- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
drmazsi #31041 üzenetére
Friend listán valakihez belépsz aki 256-ba van, az Tier 5-be tudja tenni a world tiert és ott 256 cuccok potyognak neked is, ugy meglesz a cuccod nagyon hamar
Mondjuk ez csak arra lesz jó hogy te is át tudod rakni a játékot World Tier 5-be és 256os loot esik onnantól, mert a jó cuccok összeszedéséhez azért idő kell.
Nézd meg az összefoglaló weekly vendor listjét hogy jelenleg milyen cuccokat árulnak, tegnap volt a forduló. A könnyü m4-et mindenképp ajánlom, nem fullos de használható, a többi cuccot meg te tudod hogy mit akarsz. Nemrég TheProb linkelt ide egy Best in Slot (BiS) guide-ot azt mindenképp érdemes átnézni hogy most jelenlegi patchen mire érdemes menni.
-
sith7
félisten
válasz
drmazsi #14120 üzenetére
Csinálj Lexington farmot , akár random emberekkel
Ma mákom volt, a család átment az anyósékhoz, 3 óra farm volt , sikerült egy jó csapatot kifogni 10-12 perc volt egy kör , meglett a szükséges főnix kredit az AUG - ra, hát kellemes lett, a Vectorhoz képest +30k dps, +12 db lőszer, elég jól darál
Kicsit a HP - ra kell most gyúrnom
-
Spancho
senior tag
válasz
drmazsi #12985 üzenetére
Én ahogy 30 lettem ,mentem dz-be egyedül is.
Ha valakit láttam követtem ,aztán néha bevettek.
1-2 nap alatt 170 körül lettem.
A sima 30-as DZ bossok így már simán mennek egyedül is.
A fentebb lévők keményebbek + sokan vannak. (és ha sikerül megölnöm ,a kimentésnél megöl egy csapat barom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest