- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32942 üzenetére
Pont ugyannyi van,csak BF1ben sokkal több az értelmesebb aki konfigolja.
(#32942) Snip3r_HUN
Nem vagyok benne biztos,hogy lehet implemetálni addig amig ennyi minden kliens oldalon van.Ahhoz meg hogy szerver oldalon legyen komolyabban kellen költeniük szerverparkra és a probléma gyökere ebben rejlik,mert hogy nem akarnak.Világosan látszik a delta/mike/ stbböl hogy olyan olcsón szeretnék meguszni amilyen olcsón csak lehetséges. -
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #32937 üzenetére
Tudtommal FF van mindkettöben ami csak statot kér/néz,illetve néha csinál screenshotot ami a BF1ben aktiv a divisionban nem.Nem sokra mennek vele,mert az összes cheat fel van készitve rá hogy az overlay (esp) ne látszódjon,a cheatet meg ugy konfigolja ahogy akarja,akár legitnek látszóra is.Azokat nagy ritkán szurod ki,vagy egyáltalán nem.
-
TTomax
félisten
A játéknak pontosan annyi cheat védelme van mint a BF1nek...
-
TTomax
félisten
válasz
vegitossj7 #32776 üzenetére
Aha,majd csak az ezzel a gond hogy a keresöbe ezt nem lehet beállitani,aztán amikor megy az esés/kelés akkor már késö...
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #31998 üzenetére
Na azt ki kellne kapcsoni szerintem.
Mármint a szüröt.
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #31995 üzenetére
És csoportban is vagy?
-
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #31845 üzenetére
Igy van ebben egyetértünk,van ennek elönye hiszen a játékosokat ösztönzi a farmolásra és a további játékra,meg ugye van a hátránya,árnyoldala.A sok haszontalan disznek való talentet,meg tulajdonságot számuzni kellene,ugy kb a fele,ami semmire nem jó és a min/max közötti szakadékot is összéb kellene huzni,továbbá a neves cuccoknak fix stattal kellene esnie,és a gerseteket is át kellene gondolni.
-
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #31843 üzenetére
Tökmindegy mihez hasonlitod,de egy átlagos játékos által osszetolt alpha nem ilyen erös.Most ne azt vedd alapul,hogy te XX óra alatt összefarmoltad,vagy szerencséd volt.Én egészen máshol látom a probléma gyökerét.Szerintem ekkora szórás nem kellene gear vs gear között,illetve azt a rakat teljesen haszontalan dolgot kivenném a játékböl ami semmire nem jó.Továbbá szerintem az is hatalmas probléma,hogy a PvE gear egyáltalán bemehet PvPre,illetve ami PvPre lenne az éppen egy hamis kétforintost sem ér.Alapvetö build felépitési problémák vannak a játékban,amit probálnak ilyen-olyan nerffel megoldani,szerintem nem ez a megoldás.
-
TTomax
félisten
válasz
feltamadas #31503 üzenetére
Sehogy.
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31465 üzenetére
Nincs ott 10-20fps,dx11 alatt is kb ugyanoda tudod hangolni,csak tudni kell melyik GW effekteket kell lekapcsolni amik amugy is ki vannak a DX12ben...
Szerk: Igen azért is irtam az még türhetö, használtam magam is. Sötét helyen volt egy kis gond vele.(#31464) LaciCRM
Persze,hogy látod a videóban hiszen azt is a montirod teszi olyanná amilyen.Félre ne érts,nem kritizálni akarlak,nekem is volt olyan monitorom (BenQ 120Hz) ami jó volt meg gyors is,csak a szinek nem éppen ott voltak ahol lenniük kellett volna,és nem értettem más miért nem találja jónak ami nekem tetszik.Állitsd be nyugodtan ugy ahogy neked tetszik,és kényelmes.Csak az számit semmi más.
-
TTomax
félisten
válasz
#81556480 #31457 üzenetére
Nem a géped a ludas,hanem a monitorod sajnos.Azért is tartjuk mi sokan "tulszaturáltnak". Ám ha erre vágysz akkor az nV panelböl is megteheted a "digital vibrance" csuszkával,egy +10-15% csodákra képes.
(#31458) myckey
Sajnos a sweetfx,vagy a reshade nem müködik dx12 alatt.Mindentül függetlenül egyébként én általában a "sharpen"' módokat szoktam használni,az oka az,hogy én utálom a blurt meg mindenféle elmosást.Én a kristálytiszta képet szeretem,ezért nem is nagyon vagyok hive az post process dolgoknak,ugyanis azok a kép elkészülte után müködnek,és bizony mozgás közben az mossa a képet.A szineket meg szeretem ugy hagyni ahogy a játék készitüi mnegálmodták,mert valahol az is a játék hangulatához tartozik.
-
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31449 üzenetére
Mindkettö SweetFX 2.0preset, tehát kell hozzá egy müködö sweetfx 2.0 [link],majd a configot át kell irni,vagy bemásolni.Mostanában inkább a ReShade megy,sokkal szebb és egyszerübb.Egyébként sweetfx 1.5ig gyönyörüen lehetett RadeonProból is configolni.
Szerk: Az az ultimate divison egy tulszaturált valami,nekem tul sok.Ha innen [link] valami megtetszik akkor linkeljétek,leirom hogy kell felrakni.
-
TTomax
félisten
válasz
micafighter #31214 üzenetére
Armor! 100%
-
TTomax
félisten
válasz
micafighter #31179 üzenetére
Meg unergrundban is esik mindenféle...
-
TTomax
félisten
Érdekes, nekem szépen megy az MSI Aftereburner a játék alatt RTSS 6.5.1,GFE sem fagyaszt semmit a full screenel sincs gondom, mindez azért mert nem erőltetem a v-syncet a játékban. Tipikus jele a v-sync problémának hogy ablakos teljes képernyőben megjavul (mert hogy akkor a Windows kezeli és nem a játék a vsyncet)...én speciel fps limitet használok RTSSböl,és g-syncet.Olyan simán megy mint a vaj. Aki 60Hz-es monitoron játszik, az inkább kapcsolja ki a v-syncet a játékban meg az fps limitet (az is bugos) és nV control panelból engedélyezze/kényszerítse, el fog múlni igy minden probléma és az overlayek is maradhatnak.
-
TTomax
félisten
Nos egy kis trükk.Nem láttam sehol pár napja próbálgatom remélem lesz aki hasznát veszi.
Nagyon sokáig zavart,hogy a játékban nincs FoV csuszka.Speciel hoszabb játék után forgott a gyomrom a sok imbolygástól.Találtam rá egy megoldást,ahol a lényeg hogy a widescreent (21:9) valahogy elérd/kényszeritsd.Én 1440pben játszok,tehát nekem a legjobb megoldásként az jött,hogy a kreáltam az nV control panelben egy 2560X1080,és egy 2560X1200 at (kreálni csak akkor tudsz ha a DSR opció ki van kapcsolva) majd bekapcsoltam a gpu scaling opciót illetve bepipáltam hogy a játékokra is kényszeritse
Nézzük mit is nyertem,ugy ez a 2560X1440p az alap...
És akkor nézzük ugyanezt 2560X1080pben...
Ugye ilyenkor lesz alul-felül egy-egy fekete csik,ez az egyetlen egy hátránya de a széles látotér és az ezzel járó elönyök,illetve a sokkal kulturáltabb mozgás mindenért kárpotol!!!
Szerk : FHD-ban talán az 1920X900at illetve az 1920x720at próbálnám meg.
-
TTomax
félisten
válasz
DokiBaxxi #29786 üzenetére
Gyözödj meg róla,hogy valóban full screenben megy a játék,nekem is csinált hasonló anomáliákat,de engem az akadozás után nem sokkal ki is vágott.Aztán rájöttem nem teljes képernyöben ment,söt néha magátol is képes ALT-Tab után borderlessre állni,sajnos a windows ablakkezelöje sokszor nem áll a helyzet magaslatán.
-
TTomax
félisten
500óra játék után rájöttem,hogy mi a legnagyobb gond a játékkal.... a FOV...ha valaki tud valamilyen megoldást vagy hacket rá az jó lenne.
-
TTomax
félisten
válasz
Saka1989 #29581 üzenetére
Azért választottam a sárga cuccokat,mert már elegem volt a szett miatti kötötségekböl,ha véletlen esett valami jobb stattal mint ami rajtam volt,akkor biztos hogy haszontalan szettböl jött,most meg be tudok rakni amit csak akarok!Olyan sárga holsterem van ami 1257/1260/1270,hol kapnék pl egy AB szettböl ilyet?Vagy 150 zöld cucc áll a stashben de nem sokat érnek... Most van rajtam egy Barrett mellény egy skull kesztyü meg egy specialized hátizsák ez a három item a gerince a szettnek. (Barettböl már a negyediket farmoltam be ma,és még ez sem hibátlan mert +XP a minor rajta ammo helyett.
Ráadásul ugye minden sárga cuccon van valami kis plusz,ami ahogy összeadódik jó kis szettet lehet belöle csinálni.
-
TTomax
félisten
válasz
Saka1989 #29579 üzenetére
CHC 19%, CHD 74%,Headshot damage 93%,all weapon bonus boost alatt 36%Damage to elites 25%,enemy armor damage 57%.Atom boostolva 120-150K fejre lövésenként... a shotisokbol amikor beleállok 2 lemegy egy tárból.
az elit tisznek nem kell egy tár... (szerk ami 62 löszer...) mobokra kiválló,szerintem PvP elvérezne de nem is arra hegyeztem ki...
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29389 üzenetére
Az szép gratula,most én is arra gyurnék,bár a Ferro mask is izgat...lassan mindem gearem sárga,megvan az az elönye hogy nem kell várni egy-egy jobb darabra..
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #29266 üzenetére
Az igen... van ám javitás,nehogy megszakadjanak... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
arnikusz #28822 üzenetére
Specializált igen...nem igazán eröltetetem a CHC-t mert nerfelték az smgket rendesen,illetve a PvP-t kerülöm.Armorra és elitre van állitva a karakter +54.5%armor és ha jól emléksze +29% elitre.Tehát egy sárga 34es mobra +70-80%os sebzésem van ami bejön mert dölnek mint a rohadt nád.Mivel igy skillem is marad,igy tul tudok élni és az a legfontossabb,nem egyszer megesett hogy 3részes UGben bizony a végét már csak egymagam hoztam le.
-
TTomax
félisten
Huha... ma esett Barrett Lexin ,Ninja meg cacheböl...
-
TTomax
félisten
Hetire jön valaki?
-
TTomax
félisten
Én tegnap kinomban már egyedül toltam Lexingtont,5 napja farmolom és semmi.
-
TTomax
félisten
Jön valaki Lexingtont farmolni chestért?Nekem eddig kb 10böl semmi...
-
TTomax
félisten
A Skull MC Gloves bugos?Mert én valahogy nem nagyon látom azt a +16% damageot...Ahh storno final measure véletlen párban volt benn... hmmmm 310/377/115 enemy páncélsérülése 54% damage to elite 20%,és a fegyverem nem az igazi...
-
TTomax
félisten
Hm,milyen jó kört mentünk akoska07-el Heroic Dragon Nesten...elöször fekvés volt mert az egyik srác disconected lett,egy meg elment amig vártuk vissza,aztám jött egy random,és aztán visszaért a másik srác is.Adtunk nekik rendesen.
-
TTomax
félisten
válasz
arnikusz #28093 üzenetére
Most szaladtam bele én is,a pajzsos csapattársam beszoritotta és benn lelötte....aztán megpróbáltam a lootot felszedni kurzorral,de kiraktak a csapatból. (nem tudom lehet-e még) Ritka egy buta két ember alkotta a csapat gerincét.Amugy picit már herótom van a pajzsosoktól... lövöm a mobot,de mindig beállnak elém,nagyon kevesen tudnak értelmesen tankot játszani.
(#28099) Rixilend
Megesik. -
TTomax
félisten
Mennyivel jobban fut a játék!
-
TTomax
félisten
válasz
sniperboy78 #27582 üzenetére
Ment a kérés fogadd el.
-
TTomax
félisten
válasz
sniperboy78 #27580 üzenetére
Uplayben kinyitod a barátokat és alul "barát hozzáadása " gomb,de mi a neved?Felveszlek...
-
TTomax
félisten
válasz
sniperboy78 #27578 üzenetére
Vegyél fel " Addictive75 "
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Sehogy sem tudok összeszedni egy full AB szettet...három megvan de negyedik sehol nem esik...
-
TTomax
félisten
válasz
arnikusz #25797 üzenetére
Nekem sikerült elsőre brutalt raknom rá,melléraktam egy sasg12-öt ha valaki rámszalad.Gear pedig vagy 4lone star,vagy 4 firecrest+2 lone start váltogatom ,nekem nagyon bejön shoti mellé az instant reload,meg a +100%ammo,ha firecresttel megyek akkor meg tüzes turretet rakok mellé shotival nagyon meg tudja állítani a mobokat a shoton is van 315% stagger talent meg destructive-brutal-predatory tehát gyógyít ami sokszor jól jön.
-
TTomax
félisten
Csak én találom a 229es Pakhant jónak?
-
TTomax
félisten
Istenem,hogy egy Hard UG nem megy le,mert a játékosok nagy része nem képes skippelni a trash mobokat,én meg szaladjak vissza összeszedni őket....
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #22097 üzenetére
Most supporter játszok overhal/smart cover, 24/7 tudom tolni csak én DZbe nem szeretek bemenni...
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #22092 üzenetére
Áhh most buktam el egy hard 3phase végén mert az egész csapat feküdt mire összeszedtem öket lejárt a timer.... randomokkal kész kínszenvedés,skippelés nem megy megállnak harcolni,nekem nagyobb dpsem van 45K electricssel.... áhhh.... ott vannak a skillek nem képesek elnyomni, a pulse nem megy időben,tartogatják...kaját nem eszik senki...
Ha supply kilövése van 10böl 9szer nekem kell odajutni megcsinálni mert egyszerűen nem jut el a játékosok nagy részének a tudatáig hogy időre megy... -
TTomax
félisten
Hát én azt hiszem lerakom ezt a játékot,UG heroic 10böl 9 wipe,mert rambo,vagy nyakadra nyílik egy ajtó egy rakat mobbal,vagy egyszerűen nincs hitreg,vagy éppen kilépett a negyedik félúton,vagy felakadtam a létrára,vagy meggyulladtam a semmitől,vagy nem tudok kirakni se ultit se semmit,vagy delta/mike félúton..és még sorolhatnám....heroicon kívül nincs értelme mást menni mert minek,craftolni úgy sem lehet semmit...nincs ez a játék átgondolva,nagyon nincs átgondolva.
-
TTomax
félisten
Valahogy ez az UG se az igazi,a hard könnyü még 5direktivával is cserébe ha szerencséd van kaphatsz egy 240es itemet ami naná hogy lone star,a chall. meg tul nehéz randonokkal,cserébe ott se esik semmi a heroic meg alig nehezebb de persze ott 10ből 8x wipe...nem erössége a játéknak a skálázódás az biztos...
-
TTomax
félisten
Aki akar jönni heti HVTre vegyen fel Addictive75,éppen intelezek...
-
TTomax
félisten
Istenem,most mentem egy UG heroicot randomokkal,másfél óra tiszta szenvedés után utolsó bossnál wipe...életkedvem is elment...
-
TTomax
félisten
válasz
Snip3r_HUN #21630 üzenetére
Simán!
-
TTomax
félisten
Még mindig nem lehet HVTre csapatot keresni?
-
TTomax
félisten
Hogy megnerfelték a lootot csendben...egész éjjel heroic undergroundot mentem,csak és kizárólag 229es vacak fegyverek és páncélok estek még 2 direktivával is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Parfüm topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Haditechnika, harcászat
- Tőzsde és gazdaság
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest