- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
A korábban belinkelt okosság szerint ha a szintugrás előtti phase küldetésben 3 db direktívát beraksz akkor a küldetés alatt vagy végén biztos gear set itemet kapsz. Nálam ez 2 esetén mikor az első kettő phaset kiválasztottam és elértem a 12 majd 13 szintet előszőr egy 229 es G36 majd egy 229 es SVD volt a csomagban mint a korábbi képen láthatod. Viszont tegnap este ketten mikor átléptem 16 szintre 268 as Blind kesztyűt adott. Alapestben ezek nélkül generálja a csomagot. Amit írtam a forrása a reddit a 3as okosságot még nem próbáltam.
19.45 után leszek ghiottone 001 egy direktívám van. -
pzstm
titán
Szóval, 3100 szerintem már kellemes Firearms, pláne ennyi toughnessel párosítva, de mint mondtam, ez semennyire nincs optimalizálgatva, kalibrálgatva.
DZ-ről, Hard és challenge UG-ről tudok nyilatkozni. Sokkal többet jelent, mint amennyit ez kiír DPS-ben....ez az 1 másodpercen belüli újratöltés nekem, az én stílusomhoz nagyon jól megy, rengeteget segít.
Szóval én azt mondanám, hogy ez nagyon hasznos, pedig a BLind-ből szeretnék értelmes szettet összerakni, és kipróbálni a négyes talentet, de akkor ez csak 2-es talenttel lehet, szóval majd meglátjuk.
Jah és ha van egy reclaimer szettes támogató karakter a 4 fős csapatba, akkor a 3 modifieres Challenge UG-n is olyan kényelmesen/kellemesen át lehet menni, mintha csak sima hardot csinálnál....
-
-
Brownage
tag
Nekem úgy tünik, hogy te oltasz mindenkit és nem fogadod el, ha valaki ajánl valamit, nem érzem, hogy Demmernek lenne kettőtök közül nagy az arca. Nézd meg amit itt kovi barátoddal levágtok, hogy milyen királyak vagytok. Ez meg külön a másik lenézése, hogy játszottunk együtt, nem fogam padlót szöveg. Én se fogtam padlót anno falcon lost teljesítményedtől, vagy másétól, mégse jövök fórumra ezt megírni. Ismét olyat állítasz, amit senki nem mondott. Én nem láttam, hogy Demmer vagy Recska, vagy más istenítette volna magát, hogy milyen jól tolja. Játszunk, tesszük a dolgunk, ahogy tudjuk. Ha valamiről gondolunk valamit, írunk tanácsot. Nem szent írás. Nyilván lehet máshogy is. Ő a saját tapasztalatát írta le. Ennyi. Csak tudod pont ez a nagy arcoskodás, mikor valaki azt írja, hogy úú ez nehéz, nem árt a taktikus, amire jön a nagy mellény, hogy lófasz a DZ6, ketten takarítjátok. Most akkor melyik az arcoskodás?
-
Azt vagod ugye hogy a cheat ( nagyfej ) nem megy 1.2ben?
Koszonom, elvagyok, de legyszi legkozelebb olvasd el, amit irok. Mert most nem tetted meg, es konketan lebarmoztad az irasom... Ugy, hogy ezutan 2 ember is mondta, mennyire mas vilag, egy olyan, melyben meg te sosem jartal... Leven nem peobaltad, elkepzelni sem tudod, emiatt baromsag...
Beke!
-
Varjunk csak.
En irtam, 4 fos csapat. Te jossz, hogy netto baromsag amit irok, mert 2 fos csapatba minek taktikus. Ergo el sem olvastad amit irtam, vagy csak szimplan nem tudtad feldolgozni...
Felhivtam a figyelmed ra, hogy 4 fos csapatrol volt szo, te meg lenyomtad egybol a giga dpsel a vermet kovival, es en vegyek vissza az arcombol???
Nem mellekesen 2es is irtak, hogy ertettem. De te nyomtad tovabbra is a rambo szoveget. Tehat neked nem esett le. De en vegyek vissza...
Befosok b+.
-
-
No offensive Tomikam, de olvasol te egyeltalan????
"Mostani dz6ban 4 dps nem er szinte semmit. Nagyon szopos. Kell egy taktikus..."
Hol irtam hogy egyedul????
Nem probaltad meg...
70% vedelem.Elo pelda.
1 taktikus + 1 23e skilles ember + 2 dps.Taktikus nyom smart covert + pulset. 23e skilles ember tesz mobil covert ( a szeleset). A masik ketto odabujik. Probalj meg leloni barkit ekkor a cover mellol. Odaallt mellenk egy player, belelottunk, es kertuk, hogy lojjon agyon. Nem sikerult...
-
Brownage
tag
Miért lenne nettó baromság? Pont ugyanazt írta ő is, mint amit te a végén. Hogy egy 4 fős partyba befér egy taktikus. Nyilván nem szóló taktikusként akar 34-es eliteket ölni
És igen, tegnap úgy mentünk, hgoy egy taktikus volt a csapatban, aki smart coverrel 70%-os !! védelmet ad és 50% extra dmg-et és a pulse scanje +100% crit dmg-et. Bőven visszakaptuk dmg-ben a kiesést, irtó gyorsan halnak az NPC-k és ha ha használod a smart covert, nem pedig külön rambózol, akkor kvázi olyan, mintha folyamatos survival linkben lennél.
-
Brownage
tag
Akkor nem érted, jól van
Ez elvi kérdés. Persze, hogy akinek nincs mitől félnie, az nem fél. De te nem tartod ostoba és buta dolognak azt, hogy a képen látható embereket jelentette név szerint? Nincs itt kettős mérce. Olvasgass vissza. Értsd meg végre, hogy nem azzal van a baj, ha kovi jelenti recskát az ő saját uplay nevén, tegye, megvan hozzá a joga. Ami miatt kifejeztük nemtetszésünket az, hogy ő konkrétan azt írta, hogy a képen látható embereket reportolta. Nem a kép készítőjét. Erre írtam le a véleményem, hogy buta dolog. Ennyi.
Én nem ismerem Recskát, nem játszottam vele, nem tudom, hogy összehoz-e vele egyszer a sors vagy nem. Nem az fog befolyásolni, hogy játszom-e vele együtt, hogy használ nagyfejeket vagy nem. Ha együtt játszom vele és teleportálgatva mindenkit 1 lövésből lelő, akkor eldönthetem, hogy akarok-e vele játszani, vagy sem. Ha nem csinál ilyet, akkor meg miről beszélünk?
Te most azt várod el emberektől, hogy a saját barátaikat/haverjaikat dobják el, mert nagyfejet használnak?
Te egy olyan dologra használod a kettős mércét, ami abszolút nem állja meg a helyét.
Amennyiben Recska teleportálgatva god mode-ban öldös és nem hal, akkor aki ezt látja, reportolja és kész. Nincs itt kettős mérce. Te láttál ilyet? Tapasztaltál ilyet a társaságában? Mert a kettős mérce az lenne, ha így játszana veletek miközben szídjátok azokat, akik így játszanak. De te magad írtad, hogy ő nem így játszik. Használjuk már helyesen a kettős mérce fogalmát és ne másra mondjuk azt, hogy nem tud olvasni, mikor te magad nem fogod fel, hogy mi váltott ki ellenszenvet az emberekbenDe szerintem már így is egy nappal több ideje beszélünk a témáról, mint amennyit érdemel
-
Brownage
tag
De most mit rugózol ezen a témán? Legyen kimondva? Az első kérdésed utáni következő hozzászólás rögtön ott volt, hogy használ. Ő maga is leírta a dolgot. Mit akarsz kimondani ezen túlmenően? Nem érted a többiek felháborodását a témában úgy látom.
Játszottál valaha Recskával? Én sosem. De te ha jól olvastam igen. Te tisztán játszol igaz? Mit szólnál hozzá, ha az adott fénykép úgy készült volna, hogy te vagy az egyik a képen? És kovimester TÉGED jelentett volna, holott semmi közöd az esethez. Itt ez az undorító. Nem az, hogy valaki jelent egy cheatert. Szíve joga azt reoprtolni, akit akar. Csak ne legyen valaki ilyen sötét, buta, hogy a képen szereplő tiszta játékosokat reportolja, míg a képet készítőnek lehet nem is tudja a uplay nevét, így nem is tud kit reportolni.
Tehát mit szeretnél, mi legyen kimondva? Foglald már össze, mert minden alkalommal ugyanazt írod le, hogy valami legyen kimondva.
Mondd ki, amit szeretnél, amit gondolsz, ne másra várj és tegyünk pontot a végére.
-
[hun] warhea
tag
ne haragudj, nem mosdattam senkit. en csak ezt a tipikus peldajat nem szeretem az eszetlen hulyesegnek. a nyakamat rateszem, hogy elkuldte a kepet, de RECSKA nevvel, pedig jatekban ugye nem is az a neve. plusz melle a kepen nem is latszik ki az. igy igazabol ot kerlekszepen a rosszindulat vezerelte es nem az, hogy egy csalot nyugovora kuldjon hanem "vilagitsuk at a masik 4et"
amivel racseszett mert a teambol mindenki tiszta volt azon kivul aki a kepet csinalta
Ha reportolni akarnank elmondom a ph-s kozosseg jo nagy szazalekat lehetne
ezek teljesen egyertelmuek ki mit csinalt, megsem kovezitek meg oket. (kovizzatok. igy helyesebb) legalabb ertekelnetek, hogy bevallalta es ugy rakta fel a kepet. 8an voltunk ott tudta, hogy a 8bol 5 legalabb eliteli a csalast de nem kamuzott, nem szarozott. az oszinteseg becsulendo.
Hunner:
Nincs is bajom a report ellen, szamtalan cheatert riportoltam en is es szerintem pont Te vagy az egyik ember a sok kozul aki tudja, mennyire fontos szamomra a tiszta jatekmenet. DE.Van egy ember aki bevallalja azt megkovezzuk es a maradek 30 lapit a fuben? Nincs kimondva de mindenki tudja kikrol van szo. Jo kovimester lehet nem tudja, de aki aktivan jatszik a kozosseggel az tudja.
Te reportoltal barkit is kozuluk? Elmondtad a velemenyed, hogy ezt igy nem kellene, en is meg mindenki. Pedig ok rpmhack teleport radar esatobbi szarokat tolnak nem holmi torpefetissel rendelkeznek.
Pedig van aki azert nem rak fel screent mert igy nezne ki:
szamomra ez a csit leginkabb
mindezt pedig fuggetlenul azert mondom, hogy a mieink-e vagy sem.
-
Tomikam
Az is mukodik biztos a fizetosben.
nem tudom.
De mikor egyutt jatszottunk, lattal tolem barmi ilyesmit? Vagy barki, aki jatszott velem, latta hogy 1 hitelek? Hogy teleportalok?
Szerintem tulfujtatok ezt az egeszet. Kerdem en, ha aimozok, minek lennenek nagyfejek??? Az 1 pixelre rantja a celkeresztet...Sosem oltem elsonek. Amikor a csapat, akikkel mentem, rugo lett, kenytelen voltam leloni aki jott. Millioszor fekudtem. Egyaltalan nincs god mode.
Elismertem, s a buntetest is el fogom fogadni. De ne emlitsetek mar egy lapon egy pedofil gyerekgyilkossal, mikor csak csokit loptam...
Amugy szepen felporgott a topik. Erdekes dolgok derultek itt ki.
Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Beke!
-
vegitossj7
addikt
Én tipikus arc vagyok.
Én nem mondtam senkire se hogy lúzer, egyszerűen csak letöröltem és picit szitkozódtam, hogy 20k-t kiloptak tőlem.
Attól még olvashatom a topicot? PLS.
Korrekt hozzáállás pedig az, hogy nem reportolunk olyan embert, aki sokat segített és építette a közösséget. Főleg ilyen önelégülten. Mert muszáj volt leírnia.
1 szaros kép után. Azt meg el ne hidd, hogy a nagy fej módban számít a headshot... kek. Mintha ő lenne a szerver, csak a saját kliensét moddolta, attól a hitreg szerveralapú. Azért butácskák se legyünk, no. -
birorichard
őstag
Közben szerkesztettem, valóban csalódás, de ez itt egy közösség, még ha olyan is, amilyen. Reportolok egy playert, aki a map másik végéből onehitel autoaimmal, és nonstop ezzel tölti ki az idejét - élvezi, h szopathat, de nem reportolok egy olyan embert ész nélkül, akivel eddig egy közösségbe "jártam", segít az itteni játékosoknak és "csak" egy bighead hacket használ, hanem szólok neki, hogy "b+, mit csinálsz? Kapcsold ki, mert nagyon inkorrekt, és nevezzük nevén, csalás, amit mi itt elítélünk. A törpés dumát meg hagyjuk, nagyon jól tudod te is, hogy azért raktad fel, mert könnyebb így a headshot." - ez az én mondanivalóm is egyben. Szerintem meg lehetett volna oldani ezt házon belül is.
Amúgy nem lepett meg, mindennapos jelenség, hogy a "pro", tisztán játszó játékosokról mindenhol idővel kiderül, hogy éppenséggel mégis csak használ valamit... exploit, ilyen-olyan mod, hack... nincsenek illúzióim. És ugyan nem ismerem ezt az embert (Recskát), mégis csalódott vagyok, haragszok rá, mert elítélem a csalást, pláne online kompetitív részben, de az ok nélküli, azonnali reportot, a rajtakapás örömén élvezkedő fórumtársnak a viselkedését viszont undorítónak tartom. -
[hun] warhea
tag
... és nem vettem észre, hogy GOD módba menne ...
Mert nem megy god mode-ba? Ennyi.Egyaltalan nem hiszem, hogy csalo, jatszottam vele en is sokszor egyaltalan semmi sem erzodott. egyutt keltunk egyutt fekudtunk (na de kerem nem rosszra gondolni
)
Mas:
Grat Korrbak-nak az elso hard falconhoz es koszi Duvinak es Bibgr0-nak.
-
Ti a 11.es startup vagytok
Az a csapat lesz mint tegnap? Mert akkor skillessel jovok. Nem volt gyogyito bent. Es akkor a ladat es az omosfedezeket en teszem. 70e skill csak eleg lesz erre a celra.21:30kor kezdjuk, de ne ugy mint tegnap, hogy sokan ramirtak jonnek, aztan randomokkal szerencsetlenkedtem tobb mint 1 orat xD
-
Raulblanco07
aktív tag
Nálam a striker jó ha negyedig feltöltött, az felett alig láttam, ami kb 25%.
A 3-as bónusz is jó, 50% crit damage.Strikerrel 25k - 75k volt az alap lövésem, ezt ha negyeddel szorzom akkor 31 - 94
Sentryvel 25k - 55k volt, de 3 fej után ami elég könnyű, felmegy 40 - 88k-ra ha jól emlékszem.
Nem pontos adatok, csak emlékezetből írom, de a lényeg, hogy a sentry 3 fejlövés után eltűnik a hiányzó 50% crit damage, és míg a strikert nekem nagyon nehéz és ritka volt akár negyedig is tölteni, a sentry 3 fejlövése pedig nagyon egyszerű, nekem jobban tetszik és ez marad.Plusz ott van, hogy ha más is lövi a targeted, pl falcon shotisok, bossok itt ott, akkor ő is többet sebez, strikernél ez nincs.
Ez is olyan hogy kinek melyik, nekem sokkal jobban bejön a sentry.
-
bunfi
őstag
Kicsit harsány volt, igaz. De ha objektíven nézem, akkor is hagy némi kívánnivalót maga után mind a játék, mind a fejlesztők hozzáállása, kommunikációja. Ha szubjektíven nézem, akkor megint besz0ptam a marketinget, ami megalázó. De remélem többször nem esem ebbe a hibába.
-
vegitossj7
addikt
162-es ként nem is tudtál meg sokat a többi ember bajáról.Persze örülök, hogy tetszik meg minden, mégis ki lehet beszélni szerintem a játékot, mivel arról beszélünk.
Múltjáról, jelenjéről, lehetséges jövőjéről. A jövő nem szép. Ennyi.Bocsesz, télleg nem.
Attól még igaz, amit írtam.
-
CSiPet2
tag
Bemegy egy safehouse-ba az egész csapat, logoff (nem elég a group disband), login, aztán újrainvelni a tagokat, és ott új szerver (eddig még nem kerültünk vissza egyszer se ugyanoda). A loot megmarad nálad, az egész max 2 perc.
(#13103) RECSKA: pzstm fejlövést írt. Nekem is ugyanezek az értékeim tegnap pitnél 100%-ról egyhitelt a sniper boss.
-
az armor, illetve aminek a magyar lokalizáció ferdíti, a beérkező kinetikus sebzést csökkenti. a healt ez nem befolyásolja.
ha pisztollyal, sörétessel, gépágyúval lőnek rád, a páncél csökkenti a sebzést (legfeljebb 65%kal). ha gránáttal, vagy lángszóróval, azt nem.
a felszereléseknek van egy natív armor értékük, de a major statok között is előfordulhat + armor.
a craft meg mindig lutri. gearnél kell az áhított talent, a statok közül is vannak fixek, amiket szeretnél rá, ez így együtt egész sok kombinációs lehetőséget ad ki. -
itt van egy videó a talentek használhatóságáról, amivel kb. egyetértek.
ami a tiédet illeti, a fierce az jó, ha ki tudod rakni. sajnos kellene hozzá neked még 800 elektro. ha nem akarod átvariálni a gearedet miatta, és/vagy játékstílust váltani, akkor mintha nem is lenne.
a sustained akkor jó, ha ilyen buildet (reaktív healeset) akarsz, de mondjuk úgy, hogy harmadiknak elfogadható.
a swift szinte semmit sem ér.a reckless op volt a patch előtt, mert a sebződésedet csökkentette (bugos volt), most viszont inkább kerülendő. ha healer vagy, akkor a rapid a te barátod, egyébként pve-re a robust, esetleg a vigorous. a forceful csak ha sig skill reuse timert csökkentő buildet futtatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest