- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz
ForRedGlory #18863 üzenetére
Jó, picit felkerekítettem... nem 800 óra, csak 790.
-
Spancho
senior tag
válasz
ForRedGlory #17985 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
ForRedGlory #17770 üzenetére
Nekem is SSD-n van, de egyedül a Boo-n szokott textúra hiba azaz hiányzó textúra lenni (de ott szinte mindig), pl ha befutok a bázisra, és azonnal jobbra, akkor kb a fele textúra hiányzik. De van, hogy ahogy az ajtón belépek balra is szinte üres az egész textúra, és csak a falak látszanak.
500 GB-os SSD + 16GB Ram + GTX970 4GB-os VGA, szóval szerintem programozási hibákról van szó, mert néha ránéztem, és max olyan 4-5 GB ramot evett meg a játék.Komoly textúra hibát eddig még csak akkor tapasztaltam, ha PUG-ban csíterekkel rakott össze a sors. De akkor meg aztán volt minden, látszott az egész térkép, mint egy tervrajz, egy csomó hiányzó textúrával.
Egy Lincoln alagút küldetésnél volt, hogy csak néztem, hogy a srácok mennyire jól nyomják, aztán 2 mp alatt leesett, hogy csíterek, ott karatyoltak valami távolkeleti nyelven, felvettem videóra, és szépen kiléptem, nem hiányzik a baj. -
TommyS_27
senior tag
válasz
ForRedGlory #17736 üzenetére
Szerintem félreértetted a mondandómat.
Egyáltalán nincs baj azzal ha valakinek nagy a Gs. Ha jók a tulajdonságok egy 191-es kesztyűn és dob egy 240-et de szarok rajta tulajdonságok akkor nyilván nem cseréled le csak azért, hogy 202-ről felmenjen a score 210-re. Mivel a funkció a lényeg nem egy szám szvsz.
De találkoztam már sok emberrel aki kb így állt hozzá: "húúúúú 240-es kesztyű" és már cserélte is le a régit csak mert nagyobb volt a Gs. Szóval ez sokaknak igenis e-pénisz.
Emlékszem anno jópáran csak azért vették meg a 204-es pisztolyt a bázison, hogy nagyobb Gs-t érjenek el. (pedig egy kalap szart nem ért az a fegyver.)Ahogy azt már leírta (#17737) Snip3r_HUN : "Attól még hogy valaki 220 gs feletti futkozik még nem jelenti azt használni is tudja normálisan."
-
marilllyo
veterán
válasz
ForRedGlory #17749 üzenetére
Szerintem hamar jönnie kell egy fix-nek mert az új dolgokkal rengeteg eddig jól működő része f*sódott el a játéknak. Ps4-en is olyan teljesítmény problémák lettek amik eddig nem voltak.
Egyébként nem rossz ez a 200+ os dz de a fejlődés is nehéz most. Míg eddig zsummm lerohantunk egy 10 fős mob brigádot...most azért meg tudnak fingani. Nem zavarna ha már 75+ lennék és nem 71. Kínkeserves lesz ez a négy szint még. Illetve ahogy sniper is mondta... Most nincs olyan, hogy befutok gyorsan egyedül a napi dz feladatért. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #17447 üzenetére
Feltettem az új NVIDIA drivert és magához tért a játék.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
ForRedGlory #17443 üzenetére
Nem, előbb megpróbáltam visszamenni miután alt+f4 nyomtam a térkép bug miatt de nekem is mike-ot adott.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
ForRedGlory #17233 üzenetére
Nekem ez az első olyan játékom, ami mmo-szerű. De kb 3 órát voltam DZ-ben.(75 óra körül van benne, a Fallout 4 vett el ugyanennyit) Azért szerintem ha valamivel 300 órát jól elvoltál ugyanannyiért, amennyiért más játék 8-30 órát ad, az nem rossz üzlet
-
TommyS_27
senior tag
válasz
ForRedGlory #17233 üzenetére
Nem értem az embereket! Eddig az volt a baj, hogy nincs PvE tartalom. Most, hogy lesz (és az is tud gearelődni aki nem szeretne PvP-zni) már előre kijelented, hogy szar lesz.
A PvE ben mobokat kell ölni.
nem neked szántam bunfinak ment -
TommyS_27
senior tag
válasz
ForRedGlory #16795 üzenetére
Igazából Én annyit csinálnék, hogy aki rugó lesz az High Rewardot kapjon ha túléli, de bukjon sokkal többet ha megölik úgy mint kb a játék megjelenésekor. Aki meg rugót öl az szintén High Rewardot kapjon. Így mindenki meggondolná érdemes e rugóskodni, vagy rugóra vadászni. Manhunt túlélésért pedig járhatna valami item az XP-n meg a Crediten kívül. Aki meg levadássza őket azoknak szintén. Szerintem így lenne jobb a PvP rész. De egy Report gomb sem ártana a csaló neve mellé!
-
Brownage
tag
válasz
Te. Megjelenés előtt is erről szólt elsősorban a játék. Egy repülőszimulátort megvéve is mérgelődsz, hogy basszus nagyon azt akarják ezek, hogy repülőt vezessek pedig én csak sétálgatni szeretnék?
-
arnikusz
veterán
válasz
Sajnos amerre hagyták elmenni a játékot ez várható volt.
Az egyedül játszóknak annyi a DZ ben.
Meg a 204 GS lootok miatt menjen a harc. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ForRedGlory #16708 üzenetére
Jelenleg a helyzet eléggé kettős,van hogy egy csalóval sem találkozik az ember,van hogy csak olyan szerverre dob ahol csaló(k) van(nak). 1.2-ben velük kellene valamit kezdeni elsőként,de semmi ilyen nincs kilátásban...
-
hommeros
őstag
válasz
Most jártak le a 14 napos bannok.
Ez van. A következő már perma nekik.
-
vendingo
veterán
válasz
Én se léptem be pár napja, de az olvasottak alapján nem is fogok...
-
kovimester
aktív tag
válasz
Ha lesz következő.....
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
ForRedGlory #16571 üzenetére
Ez egy sima copy paste szöveg kb, ahol a kb 3-4 dolog változik, a játékos neve akinek válaszolnak, a support fickó neve aki válaszol, és a játékos neve akit feljelentettek, majd alul megint a support fickó neve aki válaszol.
Az összes többi szerintem copy paste. -
Edem05
őstag
válasz
ForRedGlory #16263 üzenetére
Amíg nincs új hír addig mit akarsz mi legyen?
Csak beszélgetnek a cuccaikról, árusokról, Falconról stb.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #15986 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű, hogy arra utaltam, hogy naponta posztalnak ide képeket hackerekről és csalókról akik leszedik a fórumtársakat a dzben! Olvass vissza. Amúgy meg a glitchelésből mekkora erkölcsi dilemma lett a múltkor és mindenki kapta itt az ívet de a textúra hack az rendben van ugye?
-
vegitossj7
addikt
válasz
ForRedGlory #15965 üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory #15965 üzenetére
Hétköznap este 9-10 után kell játszani, olyankor ezeket már elzavarták aludni
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #15837 üzenetére
sajnos vagy nem sajnos, de adatvédelmi okból, semmilyen információt nem adhatnak ki az egyik userről a másik usernak. Megköszönték, foglalkoztak vele, és írtak is Neked. Ez már pozitív az én szememben
-
Hocsika
tag
válasz
ForRedGlory #15244 üzenetére
Holnapi nap én is beneveznék egy Falcon próbára
-
Hzoltan969
tag
válasz
ForRedGlory #15238 üzenetére
Jövök én is, ha kell még egy ember...
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #15204 üzenetére
nyilván nem...nem is tudom, hogy pénzre van-e glitch
Konzolon legalábbis
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #15150 üzenetére
Lol, benepesult par perc alatt. Tele rugoval.
-
ßrainiac
addikt
válasz
ForRedGlory #15056 üzenetére
En letoltottem volna az internetet es megnyomtam volna rajta a stop gombot, biztos ami biztos
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
ForRedGlory #15049 üzenetére
Azért mert alt-f4-el lépsz ki még nem bukod, ha vissza tudsz menni ugyan abba az instába akkor felveheted, nyilván ehhez kell egy csapattárs aki mellé visszarak oda, és nem egy szerverleállás előtt, így persze bukó.
Elvileg van ilyen időlimit ameddig még ottmaradsz, de pl mikor valaki tőlünk csapatból offline lesz, azonnal eltűnik, lehet combatban nem, vagy félig meghalva nem.
Belépéskor úgyis DZ-ben leszel, megnézed mi van a packodban, ha bármi, akkor nem kapott lootot, ha semmi akkor kapott. -
válasz
ForRedGlory #15052 üzenetére
Alt+f4 es 30 sec kilepesi ido. Azutan disconnect. Nem lehet csak ugy lelepni dzbol.
-
Edem05
őstag
válasz
ForRedGlory #15049 üzenetére
Csak azt szedheti össze amit public-ba dob ki a kis sárga szatyor
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory #14985 üzenetére
WH-nál én arra gondoltam, h látni mindent falon keresztül, nem feltétlenül azt, h lelövi.
Sokféleképpen lehet a csíterkedést mérni, csak legyen jó és tuti biztos, mert ha vki olyat, esetleg több embert vág ki a banhammer, aki nem adott rá okot, na akkor van probléma, sírás, jogosan.
Ja igen, aki a YT-on mutogatja (YT celeb akár, tökmind1), h mit hogyan csinálj a csíttel és ott a uplay neve és még mindig látom, h aktívan játszik, na akkor kicsit nem tudok hinni ezeknek az 5 perc alatt 13 ember vágott ki a szerver.
Egyébként mikortól él ez a dolog? Pl. a képernyőn egyik sarokban ezt szépen kiírhatná, ahogy a PB vagy a FF teszi pl. a BF4 alatt, aztán látnám, h ez tényleg így banolva van és nem parasztvakítás...
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
én átveszem tőled a season Passt.irj privit mit kérsz érte
-
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
ezek a visszaigénylések...
Nem kellett volna megvenni előre...
Én goldot vettem. Tőlem holnap le is állhatnának a szerverek, akkor is megérte -
ada19
senior tag
válasz
ForRedGlory #14803 üzenetére
Ha holnap (csütörtök) este szeretnél írj rám, mi hárman vagyunk és megyünk 1 kört.
-
[hun] warhea
tag
válasz
ForRedGlory #14803 üzenetére
Vegyel fel IamWarhead a uplay idm
-
Lefty
addikt
válasz
ForRedGlory #14155 üzenetére
A jutalombevaltonal a resources lapon keresd a bonusz phoenixet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
ForRedGlory #14147 üzenetére
Köszi linket, én is elmentettem a "kedvencek" közzé
Gyorsan le is riportáltam egy cheatert. -
Dani79
tag
válasz
ForRedGlory #14155 üzenetére
Pedig ott kell lennie (a 3. fülön "erőforrás" alatt)
-
Hunt3r22
őstag
válasz
ForRedGlory #14152 üzenetére
Én kaptam. (X one)
-
Dani79
tag
válasz
ForRedGlory #14152 üzenetére
Lehetséges, hogy azon a hétvégén nem voltál online.
(azt hiszem csak akik aktívak voltak azok kaptak) -
GAbre
veterán
válasz
ForRedGlory #14144 üzenetére
Én tegnap toltam 1 sráccal innen,csak néztükmint a moziban,hogy milyen nehéz lett az orosz küldetés is.
Már 3 pajzsos is lett benne,plusz a shotis is 2 szintel lejjebbről megölt 2 lövéssel.
Szívtunk vele 1 órát aztán feladtuk.Plusz még craftoltam is tegnap.
Vicc kategória,h mit kéne adnia,és mit kap az ember!
Még a minimumot se adja,nem hogy jót... -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #14144 üzenetére
Szèp kilátások a mai napra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #14139 üzenetére
Amkor=Akkor
-
válasz
ForRedGlory #14119 üzenetére
Dedike1985
-
válasz
ForRedGlory #13659 üzenetére
Szerintem egy picit fogalmi zavarban vagy, ugyanis semmiféle számonkérés nem volt a posztomban (tudod ilyen, "hogy mered", "hogy gondolod" ). Egyszerűen az újonnan feltárt bugok fényében egyszerűen az ilyen hurrá optimizmus több mint zavaró (leginkább mert a tények részleges/totális figyelmen kívül hagyásáról tanúskodik).
Szóval mielőtt nekem beszólnál legközelebb a "fikázásom" miatt, gondolkodj el azon, hogy az amit fikázok milyen hatással van a játékosokra azaz mint pl itt, hogy egyesek korlátlan erőforrásokhoz jutottak a szabályosan játszókkal szemben.
-
Lefty
addikt
válasz
ForRedGlory #13080 üzenetére
Ez igaz, de ahhoz kepest, hogy ingyen volt nem rossz. Alatta az SRS A1 is jo, azt szeretem.
-
warcat
veterán
válasz
ForRedGlory #13073 üzenetére
Gondolom a rekalibos/teches részen mászkáló pszicho/meth user asszonyságról van szó,róla már volt külön téma reddit/Division részén is. "tudom,hogy hol alszol" Ilyenkor bánja az ember hogy nem lehet civileket agyonlőni
-
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory #12997 üzenetére
Amúgy azért vicces, hogy elvileg azt mondták a készítők,hogy gearscore alapján lesz a dz s mikor bemegyek az ajtón akkor csak annyit ír,hogy 161+ azt hiszem. Most aztán marha sok esélye van egy lvl161esnek egy 207-es ellen... Mi ez kérem. S ez a játék jobban szól a gearről, mint a skillről sajnos. Nem azt mondom,hogy akinek ilyen magas gearje van annak nem kell skill és azt sem,hogy akinek kisebb gearje van nem tud meglepni egy nagyobb csapatot. De itt jobban számít a gear. Persze ez egy mmo mi számítana ha nem a gear.
-
válasz
ForRedGlory #12997 üzenetére
A legutóbbi nagy patch-csel jött a /report.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ForRedGlory #12982 üzenetére
Én is köszönöm,ha lesz kedved mehet majd máskor is.
(#12984) ForRedGlory: ilyenkor voice chaten,vagy simán csak az ingame chatben szólj és kimentjük. Ha angolul tolod a játékot akkor /g ,ha magyarul akkor /c-t kell beírni a csoport chathez.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ForRedGlory #12957 üzenetére
A gold div tech a DZ-s blueprintek craftolásához kell.
-
duvi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12957 üzenetére
Spéci DZ blue printekhez kell craftolásnál. Ezeket nem lehet felkonvertálni, ezért csak az arany jó direkt craftoláshoz. A zöld és kék Div Techből normál crafting nyersanyagokat lehet gyártani.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #12057 üzenetére
Az a baj azzal a bossal,hogy hiába dobhat sárgát az is maximum 30as...
-
válasz
ForRedGlory #12057 üzenetére
Garsza 1 ora alatt 4 sargat kapott
-
LÁZ
addikt
válasz
ForRedGlory #12041 üzenetére
akko jó mákod van, ha hardon sárgát potyogtat /nekem ott még sose dobott
/, az még nem volt napi-ban nehezebb fokozaton, nem? mennyi a scavenginged?
-
Maxtreme
addikt
válasz
ForRedGlory #12020 üzenetére
mennék én is ha van még hely
-
marilllyo
veterán
válasz
Mi a glitch? Hogy működik?
-
raven84
senior tag
válasz
PC-n? Ha igen jönnék ha van még hely. uplay: ap0kr1f
-
drmazsi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #12022 üzenetére
Van még hely?
uplay : Gorklar
-
ßrainiac
addikt
válasz
De
Uplay: ancsi_36
-
_Kondor_
tag
válasz
ForRedGlory #11861 üzenetére
Szerintem pont ez adja a DZ szépségét. Folyamatosan figyelni, feszültség alatt játszani, nem tudod mikor vagy biztonságban, még a random csapattársaidban sem bízhatsz csak a barátaidban. Igazi adrenalin bomba.
-
Preda
aktív tag
válasz
ForRedGlory #11874 üzenetére
Úgy kell felfogni,hogy mindenki ellenfél aki bent van. Folyamat figyelni kell a környezetet.Vagy lehet napikat tolni.
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #11874 üzenetére
Az előbb irtam, hogy mikor ketten bent voltunk, lekaptak minket is.
-
pzstm
titán
válasz
ForRedGlory #11869 üzenetére
Ne is idegesitsen, a DZ ilyen, erről szól, és ez igy is van jól.
Tegnap benéztünk ketten, de szinte mindenki negy fos csapatban volt....nagyon jol tudtuk, hogy tok fullos szettben is szetszednek, ha nem total kezdő 30-asok.
Tegnap DZ-ben mikor negyen voltunk talalkoztunk egy 3 fos csapattal, egy 30-as volt, egy 25-os es egy 29-es....kinti szintet mondom....egyszer leszedtuk oket, szerencsere a legkozelebbi checkpointhoz kertek magukat, bejaratban megvartuk oket, majd tobbet nem jottek vissza
)
-
yodamester10
őstag
válasz
Én pont ilyen miatt nem járok oda.Kijátszom a küldetés részt aztán delete.
-
.LnB
titán
válasz
Én meg egy árva rugót nem talaltam ma.
pedig már csak háromkill kellene az acsihoz .
-
warcat
veterán
válasz
ForRedGlory #11051 üzenetére
Nem áll fel a szőr a hátatokon amikor ilyen a magyarítás? Én nem tudnék így játszani egy játékkal
-
Hunner
senior tag
válasz
ForRedGlory #10501 üzenetére
Újszülöttnek minden vicc új. A jó öreg sticky bomb a béta óta sikeres
-
válasz
fogadjunk, hogy ott tolongtatok mind a kötélnél, mint a lemmingek
-
VTom
veterán
válasz
Erről már sok video volt, hát így kell ezt csinálni kérem
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ez nem újdonság sajnos. Egyedül csak a DZ elején farmolgatok, mert ott is előfordul néha a mocsok, de beljebb már konstans az ilyen, de ha látják, hogy ti is többen vagytok, akkor hamarabb meg szokták gondolni, meg ilyenkor már az elején dobja az ember a gyógyító csomagot a kiemenekítési pontra a heli érkezése előtt, stb.
Mondjuk az is érdekes, hogy egy gránáttól megfeküdtetek, vagy nagyon kevés volt HP, vagy nagyon fel volt nyomva neki valami annál a gránátnál...
Még Challenge küldiben is ritka az olyan gránát, amitől azonnal feküdne az ember. -
ada19
senior tag
válasz
ForRedGlory #9520 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ForRedGlory #9515 üzenetére
Akkor te kihívás/challage fokozaton álltál neki,oda meg ajánlott a 4 ember.
-
válasz
ForRedGlory #9413 üzenetére
Egyedul csinaltad kihivas nehezsegen??? ( csak viccelek, tegnap a napi az csak nehez volt... )
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #9248 üzenetére
Holnap megnezem! Hol is kell pontosan a prioritást osztani?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #9242 üzenetére
Így is teker a proci
-
pluhi
tag
válasz
ForRedGlory #9037 üzenetére
Ez bug, store baromságokat mutat, nem kell bedőlni neki. Megveszed, jobb lesz a DPSed. Itt amúgy is egyértelmű, 25% DPS csökkenést nem fog okozni semmi armor, ami ráadásul mindenben statban jobb.
-
vitya81
tag
válasz
ForRedGlory #9031 üzenetére
Egy páran már jelezték itt hogy néha össze-vissza mutatja, 'számolja' a különböző értékeket. Lehet ebben az esetben nem így van, mindenesetre én egy logout, login-nal szoktam 'kezelni' a problémát. Ha utána is ezek az értékek lesznek akkor nem bug, viszont ettől függetlenül ez a számolós 'hiba' még mindig jelen van a játékban. Rohadt idegesítő.
-
válasz
Dps nem minden...
Nekem 150edpsem van. 10e-t sebzo aug. Ellenfelbe sokszor 40-42e-t sebez. Megis kell 3 tar ( 3x45 golyo ) egy 32es arany npc-be. Itt irtak forumon, hogy vectorbol 1 tar eleg ( gondolom 25-40 golyo )...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ez látható a képen is. A páncélod jóval lecsökken amiatt csökken a DPS-ed is.
-
válasz
Valószínűleg azért, mert kapsz plusz elektronika pontokat is, amik negatívan szokták befolyásolni a DPS-t plusz a páncél is kisebb.
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #8771 üzenetére
be egy safe house-ba/a bázisra, aztán üríteni a stash-t (ami egyből megy az invertory-dba, onnan is ki kell takarítani ami nem kell)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #8771 üzenetére
Visszamenni a bázisodra, és kivenni a nagy ládádból az eddig kimentett cuccokat. Utána eladhatod őket, vagy szétbonthatod a cuccokat.
-
D.Orion
veterán
válasz
ForRedGlory #8609 üzenetére
Köszi, akkor majd meglesz.
-
Ellia
addikt
válasz
ForRedGlory #8630 üzenetére
Írtam egy vicceskedő kommentet de úgy látszik nem jött át. Pedig azért off-ban is volt, meg smileik meg mi a franc kell még, hogy egy hozzászólást amit nem komolynak szántam ne vegyék komolyan...?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #8470 üzenetére
1. Igen skálázódik. MInél nagyobb szintű vagy DZ-ben, annál nagyobb szintűek az ellenfelek is. DZ 1-3-ban nagyjából veled azonos szinten vannak, a többi területen fölötted lesznek szintben.
2. Természetesen. A kimenekített fegyverek a főbázison/rejtekhelyen lesznek a ládádban, onnantól azt csinálsz velük amit akarsz.
#8474) Snip3r_HUN
Dede, pontosítottam.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #8309 üzenetére
Csak letöltöd,kicsomagolod és bemásolod a mappába.
-
venomka1
aktív tag
válasz
ForRedGlory #8069 üzenetére
Lehet akkor kene megvenni csak a passt mert addigra lehet olcsobb is. En is azon gondolkodom amugy. Jo kerdest tettel fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Unigine Superposition Benchmark
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest