- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1885
aktív tag
Kivalasztottad hogy hany karakteres a kodod ? Van 12 meg 16
Milyen ruhahoz van amugy a kodod ?
En probaltam tobb helyen aktivalni a mentos ruhamat csak igy sikerult ahogy irtam.
Probáltam Uplayen mintha egy jatekot szerettem volna hozzaadni, nem sikerult.
Aztan itt is --> https://thedivision-redeem.ubi.com/Redeem/Register?GenomeId=f5ee7c8f-8a50-45dd-ae97-b4f58e4dd079&Lang=en-GB nem sikerult. -
bence1885
aktív tag
Próbáld meg ezt.
Sziasztok ! Kis segítség hogy kell hozzájutni az előrendelői meg mindenféle plusz ruhákhoz cuccokhoz, hogyan aktiváljuk a kapott kódot.
Itt a link innen csináltam meg, nemrég sikerült nekem is begyűjteni a Paramedic DLC-t.
Link : https://support.ubi.com/en-gb/faq/9/3502/exclusive-contents-and-events-rewards/kA030000000tiaYCAQ#q2
Röviden annyi hogy kiválasztod hogy hány karakteres a kódod, majd bejövő Division oldalon kiválasztod melyik platformra van a játékod valamint hogy melyik kiadás. Boltot nem kell választani !
Majd lejjebb görgetve, lesz a lap alján hogy REDEEM CODE katt rá ! És beírod a kapott kódot.
Aztán máris kapod emailben a KÖVETKEZŐ kódot azt majd a játékban kell aktiválni. -
bence1885
aktív tag
válasz
Htibimor #7801 üzenetére
Az 576 tol kapott kod beirasa utan, sztem kaptal emailben egy masik kodot, amit majd a jatekban kell beirni. Es akkor kapod meg. Nalam igy volt.
killer95: Uplayban creditert feloldottam a DZ kulcsokat es ki is irta hogy ezt a Reward Claim Vendornal tudom atvenni ( magyarul vmi Ajandekjutalom vendor vagy mi a szosz
)
Visszamentem a jatekban mar ott is volt, lehet amugy kesik nezd meg holnap megjelent e nalad. -
bence1885
aktív tag
Sziasztok ! Valaki aki a konzolvilagtol vett PS4-es verziot hogy aktivalta a mentos ruhat ? Egyszeruen fingom nincs hova kene beirnom(16 karakterbol all). Probaltam Division oldalan ervenytelen... a jatekban nem is lehet beirni ilyen hosszu kodot. Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- iPhone topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest