- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy #14979 üzenetére
Nem gondolnám. Le van írva, hogy vannak impossible eventek, aminek vannak értékei. Gondolom (remélem
), hogy a rendszer regisztrálja, hogy XY helyről XY helyen nem találhat el valamit egy golyó, ha közben van tárgy. Kb mint a repülés. XY helyről XY idő alatt nem lehet elérni XY helyre, ha meg igen, akkor ban, mert cheat.
-
vegitossj7
addikt
válasz
prokxy #14979 üzenetére
Igaz, de ezeknek semmi skillje nincs egy esetleg "jó leszek többet" magatartásnál. Jött egy ban, nem próbálja meg megint. (rendszerint) Bár azt sem értem, hogy egy stat wipe miért nem jár a 14 nap bannal...
Akik hack-el tolták, fogalmuk sincs mit kell csinálni egy incursion-ön, szerintem egy challenge módot se tudnak letolni... Ha még most megállítják, akkor beragadhatnak a 220 gs-be és feljebb sose lépnek megfelelő skill nélkül. Sokan írták itt is, hogy vicces nézni a glitchelőket, 220 gs-be akik fekszenek meg nekirohannak a shotisoknak aztán meg ragequittelnek. Ha nem állítják meg, akkor tényleg ennyi volt, az ingyenes tartalmak elfogytak, semmi értelme az embernek (akinek még nincs meg) a season pass-t megvenni. Gondolom ez motiválja a céget csak...
1.2-es patch főként kliens alapú patch lesz, de akkor implementálják a végső védelmet. (Ha lehet hinni a szél susogásának...) Elvileg nagyon sok bugfix készen áll, csak várni kell a megjelenésre...
-
Harlond
tag
válasz
prokxy #12201 üzenetére
Attól mert karbantartás van fenn áll az amit mondtam... Engem mint fogyasztót nem érdekel, hogy miért nem megy. Ha nyáron csak hétvégente érsz lemenni balatonra a nyaralódba és mondjuk az áram szolgáltatód mindig akkorra jelentené be, hogy karbantartás miatt nincs áram, te sem lennél elégedett a dédásszal...
-
.LnB
titán
Én elsődlegesnek AK-t, másodlagosnak Vector-t használok. Szerintem ez így jó kombó. A Vector nagyon jó közelre. De és kicsit még közép-távolra is, de az felett használhatatlan. Nagyon jó darálós fegyver. És talán a legnagyobb DPS-t abból lehet kihozni(?). Bár ez nem tuti.
-
daveoff
veterán
Köszi!
Azért jövök majd, egy új kari lehet nekem is feldobja majd. De engem a gear b@sztatása egyáltalán nem dob fel, csak azért én nem fogok játszani, hogy jobb cuccaim legyenek. A küldiket meg már baromira unom, már a napikat se csinálom meg, kicsit pihentetem had ülepedjen, aztán visszatérek. Meg nektek már megvan DZ50, fullos cuccok, minden, állandóan engem kellene "pátyolgatni".
Nekem meg nincs türelmem ezeket kifarmolni.
-
valamilyen m44 szinte mindig van a vendoroknál.
a golyónkénti sebzés és a "tár" méretének hányadosa sajnos fontos része a balancenak. kicsi sebzés,+félautomata=nagy tár, nagy sebzés+félautomata=kis tár, még nagyobb sebzés+tolózáras=még kisebb ""tár", böszme nagy sebzés+tolózáras=nagyon kicsi "tár". az m44be konkrétan 5 lövedék fér, tölteni is egyenként pattintgatod be őket.
plusz bünti, hogy tolózárasnál még tár slotba sem tudsz modot tenni, mivel nekik nincs táruk. van viszont egy 15xes szkóp, ami headshot bónuszt ad. -
prokxy
veterán
Beírom, h /g vagy /p és semmi...
Pedig ez alapján kéne:
/w [Nickname]: This Changes chat to private and write to player Nickname.
/p, /g, /group: This Changes channel to group chat.
/1: This changes channel to world chat.
/s: This changes channel to message (probably this is the local chat so it can read only near u)A /1 az működik. Mi a tök baja lehet?
-
cyberkind
félisten
Hali neked is!
Én nem, sajna a Beta-ban szinte mindig csalókba ütköztünk, úgyhogy ezt a kört kihagytam, meg sajna a kupon is a Uplay-re szól, én meg Steam-re akarnám, aztán maximum nem bírom ki, de mondom, a csalók nagyon elvették a kedvemet pedig több mint 12 órát raktam bele a Beta-ba, rohadt jó cuccaim voltak.
-
Sebestyen01
őstag
Levelzonak lesznek, elvileg nem! Fura lenne! Nem kicsit pedo!
Lnb :
Lemondtad a collectorst? Szerintem jó lesz, valahogy el kell jutni lvl 30 ig ahhoz meg kell content! Lehet hogy a fő szál 10 küldetés lesz, de a város élni fog, és figyeld meg el kell majd menni randomizált rendbontasokhoz, meg ilyenek, lesz mivel szoszmotolni! Vagy is én erre számítok, ha ez így lesz hogy randomizált mpc lazadasok meg ilyen szarok tarkítják majd a várost unalom nem lesz. -
nem sokat. technikailag még mindig lehetséges továbbra is elég sok minden, de bannolják a csalókat, ha reportolod őket, és valóban azok.
elég nagy gear különbségek voltak már most is, egy sárga-lilába felszerelt, dz geares karakter és egy kék pve geares karakter között szakadéknyi különbségek is voltak. tegnap éjfél után mi is nekiálltunk kicsit f@szkodni, és egy jól felszerelt, játszani is tudó játékos simán alázott négyünket. nem kellett hozzá semmi cheat (tudtuk sebezni is, meg is öltük párszor), csak tudott játszani, és elegendő időt bele is rakott a játékba, amivel kifarmolta a megfelelő felszerelést.@pomk: lmg, marksman és talán assault fegyver is bónuszt kap stabilitásra, ha fedezékből lősz, ezt jelzik vízszintes segédvonalak.
@.LnB: perkek/procok. valamilyen tulajdonságod skilled értékétől függően relatív eséllyel, vagy állandóan ad valami bónuszt.
-
Edem05
őstag
Egy volt. A szokásos "átlövök mindenen és meghalsz" csalást használta. De gyorsan eltűnt, egyszer lelőtt és nem találkoztam vele többször. Ez lehet annak is köszönhető hogy átrak a játék egy másik layer-re/session-be mikor megtelik a szerver. Bal alulra is kiírja, a chat ablak fölé. kép
(#5196) oneal1: Igaz, bár én annyira nem merültem bele. Inkább majd a teljes játékban.
-
vegitossj7
addikt
Én nem tudom, miért az OPEN bétától várja az ember a csalók kijavítását. Ha kijavították volna, ezzel a teszttel csak időt adtak volna a köv. hack készítésére és kijavítására. Ha ezután lett volna a Closed, akkor sem gondolnám, hogy ezzel kellene foglalkozniuk.
Na majd megjelenéskor megnézzük, ha gáz lesz, akkor gáz lesz.
Én mindenesetre nem aggódom, próbáljanak meg bejönni a Single instákba. -
vegitossj7
addikt
Ugyanezt sima barátlistáról is el lehet érni szerintem.
Én MMO-ztam nem keveset, ott láttam a klánok előnyét, de szerintem ez sem rendelkezik nagyobb prioritással, mint egy CS, COD, vagy Siege. Kb. annyi haszna van, mint ott.
(#2873) .LnB: Kek, mert szerinted hogy van angolul a klán? [link]
-
Frod
addikt
na ez jó hír, én gondolkoztam rajta, de így viszont átkértem a foglalásomat a simáról a Goldra.
(aztán persze még így is elállhatok tőle a megjelenésig ha para lenne: bár jó lenne azt tudni, hogy pl ha nem veszem át aznap a megrendelést, csak mondjuk pl 12-én, hogy kiderüljön addigra vannak-e csalók, hogy akkor lesz-e még sapka/póló...)a cdgalaxis-nál viszont semmi digitális plusz nem érkezik az alap verzióhoz csak a sapka/póló.
-
pohár
félisten
nekem kék volt, specialized verzió, de küllemre ez a sárga, high-tech verzió nagyon hasonlít a SCAR-okra
én is rákérdeztem már az előrendelői cuccokra, és meglepő választ kaptam:
Az összes verzióhoz járnak az előrendelői ajándékok a készlet erejéig.
szóval úgy néz ki, hogy kapnak a Sleeper Agentesek is majd
-
SkyS1gn
félisten
Ebből a retek szar intézményből esélytelen, majd holnap szerintem...
Ráadásul felülirtam a mappát, most szedhetem le torrenttel megint, ami most meg valamiért kva lassú, midnegy ennyit szarakodni istenem mindjárt kibaszom az ablakon!
(#1997) faber24
Nemtudom de miért baj egyeseknek ha egész hetes hajtás után 1-2 órát lazítani akarsz nem értem... szenvedj proxykkal meg minden kutyapecsével és még akkor sem mindig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest