz
#35434496 #50009 üzenetére
Hidd el,szart sem ér az a cronusmax (a division-ben).
Egy jobb játékos mint te is (Tommy/Sniper-ről nem is beszélve..) simán kimozog előle és akkor van gubanc,utána húzni a joy-t/kurzort nem lehet.
Nagyon szívesen kölcsön adtam volna neked is.Kíváncsi lettem volna egy jobb játékos addig megszokott irányítására,majd a cronusmax által módosítottra.
Annyit tud,hogy amikor célzol az ember testére húzza rögtön a fegyvert -nem fejre-,de ha az ellenség elmozog -és mindig elmozog,még a gép is- akkor már annyi,mert ez a cronusmax még mindig ott tartja és ha húzni szeretnéd,nehezebben megy el onnan majd hirtelen begyorsul.Szóval azzal célozni biztos nem lehet.
Megvettem x héttel ezelőtt és 2x volt számítógépben+2x a ps-ben.Jaa,és még csinált egyszer olyat is,hogy elvette az irányítást és elkezdett lefelé lőni,meg is öltek az egyszerű piros ellenségek.Akkor volt utoljára a gépben.Többet nem is lesz...
Szóval én azt mondom,hogy aki annyira keni a játékot mint ti,nem kell hozzá semmi ilyen szar. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49961 üzenetére
A múltkori GE-t kb ~4 óra alatt ki lehetett farmolni, mármint az összes achit (kivéve a 30 ládát, de az jön a DZ-bő is, szóval igen). És mindezt a Deltákkal együtt
Ha csak a maszkos achikra koncentrált az ember, abból az egyik az egy küldetést kellett végigtolni, hogy ne sokkold magad (pl Amherst hardon) kb 5 perc.
A másik (melee shock kill az jött a többi farmolása közben) de kb 1 óra alatt meg lehetett csinálni lehetett.
A harmadikat meg szerintem meg lehetett csinálni DZ-ben is (500 mob kill amikor sokkolva voltak)Szóval igen, DZ-ben is van GE
Én viszonylag kevés maszkot hordok (csak az egyiken van a panda), a múltkor meg is szóltak a DZ-ben, hogy miért nem hordok maszkot, kérdeztem a gyereket, hogy miért, mondja, hogy sokkal félelmetesebb.
Erre már nem tudtam nagyon mit válaszolni, csak hogy én jó képű vagyok, és nem olyan ronda, hogy el kelljen takarni az arcomatMondjuk ha lenne nyuszis maszk, akkor DZ-ben csak azt hordanám
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49939 üzenetére
A lagokkal kapcsolatban nekem tegnap este töltötte le a tavaszi frissítést + amikor futottam manhuntként akkor az nVidia meg bedobta a frissítést az ablak közepére, semmit sem tudtam csinálni, nem mozdult a karakter vagy 5-6 másodpercig, de a végén csak visszaértetek és leadtuk azt is
-
belaazallat
addikt
válasz
#35434496 #49849 üzenetére
Nem értem, mitől lesz noob egy szett?
Maximum az, aki viseli. Miért kell lenézni azt, aki nem akar időt energiát fordítani, hogy "kimaxoljon" egy szettet DZ-re, meg egyet normál játékra. Miért noob az, aki csak játékélményért játszik és nem is akar "hiper-szuper pro" játékos lenni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49832 üzenetére
Sok?
MindBár a múltkor 3 oroszhoz kerültem akik a heti legendásokat farmolták végig, Az összes orosz tudásomat összeszedve - amit anno 10 évig
tanultamtanítottak - próbáltam velük kommunikálni, mert csak egy volt aki baggatott egy nagyon keveset angolul, de ezek tökre normálisak voltak, tudtak köszönni és megköszönni dolgokatBiztos betelepült migránsok voltak
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49829 üzenetére
Nem értem én ezt, erre a Legenda+17 névre akár már egy scriptet is csinálhatna a Ubisoft, amikor beregel valaki ezzel név+szám párossal, a regisztráció után már jöhetne is a ban értesítő
De most komolyan... Mennyire kell valakinek elmebetegnek lennie, hogy ennyi ban után is visszajöjjön és ugyanolyan látványosan és köcsög módon csaljon mint előtte.
-
FaTHI
őstag
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #49733 üzenetére
jajjj nem biztos, csak lehet Ö is olyan mint a múltkor egy srác DZ-ben. Látta, hogy 276 a GS-em és nagy flegmán mondta a többinek, hogy na én megölöm ezt a noobot.
Nem tudták, hogy magyar vagyok ezért már vártam, hogy berugózzon. Az embernek 291 gs-e volt de sebzése nem tudom milyen lehetett mert ahogy ráfordultam már feküdt is 2mp alatt... Aztán a másik kettő is lement a földre elég hamar. Megnéztem divtrackeren az arcokat és összesen 6 napjuk volt a játékban. Ennyit ér a GS... -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49676 üzenetére
A múltkor beszéltük, felraktam a drop rate %-okat, amiket felleltem redditen...
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49676 üzenetére
Amíg várakoztam közben beleolvastam az ubi "Emergency maintenance" fórumába, patch előtt volt összesen 2 oldal, 9-10 órára már 20 oldalon felül járt a topic
Gyakorlatilag azok, akik eddig mindenféle gond nélkül játszottak, azok mind elkezdtek deltázni
A legjobban ez a beírás tetszett:
"This named a "democratic fixing". Before the maintenance some (read as "many") were experiencing DELTA errors, now all are getting those disconnections." -
válasz
#35434496 #49555 üzenetére
Este nem voltam,de reggel igen.
Összeálltam pár pvp-s magyar sráccal,a CCCP-t ütöttük,párszor meg is feküdt az összes.
Nem tudom miket használtak,de átlőttek igen nagy méretű terep tárgyakon is ,ha mögé bújtunk.
Egy lövéstől véreztünk,mint állat.A kedvencem az volt amikor az egyik kijött checkpoint-ról,amikor kilépett az ajtón fel volt stack-elve a striker-je.
---------
Előtte egyedül toltam,egész jól ment,volt egy négy fős csapat 3-4 alkalommal leszedtem mind a négyet. Nem voltak nagy pvp-sek,de azért jól esett a májamnak.
DZ1-ben loptam egy Házikót,első talent fogékony,22.5%CHC,0.4-re volt a max sebzéstől.
2-szer váltottam szervert mire ki tudtam menteni.--------
OFF:
Este leszek,igyekszem időben lefeküdni.
De még mindig a ma kora reggeli esemény hatása alatt vagyok,nem jön álom a szememre. -
válasz
#35434496 #49524 üzenetére
Mi más...
#49522 Anonymus23 :
Ezért kell egy jó csapat.
Nagyon sokszor hiányolom DZ-ben.-----------
Sentry-t próbálgattam....
Egy jó pisztollyal (M45A1 ,szakértő-brutális) meg pajzzsal nagyon ütős mobok ellen.
Az egyik legjobb szett.
Hihetetlen mit küld egy kis hülye pisztoly.
Próbáltam fejtörő kesztyűvel is,de a 6-os Sentry szett jobban adja. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49520 üzenetére
Igen, azt ismerem, a predatornál/PvE taktikusnál nekem is be van állítva, de azt én úgy értelmeztem, hogy ellenséges csapaton belül, de lehet csak belegondoltam és minden ellenségre érvényes.
Milyen időtájt szoktatok játszani? Mennék én is, de ez az este 18-19 óra között nekem többnyire nem jó
(#49521) akoska07
Az volt a legbosszantóbb, hogy simán meg lehetett volna, mivel ha meg lett bontva az egységük, akkor már nagyon könnyű volt, de csak az elején volt pár olyan játékos, akik normálisan tolták, így volt rendes harc, aztán amikor azok leléptek, és marad pár (pedig orosz) akik csak messziről csipkedték őket, de betámadni egyik sem merte őket, pedig nem tudom mit képzeltek, mert heal ládában állva ki nem szedi őket senki, főleg, hogy mindig ilyen bevédhető helyre mentek, csak berusholva lehetett lelőni őket, mint ahogy egyedül is bementem, és volt, hogy lelőttem egyet egyet, de az az elcseszett 5. bónusz sosem proccolt, pedig volt, hogy már ultijuk sem volt, hogy felszedjék a társat, de 1v4 nem túl mókás ha 20 fekvés mellett egyszer sem proccol. -
válasz
#35434496 #49514 üzenetére
Jó volt.
Ma leszek megint.Az volt igazából a hihetetlen,hogy nem találkoztunk a szerveren senkivel aki okosságot használt volna,pedig voltak sokan a szerveren,szinte minden zónában volt kimentés.
Az a ping pong predator erős volt amúgy.
Kár volt 6-osban azért a kimentésért,hogy nem tudtuk levágni,gondold el mi lett volna a 4 játékos loot-jából ott.
#49516 FaTHI :
Kb akkor leszek én is,vagy kicsit hamarabb. -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #49294 üzenetére
De akkor ez akár lehetne jó üzenet is, hogy valamivel mégis próbálkoztak az ubis fiúk, bár kétségtelen, hogy vajmi kevés sikerrel...
A múltkor egy másik LGD-st lőttünk le, akkor írtam neki, hogy mekkora egy szemétláda banda ez az LGD, meg, hogy mekkora csíterek, erre írja, hogy az Afrikan (már) nem klántárs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest