-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
RichieTri #32441 üzenetére
Teljesen egyetértek! Meguntam énis egy párszor már de a többiek mindig visszarántanak, mint ahogy mi is őket. De tényleg csak abbol állunk megjelenés óta hogy összekavarnak mindent mi meg probálunk gearelődni. A csapat meg a hangulat ami ennek a játéknak az erőssége és nem a tartalom. Wildlands-tol is mindenki hasonlót vár el, és őszintén remélem összejön. Előrendeltem az első lehetőségnél még kb 5 honapja. Remélem játszunk párszor ott is.
-
myckey
veterán
válasz
RichieTri #32407 üzenetére
Játszol is PTS -en az 1.6- val ?
Vagy csak a fórumon kialakult hirtelen hangulat változás mondatja ezt veled?
Egyébként én akárhol nézek be a hivatalos fórumra ( PTS kapcsán ) mindenhol azt látom, hogy ezek nem végleges dolgok. Képlékenyek, módosulhatnak.
Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy akkor török majd pálcát, ha itt lesz, fenn lesz, szar lesz......addig nem.
(#32406) VincentVG
A kalibrálás szerves részét képezi a játéknak.
Fegyvereknek a talentjeit ( jártasság ) , valamint a Gear ( felszerelés ) tulajdonságait ( attributes ) tudod velük módosítani, összehangolni, saját játék képedre alakítva ezzel a "cuccost" .
Annyi a lényege, hogy a mutatókat át lehet pörgetni másik -hasznosabb- valamivé, de ezeket az új opciókat a gép dobja be, azok közül lehet választani.
Jó dolog ez akkor pláne, ha valami Talent nem él a fegyvereden, mert nincs hozzá elég a kiszabott értékből.Ez így a teljesség igénye nélkül.
Itt a fórumot érdemes böngészni, sok jót mondanak a kollégák, tőlem tapasztaltabb emberek.
-
válasz
RichieTri #22046 üzenetére
Shotgun es sentry meesze a legerosebb pvpre. Lone star semmit sem er. Nem kell jelolni, ha testre lovok is, soret megy fejre is, igy jelolodik. Sasg12vel probaltam, hogy kb 10 meterrol derekon lottem egy mobot, es ment ra a jeloles. Kozelrol a sentry karakter 80eHP-t ( kb 300 szivossag ) 2 lovessel agyonlo
-
-
válasz
RichieTri #20988 üzenetére
Az a baj a shotival, hogy eléállsz a 35-ös mobnak, és agyonlő, mire becéloznád
Imádtam 1.3 előtt a SASG-12-öt, de 1.3 óta kukáztam a shotikat. Egyszerűen 400e szívóssággal is 2 lövés vagyok a moboknak...
Szerk : LMG-hez magányos csillagot kell használni. Nyomsz egy 2-1-et, és tele van. Ez nincs 1 másodperc sem... Míg ezzel a 100% reload szettel is táraz vagy 3 másodpercig.
( ráadásul ad bonusz sebzést a lone star LMG-re )
-
arnikusz
veterán
válasz
RichieTri #20837 üzenetére
A tapasztalat ugyanaz -egyedül 3-4, ha többen megyünk növekszik a mennyiség és az erősség is.
Amit tegnap majdnem benéztem egy 19 percről induló levadászós Underground küldinél az első metró alagutas résznél elfelejtettem lelőni a vészcsengőt és amíg a Mobokat gyilkolom az egyik odaszambázott és megnyomta.
Majdnem kapufa, mert beszorultam és csak jöttek 3 hullám és mind páncélozott gránátdobáló sárga Mob, mire sikerült leszedni a csengőt és utána őket elment 1000 lőszer.
Tehát továbbra is nem csak a zavarókat, hanem a csengőket leszedni elsőre.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Brownage
tag
válasz
RichieTri #18845 üzenetére
Ugyanakkor ha több HP-d van, akkor pl a 10% health on kill értékből több HP-t kapsz
80ezer életnél kill esetén kapsz 8ezer életet, 100k hp-nál meg 10k életetNem kell 5k meg 10k skill powerrel járkálni és akkor nincs gond. sztem 16-17k skill powerrel meg egy-két ruhán lévő first aid self heal értékkel simán maxra tudod magad tölteni.
-
Brownage
tag
válasz
RichieTri #18379 üzenetére
ja bár ez már nem működik 1.2-vel úgy tudom.
Más:
Egyik külföldi srác, akit anno levadásztunk, majd összehaverkodtunk és később együtt játszottunk, belefutottunk valami híres streamerbe a szerveren.
And the killer is...Egy fél perces jelenet kb, ahogy menekül a srác, aztán meghal.
Egyébként érdemes meglesni a srácot, nagyon ügyes. Néha rápillantottam azóta a streamjére. Keményen tolja egyedül a 3-4 fős csapatok ellen is akár.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RichieTri #18325 üzenetére
Én arra tippeltem hogy ez a tanulság részükről, illetve az eredménye a korábbi exploit használatnak, vagy írták valahol, hogy ez hiba?
Ha bossból is kapnád, akkor lehetne farmolni a végtelenségig intel használat nélkül.
Pl, van egy kiskarakterem, megveszem a hetit, behívok 3 havert, nekik is ugye megvan így.
Kilépek a csapatból, de ők hárman továbbra is az én sessionömben vannak, behívnak engem a másik karival, leőljük, visszalépek kiskarihoz, ott nem öltem meg, szóval továbbra is ott a célpont, behívom a haverokat, stb.Ezzel a módszerrel farmolták bullet kinget is a bulletking exploit javítás után. Akinek a sessionjébe behívnak és az kilép, annak a sessionjében maradsz, leölheted, és mivel ő kilépett, neki ugyan úgy ott lesz, behívhat megint, hogy neked is megint ottlegyen.
-
vegitossj7
addikt
válasz
RichieTri #15427 üzenetére
Amit azok megcsináltak... 2 ezren 1 szerveren, valós időben... Ha más ember nem, de Higby tudja, hogy KLIENSBEN BÍZNI HIBA. Ő tervezi meg szinte az egész játékot, mi hogy legyen, prioritásokat stb. Már csak a megvalósítással lesznek/lehetnek problémák. Szerintem az előző seggfej ötlete volt az egész "kivenni a drónt (nem az appos-t), nerfelni a sentry turretet, hülye talentek és az RNG erősítése és még sorolhatnám...
Nem mellesleg Higby szeret az emberekkel társalogni, az előzőt csak a year one trailerben lehetett látni. Hmmm, ez nem ő. -
válasz
RichieTri #11646 üzenetére
Neked kell tudni mire akarod. Vector tenyleg csak nagyon kozelre jo... Aug picit tavolabb er, tobb a loszer, picit kisebb a sebzese. Nekem most 11.8k-s sebzesu aug van, fejloves es crit esely talentel, meg meg valamivel... Azzal megyek, picit jobban adja nekem a vectornal
de craftolas kerdese.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RichieTri #10330 üzenetére
"sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
"
Ha meg nincs lőszer, akkor érdemes lehet a vízet is használni, bár az csak 20% extra sebzést ad elite-k ellen. De több mint a semmi.
(#10334) VirDan
Teljesen random, Xbox-on is PS4-en is van akinek nagyon jól dobja, valakinek nagyon rosszul. Én boxon tegnap pl egyet sem kaptam. -
vegitossj7
addikt
válasz
A robbanó lőszerre talentolni kell, van rá explosion talent, rendszerint Electronics buildnél, elég faja armor damage-et okoz AoE-be.
A flame bullet inkább LMG-nél jön ki igazán, de az SMG-k is sokat profitálnak belőle, talán a Sniperek a leghasztalanabbak vele.
Én ha kell 50k skill powerrel ellövök egy pulse-t és 40%-os crit chance-el kb. mindig felgyullad az ellen.
-
Drenadar
veterán
válasz
érdemes használni. ha ott van előtted egy boss, akit mondjuk szeretnél gyorsan kicsinálni, nagy védelemmel, ráküldesz egy kis gyújtó lövedéket utána nem veled lesz elfoglalva... addig meg tudod rotálni.
A villámosok a shotisok, őket kell nagyon gyorsan likvidálni...
gondolom a keresztes is egyértelmű. -
DummyBoy
senior tag
válasz
RichieTri #10327 üzenetére
Én mindig elszontyolodom, amikor konzulátus van ...
Nekem 80/55/25 körül van a statom, sikerült tegnap egy kommunikáló csapatot kifognom (És mivel először letoltuk a 2 Hardot, így az is kiderült, hogy nem agyatlan pistikék voltunk, hanem csak friss 30-asok ...), shotisok persze megrépáztak bennünket szépen ...
Nosza váltsunk taktikát, dobjunk mobile covert az ajtókba ... Jöttek a shotisok, átszaladtak a covereken o.O majd megint megrépáztak bennünket ...
Szóval mindenki megköszönte a játékot, és majd legközelebb ...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RichieTri #8350 üzenetére
Fegyver skin is van ott,naponta változik kínálat úgy mint a fegyverkereskedőnél. 3-4 napja volt egy zöld skin,tegnap egy dzsungel/tigris mintás,ma pedig egy narancssárga.
(#8353) daveoff: az utolsó 2 hullám volt a legnehezebb,a shotis osztag,aztán meg az agyonpáncélozott őrök és a boss.
-
_Andras_
tag
válasz
RichieTri #8350 üzenetére
Mondjuk az jó lenne, ha a boltban meglehetne nézni, hogy hogyan is néz ki a ruha és milyen színű... Múltkor vettem "világítós" kék skint...3 vettem 15 ezerért.
Aztán kiderült, hogy félrefordítás és zöld színű...
Meg persze azt is jelezhetné az árus , hogy vane nekem belőle.
-
Edem05
őstag
válasz
RichieTri #6745 üzenetére
Jól gondolod, nem érdemes DZ-ben kezdeni, először is azért mert nincsenek skilljeid, másodszor meg azért mert a checkpoint-oknál az árusoktól nem fogsz tudni semmit venni hiába lesz már DZ pénzed. Kinti szint is kell a DZ-s fegyverek megvásárlásához. De ha Elite botokból esik valami, azt kimenekítheted helivel, aztán majd ha "belenősz" akkor használhatod.
-
westlake
félisten
válasz
RichieTri #5892 üzenetére
Leírom a véleményem erről az egész microtransaction (MT), és pay-to-win (P2W) dologról. Persze az is lehet, hogy valamit rosszul tudok. Már nem vagyok az a nagy játékos, bár jobban belegondolva sosem voltam.
A MT nem egyenlő a P2W-nel! Aki ezt nem képes megérteni, az szimplán buta.
A MT azt jelenti, hogy a játékon belül valódi pénzért dolgokat veszünk. Vagy éppen valódi pénzért virtuális fizetőeszközt, amit megint csak arra lehet használni, hogy ingame dolgokhoz jussunk. Ebbe nyilván minden beletartozik, ami megvehető. Viszont egyáltalán nem P2W a játék, ha csak olyan dolgokat lehet vásárolni, amik nem befolyásolják egy-egy karakter erejét. Egy fegyver skin, vagy egy sapka nyilván nem ad semmiféle előnyt.Az Ubi kicsit bonyolítja a dolgot saját kerditjével, viszont tudomásom szerint ilyen kreditet nem lehet valódi pénzért venni. És ha lehet is, még akkor sem biztos, hogy ilyen kreditért vehetünk majd stattal rendelkező dolgokat a játékban.
Lehet, hogy ebben a játékban is lesz token, amit mondjuk küldetésekért (CM), vagy éppen raid-ek teljesítéséért lehet kapni. Ilyen token-ekért valószínűleg lehet majd (token) kereskedőknél fegyvereket, páncélokat, módosítokat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android játékok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Gyúrósok ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest