- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Régi-új játékosként lehet beneveznék a season pass-ra. Láttam itt szipi szupi 1.8-as peccset meg mindent.
Egy két kérdésem lenne...Mi most a top gear? Mire, mit és hol érdemes farmolni?! (amikor én otthagytam akkor mindenki 204-es aug-ot pörgetett meg kalast)
Szeretnék rámenni a dlc trófeáira is. Látok egy ilyet...(ezt írják legnehezebbnek... ez igaz)
Stand Taken
Win 50 rounds of Last Stand
Ez mennyire húzós?Köszönöm!
(Playstation 4)
-
marilllyo
veterán
Srácok mi most a csúcs ami heroic lexin eshet? Tegnap letoltam egy Lincoln-t de csak 204-es fegyókat dobált.
-
marilllyo
veterán
Vicces volt múltkor dz4-be felcsaltuk magunkkal a kimentésihez a lángszórós boss-t. Szépen összegyűltek a fegyencek meg a tisztítók. Na most a fegyenc az benn állt a lángszórós boss tüzében de nem zavarta különösebben...sőt le is lőtte. Mögöttem meg felgyújtja a postaládát és belehalok.
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco #19868 üzenetére
Végül is jah...
Bár a nomádnál is nem a gyűjtögetés bónuszt kéne lecserélni hanem pont, hogy átírni, hogy legyen értelme a gyűjtögetés bónusznak. Kihasson a nagyobb drop-ra. Továbbmegyek... 2-3-mas set bónuszba az egész csapatra hasson. Már is elgondolkodna az ember, hogy berontsa az überdps-t a jobb loot reményében.
-
marilllyo
veterán
Én nem bánom ezt a striker/sentry nerfet, mert az elmúlt hónapokig tényleg mindenkinek az volt a célja, hogy összejött-e egy jó 3/3 vagy sem. Jó lenne ha széthúznák a lehetőségeket. Pl. Nomád cuccokat senkin sem láttam. Én is az egy két nomád 240-es cuccot csak azért tartottam egy darabig mert falcon partnerkeresésnél beraktam, hogy nagyobb legyen a gs. Aztán a kör indulása után le is váltottam...mert akkor már úgysem rúgnak ki.
Jó ötlet, hogy kicsit buffolnak a shotin meg az lmg-n. 10 napom van a játékban de még senkit nem láttam (magamon kívül) aki azzal nyomult volna dz-ben....vagy bárhol.Nekem még mindig az hiányzik ami a legtöbb rpg-ben azért benne van, hogy megszereted a karaktered. Hogy jól nézzen ki kinézetre is... de itt sajna mindenki ugyanúgy néz ki. Plusz a gear-ezésnél is nem a saját utadat járod, hanem egy tudott op felé hajtasz. Remélem kicsit széthúzzák a lehetőségeket most.
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco07 #19662 üzenetére
Semmi értelme jelenleg a DZ ládának 201 felett hisz csak 163-mas fegyót dobhat.
Hetek óta először ma kezdtem el nyitogatni mert a haveromat húztam picit.
-
marilllyo
veterán
válasz
johndoo1000 #19615 üzenetére
Kezet foghatunk....
-
marilllyo
veterán
Igen-igen! M1A van most a porondon. Csak azért is kérdeztem mert megvettem anno a tárkapacitásos 32-es blueprint-et. Pörgettem anno 5 vagy 6 olyat belőle ami tárkapi / tűzgyorsaság... De ahogy nézem M1A-nál a tűzgyorsaság nem különösebben életképes hiszen oké, hogy gyorsan szórja a golyókat...de leginkább a repkedő varjak kárára... Itt meg ugye az lenne a lényeg, hogy fejen csattanjon a kritikus találat.
-
marilllyo
veterán
Köszi!
Melyik is az a "nézőke" ami fejlövést+ kritet ad? Illetve lehet most olyat valamelyik vendornál találni? -
marilllyo
veterán
Kék-zöld divteket nincs értelme megtartani ugye? Mehet fegyveralkatrésznek ugye?
-
marilllyo
veterán
válasz
bendeguz76 #19433 üzenetére
Ja!... Szóval a szokásos. Azt hittem a sniperség miatt valami más...
Hát augból 3.-ra egész tűrhető jött ki...de 5-6 M1A-ból semmi. Plusz az összes talenthez 2000+ képzettség kellett mindig. -
marilllyo
veterán
M1A -ra milyen talentet akarjak pörgetni? Mi a godroll?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19423 üzenetére
Ja jó mert én meg nem rendeltem elő és nekem is van!
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19421 üzenetére
A hazmat az a béta résztvevőké volt nemde?
-
marilllyo
veterán
Tegnap vicces sztori volt...
Kijöttünk Kalkasse-ból...és nekifeszültünk a kinti MOB-oknak. Valahogy 3man összetömörültünk...egyszer csak hatalmas dörrenés....hp-nk eléggé rottyon. Jó..ez biztosan sticky volt. Hátrafordulok ott egy srác, feje felett ketyeg már a számláló. Na akkor kapjuk el. Aham...a srácnak lehetett vagy egy csilliárd a szívóssága. 3-man lőttünk egyszerre és felénél lejjebb nem tudtuk lerongyolni az életét. Ő meg néha néha eleresztett egy sticky-t és ha valaki kifeküdt leütötte. Azt vettük észre, hogy fél órája rohangálunk a sportboltba utána és -20.000 XP-nél vagyok. Manhuntos volt de otthagytuk. Menj....
Aztán rá 1 órára épp mentünk ki a parkolóban...heli fenn...egyszer csak elfut közöttünk ugyan az a srác a nyomába 2 csapatnyi játékossal. Hallottad a fejedben a Benny Hill zenéjét kb...
Nem tudom, hogy végül valaki elkapta-e.... -
marilllyo
veterán
Örülök ennek az aug-nak egyébként mert mióta véletlenül összetörtem a BOO-s augomat azóta 3 napot töltöttem a DZ-be, hogy hátha találok valamit. A legjobb is olyan talentekkel volt, hogy képzettséghasználat után palacsintát süt.
De persze....a legkisebb mob csoport wipe-olása után kis lila vector-okkal volt megterítve a placc. Ez a játék tudja, hogy mire vágysz és csak szívat.
Vicces amikor remegsz egy vector vagy aug loot-ért és felciccensz a mikrofonba, hogy "már megint egy k*rva zöld lezárt csomag". ...
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19373 üzenetére
Hmm. 12,7 jött ki. Brutális, gyors meg még valami ami kritikusra ad. Asszem ez marad....egyelőre.
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19368 üzenetére
Mi a max alapsebzése ami kijöhet az új augnak?
-
marilllyo
veterán
Bázison vector 45 (képzett, hozzáért, gonosz).
-
marilllyo
veterán
Egyébként most akkor új pályarész lesz a föld alatt vagy hogy lesz ez?
-
marilllyo
veterán
Amúgy arra jó az lmg-hogy ammót spórolsz. Főleg az M60-assal. A mob dob egy tárnyi lőszert. Sose fogy ki. Dz 1-3ig el lehet a mobokat pucolni vele. Feljebb már necces. Én legalábbis erre használom...
Egy ígéretes 204-es L85-öt dobott a múlt heti Clear Sky...de hagytam a fenébe. Megőrülök egyébként mostanában a dz-től...én nem tudom mit b*sztam el...de mindenkitől mindenhonnan pisztolyt kapok. De még Dz6 O'Rourke is. Fel se veszem már őket. Múltkor is felmentünk DZ6-ba és elindultunk lefelé szépen módszeresen kipucolva mindent. Hát a végén 2 arany és 7 lila lezárt csomagot tettem fel a helire. Ez volt a legértékesebb amit fel tudtam tenni. Lila csomiban legalább van 2-3000 dzpénz.
De tegnap Clear sky is dobott egy duplacsövűt egy pisztolyt meg egy srs-t. Olyan talentekkel kb. hogy képességhasználat után lángost süt...
-
marilllyo
veterán
válasz
PETEE78 #19057 üzenetére
Gondolj úgy bele, hogy te lecserélheted a +1 módosító helyét valami másra is ha neked nem kell. De ha mégsem jön be akkor visszapörgetheted ugyanarra. Ehhez asszem amúgy olyan kell amin eleve van már egy módosító hely..de ott sem biztos, hogy lesz olyan tulajdonság amit ki lehet pörgetni még egy +1-re.
-
marilllyo
veterán
válasz
m0h0senator #18892 üzenetére
Tegnap dobot Clear Sky egy Brutális/Halálos meg...parancsoló talán... egy L85-öt.
Nagyon kell most egy smg. Véletlenül összetörtem...a kiegészítőkkel együtt (igazából azokat jobban bánom)... de mondom sebaj volt még egy Brutális/Halálos vectorom...visszafogom munkába. Aham...nézem a vectort ami nálam van...hát ez nem az. Gondolom véletlenül összetörtem e-helyett azt valamikor. Ekkora pech-et. Az egész gear-em smg-hez volt igazítva. Most a legjobb fegyveremmel is csak 147k/285k/5200 vagyok. Hát egy lincoln tunnel-t is megszenvedtem.
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18878 üzenetére
Mennyibe kerülnek?
-
marilllyo
veterán
Boo mire frissült? Pxc-t se kell költeni?
-
marilllyo
veterán
Mi ez az orrszarvú ikonos talent?
-
marilllyo
veterán
Megvettem a shoti tervrajzot DZ-be és átváltottam elsődlegesre, hogy összemérhessem az újonnan kikraftoltakkal. Hát kraftoltam 6 szemetet....7-ikként meg betörtem mellé aug-ot is. Igazából nem feltétlenül az aug-ra vagyok mérges hanem a kiegészítőkre...ugyanis van egy 182-es vectorom ami jobb talentekkel rendelkezik viszont az augnak a 30-as tárja a 20-assal szemben váltásra adott okot.
-
marilllyo
veterán
Bárcsak lenne egy .gif arra az idegállapotra amikor véletlenül betöröd az elsődleges fegyveredet az összes (gondosan összeválogatott) kiegészítőjével együtt....
-
marilllyo
veterán
válasz
hitvanyalak #18477 üzenetére
Hát nem sokmindent.
Ezekre a válaszokra mindenki kíváncsi.
-
marilllyo
veterán
Na megvettem a DZ4-es lila teljesítménymódosításokat amik extra ölési XP-t adnak. Vettem 4-et.
Így most Dz 3-ban 370 XP-t ad egy MOB-ért.
Ez eddig a csúcs amit ki tudtam hozni. 1 óra alatt fejlődtem 70,5- ről 73,5-re.
Annyi, hogy a gear (noha tudatosan próbáltam kalibrálni) PvP-re katasztrófa. Az aug-om talentjei élnek de...gyenge sajna. 180 / 220 / 10 körül van. -
marilllyo
veterán
válasz
Anonymus23 #18091 üzenetére
-
marilllyo
veterán
T2 Micro red dot sight
Ilyet lehet venni valahol?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18037 üzenetére
Igen nekem is! Jóval könnyebb mint a Falcon. Tetszik, hogy pont a fordítottja van mint a Falcon-nál. Ott kempelsz egy helyben 15 hullámot itt meg mozogni kell. Igazából itt is egy megoldás van... Legyen 2 signature pajzs a többi nem számít.
-
marilllyo
veterán
Srácok mi a napi dz feladat ill. mi a napi challenge kihívás?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17912 üzenetére
Mennyi pxc?
-
marilllyo
veterán
válasz
ForRedGlory #17749 üzenetére
Szerintem hamar jönnie kell egy fix-nek mert az új dolgokkal rengeteg eddig jól működő része f*sódott el a játéknak. Ps4-en is olyan teljesítmény problémák lettek amik eddig nem voltak.
Egyébként nem rossz ez a 200+ os dz de a fejlődés is nehéz most. Míg eddig zsummm lerohantunk egy 10 fős mob brigádot...most azért meg tudnak fingani. Nem zavarna ha már 75+ lennék és nem 71. Kínkeserves lesz ez a négy szint még. Illetve ahogy sniper is mondta... Most nincs olyan, hogy befutok gyorsan egyedül a napi dz feladatért. -
marilllyo
veterán
Dz 200+: Nem könnyű...vagyis annyira nem is nehéz. A probléma az, hogy ha csak ketten vagytok benn akkor hamar elfogy a lőszer. Eddig Dz 1-4 ig pihentettem a legnagyobb dps-sel rendelkező fegyvereimet és a mobokat csak shotival meg lmg-vel lövöldöztem. Így tudtam spórolni a lőszerrel. Most kénytelen vagyok a legerősebb fegyveremet használni. Szépen dobálja a cuccokat. Hoztam ki 240-es kesztyűt...több 204-es fegyvert is.
Továbbá valamit csúnyán elb*xtak. A térképet megnyitva leesik az fps olyan....3-5 körülire. Plusz az operátor hangot 3x megismétli egymás után. K*rva idegesítő. (PS4)
A Clear Sky-t eddig nem sikerült megcsinálnom. Hála az égnek ugyanúgy itt a bug, hogy ha már megy a kör akkor vissza-visszadobál a kezdőre. Nagyon bosszantó. Nincs ennek valami trükkje mint a Falcon "középső csatornája" ?
-
marilllyo
veterán
DZ3 vendor nem frissült?
-
marilllyo
veterán
Több xp-t adnak a mob-ok 201+ ban mint eddig?
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco #17297 üzenetére
Tehát ha lőnek akkor lenullázódik a "felkötés" vagy a ládanyitás. Hmm. Magyarán 2x kell kitakarítani minden extraction zone-t is. Érdekes lesz.
-
marilllyo
veterán
Shotgun-ra melyikek a jó talentek?
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Mi a véleményed arról az Mk16-ról?
-
marilllyo
veterán
Ma lesz update?
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage #16863 üzenetére
+RazoR8402 (#16848)
Meg én mindig úgy gondoltam, hogy összpontosítani kell a tűzerőt egy-egy katonára. Kicsit úgy mint a Worms játékokban. 2 félig lelőtt pajzsos ellenség 2x olyan veszélyes mint 1 full pajzsos. De egy fél hp-s shotis is ugyanúgy letesz a földre mint egy 100%-os. Nem céloz szarabbul.
Igazából ott szokott elbukni a dolog (tegyük fel, hogy megvan a kellő gear), hogy egy valaki a következőképp gondolkodik.
a: nagyon nem akarnak jönni...kimegyek idecsalom őket.
b: kimegyek lelövöm fenn azt a 2-3 snipert
c: kifutok a bombáért (ami az APC előtt 3 méterrel esett el)
d: lövik egymást ...és "neki előbb elfog fogyni az élete"Na ilyenkor van az, hogy egy ember elesik.... odafut egy másik aki elkezdi éleszteni és hányszor de hányszor buktuk el ott, hogy befutott egy shotis közénk...kilőtt egy embert akhez egyből odafutott valaki éleszteni...váratlanul még két shotis középről potty..az a srác is elfeküdt...aztán a maradék kettő se bírta sokáig.
Néha meg tud lepni a játék annak ellenére, hogy az MI az ....mondjuk...elégséges. (mai viszonylatban nézve közepes).
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16717 üzenetére
Figyi én segítek!
Addig is.... [link]
-
marilllyo
veterán
válasz
Spancho #16653 üzenetére
Az a baj, hogy annyira egy kaptafára épül a karaktergenerálás, hogy nagyon. Kb. nem tudod magad megkülönböztetni másoktól. Pedig jó lenne megosztogatni, hogy ki, hogy néz ki. Mondjuk én erre a részére a dolognak s*artam is egy nagyot mert az első perctől fogva "nem cseréltem alsógatyát".
-
marilllyo
veterán
válasz
Terrorista #16597 üzenetére
Szerintem csak ők is tudják, hogy melyik a legjobb roll és annak kevesebb esélyt "írtak ", hogy kijöjjön.
-
marilllyo
veterán
Boo bolt mire frissült?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage #16509 üzenetére
Hát az utóbbi két überhypeolt játék (Battlefront, Division) esetében csak óvatosan szabad a season pass-ről beszélni. Battlefront is már kinn van vagy fél éve de még mindig nem tudja senki, hogy volt-e értelme SP-t venni. Egyiknél sem vettem meg. SW-nél is külön vettem az Outer rim-et mert nem bízok bennük. Meglátjuk Divi mit virít ezen a téren.
Nagyon remélem, hogy valamelyest bővítik a területet, ha mást nem az underground dlc-vel mert én már azt érzem, hogy kevés. DZ-t baromi kicsinek érzem. Nincs értelme csatangolni...felfedezni. Kívülről tudom az egészet. Az alap térképen meg nem akarsz bóklászni mert SEMMI értelme. Alapesetben 3 helyen vagy. Falcon, Lexi, Boo.
-
marilllyo
veterán
Egyébként ez a jó a DZ-be, hogy ott vannak "sztorik". Mert arról sokat nem lehet mesélni, hogy "és akkor ma 3 másodpercet rávertünk a lexi cselendzs körünkre"...
Vagy az "éppen mentem BOO-tól balra lévő fegyveralkatrészért...és most...NEM voltak ott mob-ok. Ez nagyon durva" -
marilllyo
veterán
Ha akarnék csinálni egy tech-es geart...mit javasoltok? Mire kell törekedni? Mi az amit érdemes húzni rajta?
-
marilllyo
veterán
válasz
kovimester #16169 üzenetére
Imádom a shotit. Anno még CS:S-ben is pump action shotgunnal mentem war-ra/mix-re.
Volt ott anyázás. Egy teljesen külön harcmodort képvisel amit el kell sajátítani. Mindig azt szoktam mondani, hogy:
"ha olyan hülye vagy, hogy ennyire közel engeded magadhoz az ellenséget akkor halj is meg szépen"
Mert bizony azt le kell nyomni a torkán. De ha le tudod akkor megérdemled a pontot. Itt mob-okon próbálgattam de teljesen másfelé vittem a gear-t. Meg ahhoz kéne is találnom egy jót de csak valami utcasarkon talált 163-mas szutykom van "láblövéstől kisüt a nap NY-ban" talentekkel.
-
marilllyo
veterán
Hát ha ilyen sok pénzetek van szívesen elfogadok belőle...
Erről az M1A-ról amúgy is lecsúsztam bár annyira nem zavar. PS-re azért tunkolós fegyó kell. Egy jó AK-nak örülnék. Esetleg egy jóféle LMG-nek. Mob-okra azzal megyek mert azokból ugye potyog ki egy-egy tár lőszer, esetleg ha lőszeres medipack van...és azért az LMG-nél egy tár most 197 skuló. Kb. ki se kell mennem újratölteni. Persze PvP sz*rt sem ér.
-
marilllyo
veterán
Én most 280-on állok de még nem vagyok 75 úgyhogy semmi érdemlegesre nem tudom elkölteni. Eddig 50-et költöttem DZ6 vendornál. (persze marha feleslegesen..).
Mondjuk tegnap bepróbálkoztunk a rugóvadászattal. Nem ment rosszul pedig lvl 99-esek voltak. Egyet-kettőt ki-kirántottunk a sorból. Aztán felmentek a könyvtár tetejére és onnan nem tudtuk leszedni őket. Oda is pusztultunk vagy 4x. De a sok próbálkozás közepetette...valahogy lett +50.000 dz máni mindössze egy óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest