- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Hocsika #29528 üzenetére
Érdekes módon rajta kívül mindenki tudta melyik rugókat kell lőni, én beszaladtam elé, hogy tudjam lőni akiket kell erre ez megküld hátulról, szerintem nem nálam volt a hiba, volt ott vagy 2-3 rugónyi csapat.
Na mindegy, ha rugózás van akkor nincs segítség vagy barátság más team-mel.
-
arnikusz
veterán
válasz
Hocsika #29508 üzenetére
PVE és PVP kérdés már rég tisztázásra került.
Az nem vitatható azonban, hogy DZ-ben még mindig nagyobb eséllyel szerzel jó cuccot, hiába van PVE boss, UG, vagy akár Survival.
Az pedig hogy hol próbálkozik a Játékostárs, hadd maradjon meg az ő választási lehetősége.Anticheat- reportoltunk már egy rakat tényleges csalót és még mindig vannak és lesznek is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hocsika #15734 üzenetére
Az XP+DZ creditért...
Aztán sosem lehet tudni, hogy kivel húztál ujjat.A múltkor lelőttek ketten kimentés közben, utánuk mentem, 3 sec volt még rajtuk, de utolértem őket és nem voltak túl táposak, feküdt mindkettő hamar, és ott nyávogtak nekem, hogy csíter meg, hogy hogyan csináltam...
Máskor meg én kötök bele valakibe, és fekszek, mert olyan, ez ezzel jár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest