- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #35982 üzenetére
Igazán DPS szettem nincs 1.6 után a következőt egy kevert köztes megoldásnak tartom.
Az Alpha most a 4. alton van pihenőben.
Strikerem csak egy kezdetleges összegórt van a stashban.
Mostanában ráálltam a Legendarykra és szeretném megcsinálni legalább egyszer egy héten mind a 4 alttal a 3-at.Endre akkor ezen serénykedtél
míg vakaróztam a stashal, hogy azzal mennyi idő elmegy.
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #35977 üzenetére
Van amikor elkap a Rambozhatnék, akkor a Ferro maszk megy és jön a healelős (soha nem tudom a nevét) és akkor van 370-380 közötti keménység és magas DPS.
Endre a hátizsák tervrajzod nincs meg még azzal tudnál jobbat pörgetni, a Shortbowba pedig a kieget ne felejtsd el.
-
Lefty
addikt
válasz
kovimester #35977 üzenetére
Akkor is elkerulhetetlen, hogy kelljen magad healelni idonkent, ezert 130k koruli elektro mindenkeppen kell szerintem.
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #35974 üzenetére
Szia!
A tiéd DPS karakter lenne.
Amit láttál nálam a legutóbb a Taktikust kifejezetten csapatban és Legendary-ra készült.
Ha csapatban megy az Agent megvannak a leosztások ki mivel jön és úgy egy nagy elektronikás Taktikus, Reclaimer tud érvényesülni és segíteni a csapattársakat.Ha egyedül megyek én Alpha helyett most ezzel próbálkozom, de még alakítása szükséges. A CHC 30% körül a CHD 60-70 között, még át kéne rakni az M4-ről a jó critesélyt és critsebzést adó fegyverkiegeket.
Ha a Sniper helyett berakom az MP7-et akkor jobbak az értékek.
Még a Hild/Eir párost szeretném tesztelni.Legifjabb fórumtársunk pl. full Exotic szettben tolja és elég jól kiegészített tegnap a 2 randommal a Taktikusban.
1.6-al, hogy healelni tudd magad áldozni kell az elektronika oltárán, de pl. Strikernél közel 8000-res tűzfegyver értékkel szépen darálhatsz.
-
Mate
nagyúr
válasz
kovimester #21040 üzenetére
Közben jobban visszaolvastam és csak te fogsz kapni büntetést. Mégpedig amiért a spoiler funkciót a személyeskedés elrejtésére használtad.
-
ori_za
tag
válasz
kovimester #21020 üzenetére
Így van, +45% damage a megjelölt akármin, az egész csapatnak, az egyértelműen jobb, mint 1 embernek 1,6 mp újratöltés. Mindenféle csőlátás nélkül, nem is ismerem a többieket, akik a Sentryt istenítik de ettől még osztom a véleményüket.
-
utomi
senior tag
válasz
kovimester #21020 üzenetére
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20997 üzenetére
Inkább véded a védhetetlent és megmagyarázod hogy amit használsz az a szar jó, de az egy szar.
Ha valaki azt kérdezi mit érdemes használni, akkor a firecrest biztos hogy az a szett, amit nem mondunk.
Kollega írta fent, annál még a lone star is jobb -
válasz
kovimester #20997 üzenetére
indokold meg miért hulladék a sentry?
Nem azt írtuk, hogy hulladék a firecrest, csak azt, hogy igazából papíron mutat szépen, gyakorlati haszna nincs... De irtuk is, hogy ki hogy szeret játszani, ennyi...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20983 üzenetére
Persze hogy fikázzák, mert szart sem ér, kb mintha szettbónusz nélkül lenne a szetted.
-
RazoR
veterán
válasz
kovimester #20972 üzenetére
Én mást tapasztaltam, de kinek mi. Jobban fekszenek a mobok a 2-2 sentry/strikertől+akármi még így nerf után is mint ha 6 tüzes izében lennék.
-
válasz
Probaltal 3 sentryt v. 3 strikert helyette? Az jobban adja. Itt egyedul a tarazas sebessege gyorsabb, de cserebe kevesebbet sebez. Ertem en hogy szep a nagy dps amit kiir, de gyakorlati haszna nem sok van
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Azon kívül hogy pár mp-et nyersz vele az újratöltéssel, semmit nem ér. Nyilván azt hogy van vele 4100 firearmsod, nem fogjuk annak a szettnek betudni, hogy hű de király vele a dps, mert a firearms és vele a magas sebzés bármelyik másik szettben is annyi lenne amin azonos a stat.
A szettbónusza semmit nem ér, azon kívül hogy szép képet lehet csinálni vele a nagy dps-ről.Sokan pedig azért használják, mert ez esik az undergroundban és 268-as, így felveszik, mert nincs jobb nekik.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20926 üzenetére
Milyen komplett csapat? Vagyunk 4-en egy csapatban, és skillpowertől függően betesszük ezeket a skilleket.
Nyilván egy heroic falconra nem megyünk úgy, hogy a legnagyobb sp-s hozza az okosfedezéket akinek egyébként 15k van, hanem valaki jön taktikussal. Nem kell ezt túlgondolni.Razor, ma én kaptam minden sentryt, bocs, de ha ez vigasztal, borzalmasabbnál borzalmasabb statok végig mindegyiken, a 240-esek jobbak szoktak lenni.
A végén most még falcon heroic dobott egy egész jó sentry vestet, azzal kárpótolt. -
pzstm
titán
válasz
kovimester #20927 üzenetére
35-ös elitek ellen 388 élettel is egy sniper-t bírok ha szerencsém van, és 429 toughnessel is ugyanez....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovimester #20927 üzenetére
Szerk.: Nyílván ha egyedül vagyok nem rambózok be,próbálok mindig fedezékből lőni,úgy egész tűrhetőek. Sajnos dps karakterről lévén szó,be kell áldozni a staminát.
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #20869 üzenetére
Tegnap estig én sem nagyon számolgattam.
Este elalvás előtt gondolkodtam és reggel 10 percig szórakoztam a számolgatással és arra jutottam, hogyha hétvégén amíg a 20-as Underground szintet elérem addig csak gyűjtök és eladok, majd akkor nekiállok újraszámolni, mert a Season Pass megvételével hosszabb távra tervezem a játékot.
A fórum ahogy tegnap is írtam arra tökéletes, hogy a több időt áldozó és jobban képben lévő Játékostársaink megosztják velünk ezeket az okosságokat.
Amit köszönünk szépen.
Recska én kérdeztem a kalibrálást
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20881 üzenetére
jaja, nekem pl tank karival is ment simán, aminek 550 firearmsa volt, és csak másik csapattagtól sentry 3-as jelölés, 50% dmg buff okosfedezék, maxos pulse, damage booster fist aid, és dps ulti kellett hozzá, hogy annyit lőjjek fejre M1A-val.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20878 üzenetére
Persze, bárki bármelyik gearrel elérheti ezt, csak megfelelő gear és elég firearms kell hozzá.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20844 üzenetére
Az a gond, hogy Te azt mondod, hogy más gearrel is el lehet érni, persze, el lehet bármilyen gearrel érni, de példának ne azt hozd fel, hogy A gear + pulse lőtéren vs B gear + pulse + 50%dmg buff okosfedezés + mob ellen nem lőtéren amibe már beleszámít az elit dmg bónusz és armor dmg bónusz, és még így sem érted el mert alatta voltál valamivel.
Nagyjából mintha azt mondanád, hogy az utcán versenyezve lehagyhatsz egy tuningolt BMW-t egy sima gyári Renaulttal, csak Te igazából a forma 1-es gyári renault mondtad. -
válasz
kovimester #20867 üzenetére
dehogynem. ez az a valós sebzés alap, amiből viszonylag egyszerűen (1 vagy 2, legrosszabb esetben 3 szorzás művelettel) lehet pvp és specifikus pve sebzést számolni.
-
válasz
a lőtér pont azt mutatja, amit egy piros mobra sebzel.
-
válasz
Nem azt mutatja amit mobra losz. Mert erre rajon az elitsebzes. Valamint g36-on van a fokuszalt, ami tovabbi 30-40e-rel megdobja a sebzest mobon, ha pont nem tolt egyik skill sem.
Nagyon jo a brutal-halal-gonosz svd. Hiaba van brutal-gonosz-szilard m1am, nem tudok olyan gyorsan es olyan pontosan loni vele, mint a dragunovval.
Van par 268as strikerem, ma feloltozom abba, es megnezem ugy mit sebez
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #20819 üzenetére
Azért egy 50% dmg buff okosfedezékkel lövést a pulse mellett ne hasonlítsunk egy sima bázison pulse-al lövöldözéshez. Ott az okosfedezék miatt éred el majdnem azt a sebzést, nem a gear miatt.Baker, skálázódik, amikor ketten vegyunk akkor 2 helyett csak 1 shotis van pl.
Recska, predátor pvp-re, a vérzés lófaszt sem sebez, az egyetlen ami zavaró hogy nem tudsz futni ha nem healel valaki, de ha 4-en menekültök akkor valaki többnyire el tud nyomni egy healt és leveszi.
Jobb megoldás amit sokan csinálnak, hogy a pisztolyon van egy 14% chance / lövés a bleed effectre, és menekülő célpontra pisztollyal lőnek hogy lassuljon. -
Lefty
addikt
válasz
kovimester #20834 üzenetére
Csak nehogy tuladagold magad
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #20829 üzenetére
Még egy és hagylak, milyen nehézségi fokozaton?
Csak egy fajtán pl. heroic, vagy ahogy adta. -
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #20819 üzenetére
Sajnos a nevesített fegyvereket nem lehet kalibrálni.
Meg szabad kérdezni honnan sikerült szerezni a Showstoppert? -
utomi
senior tag
válasz
kovimester #20759 üzenetére
Totál egyetértek. Mindenki azt használ amúgy amit akar de 5 Striker után sokkal jobban beadja a 3 Fire Crest+3 Final Mesure! Egyszerűen hiába critelsz nagyobbat ha én közben 2x annyi tárat bele eresztek. Nekem ez a tapasztalatom. Szerintem a Strikert kivégezték és így sok értelme nincs.
Tegnap DZben két ember belénk kötött egy elvétet golyó miat (utomi grat xD).
Szívesen. xD Én mondtam, hogy véletlen volt. De ha már benne voltunk akkor muszáj volt őket lekapni. -
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #20566 üzenetére
AA12 -youtube forrás- heroic Lexington, Hudson esetében mutatta.
-
utomi
senior tag
válasz
kovimester #20491 üzenetére
Mondjuk továbbra sem értem , hogy a tökömbe számolja a játék a DPSt ?! Konkrétan nekem a Firearms , a páncéltörés , az Elite sebzés , a fejlövés bónusz. Stb. Minden nagyobb mert tegnap este össze hasonlítottuk. A fegyver sebzés ( mármint a karakter infónál nekem még magasabb is) de nekem egy G36c-vél 13,4k sebzéssel 250e a DPS. Neki jól láthatóan 355e úgy, hogy ugyanúgy 13,4k-t sebez csak ugye a settek mások. Mint látható neki a Firecrestből van 3+2 Final. Nekem meg 5 Striker. Kérdezem én a Firecrestben mi a fasz addig akkora bónuszt? Mert azóta mászott így fel a DPS-e! Konkrétan az FC 3. Talentje ugye a +100 % Reload ami fasza na de ekkora különbséget jelentene? Nem irigység vagy bántás csak nem értem , hogy 1.3 óta merre fele érdemes indulni?! Jó az 5 Striker vagy inkább 5 Sentry az jobb? Vagy újak közül Firecrest ? DPS kari és PVE csak!
Ami érdekes , hogy KaYaK kollégánál se értem a 400e DPSt meg 16k sebzést? Nekem nála is nagyobb a Firearms és ugyanúgy G36c van! Ekkorát dobna az a Reckless talent a mellényben? De hat az csak 10% nem? Világosítson már fel valaki ! Köszönöm .(#20540) pzstm:
Ok akkor ki lehet jelenteni , hogy a Firecrest dob ekkorát? Mert 3100 itt is a Firearms( ami nekem nagyon kevésnek tűnik amúgy ) és megis 327e a DPS , míg nálam ugye 3800 firearmsal 250e a DPS ! Na most akkor tényleg ennyire sokat számít az 1 sec Reload és erre kell hajtani vagy csak megint a játék számol idiótán!.? Valakinek van tapasztalata ne tartsa magában !
-
válasz
kovimester #20503 üzenetére
35-os hogy hullik?
Mert 34est kicsivel tobb, mint 1 tar megfektetni nekem most. 35-osbe meg tobb mint 2 tar kell...
-
RazoR
veterán
válasz
Add nekem...
-
sith7
félisten
válasz
Min kéne változtatni?
Át kellene pakolni az én egyik karakteremre
Én boldog lennék, ha ilyen cuccaim lennénekSniper
És működik jól a vakítás ?
Érdemes erre gyúrni ?szerk.
Kölyök1990
Amikor már csak csomag van, előtte válts át felül mondjuk az eszköztárra, vagy a lerakat fülre, és úgy vissza, és akkor engedi kinyitni, és nem fagy ki ... legalábbis nálam így működik -
válasz
kovimester #20494 üzenetére
Elitesebzes es panvelrombolas mennyi?
Mert ezek tobbet szamitanak szerintem mint a dps.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Nem, ez megynek számít.
Kevés a DZ credited, szerintem változtass hogy több legyen. -
kiezTe90
senior tag
válasz
kovimester #20444 üzenetére
Ha nem dob akkor meg majd csak a tabot nyomogatod, hogy csak üssön a fegyverrel nem?
(Nem kötekszek, viccnek szánom) -
válasz
kovimester #20421 üzenetére
Ez miert gond? Te kiirtod igy is dz6ot nem?
-
Lefty
addikt
válasz
Ha van barmid ami 240es vagy nagyobb, akkor mesz bulizni a 35os mobokkal
-
morfondőr
addikt
válasz
Mert a ládádban lévő cuccokat is bele számolja, nem pedig csak azt, ami rajtad van. Ez korábban is így volt!
-
Omli85
őstag
válasz
kovimester #20207 üzenetére
Nem végtelen mert bizonyos szempontok szeritn felül van vizsgálva milyen kombókat rollolhat össze a rendszer nehogy valami végigjátszhatatlan káosz legyen de ha jól rémlik talán SkillUp mondta Yt videójában, hogy E3-on mentek vagy 20+ runt és mindegyik map más volt ami azért biztató a többi meg majd kiderül pár kör után
-
RazoR
veterán
válasz
Az 5 féle nehézségtől csak a drop függ amit a végén kapsz. Szerintem az 5-ös fokozat felér egy Heroic-al...
-
RazoR
veterán
válasz
A nehezítés és a random mapok teljesen függetlenek egymástól ha jól tudom...
-
pzstm
titán
válasz
gondolom a map 50-60 fő részre fel van osztva, és akár random összerakhatja azokat...vagy nem tudom...streamerek akik egy teljes napig játszottak E3-on vele, nem találkozott senki sem kétszer ugyanazzal a mappal...
-
pzstm
titán
válasz
kovimester #20197 üzenetére
kevered a lehetséges modifyereket és a random generált mapokat ha jól értem...
-
duvi
nagyúr
válasz
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Nem igazán értem a logikádat abban, hogyha berakom hogy az ellenfél is használhasson spec ammot, vagy hogy ne dobjanak lőszert az miért 1 plusz 1 féle térkép.
A térkép és a pálya random generált, ez az 5 vacak csak a saját magad által beállítható nehezítés.Nem írtak nerfet kesztyűre, és egy ilyen egyértelmű dolgot silent nerfnek nem lehet kivitelezni, sima bug.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
kovimester #20122 üzenetére
Hozzáteszem Jimmy a kedvencem...
Na jó nem, nehogy elhidd!!!!!!! -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Otthon nem hagynak téged kibontakozni hogy ide jársz trollkodni ?
-
vegitossj7
addikt
válasz
XD
Így nem nehéz 20k hsz-t összeszedni XD Ilyen faszságok tényleg számítanak, még csak offba se tegyük. XD -
kiezTe90
senior tag
válasz
kovimester #20112 üzenetére
Lehet nem kellene személyeskedni meg ócsárolni a másikat, mert úgyveszem észre Te, és Bunfi barátod sírtátok végig a 20000 hozzászolást...szóval ezt Nektek naponta háromszor belehetett volna linkelni.
Gratulálok ehez a nagyon értelmes, csoportépítő és rendkívül kreatív hozzászólásodhoz. -
macy
addikt
válasz
kovimester #20116 üzenetére
Förgi jó csaj, soha nem hagynám abba a sírást rajta
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #20116 üzenetére
Állj !!!
A sírás az az én reszortom -
bunfi
őstag
válasz
kovimester #20114 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovimester #20112 üzenetére
Jaj te kis poénos,bekented magad nevetGéllel ?
Ezen most sajnos nem tudok nevetni...(#20114) kovimester :[link]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #20086 üzenetére
Ezt viszont nagyon átérzem:-)
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #20069 üzenetére
Esküszöm,semmi támadó szándék nincs bennem. De lehet,hogy valami jó és konstruktív hozzászólás marad ki nekem tőled,mert nem tudom értelmezni amit írsz:/ Nagyon gyorsan gépelsz,vagy telefonról?
-
TTomax
félisten
válasz
kovimester #20069 üzenetére
Mindenütt vannak erkölcsi szabályok,az egyik pl az,hogy nem b@szom szét a másik játékát,még akkor sem ha erre a játék lehetőséget ad.Az ok nagyon egyszerű,ha már a lelkiismeret sem számit,akkor legalább az jusson eszedbe,hogy előbb-utóbb magad fogsz játszani,tehát gyakorlatilag a saját szorakozásod is szétnyirod.Nem haragudj,de sajnos pont az olyan játékosok miatt nem megyek DZbe mint Te.Ez van....
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
kovimester #19907 üzenetére
És hogyan jött?
-
Omli85
őstag
válasz
kovimester #19907 üzenetére
Eszembe sem jutott volna elvenni
én csak infót linkeltem mert a kollega nem tudta mi az a sósperec
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #19844 üzenetére
Annyi köze lesz hozzá, hogy:
- itt is lesz egy nagy terület, mint a DZ - ben
- itt is lesznek különböző erősségű mob - ok, mint a DZ - ben
- lesz UG vendor, mint a DZ - ben
- UG lvl lesz, mint a DZ lvl a Dz -ben
- elvileg jobb/jó cuccok fognak esni, mint a DZ - ben
- állítható lesz a nehézség, amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - benpve
Nem lesz rugó, aki bármikor megölhet, mint a DZ - ben -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #19844 üzenetére
Nekem az jött le, hogy inkább azt várod / szeretnéd, hogy húzzák le és szídják a dlc-t, mert nem akarod megvenni, és e lehúzás utána igazolna téged és azt hogy nem vetted meg, és már előre leírtad hogy de ha esetleg pozitív vélemény lesz, akkor az pedig úgyis csak a fanboyok vak imádata
Sith, a DZ az mindig is DZ marad, nem hiszem hogy az undeground jobban meg fogja érni hosszútávon a lootvadászoknak. Igen meglepődnék, ha nem továbbra is a DZ maradna a csúcsgear farmolásra a legjobb.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19837 üzenetére
De ahogy olvasgatom sok embernek van Sós Perece ugy hogy lesznek itt kommentek
És akkor mi van? Attól mert ph! félisten és/vagy lekezelő paraszt és/vagy épp felszólít, hogy takarodjál el ebből a témából +/- hagyad abba ajátékot, mert Vazul néni nem tágít, attól majd igaza lesz? Ez a játék konzolon lett valamilyen szinten siker, mert ott elég szegényes a kínálat. A PC-s játékosbázis elég szarul áll, persze ki lehet magyarázni, hogy a steam így és a steam úgy. Ha csak erre akarják építeni az érvelést, akkor javaslom, hogy gondolkodjanak el, hogy mi az a reprezentatív minta a közvéleméynkutatásban
-
válasz
kovimester #19837 üzenetére
Kiderul kedden.
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19835 üzenetére
Egy seggel nem lehet megülni két lovat. Ennyi.
-
Lefty
addikt
válasz
kovimester #19822 üzenetére
azert varjuk ki a veget, hogy gyakorlatban milyen lesz
-
bunfi
őstag
válasz
kovimester #19822 üzenetére
Sanszos
Bár nagyon mondták, hogy twíkelni kell rajta 1.2-nél
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #19729 üzenetére
Lehet, hogy 6 óra múlva ez a lesz a következő hír.
Viccen kívül a weapon balancel kapcsolatban estére lesznek még infók.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
kovimester #19681 üzenetére
Ide PH-ra sem ártana a votekick
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
kovimester #19473 üzenetére
Nincs olyan cheat ami halhatatlanná teszi. Régen is csak elteleportálta őket egy épület tetejére a hack progi mikor halálközeli állapotban volt az élete. Csak nagyon jól van megcsinálva a karaktere. Érdekelne hogyan, mert tetszik a dolog.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kovimester #19495 üzenetére
Én jól ellennék PvP nélkül is... Legalábbis anélkül ahogy ez van, mindenképpen.
Egyébként meg:
Pl az összes stat, amik a ruhákból és azok tulajdonságaiból és a különböző módosítók értékeiből jönnek adják azokat a max értékeket, amiket látunk pl DPS-ként. Ha valakinek 600k szívósság mellet van 400k tűzerő, már mehetne is a bann, mert lehetetlen, azaz meg van hackelve.
Nem igaz, hogy nem lehet ezeket csekkolni valahogy, mert ez így egy nagy nulla.Én simán megcsinálnám, hogy ha valaki csítel, akkor lenne egy ilyen szégyenfal, és kiírnám a nevét. Mondjuk tönkreteszi egy csaló a DZ-ben a szórakozásomat, és kapok egy emailt hogy eljártak, de többet nem tudnak mondani, ez a vicc, igenis tudjak már róla, hogy bannolták azt a szemetet, vagy mi lett az eredménye?
Nem adják meg az elégtételt az "áldozatoknak", így nem is érzed, hogy tesznek érted valamit vagy sem! -
grHawk
aktív tag
válasz
kovimester #19495 üzenetére
(Nem genyóságból, de olyan helytelenül írsz, hogy alig értettem, mit mondasz
De tényleg nem kötekedésből írom
)
-
arnikusz
veterán
válasz
kovimester #19483 üzenetére
Elméletileg a héten a steamen is lesznek akciók, ahogy korábban játékostársunk is írta.
Ez a PVE DZ csak úgy bekerült a köztudatba és tényleg ha visszaemlékszünk még év elejére, akkor egyénileg, de csapatban ajánlott küldetésekről volt szó. -
grHawk
aktív tag
válasz
kovimester #19477 üzenetére
Nem ismerem a DLC pontos tartalmát, de nekem az SP megvan.
Szerintem ha 4.000 körül van a DLC javaslom a SP vásárlását, hisz alig 4.000 a különbség, mégis 3 DLC jár érte nem 1, és némi "plusz tartalom" (Outfitek).
Tudtommal Hell's Kitchen alatti insta lesz, random generálódó mappal és objektívákkal, saját szinteződéssel és rank alapú rewardrendszerrel. Ezt sokan amolyan PvE Dzként emlegetik, mert sok aspektusa hasonszőrű.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kovimester #19480 üzenetére
Itt norti szépen összeszedett egy csomó infót.
A kép is beszédes -
morfondőr
addikt
válasz
Elvileg nem egy map lesz, hanem az ígéretek szerint egy elég nagy terület, ami random változik, és a küldetések is random generáltak lesznek. Egyébként most is két DZ van: a 201+ és az alatti (ha jól tudom). Tehát el tudom képzelni, hogy DZ-ben nem teszi egy szerverre a DLC-seket a játék.
-
válasz
Semmi koze az alap dzhez. Ha kijon a kieg, en be sem megyek az alap dzbe...
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Én így jártam tegnap csatlakoztam este 3 sráchoz akikkel már korábban nyomultunk.
Ment a gyűjtögetés és a második kimentés végére odaért egy négyes csapat, de már későn.
Visszavonulóban voltunk és látom, hogy kezdenének bekeríteni, de az egyik hamarabb lött.
Elindult a móka és az egyik csak jön feküdtünk. Visszamentünk és ez volt háromszor a másik három srác hozzám képest jól tűzerő és keménység, de ez az egy mindig leszedett mindenkit.
Így 4 kulcsot vesztettem és a DZ-t egy időre befejeztem.Nem láttam még sehol külön az Undergrundot, ha látom azonnal jelzek. Nekem tesóm megvette tegnap délelőtt az egész Season Passt az uplayen.
Egy szett lesz azoknak is akik nem veszik meg, de ahogy 1.2 lehet, hogy az is valami Lone Star féle.
Eddigi nézegetéseim alapján itt kapsz majd egy alap rankot és azt fogod fejleszteni és felfedezed a világot gyűjtögetsz és csinálod a küldetéseket normal, hard, challenge, heroic módban.Szerintem olvass vissza, mert Cain elég jól leírta ezeket.
-
morfondőr
addikt
válasz
Pontosan nem emlékszem az árra, de egy kiszivárgás alapján 4000 Ft körülire jött ki, amikor számoltam. Discordon osztották meg az infót, de azóta már nagyon sok hsz van, nem könnyű megtalálni.
-
törölt tag
válasz
kovimester #19037 üzenetére
Látom a szövegèrtelmezèssel vannak gondok. Én azt írtam Magyar jàtékos ölt Magyar jàtékost. Nekem ez nem fèr bele de termèszetese különbözőek vagyunk és elfogadom. Azt sem vitatom, hogy erős jàtèkosok de ez a helyzet kb olyan mint ha a Romàn Magyar meccsen, ha kitör a balhè Te a Magyarokat ütnéd.
-
válasz
kovimester #19037 üzenetére
Nem a pvpvel van gond. Hanem a hatha 1v4el...
De tudjuk, nektek Utomival nem jelent problemat 2v4be ezek leszedese miutan hatbalonek 4en... XD -
törölt tag
válasz
kovimester #18854 üzenetére
Érdekes. Olyat már láttam, hogy CybR és DemmeR lőnek egy játékost és meg sem mozdul az èlete pedig egy tank karakter is összecsuklott volna 5mp alatt.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #18729 üzenetére
igazából, ha az eredeti játék megvételég megbántad, akkor minden további dlc-ben meg fogod találni a hibát, ki fogod tudni emelni a negatívumot. Így akinek van egy csöpp esze és hangoztatja, hogy szar a játék, az tovább lép és nem esik ugyanabba a hibába, hogy további pénzt költ a játékra, hogy utána még jobban szidhassa.
Akinek viszont többnyire inkább pozitív a tapasztalata, több jó élménye van, mint negatív, azok számára szerintem a DLC-k sem fognak csalódást okozni, újabb órákra leköti majd őket a játék.
Na persze, ha valakinek úgy nem jön már be a játék és úgy szidja, hogy megjelenés előtt megvette premiumban DLC-stűl és a DLC-kben is ugyanúgy csak a hibákat fogja látni, annak szopó.
-
Madoc
veterán
válasz
kovimester #18455 üzenetére
Nem tévedek hanem a tapasztalatomat írtam le. Nem működik továbbra sem. Megdobnak gránáttal és ugyanugy felrobbanok. Igaz kisebbet sebződök de robban akkoris.
-
sith7
félisten
válasz
kovimester #18142 üzenetére
szerintem ... én is meg fogom
... aztán meglátjuk, ... nekem is volt régen egy 182 -es, és úgy rémlik, nem volt rossz
-
demmer123
őstag
válasz
kovimester #17954 üzenetére
-
utomi
senior tag
válasz
kovimester #17833 üzenetére
hülye. Ez még szerintem se jó ötlet. Nem kell amúgy ezt a dolgot tényleg túl lihegni. Egyszerűen az vállalja akinek van ideje ezzel foglalkozni mert jól látható volt, hogy Orcinak már rég nincs erre ideje.
Minden esetre sorry ha valakit komolyabban megsértettem volna, nem volt cél csak néhány dolog zavart már egy ideje és ez most így jött ki de a lelkébe senkinek sem akarok belegázolni. Nem még a Recskáéba se.Más:
Kinek mi a tapasztalat érdemes lecserélni a 3+3 Sentry+Strikert 3+3 Sentry+Hunter-ra? Tudom persze ki kell próbálni de szívesen meghallgatnám a véleményeket.(#17848) cain69
Persze, hogy egyből kattintottam !nagyon komoly.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17833 üzenetére
őőő hát nem tudom
Nem hangzik túl jó ötletnek
-
duvi
nagyúr
válasz
kovimester #17821 üzenetére
"Nem hiszem csak a gear setemim miatt van."
Ja ok. Akkor nincs gond. Így jogos a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest